Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 620

Vercetti13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπαρχει δηλαδη τρόπος να μπορω να τα αποθηκεύσω για να μπορώ να τα επεξεργάζομαι όποια ώρα θέλω;; Όπως ήταν το MyPhone Explorer... το είχα για το Sony ericsson

Απ' όσο γνωρίζω, δυστυχώς όχι δεν γίνεται!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με απογοήτευσες... αλλά ευχαριστώ για την απάντηση.

Υπάρχει πιθανότητα να χάθει κάτι (επαφες-μηνύματα) όταν έρθει η αναβάθμιση; Δεν μου έχει έρθει ακόμα...

Με απογοήτευσες... αλλά ευχαριστώ για την απάντηση.

Υπάρχει πιθανότητα να χάθει κάτι (επαφες-μηνύματα) όταν έρθει η αναβάθμιση; Δεν μου έχει έρθει ακόμα...

Αν περιμένεις να σου έρθει ειδοποίηση και την κάνεις μέσω wifi δεν χάνεται τίποτα απολύτως. Αν είσαι ανυπόμονος και θελήσεις να την κάνεις με το ανάλογο πρόγραμμα μέσω υπολογιστή τότε χάνονται όλα (είναι το φλασάρισμα που σου έλεγα πριν) αν δεν κρατήσεις το αντίγραφο ασφαλείας.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Help!!!Το 620 του αδελφού μου έχει κολλήσει εδώ και πόση ώρα στην ''προετοιμασία για εγκατάσταση''.Εδώ και 45' περίπου έχει φτάσει στο 100% και δεν προχωράει στην εγκατάσταση.Τί κάνω για να μη γίνει τούβλο?

Όλα καλά εν τέλει.Πήρε την Amber μέχρι και το γερμανικό 620 και δεν την έχει το γαλλικό 820!(και τα 2 unbranded)

Edited by Raptor1

Στο Storage check το other σας καταλαμβάνει πολλά GB; Σε μένα πιάνει 1,4Gb και δεν μπορώ να το καθαρίσω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνουμε delete;

Έχω την Amber περασμένη.

Σαν κάτοχος του λουμια 800 ήξερα οτι οι αναβαθμισει ειναι οοοτι πιο σπαστικο υπαρχει μεχρι να το πετυχεις σου σπαει πραγματικα τα νευρα! Νομιζα οτι στα WP8 θα ηταν καλυτερα τα πραγματα αλλα μιλαμε καταφεραν και τα εκαναν χειροτερα!

Τοσες φορες εχω δοκιμασει να κανω την αναβαθμιση, τις μισες παιρνω δεν ηταν δυνατος ο ελεγχος για ενημερωσεις...αααν το πετυχω και κανει ελεγχο τελικα μου βγαζει οτι κατεβηκε η αναβαθμιση αλλα δεν μπορει να εγκατασταθει!!!

Γιατι πρεπει να ψαχνεις 2 μερες στο Google για να κανεις μια Γ**ω αναβαθμιση δηλαδη???

Και χωρο τσεκαρα και region Και ολα...τραγικα πραγματα πραγματικα !

Μήπως έχεις πειράξει κάποια ρύθμιση? Οι περισσότεροι έχουμε κάνει αναβάθμιση μέσω ota χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Σαν κάτοχος του λουμια 800 ήξερα οτι οι αναβαθμισει ειναι οοοτι πιο σπαστικο υπαρχει μεχρι να το πετυχεις σου σπαει πραγματικα τα νευρα! Νομιζα οτι στα WP8 θα ηταν καλυτερα τα πραγματα αλλα μιλαμε καταφεραν και τα εκαναν χειροτερα!

Τοσες φορες εχω δοκιμασει να κανω την αναβαθμιση, τις μισες παιρνω δεν ηταν δυνατος ο ελεγχος για ενημερωσεις...αααν το πετυχω και κανει ελεγχο τελικα μου βγαζει οτι κατεβηκε η αναβαθμιση αλλα δεν μπορει να εγκατασταθει!!!

Γιατι πρεπει να ψαχνεις 2 μερες στο Google για να κανεις μια Γ**ω αναβαθμιση δηλαδη???

Δεν νομίζω πως έχει αναφερθεί εδώ κάτι παρόμοιο. Ή κάτι τρέχει με τις ρυθμίσεις σου ή κάτι άλλο. Σίγουρα μια βόλτα από ένα nokia care θα σου λύσει το πρόβλημα. Αλλιώς φλασάρισμα;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δεν νομίζω πως έχει αναφερθεί εδώ κάτι παρόμοιο. Ή κάτι τρέχει με τις ρυθμίσεις σου ή κάτι άλλο. Σίγουρα μια βόλτα από ένα nokia care θα σου λύσει το πρόβλημα. Αλλιώς φλασάρισμα;)

Με μια ματια στο Google ειδα πολλες παρομοιες περιπτωσεις...δεν εχω πειραξει τιποτα. Το μονο υποπτο ειναι που εχω αλλαξει το region γιατι θελω να ειναι τα παντα στα αγγλικα αλλα τα εβαλα και ελληνικα αλλα τιποτα.

Επισης προφανως βαριεμαι να παω σε Nokia Care και πολυ περισσοτερο να καθομαι να φλασαρω κτλ...θα επερνα android αν ηταν :X

θα επερνα android αν ηταν :X

Πιπέρι......:lol:

Αν και δε νομίζω να βοηθήσει, κάνε μια επανεκκίνηση. Επίσης βεβαιώσου πως έχεις καλή ταχύτητα στο internet.

Δεν παίρνει ώρα στα nokia care...;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Στην Ελλάδα το Nokia Music λειτουργεί; Πήρα το Lumia από skroutz και έχει firmware Γερμανικό. Δεν μπορώ να κάνω αγορές μουσικής ούτε στο Windows Store, ούτε στο Nokia Music. Το ίδιο ισχύει και με Ελληνικό firmware; Πως κάνεις φλασαρισμα άλλο firmware;

μια απο τα ιδια και εδω , παω να κανω update απο χθες και μου βγαζει error 8018830f

Στην Ελλάδα το Nokia Music λειτουργεί

nope

μια απο τα ιδια και εδω , παω να κανω update απο χθες και μου βγαζει error 8018830f

nope

ακριβως το ιδιο error και εμενα και επιμενει οτι και αν εχω δοκιμασει απο αλλαγη δικτυου/region κτλ...καμια ιδεα ΕΚΤΟΣ απο Hard Reset?

ακριβως το ιδιο error και εμενα και επιμενει οτι και αν εχω δοκιμασει απο αλλαγη δικτυου/region κτλ...καμια ιδεα ΕΚΤΟΣ απο Hard Reset?

δοκιμασα hard reset και δεν δουλεψε :(

δεν ξερω , εχει πολυς κοσμος το ιδιο προβλημα , μαλλον θα περιμενουμε να λυθει:mad:

εχει βελτιωθει παντως η κατασταση εεε το κατεβαζει καθε φορα το Update αλλο που δεν το κανει εγκατασταση :p

Εχει παρει κανενας κανα καλο screen protector για να αλλαξω θεμα??? Πηρα τα εξης

http://www.ebay.co.uk/itm/290909913256?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

http://www.ebay.co.uk/itm/400540872948?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Τα χει παρει κανεις ειναι μαπα? Αν εχετε να προτεινεται κανενα αλλο δοκιμασμενο...

ΟΚ το εστρωσαν το πρόβλημα με τα updates μου εγινε κανονικα...ελπιζω να λυσει κανενα προβλημα γιατι βλεπω θεματα πολλα σε σχεση με το Lumia 800 που εχω. Πχ.

2-3 φορες μου εχει τυχει να παταω τα Settings και να μην κανει τιποτα...μονο με restart στρωνει

Μου έχει κολλησει 2 φορες κατα το κλειδωμα, δηλαδη δεν μπορεις να "ανεβασεις" το background για να ξεκλειδωσει.

Μου εχει σπασει τα νευρα με το δικτυο. Αν εχεις 2G/3G και ανοιξεις WIFI και μετα το κλεισεις ενω εχεις ΟΝ τα δεδομενα δεν παιζει με τιποτα ειδικα σε 2G. Πρεπει να κανω αρκετα ΟΝ/OFF για να στρωσει...

Συμπεριφορες android Λειτουργικου παρατηρω στο 620 και καθολου δεν μ αρεσει....

Από αυτά που αναφέρεις μόνο το πρόβλημα με το ξεκλείδωμα της οθόνης μου έχει τύχει. Αυτό μάλιστα ήταν στις αρχές που είχα πάρει το κινητό και του είχα βάλει την κάρτα μνήμης όπως ήταν από το προηγούμενο κινητό μου. Έπειτα με ένα φορμάτ της κάρτας μνήμης δεν μου έτυχε αυτό το πρόβλημα ξανά.

Ενημέρωσέ μας μετά το update αν έχεις κάποιο θέμα.

Από αυτά που αναφέρεις μόνο το πρόβλημα με το ξεκλείδωμα της οθόνης μου έχει τύχει. Αυτό μάλιστα ήταν στις αρχές που είχα πάρει το κινητό και του είχα βάλει την κάρτα μνήμης όπως ήταν από το προηγούμενο κινητό μου. Έπειτα με ένα φορμάτ της κάρτας μνήμης δεν μου έτυχε αυτό το πρόβλημα ξανά.

Ότι θα έφταιγε η κάρτα μνήμης, για το ξεκλείδωμα της οθόνης, ούτε που το είχα σκεφτεί. Κι εμένα, στο 820 μου, το κάνει 1 φορά, σπάνια 2, τη μέρα.

Huawei Nova 5T

Ήρθε και στο 620 της γυναίκας μου η amber αλλά nokia pro cam πουθενά...έχει κατέβει για κάποιο λόγο απο το market;

δεν παιρνει την nokia pro cam το 620

Θελω την βοηθεια σας για να μου πειτε πως λειτουργει η εφαρμογή που εφτιαξα σε Lumia 620 μιας που είναι ακομα beta δεν ξερω αν είναι σωστο αυτό που κανω ας με συγχωρεσουν οι διαχειριστες

αρθρο: ΕΟΠΥΥ Beta για windows phone

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\