Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 620

Vercetti13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όχι. Με τόσα πράγματα που έχω γεμίσει το κινητό χρειάζεται αρκετή ώρα για να το στήσω από την αρχή.

Όχι. !!!!!!! :p Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που ανέφερε ο navi55 Edited by Nikos_Thivaios
Nokia Lumia 620

Μα κι εγώ γι' αυτό το λόγο ήμουν αρνητικός με το hard reset, αλλά όλα γίνονται back up, μέσα από το μενού των ρυθμίσεων. Δε χάνετε τίποτα. Η μάλλον, αν έχετε κατεβάσει ήχους από εφαρμογές στο store, αυτοί είναι και τα μοναδικά πράγματα που θα χαθούν. Επίσης, διορθώνεται και το θέμα με το other. Μετά απ' το hard reset ήταν στα 10MB. :)
Huawei Nova 5T

Μα κι εγώ γι' αυτό το λόγο ήμουν αρνητικός με το hard reset, αλλά όλα γίνονται back up, μέσα από το μενού των ρυθμίσεων. Δε χάνετε τίποτα. Η μάλλον, αν έχετε κατεβάσει ήχους από εφαρμογές στο store, αυτοί είναι και τα μοναδικά πράγματα που θα χαθούν. Επίσης, διορθώνεται και το θέμα με το other. Μετά απ' το hard reset ήταν στα 10MB. :)

Δεν ξέρω , ακόμα είμαι αρνητικός , αλλά άμα μο την δώσει θα το κάνω.Για την ώρα θα το αφήσω έτσι και άμα συνεχίσει βλέπουμε. :D

Nokia Lumia 620

Γιατι 'φοβαστε' την επαναφορα;

Συνήθως το clean install είναι ότι καλύτερο για την βέλτιστη επίδοση του εκάστοτε update.

Καλησπερα.μιας και με ψηνομαι να αγορασω το τηλεφωνο εχω μια ερωτηση (μπορει να φανει "κουτη" αλλα με ενδιαφερει):

αν συνδεσω ακουστικο bluetooth στο τηλεφωνο πατωντας το πληκτρο για κληση θα παρει αμεσως ή θα εμφανισει μενου να επιλεξω απο ποια εφαρμογη θα καλεσει οπως στο αντροιντ πχ voimore,viber,skype κλπ;

Ευχαριστω προκαταβολικα

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

δευτερη μερα με το update και σαν να μου φαινεται οτι ειναι λιγο πιο smooth και η μπαταρια λιιιιγο καλυτερη.Τι λετε?

δευτερη μερα με το update και σαν να μου φαινεται οτι ειναι λιγο πιο smooth και η μπαταρια λιιιιγο καλυτερη.Τι λετε?

πιο smooth και εμένα μου φαίνεται(όχι ότι δεν ήταν smooth πρίν αλλά τώρα είναι περισσότερο :P ) , όσο για την μπαταρία δεν είμαι απόλυτα σίγουρος

πιο smooth και εμένα μου φαίνεται(όχι ότι δεν ήταν smooth πρίν αλλά τώρα είναι περισσότερο :P ) , όσο για την μπαταρία δεν είμαι απόλυτα σίγουρος

Επειδη δεν εχει amoled,το glance τρωει πιο πολυ ενεργεια απο οσο θα θελε η Νοκια,αν και το εφτιαξε για τα πιο ακριβα μοντελα με amoled.Παντως βολευει πολυ.

Καλησπερα.μιας και με ψηνομαι να αγορασω το τηλεφωνο εχω μια ερωτηση (μπορει να φανει "κουτη" αλλα με ενδιαφερει):

αν συνδεσω ακουστικο bluetooth στο τηλεφωνο πατωντας το πληκτρο για κληση θα παρει αμεσως τηλεφωνο ή θα εμφανισει μενου να επιλεξω απο ποια εφαρμογη θα καλεσει οπως στο αντροιντ πχ voimore,viber,skype κλπ;

Ευχαριστω προκαταβολικα

Καλημερα.

Ας πω αλλη μια φορα την απορια μου.

Καποια απαντηση;

Καλημερα.

Ας πω αλλη μια φορα την απορια μου.

Καποια απαντηση;

Κατευθείαν στο τηλέφωνο.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Κατευθείαν στο τηλέφωνο.

Ευχαριστω πολυ.

Παιδιά μετά απο 3-4 μέρες με το double tap μπορώ να πω πως τελικά δεν καταναλώνει τόσο ενέργεια όση κατανάλωνε την 1η μερα... Πλέον έχει γίνει μόνομο στο κινητο μου!!!!! :D
Nokia Lumia 620

Παιδιά μετά απο 3-4 μέρες με το double tap μπορώ να πω πως τελικά δεν καταναλώνει τόσο ενέργεια όση κατανάλωνε την 1η μερα... Πλέον έχει γίνει μόνομο στο κινητο μου!!!!! :D

Δεν ξερω εαν με αυθυποβαλλεις,αλλα τεινω να συμφωνησω.Στην τελικη,ολο και καπου θα βρεις μια πριζα εαν ξεμεινεις.

Το double tap δεν νομίζω ότι τρώει τόσο πολύ μπαταρία

Μαζί με το lock phone app δεν χρειάζεται να πατάς τα φυσικά πλήκτρα.

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Στο software του τηλεφώνου υπάρχει σε πολλά σημεία το Skydrive, όρος που θα έπρεπε να αναφέρεται ως και μόνο τώρα πλέον, Onedrive. Δε θα βγεί κάποια αναβάθμιση/patch για αυτό?

Στο software του τηλεφώνου υπάρχει σε πολλά σημεία το Skydrive, όρος που θα έπρεπε να αναφέρεται ως και μόνο τώρα πλέον, Onedrive. Δε θα βγεί κάποια αναβάθμιση/patch για αυτό?

επειδή είναι ενσωματωμένο στο σύστημα δεν είναι τόσο απλό να αλλάξει . Στο 8.1 update θα γίνει onedrive

επειδή είναι ενσωματωμένο στο σύστημα δεν είναι τόσο απλό να αλλάξει . Στο 8.1 update θα γίνει onedrive

Αυτό σίγουρα, απλά μου κάνει εντύπωση με τι χρονοδιάγραμμα (πόσο γρήγορα) έχει

"διαταχτεί" να αλλάξει το όνομα μετά την απόφαση του δικαστηρίου...

Δεν νομίζω να υπάρχει απόφαση δικαστηρίου. Δεν νομίζω οτι πήγαν στα δικαστήρια. Η MS αποφάσισε να δεχθεί να αλλάξει το όνομα της υπηρεσίας χωρίς κάποια ιδιαίτερη δυσκολία...
:rtfm:

Επίσης όσον αφορά το πρόβλημα που είχα αναφέρει με το bluetooth , χωρις να κάνω κάποιο reset έφτιαξε...
Nokia Lumia 620

Σας το είπα ότι το double tap δεν τρώει πολύ.

Υπάρχει τρικ να ξεκλειδώνει απευθείας το κινητό?

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

γεια σας παιδιά . σήμερα κάτοχος της συσκευής και εγώ . μετά από αντικατάσταση μιας άλλης είπα να δοκιμάσω το 620 . δεν πρόλαβα να κάνω ενημερώσεις γιατί είχα χαμηλή μπαταρία . μπορεί κάποιος να με προτίνει καμία εφαρμογή ? όπως συντόμευσης - και καμία εφαρμογή όπως στο να πατάς και να κλείνει η οθόνη ? ευχαριστώ
[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας παιδιά . σήμερα κάτοχος της συσκευής και εγώ . μετά από αντικατάσταση μιας άλλης είπα να δοκιμάσω το 620 . δεν πρόλαβα να κάνω ενημερώσεις γιατί είχα χαμηλή μπαταρία . μπορεί κάποιος να με προτίνει καμία εφαρμογή ? όπως συντόμευσης - και καμία εφαρμογή όπως στο να πατάς και να κλείνει η οθόνη ? ευχαριστώ

1.Πολύ σημαντικός για εμένα είναι ο φακός .

2.Εφαρμογή μέτρησης μπαταρίας.

3.Νοκια camera (εάν δεν την έχει προεγγατεστημένη)

4.Με έχει βολέψει απίστευτα το Tube Mp3 Downloader.

Σε 2η φάση έχω κατεβάσει Viber , Messenger , εορτολόγιο .Μία εφαρμογή που μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον είναι το Translator της bing αν δν κάνω λάθος που σου δένει την δυνατότητα μεταξύ άλλων να μεταφράσεις κείμενο με την κάμερα !!

Αυτά από εμένα και φυσικά είναι προσωπικές επιλογες αυτές .. :D

Nokia Lumia 620

1.Πολύ σημαντικός για εμένα είναι ο φακός .

2.Εφαρμογή μέτρησης μπαταρίας.

3.Νοκια camera (εάν δεν την έχει προεγγατεστημένη)

4.Με έχει βολέψει απίστευτα το Tube Mp3 Downloader.

Σε 2η φάση έχω κατεβάσει Viber , Messenger , εορτολόγιο .Μία εφαρμογή που μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον είναι το Translator της bing αν δν κάνω λάθος που σου δένει την δυνατότητα μεταξύ άλλων να μεταφράσεις κείμενο με την κάμερα !!

Αυτά από εμένα και φυσικά είναι προσωπικές επιλογες αυτές .. :D

οκ σε ευχαριστω :)

[sIGPIC][/sIGPIC]