FrankyGR Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Ρε παιδιά το έχω παραγγείλει μέσω paypal από το official από 24/7 και ακόμα μου λέει Preparation in progress. Πόσες ημέρες θέλει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JeisBlack Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Ρε παιδιά το έχω παραγγείλει μέσω paypal από το official από 24/7 και ακόμα μου λέει Preparation in progress. Πόσες ημέρες θέλει ? Το λευκό ή το μαύρο πήρες? Με DHL ή με Royal ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankyGR Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Το λευκό ή το μαύρο πήρες? Με DHL ή με Royal ? Το μαύρο το 32gb με dhl 10 ευρώ μεταφορικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Ρε παιδιά το έχω παραγγείλει μέσω paypal από το official από 24/7 και ακόμα μου λέει Preparation in progress. Πόσες ημέρες θέλει ? Ίσως να είχαν αυξημένο φόρτο εργασίας και πολλές παραγγελίες ή ξαφνικές ελλείψεις, επικοινώνησε μαζί τους για πιο άμεση διευθέτηση. Όπως και να έχει, από τη στιγμή που θα το στείλουν θα το λάβεις πολύ σύντομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankyGR Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Ίσως να είχαν αυξημένο φόρτο εργασίας και πολλές παραγγελίες ή ξαφνικές ελλείψεις, επικοινώνησε μαζί τους για πιο άμεση διευθέτηση. Όπως και να έχει, από τη στιγμή που θα το στείλουν θα το λάβεις πολύ σύντομα! Ακόμα τα ίδια τους έστειλα μήνυμα σήμερα το πρωί και περιμένω απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankyGR Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Σήμερα το παρέλαβα η οθόνη είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Σήμερα το παρέλαβα η οθόνη είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ !!!!!! Τέλος καλό, όλα καλά! Η οθόνη είναι όντως πολύ εντυπωσιακή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Να ρωτησο, υπαρχει καμμια αλλη θηκη εκτος απο αυτην που δινει στο site???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Έχω βαρεθεί να το λέω: Εφόσον το παραγγείλεις από το Ευρωπαϊκό τους κατάστημα δεν πρόκειται να πληρώσεις για κανέναν εκτελωνισμό με όποια εταιρία και να γίνει η αποστολή! Παρακαλώ πολύ, σταματήστε να διαιωνίζεται ανακρίβειες! Το έχουμε πει 100 φορές έχω μέσα, εκτός και αν κάποιοι κοιμόντουσαν τα τελευταία 20 χρόνια, η Ελλάδα είναι μέλος σε μια νομισματική και τελωνειακή ένωση και ακόμα να αντιληφθούν κάποιοι ότι για αγορές από καταστήματα εντός της ΕΕ δεν υφίστανται εμπόδια εμπορίου;;; καλα βρε μην σε πιανει υστερια,δεν διαβασαμε ολο το τοπικ και εκνευριστηκες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 (edited) καλα βρε μην σε πιανει υστερια,δεν διαβασαμε ολο το τοπικ και εκνευριστηκες..... Το να έχεις αντιληφθεί ότι είμαστε στην ΕΕ και να μπεις σε έναν κόπο να διαβάσεις 5 ποστ πιο πάνω μπας και έχει απαντηθεί η ερώτηση σου προτού την ποστάρεις, δεν απαιτεί δα και το διάβασμα όλου του τόπικ! Προϋποθέτει όμως να φιλοτιμηθεί κανείς και λίγο... Edited August 6, 2013 by navi55 αφαίρεση προσβλητικού σχολίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaFiS Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Πανευτυχής πλέον κάτοχος και εγώ.Το παρέλαβα πριν 1,5 εβδομάδα (σε 3 ημέρες με DHL) και κυριολεκτικά δεν έχω μετανιώσει για την αγορά.Το κινητό είναι καταπληκτικό και αξίζει τα χρήματά του (32άρι λευκό κ πρόλαβα και τα δώρα).Το μόνο πρόβλημά μου είναι το παρακάτω και θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4842016#post4842016 Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Πανευτυχής πλέον κάτοχος και εγώ.Το παρέλαβα πριν 1,5 εβδομάδα (σε 3 ημέρες με DHL) και κυριολεκτικά δεν έχω μετανιώσει για την αγορά.Το κινητό είναι καταπληκτικό και αξίζει τα χρήματά του (32άρι λευκό κ πρόλαβα και τα δώρα).Το μόνο πρόβλημά μου είναι το παρακάτω και θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4842016#post4842016 Ευχαριστώ... Φίλε μου, βάλε τον exdialer να ησυχάσεις. Εξαιρετικό ελληνικό τ9. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Φίλε μου, βάλε τον exdialer να ησυχάσεις. Εξαιρετικό ελληνικό τ9. Σωστός ο φίλος. Και εγώ το exdialer έχω καθώς είναι εξαιρετικό. Αλλά όλες οι επαφές μου είναι στα αγγλικά, λόγω συνήθειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Παιδιά καλησπέρα εγώ αύριο θα προπαραγγείλω το r819 διότι δυστυχώς δεν μπορώ να χειριστώ 5'' οθόνη με το ένα χέρι ενώ ταυτόχρονα το budget μου φτάνει το μέγιστο τα 300 ευρώ και χρειάζομαι dual sim. Άρα νομίζω είναι ιδανική επιλογή για μένα. Διάβασα το thread και θα ήθελα κάποιες γενικές εντυπώσεις για ποιότητα κατασκευής και γενικά ότι έχετε να πείτε για την εταιρία, την διαδικασία παραγγελίας και παραλαβής, το service οτιδήποτε. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Παιδιά καλησπέρα εγώ αύριο θα προπαραγγείλω το r819 διότι δυστυχώς δεν μπορώ να χειριστώ 5'' οθόνη με το ένα χέρι ενώ ταυτόχρονα το budget μου φτάνει το μέγιστο τα 300 ευρώ και χρειάζομαι dual sim. Άρα νομίζω είναι ιδανική επιλογή για μένα. Διάβασα το thread και θα ήθελα κάποιες γενικές εντυπώσεις για ποιότητα κατασκευής και γενικά ότι έχετε να πείτε για την εταιρία, την διαδικασία παραγγελίας και παραλαβής, το service οτιδήποτε. Σας ευχαριστώ. Αναμένουμε εντυπώσεις απο το fual-SIM! Ελπιζω να το πςρω και εγω σε κανενα μηνα (αν καταφερω και μαζέψω τα χρήματα) Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Η ποιότητα των OPPO Finger και Find 5, ειδικά του τελευταίου, είναι εξαιρετική. Είτε αναφερόμαστε σε θέμα κατασκευής, οθόνης, αυτονομίας, ειδικά με το τελευταίο έχω μείνει τελείως ικανοποιημένος και έχει ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosZen Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Μόλις έβαλα την παραγγελία, ένα 32άρι μαύρο. Θέλω να πιστεύω πως Τρίτη, το αργότερο διότι η αποθήκη της Oppo βρίσκεται στο νησί και αν κρίνω από expansysUK/DHL πάντα οι παραγγελίες έρχονται εντός 24ώρου, θα το έχω στα χέρια μου. Σπάστηκα λίγο είναι η αλήθεια με το γεγονός του ότι τα EU μοντέλα δεν έχουν τον νέο Soc αλλά δεν @#$%^&*... , έχω το Nexus 4 να χαίρομαι στα AnTuTuοδειδή apps:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaFiS Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Μόλις έβαλα την παραγγελία, ένα 32άρι μαύρο. Θέλω να πιστεύω πως Τρίτη, το αργότερο διότι η αποθήκη της Oppo βρίσκεται στο νησί και αν κρίνω από expansysUK/DHL πάντα οι παραγγελίες έρχονται εντός 24ώρου, θα το έχω στα χέρια μου. Σπάστηκα λίγο είναι η αλήθεια με το γεγονός του ότι τα EU μοντέλα δεν έχουν τον νέο Soc αλλά δεν @#$%^&*... , έχω το Nexus 4 να χαίρομαι στα AnTuTuοδειδή apps:lol::p Τρομερό κινητό, δεν θα το μετανιώσεις.Πίστεψέ με, μια χαρά τα πάει ο S4 Pro.... Δες το παρακάτω, με Stock Color ROM (υπόψιν, Beta ακόμη).... :) [ATTACH]35428[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Μόλις έβαλα την παραγγελία, ένα 32άρι μαύρο. Θέλω να πιστεύω πως Τρίτη, το αργότερο διότι η αποθήκη της Oppo βρίσκεται στο νησί και αν κρίνω από expansysUK/DHL πάντα οι παραγγελίες έρχονται εντός 24ώρου, θα το έχω στα χέρια μου. Σπάστηκα λίγο είναι η αλήθεια με το γεγονός του ότι τα EU μοντέλα δεν έχουν τον νέο Soc αλλά δεν @#$%^&*... , έχω το Nexus 4 να χαίρομαι στα AnTuTuοδειδή apps:lol::p Το νεξους 4 φοράει τον ίδιο επεξεργαστή με το find 5! Και όπως δείχνει και ο φίλος από πάνω είναι πολύ γρήγορο κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Το νεξους 4 φοράει τον ίδιο επεξεργαστή με το find 5! Και όπως δείχνει και ο φίλος από πάνω είναι πολύ γρήγορο κινητό! Δεν αναιρεί το γεγονός όμως του ότι οι Ευρωπαίοι ΔΕΝ έχουν την ίδια αντιμετώπιση με τους Ασιάτες. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Το νεξους 4 φοράει τον ίδιο επεξεργαστή με το find 5! Και όπως δείχνει και ο φίλος από πάνω είναι πολύ γρήγορο κινητό! Αν φοράει τον ίδιο cpu, γιατί το nexus βγάζει stock 16000 και το άλλο 21000; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Το νεξους οπως κ το optimus gεχουν κοφτη για μειωση της θερμοκρασιας...αν τον βγαλεις στο optimis g (προσωπικη εμπειρία) πιανει 21-22 χιλιαδες στο αντουτου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Πάντως έπρεπε και στην Ευρώπη να δίνουν το κινητό με τον 600αρη.Ίσως σκέφτηκαν να μη δυσαρεστησουν αυτούς που το πήραν ήδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaFiS Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Πάντως έπρεπε και στην Ευρώπη να δίνουν το κινητό με τον 600αρη.Ίσως σκέφτηκαν να μη δυσαρεστησουν αυτούς που το πήραν ήδη Τι εννοεις? Δεν εχει βγαλει εκδοση με τον 600αρη, ουτε καν στην Κινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Τι εννοεις? Δεν εχει βγαλει εκδοση με τον 600αρη, ουτε καν στην Κινα. http://phandroid.com/2013/07/02/oppo-find-5-upgraded-with-snapdragon-600-processor/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts