mr_47 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Για τα προβλήματα με WiFi και Bluetooth, δοκιμάσατε να κάνετε hard reset; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Όχι. Με τόσα πράγματα που έχω γεμίσει το κινητό χρειάζεται αρκετή ώρα για να το στήσω από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Thivaios Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) Όχι. !!!!!!! :p Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που ανέφερε ο navi55 Edited March 19, 2014 by Nikos_Thivaios Παράθεση Nokia Lumia 620 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Μα κι εγώ γι' αυτό το λόγο ήμουν αρνητικός με το hard reset, αλλά όλα γίνονται back up, μέσα από το μενού των ρυθμίσεων. Δε χάνετε τίποτα. Η μάλλον, αν έχετε κατεβάσει ήχους από εφαρμογές στο store, αυτοί είναι και τα μοναδικά πράγματα που θα χαθούν. Επίσης, διορθώνεται και το θέμα με το other. Μετά απ' το hard reset ήταν στα 10MB. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Thivaios Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Μα κι εγώ γι' αυτό το λόγο ήμουν αρνητικός με το hard reset, αλλά όλα γίνονται back up, μέσα από το μενού των ρυθμίσεων. Δε χάνετε τίποτα. Η μάλλον, αν έχετε κατεβάσει ήχους από εφαρμογές στο store, αυτοί είναι και τα μοναδικά πράγματα που θα χαθούν. Επίσης, διορθώνεται και το θέμα με το other. Μετά απ' το hard reset ήταν στα 10MB. :) Δεν ξέρω , ακόμα είμαι αρνητικός , αλλά άμα μο την δώσει θα το κάνω.Για την ώρα θα το αφήσω έτσι και άμα συνεχίσει βλέπουμε. :D Παράθεση Nokia Lumia 620 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Γιατι 'φοβαστε' την επαναφορα; Συνήθως το clean install είναι ότι καλύτερο για την βέλτιστη επίδοση του εκάστοτε update. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Καλησπερα.μιας και με ψηνομαι να αγορασω το τηλεφωνο εχω μια ερωτηση (μπορει να φανει "κουτη" αλλα με ενδιαφερει): αν συνδεσω ακουστικο bluetooth στο τηλεφωνο πατωντας το πληκτρο για κληση θα παρει αμεσως ή θα εμφανισει μενου να επιλεξω απο ποια εφαρμογη θα καλεσει οπως στο αντροιντ πχ voimore,viber,skype κλπ; Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismaster Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 δευτερη μερα με το update και σαν να μου φαινεται οτι ειναι λιγο πιο smooth και η μπαταρια λιιιιγο καλυτερη.Τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 δευτερη μερα με το update και σαν να μου φαινεται οτι ειναι λιγο πιο smooth και η μπαταρια λιιιιγο καλυτερη.Τι λετε? πιο smooth και εμένα μου φαίνεται(όχι ότι δεν ήταν smooth πρίν αλλά τώρα είναι περισσότερο :P ) , όσο για την μπαταρία δεν είμαι απόλυτα σίγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismaster Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 πιο smooth και εμένα μου φαίνεται(όχι ότι δεν ήταν smooth πρίν αλλά τώρα είναι περισσότερο :P ) , όσο για την μπαταρία δεν είμαι απόλυτα σίγουρος Επειδη δεν εχει amoled,το glance τρωει πιο πολυ ενεργεια απο οσο θα θελε η Νοκια,αν και το εφτιαξε για τα πιο ακριβα μοντελα με amoled.Παντως βολευει πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Καλησπερα.μιας και με ψηνομαι να αγορασω το τηλεφωνο εχω μια ερωτηση (μπορει να φανει "κουτη" αλλα με ενδιαφερει): αν συνδεσω ακουστικο bluetooth στο τηλεφωνο πατωντας το πληκτρο για κληση θα παρει αμεσως τηλεφωνο ή θα εμφανισει μενου να επιλεξω απο ποια εφαρμογη θα καλεσει οπως στο αντροιντ πχ voimore,viber,skype κλπ; Ευχαριστω προκαταβολικα Καλημερα. Ας πω αλλη μια φορα την απορια μου. Καποια απαντηση; Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Καλημερα. Ας πω αλλη μια φορα την απορια μου. Καποια απαντηση; Κατευθείαν στο τηλέφωνο. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Κατευθείαν στο τηλέφωνο. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Thivaios Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Παιδιά μετά απο 3-4 μέρες με το double tap μπορώ να πω πως τελικά δεν καταναλώνει τόσο ενέργεια όση κατανάλωνε την 1η μερα... Πλέον έχει γίνει μόνομο στο κινητο μου!!!!! :D Παράθεση Nokia Lumia 620 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismaster Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Παιδιά μετά απο 3-4 μέρες με το double tap μπορώ να πω πως τελικά δεν καταναλώνει τόσο ενέργεια όση κατανάλωνε την 1η μερα... Πλέον έχει γίνει μόνομο στο κινητο μου!!!!! :D Δεν ξερω εαν με αυθυποβαλλεις,αλλα τεινω να συμφωνησω.Στην τελικη,ολο και καπου θα βρεις μια πριζα εαν ξεμεινεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Το double tap δεν νομίζω ότι τρώει τόσο πολύ μπαταρία Μαζί με το lock phone app δεν χρειάζεται να πατάς τα φυσικά πλήκτρα. Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Στο software του τηλεφώνου υπάρχει σε πολλά σημεία το Skydrive, όρος που θα έπρεπε να αναφέρεται ως και μόνο τώρα πλέον, Onedrive. Δε θα βγεί κάποια αναβάθμιση/patch για αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Στο software του τηλεφώνου υπάρχει σε πολλά σημεία το Skydrive, όρος που θα έπρεπε να αναφέρεται ως και μόνο τώρα πλέον, Onedrive. Δε θα βγεί κάποια αναβάθμιση/patch για αυτό? επειδή είναι ενσωματωμένο στο σύστημα δεν είναι τόσο απλό να αλλάξει . Στο 8.1 update θα γίνει onedrive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 επειδή είναι ενσωματωμένο στο σύστημα δεν είναι τόσο απλό να αλλάξει . Στο 8.1 update θα γίνει onedrive Αυτό σίγουρα, απλά μου κάνει εντύπωση με τι χρονοδιάγραμμα (πόσο γρήγορα) έχει "διαταχτεί" να αλλάξει το όνομα μετά την απόφαση του δικαστηρίου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Δεν νομίζω να υπάρχει απόφαση δικαστηρίου. Δεν νομίζω οτι πήγαν στα δικαστήρια. Η MS αποφάσισε να δεχθεί να αλλάξει το όνομα της υπηρεσίας χωρίς κάποια ιδιαίτερη δυσκολία... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Thivaios Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Επίσης όσον αφορά το πρόβλημα που είχα αναφέρει με το bluetooth , χωρις να κάνω κάποιο reset έφτιαξε... Παράθεση Nokia Lumia 620 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Σας το είπα ότι το double tap δεν τρώει πολύ. Υπάρχει τρικ να ξεκλειδώνει απευθείας το κινητό? Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 γεια σας παιδιά . σήμερα κάτοχος της συσκευής και εγώ . μετά από αντικατάσταση μιας άλλης είπα να δοκιμάσω το 620 . δεν πρόλαβα να κάνω ενημερώσεις γιατί είχα χαμηλή μπαταρία . μπορεί κάποιος να με προτίνει καμία εφαρμογή ? όπως συντόμευσης - και καμία εφαρμογή όπως στο να πατάς και να κλείνει η οθόνη ? ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Thivaios Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 γεια σας παιδιά . σήμερα κάτοχος της συσκευής και εγώ . μετά από αντικατάσταση μιας άλλης είπα να δοκιμάσω το 620 . δεν πρόλαβα να κάνω ενημερώσεις γιατί είχα χαμηλή μπαταρία . μπορεί κάποιος να με προτίνει καμία εφαρμογή ? όπως συντόμευσης - και καμία εφαρμογή όπως στο να πατάς και να κλείνει η οθόνη ? ευχαριστώ 1.Πολύ σημαντικός για εμένα είναι ο φακός . 2.Εφαρμογή μέτρησης μπαταρίας. 3.Νοκια camera (εάν δεν την έχει προεγγατεστημένη) 4.Με έχει βολέψει απίστευτα το Tube Mp3 Downloader. Σε 2η φάση έχω κατεβάσει Viber , Messenger , εορτολόγιο .Μία εφαρμογή που μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον είναι το Translator της bing αν δν κάνω λάθος που σου δένει την δυνατότητα μεταξύ άλλων να μεταφράσεις κείμενο με την κάμερα !! Αυτά από εμένα και φυσικά είναι προσωπικές επιλογες αυτές .. :D Παράθεση Nokia Lumia 620 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 1.Πολύ σημαντικός για εμένα είναι ο φακός . 2.Εφαρμογή μέτρησης μπαταρίας. 3.Νοκια camera (εάν δεν την έχει προεγγατεστημένη) 4.Με έχει βολέψει απίστευτα το Tube Mp3 Downloader. Σε 2η φάση έχω κατεβάσει Viber , Messenger , εορτολόγιο .Μία εφαρμογή που μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον είναι το Translator της bing αν δν κάνω λάθος που σου δένει την δυνατότητα μεταξύ άλλων να μεταφράσεις κείμενο με την κάμερα !! Αυτά από εμένα και φυσικά είναι προσωπικές επιλογες αυτές .. :D οκ σε ευχαριστω :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts