Dejan457 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 εχω τα τελευταια updates αλλα και πριν απο αυτα καποιες λιγες φορες η οθονη δεν ανταποκρινεται στην αφη. Πχ τυχαινει να με παιρνει ενας τηλεφωνο και να χανω την κληση επειδη δεν μπορω να το σηκωσω!!!!!.... εχω κανει επαναφορα ρυθμισεων αλλα δεν διορθωνεται το προβλημα με τιποτα... Συμβαινει σε αλλον αυτο? :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 εχω τα τελευταια updates αλλα και πριν απο αυτα καποιες λιγες φορες η οθονη δεν ανταποκρινεται στην αφη. Πχ τυχαινει να με παιρνει ενας τηλεφωνο και να χανω την κληση επειδη δεν μπορω να το σηκωσω!!!!!.... εχω κανει επαναφορα ρυθμισεων αλλα δεν διορθωνεται το προβλημα με τιποτα... Συμβαινει σε αλλον αυτο? :(:( Τοχω αυτο το προβλημα καιρο τωρα.και μαλιστα οχι μονο δε μπορω να απαντησω σε κληση αλλα και στην αναμονη οταν ειναι το τηλεφωνο παγωνει,δεν κανει τιποτα και ειμαι αναγκασμενος να βγαλω μπαταρια για να επανελθει. Τοχα εξηγησει με ενα bluetooth samsung ακουστικο που συνεδεα γιατι ειδα οτι γινοταν πιο εντονο (σαν προβλημα).οταν δεν το συνεδεα δεν ειχα θεμα ιδιαιτερο.το εκανε παλι αλλα πολυ πιο αραια.εκανα format και στην εξωτερικη καρτα,επαναφορα εργοστασιακων αλλα τιποτα.μονο αλλη καρτα δεν εχω δοκιμασει ακομα (εχω μια adata hc I class 10). Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Το πρόβλημα με την αφή και τη λύση του το έχω προαναφέρει μερικά πόστ πριν. ** Για το "κόλλημα" στην απάντηση της κλήσης, το κλείνω πατώντας μία φορά το power κουμπί (μεσαίο-μονό), έτσι η κλήση ΔΕΝ απορρίπτεται και ξαναπατώντας το, ανοίγει η οθόνη και μπορώ να απαντήσω. ** Για το γενικό "φριζάρισμα" της οθόνης στην αναμονή διαπίστωσα ότι ούτε τα κουμπιά αφής δούλευαν παράλληλα. Έτσι είδα ότι αν τα πατήσεις όλα μαζί επίμονα ξεκινάνε να δουλεύουν (το καταλαβαίνεις γιατί αρχίζει να δουλεύει και η δόνηση μαζί) και μετά από αυτό και η οθόνη! Τώρα για hardware-ικό το κόβω αφού το είχα και στα 8.0 και στα 8.1 τώρα. Αλλά τελευταίους δυό μήνες χρήσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Συμβαινει και σε μενα. Παταω το πλαϊνο 2 φορες και μετα σηκωνω την κλιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Την κάρτα sim την έχετε κόψει ή είναι κανονική micro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Την κάρτα sim την έχετε κόψει ή είναι κανονική micro? Κανονικότατη καινούρια micro sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Την κάρτα sim την έχετε κόψει ή είναι κανονική micro? Και μενα κανονικη. τεινω να καταληξω πως εκτος απο την ασυμβατοτητα του bluetooth ακουστικου ισως ευθυνεται η καρτα μνημης αλλα δεν εχω αξιωθει να παω να παρω αλλη (και ποια να παρω?αν κανει και η αλλη τα ιδια?). Θα δοκιμασω να τη βγαλω...και να μη ξανασυνδεσω το ακουστικο και θα δω.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Και μενα κανονικη. τεινω να καταληξω πως εκτος απο την ασυμβατοτητα του bluetooth ακουστικου ισως ευθυνεται η καρτα μνημης αλλα δεν εχω αξιωθει να παω να παρω αλλη (και ποια να παρω?αν κανει και η αλλη τα ιδια?). Θα δοκιμασω να τη βγαλω...και να μη ξανασυνδεσω το ακουστικο και θα δω.... 9 μερες μετα feedback:με βγαλμενη την καρτα μνημης και χωρις το ακουστικο (μονο με το αμαξι με bluetooth το συνεδεσα) κανενα παγωμα.κανενα κολλημα οθονης. Τι ασυμβατοτητες ειναι αυτες;και να παρω αλλη καρτα;και αν κανει τα ιδια;;; Κυριακατικοι προβληματισμοι... Καλημερες. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 (edited) 9 μερες μετα feedback:με βγαλμενη την καρτα μνημης και χωρις το ακουστικο (μονο με το αμαξι με bluetooth το συνεδεσα) κανενα παγωμα.κανενα κολλημα οθονης. Τι ασυμβατοτητες ειναι αυτες;και να παρω αλλη καρτα;και αν κανει τα ιδια;;; Κυριακατικοι προβληματισμοι... Καλημερες. Bluetooth εγώ δεν είχα είμαι σίγουρος όμως πως μετά από το "format" δεν είχα βάλει την SD πίσω για 1-2 βδομάδες. Κάτι άλλο που έκανα ήταν να διαγράψω ότι κρυφά αρχεία/φάκελοι είχαν μείνει αφού στα thumbnails π.χ σε μερικά βίντεο ήταν άλλα βίντεο από πίσω. Πάντως μου έκανε τελευταία και ένα κόλλημα οθόνης σε εκκίνηση την ώρα που έπρεπε να βάλω το Ρin της sim. Δε ξεκόλλησε με τίποτα παρά με βγάλσιμο μπαταρίας. Update.. 2 ώρες αργότερα το άφησα ανάποδα κάτω, γυρνώντας το να δω ειδ/σεις ζητούσε το Ρin της sim. Προφανώς έκανε reset/reboot... Βοήθειά μας. Μάλλον θα βγάλω μπροστά το 630 που είχα στην άκρη καβάτζα. Edited September 14, 2014 by venejo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Έβαλα εδώ και 3 μέρες την Developer Preview 8.1 update 1. Αφενός μεν δεν είδα τίποτα καινούριο, αφετέρου δε δε μου συγχρόνιζε όλες τις επαφές μου από το outlook.com! Γύρισα λοιπόν μόλις πίσω στην Cyan και μετά από το όλο "σετάρισμα" του τηλ/νου για 1η φορά βγάζει συνέχεια αυτό. (Όταν πατάω το back πλήκτρο και βγαίνω στη κεντρική οθόνη ή και αλλού). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Έβαλα εδώ και 3 μέρες την Developer Preview 8.1 update 1. Αφενός μεν δεν είδα τίποτα καινούριο, αφετέρου δε δε μου συγχρόνιζε όλες τις επαφές μου από το outlook.com! Γύρισα λοιπόν μόλις πίσω στην Cyan και μετά από το όλο "σετάρισμα" του τηλ/νου για 1η φορά βγάζει συνέχεια αυτό. (Όταν πατάω το back πλήκτρο και βγαίνω στη κεντρική οθόνη ή και αλλού). Μου το είχε βγάλει και εμένα αυτό μετά την επαναφορά που είχα κάνει μετά την αναβάθμιση σε Cyan. Όρισε έναν κωδικό και μετά πήγαινε ρυθμίσεις->οθόνη κλειδώματος και τέρμα κάτω βάλε "ανενεργό" τον κωδικό πρόσβασης. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Υπάρχει άλλος που να έχει πρόβλημα με τα κουμπιά της έντασης στη συσκευή? Συγκεκριμένα σε εμένα χάλασαν για 3η φορά και δεν πατιέται το κουμπί της μείωσης έντασης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Δεν έχουν πάθει τίποτα σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Στο κινητό της συζύγου το 620 έχει βαρέσει διάλυση, πριν την αναβάθμιση στην cyan χάλασε το power κουμπί, πήγε service, επέστρεψε και της έκανα την αναβάθμιση και μετά όλα μπάχαλο, κολλάει συνέχεια το κινητό, το power κουμπί ξανά τα ίδια, το double tap δουλεύει οπότε θέλει, η οθόνη δεν ξεκλειδώνει πολλές φορές και χάνονται κλήσεις. Όλα αυτά και μετά από hard reset, κρίμα Microsoft, θα μπορούσες καλύτερα. προβλήματα έχω και στο 920 που κατέχω αλλά όχι φυσικά σε τέτοιο βαθμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Στο κινητό της συζύγου το 620 έχει βαρέσει διάλυση, πριν την αναβάθμιση στην cyan χάλασε το power κουμπί, πήγε service, επέστρεψε και της έκανα την αναβάθμιση και μετά όλα μπάχαλο, κολλάει συνέχεια το κινητό, το power κουμπί ξανά τα ίδια, το double tap δουλεύει οπότε θέλει, η οθόνη δεν ξεκλειδώνει πολλές φορές και χάνονται κλήσεις. Όλα αυτά και μετά από hard reset, κρίμα Microsoft, θα μπορούσες καλύτερα. προβλήματα έχω και στο 920 που κατέχω αλλά όχι φυσικά σε τέτοιο βαθμό Δυστυχως τα κουμπια στα δεξια με το βαλε βγαλε του καλυματος, ταλαιπωρουντε και χαλανε.... Εγω με το cyan βεβαια, ειδα καλυτερη απόδοση απο ότι πριν. Υ.Γ. Ξέρει κανεις τι είναι το εικονίδιο με το ορθογώνιο κουτάκι δίπλα στις μπάρες του σήματος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Στο κινητό της συζύγου το 620 έχει βαρέσει διάλυση, πριν την αναβάθμιση στην cyan χάλασε το power κουμπί, πήγε service, επέστρεψε και της έκανα την αναβάθμιση και μετά όλα μπάχαλο, κολλάει συνέχεια το κινητό, το power κουμπί ξανά τα ίδια, το double tap δουλεύει οπότε θέλει, η οθόνη δεν ξεκλειδώνει πολλές φορές και χάνονται κλήσεις. Όλα αυτά και μετά από hard reset, κρίμα Microsoft, θα μπορούσες καλύτερα. προβλήματα έχω και στο 920 που κατέχω αλλά όχι φυσικά σε τέτοιο βαθμό Μηπως σου εκαναν ζημια οταν το πηγες για service; Δουλευε καλα πριν το update; Παντως και το δικο μου με cyan καλυτερα το βλεπω σε σχεση με πριν..κανενα κολλημα. Το μονο που εχω παρατηρησει ειναι μια μειωση στην διαρκεια της μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Υ.Γ. Ξέρει κανεις τι είναι το εικονίδιο με το ορθογώνιο κουτάκι δίπλα στις μπάρες του σήματος? ΟΌτι έχεις ειδοποίηση στο action center Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 9 μερες μετα feedback:με βγαλμενη την καρτα μνημης και χωρις το ακουστικο (μονο με το αμαξι με bluetooth το συνεδεσα) κανενα παγωμα.κανενα κολλημα οθονης. Τι ασυμβατοτητες ειναι αυτες;και να παρω αλλη καρτα;και αν κανει τα ιδια;;; Κυριακατικοι προβληματισμοι... Καλημερες. 11 μερες μετα.... Πιθανοτατα τελευταιο τεστ. Μα ειναι δυνατον να φταιει η καρτα μνημης;;;; Εβαλα το bluetooth ακουστικο.μιλησα,χαζεψα,μπηκα φουλ ιντερνετ.το κινητο δεν το κλεινω ποτε ,σημειωτεον. Κανενα παγωμα οθονης.κανενα κολλημα,τιποτα. Αρα...δια της εις ατοπον απαγωγης τις πταιει; Η καρτα μνημης. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 11 μερες μετα.... Πιθανοτατα τελευταιο τεστ. Μα ειναι δυνατον να φταιει η καρτα μνημης;;;; Εβαλα το bluetooth ακουστικο.μιλησα,χαζεψα,μπηκα φουλ ιντερνετ.το κινητο δεν το κλεινω ποτε ,σημειωτεον. Κανενα παγωμα οθονης.κανενα κολλημα,τιποτα. Αρα...δια της εις ατοπον απαγωγης τις πταιει; Η καρτα μνημης. Μήπως η κάρτα μνήμης είναι san disc; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Μήπως η κάρτα μνήμης είναι san disc; Καλημερα.οχι.adata.class 10 Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Μπορεί να φταίνε κάποια δεδομένα που υπάρχουν στην κάρτα μνήμης. Αν μπορείς κάνε φορμάτ στην μνήμη μέσα από το κινητό και δοκίμασε μερικές μέρες έτσι το κινητό χωρίς να επαναφέρεις κάτι στην μνήμη. Αν δεις ότι συνεχίζει να λειτουργεί σωστά τότε θα προσέξεις να επαναφέρεις μόνο αυτά που χρειάζεσαι και είναι συμβατά με την συσκευή (πχ φωτογραφίες, μουσική). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Μηπως σου εκαναν ζημια οταν το πηγες για service; Δουλευε καλα πριν το update; Παντως και το δικο μου με cyan καλυτερα το βλεπω σε σχεση με πριν..κανενα κολλημα. Το μονο που εχω παρατηρησει ειναι μια μειωση στην διαρκεια της μπαταριας. λογικά όσον αφορά τα κουμπιά πρέπει να έχουν κάνει πατατιά στο service, είχε ξεκολήσει όλο το κουμπί του Power και μάλλον απλά το κόλλησαν και δεν έπιασε, για την αναβάθμιση δεν ξέρω τι παίζει, ακόμα και τώρα δεν μπορούμε ώρες ώρες να ανοίξουμε το κινητό από τα κολλήματα, θα επιστραφεί πάλι στο service και ίδωμεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Μπορεί να φταίνε κάποια δεδομένα που υπάρχουν στην κάρτα μνήμης. Αν μπορείς κάνε φορμάτ στην μνήμη μέσα από το κινητό και δοκίμασε μερικές μέρες έτσι το κινητό χωρίς να επαναφέρεις κάτι στην μνήμη. Αν δεις ότι συνεχίζει να λειτουργεί σωστά τότε θα προσέξεις να επαναφέρεις μόνο αυτά που χρειάζεσαι και είναι συμβατά με την συσκευή (πχ φωτογραφίες, μουσική). Τοχω κανει το φορματ πιο παλια μεσα απο το κινητο.τιποτα.τα ιδια.απλα τοτε δεν ειχα αφησει κενη την καρτα για μερες.θα το κανω και αυτο. Αλλα ουτως ή αλλως δεδομενα δεν ειχα ιδιαιτερα πραγματα.μονο ο,τι φωτο ειχα τραβηξει με το κινητο.ουτε mp3 ουτε τιποτα. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebron15 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Παιδιά καλησπέρα, έχω το lumia 620 και το πρόβλημα μου είναι ότι το κινητό έχει κολλήσει στη λειτουργία πτήσης. Ενώ το είχα βάλει σε αυτήν τη λειτουργία πριν 4-5 μέρες, σήμερα που μου έκλεισε από μπαταρία, όταν το άνοιξα είδα πως είχε μπει από μόνο του εκεί και δεν μπορώ να κάνω κάτι για να την απενεργοποιήσω. Δοκίμασα ήδη hard reset δύο φορές και τίποτα. Είχε κανείς παρόμοια εμπειρία; Τι μπορώ να κάνω; Το κινητό είναι σχετικά καινούργιο και αυτήν τη στιγμή είναι στην ουσία άχρηστο εφόσον δεν μπορώ να κάνω κλήσεις, να στείλω μηνύματα αλλά ούτε και να μπω στο ίντερνετ. Ευχαριστώ. Παράθεση Sony Ericsson T630 - Nokia 5300 - Samsung M3510 - Samsung Monte S5620 - Nokia Lumia 620 - Huawei G620s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Αρχικά δοκίμασε με κάποια άλλη κάρτα sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts