niotheros Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Δεν υπαρχει δηλαδη τρόπος να μπορω να τα αποθηκεύσω για να μπορώ να τα επεξεργάζομαι όποια ώρα θέλω;; Όπως ήταν το MyPhone Explorer... το είχα για το Sony ericsson Απ' όσο γνωρίζω, δυστυχώς όχι δεν γίνεται! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pipis76 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Με απογοήτευσες... αλλά ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει πιθανότητα να χάθει κάτι (επαφες-μηνύματα) όταν έρθει η αναβάθμιση; Δεν μου έχει έρθει ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Με απογοήτευσες... αλλά ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει πιθανότητα να χάθει κάτι (επαφες-μηνύματα) όταν έρθει η αναβάθμιση; Δεν μου έχει έρθει ακόμα... Αν περιμένεις να σου έρθει ειδοποίηση και την κάνεις μέσω wifi δεν χάνεται τίποτα απολύτως. Αν είσαι ανυπόμονος και θελήσεις να την κάνεις με το ανάλογο πρόγραμμα μέσω υπολογιστή τότε χάνονται όλα (είναι το φλασάρισμα που σου έλεγα πριν) αν δεν κρατήσεις το αντίγραφο ασφαλείας. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pipis76 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Θα περιμένω να έρθει λοιπόν! Καλό βράδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 (edited) Help!!!Το 620 του αδελφού μου έχει κολλήσει εδώ και πόση ώρα στην ''προετοιμασία για εγκατάσταση''.Εδώ και 45' περίπου έχει φτάσει στο 100% και δεν προχωράει στην εγκατάσταση.Τί κάνω για να μη γίνει τούβλο? Όλα καλά εν τέλει.Πήρε την Amber μέχρι και το γερμανικό 620 και δεν την έχει το γαλλικό 820!(και τα 2 unbranded) Edited September 14, 2013 by Raptor1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icefixer Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Στο Storage check το other σας καταλαμβάνει πολλά GB; Σε μένα πιάνει 1,4Gb και δεν μπορώ να το καθαρίσω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνουμε delete; Έχω την Amber περασμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Σαν κάτοχος του λουμια 800 ήξερα οτι οι αναβαθμισει ειναι οοοτι πιο σπαστικο υπαρχει μεχρι να το πετυχεις σου σπαει πραγματικα τα νευρα! Νομιζα οτι στα WP8 θα ηταν καλυτερα τα πραγματα αλλα μιλαμε καταφεραν και τα εκαναν χειροτερα! Τοσες φορες εχω δοκιμασει να κανω την αναβαθμιση, τις μισες παιρνω δεν ηταν δυνατος ο ελεγχος για ενημερωσεις...αααν το πετυχω και κανει ελεγχο τελικα μου βγαζει οτι κατεβηκε η αναβαθμιση αλλα δεν μπορει να εγκατασταθει!!! Γιατι πρεπει να ψαχνεις 2 μερες στο Google για να κανεις μια Γ**ω αναβαθμιση δηλαδη??? Και χωρο τσεκαρα και region Και ολα...τραγικα πραγματα πραγματικα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Μήπως έχεις πειράξει κάποια ρύθμιση? Οι περισσότεροι έχουμε κάνει αναβάθμιση μέσω ota χωρίς κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Σαν κάτοχος του λουμια 800 ήξερα οτι οι αναβαθμισει ειναι οοοτι πιο σπαστικο υπαρχει μεχρι να το πετυχεις σου σπαει πραγματικα τα νευρα! Νομιζα οτι στα WP8 θα ηταν καλυτερα τα πραγματα αλλα μιλαμε καταφεραν και τα εκαναν χειροτερα! Τοσες φορες εχω δοκιμασει να κανω την αναβαθμιση, τις μισες παιρνω δεν ηταν δυνατος ο ελεγχος για ενημερωσεις...αααν το πετυχω και κανει ελεγχο τελικα μου βγαζει οτι κατεβηκε η αναβαθμιση αλλα δεν μπορει να εγκατασταθει!!! Γιατι πρεπει να ψαχνεις 2 μερες στο Google για να κανεις μια Γ**ω αναβαθμιση δηλαδη??? Και χωρο τσεκαρα και region Και ολα...τραγικα πραγματα πραγματικα ! Δεν νομίζω πως έχει αναφερθεί εδώ κάτι παρόμοιο. Ή κάτι τρέχει με τις ρυθμίσεις σου ή κάτι άλλο. Σίγουρα μια βόλτα από ένα nokia care θα σου λύσει το πρόβλημα. Αλλιώς φλασάρισμα;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Δεν νομίζω πως έχει αναφερθεί εδώ κάτι παρόμοιο. Ή κάτι τρέχει με τις ρυθμίσεις σου ή κάτι άλλο. Σίγουρα μια βόλτα από ένα nokia care θα σου λύσει το πρόβλημα. Αλλιώς φλασάρισμα;) Με μια ματια στο Google ειδα πολλες παρομοιες περιπτωσεις...δεν εχω πειραξει τιποτα. Το μονο υποπτο ειναι που εχω αλλαξει το region γιατι θελω να ειναι τα παντα στα αγγλικα αλλα τα εβαλα και ελληνικα αλλα τιποτα. Επισης προφανως βαριεμαι να παω σε Nokia Care και πολυ περισσοτερο να καθομαι να φλασαρω κτλ...θα επερνα android αν ηταν :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 θα επερνα android αν ηταν :X Πιπέρι......:lol: Αν και δε νομίζω να βοηθήσει, κάνε μια επανεκκίνηση. Επίσης βεβαιώσου πως έχεις καλή ταχύτητα στο internet. Δεν παίρνει ώρα στα nokia care...;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icefixer Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Στην Ελλάδα το Nokia Music λειτουργεί; Πήρα το Lumia από skroutz και έχει firmware Γερμανικό. Δεν μπορώ να κάνω αγορές μουσικής ούτε στο Windows Store, ούτε στο Nokia Music. Το ίδιο ισχύει και με Ελληνικό firmware; Πως κάνεις φλασαρισμα άλλο firmware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Σαν κάτοχος του λουμια 800 ήξερα οτι οι αναβαθμισει ειναι οοοτι πιο σπαστικο υπαρχει μεχρι να το πετυχεις σου σπαει πραγματικα τα νευρα! Νομιζα οτι στα WP8 θα ηταν καλυτερα τα πραγματα αλλα μιλαμε καταφεραν και τα εκαναν χειροτερα! Τοσες φορες εχω δοκιμασει να κανω την αναβαθμιση, τις μισες παιρνω δεν ηταν δυνατος ο ελεγχος για ενημερωσεις...αααν το πετυχω και κανει ελεγχο τελικα μου βγαζει οτι κατεβηκε η αναβαθμιση αλλα δεν μπορει να εγκατασταθει!!! Γιατι πρεπει να ψαχνεις 2 μερες στο Google για να κανεις μια Γ**ω αναβαθμιση δηλαδη??? Και χωρο τσεκαρα και region Και ολα...τραγικα πραγματα πραγματικα ! μια απο τα ιδια και εδω , παω να κανω update απο χθες και μου βγαζει error 8018830f Στην Ελλάδα το Nokia Music λειτουργεί nope Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 μια απο τα ιδια και εδω , παω να κανω update απο χθες και μου βγαζει error 8018830f nope ακριβως το ιδιο error και εμενα και επιμενει οτι και αν εχω δοκιμασει απο αλλαγη δικτυου/region κτλ...καμια ιδεα ΕΚΤΟΣ απο Hard Reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 ακριβως το ιδιο error και εμενα και επιμενει οτι και αν εχω δοκιμασει απο αλλαγη δικτυου/region κτλ...καμια ιδεα ΕΚΤΟΣ απο Hard Reset? δοκιμασα hard reset και δεν δουλεψε :( δεν ξερω , εχει πολυς κοσμος το ιδιο προβλημα , μαλλον θα περιμενουμε να λυθει:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 εχει βελτιωθει παντως η κατασταση εεε το κατεβαζει καθε φορα το Update αλλο που δεν το κανει εγκατασταση :p Εχει παρει κανενας κανα καλο screen protector για να αλλαξω θεμα??? Πηρα τα εξης http://www.ebay.co.uk/itm/290909913256?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 http://www.ebay.co.uk/itm/400540872948?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Τα χει παρει κανεις ειναι μαπα? Αν εχετε να προτεινεται κανενα αλλο δοκιμασμενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 θα επερνα android αν ηταν :X χοχοχοχο :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 ΟΚ το εστρωσαν το πρόβλημα με τα updates μου εγινε κανονικα...ελπιζω να λυσει κανενα προβλημα γιατι βλεπω θεματα πολλα σε σχεση με το Lumia 800 που εχω. Πχ. 2-3 φορες μου εχει τυχει να παταω τα Settings και να μην κανει τιποτα...μονο με restart στρωνει Μου έχει κολλησει 2 φορες κατα το κλειδωμα, δηλαδη δεν μπορεις να "ανεβασεις" το background για να ξεκλειδωσει. Μου εχει σπασει τα νευρα με το δικτυο. Αν εχεις 2G/3G και ανοιξεις WIFI και μετα το κλεισεις ενω εχεις ΟΝ τα δεδομενα δεν παιζει με τιποτα ειδικα σε 2G. Πρεπει να κανω αρκετα ΟΝ/OFF για να στρωσει... Συμπεριφορες android Λειτουργικου παρατηρω στο 620 και καθολου δεν μ αρεσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Από αυτά που αναφέρεις μόνο το πρόβλημα με το ξεκλείδωμα της οθόνης μου έχει τύχει. Αυτό μάλιστα ήταν στις αρχές που είχα πάρει το κινητό και του είχα βάλει την κάρτα μνήμης όπως ήταν από το προηγούμενο κινητό μου. Έπειτα με ένα φορμάτ της κάρτας μνήμης δεν μου έτυχε αυτό το πρόβλημα ξανά. Ενημέρωσέ μας μετά το update αν έχεις κάποιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 well τελικα την εβαλα και εγω την amber μεχρι στιγμης κανενα προβλημα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Από αυτά που αναφέρεις μόνο το πρόβλημα με το ξεκλείδωμα της οθόνης μου έχει τύχει. Αυτό μάλιστα ήταν στις αρχές που είχα πάρει το κινητό και του είχα βάλει την κάρτα μνήμης όπως ήταν από το προηγούμενο κινητό μου. Έπειτα με ένα φορμάτ της κάρτας μνήμης δεν μου έτυχε αυτό το πρόβλημα ξανά. Ότι θα έφταιγε η κάρτα μνήμης, για το ξεκλείδωμα της οθόνης, ούτε που το είχα σκεφτεί. Κι εμένα, στο 820 μου, το κάνει 1 φορά, σπάνια 2, τη μέρα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Ήρθε και στο 620 της γυναίκας μου η amber αλλά nokia pro cam πουθενά...έχει κατέβει για κάποιο λόγο απο το market; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Ήρθε και στο 620 της γυναίκας μου η amber αλλά nokia pro cam πουθενά...έχει κατέβει για κάποιο λόγο απο το market; δεν παιρνει την nokia pro cam το 620 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Υπαρχει και κολπακι....... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Θελω την βοηθεια σας για να μου πειτε πως λειτουργει η εφαρμογή που εφτιαξα σε Lumia 620 μιας που είναι ακομα beta δεν ξερω αν είναι σωστο αυτό που κανω ας με συγχωρεσουν οι διαχειριστες αρθρο: ΕΟΠΥΥ Beta για windows phone Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts