gwgw Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Μικρό το κακό για μένα, κατεβάζω podcasts και είμαι μια χαρά! Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Εγώ προερχόμενος από symbian (Ε7) και συμβιώνοντας με το 620 εδώ και 1 εβδομάδα περίπου,μπορώ να πω ότι από το κινητό είμαι υπερευχαριστημένος όσον αφορά στην ταχύτητα και την απλότητα που έχουν τα WP8!Το κινητό είναι κλασικό ΝΟΚΙΑ και η ποιότητα κατασκευής του πολύ καλή για μέσης κλάσης κινητό!Φοβερό σήμα,πολύ καλή λήψη wi fi,φοβερή η καινούρια έκδοση των χαρτών της ΝΟΚΙΑ και αρκετά καλή φωτογραφική μηχανή!Γενικώς είναι φοβερό κινητό απλά κανα 2 πράγματα που με ξένισαν στο λογισμικό 1.Οι αναφορές μηνύματος που έρχονται με μήνυμα και όχι σαν πληροφορία.Μικρό το κακό θα μου πεις αλλά με πήγε αρκετά χρόνια πίσω! 2.Θα ήθελα να είχε μια ειδοποίηση όταν είναι σε αναμονή το κινητό και έχεις μην ή κλήση όπως άλλωστε έχουν και τα symbian κινητά!!Ελπίζω να έρθει σε μελλόντική αναβάθμιση και 3.Τα κουμπιά της αυξομείωσης έντασης να δουλεύαν σαν zoom in zoom out όταν λειτουργεί η κάμερα. Η έλλειψη ραδιοφώνου δεν την θεωρώ και τόσο σημαντική μιας και ποτέ δεν το χρησιμοποιούσα ιδιαίτερα αλλά καλό θα ήταν να υπάρχει σαν επιλογή για όσους το χρειάζονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Από ότι βλέπω σου έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις το κινητό,το ψήνω να το πάρω και εγώ όμως αξίζει καλύτερα από ένα android σε αυτό το price range; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 (edited) Εξαρτάται από το τι ζητάς. Σίγουρα είναι πολύ πιό σταθερό και απαλό από ένα Android. Aπό εφαρμογές δεν μου έχει λείψει καμία αλλά δεν ασχολούμαι με παιχνίδια. Τι να σου πώ...το hardware είναι εξαιρετικό (το ίδιο και το τέλειο μέγεθος που μου είχε λείψει) οπότε το ερώτημα δεν είναι αν θα σου αρέσει το 620 αλλά αν θα σου αρέσουν τα WP8. Εμένα μου άρεσαν γιατί έχουν εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό και φιλοσοφία από το Android που το ψιλοβαρέθηκα. Το ίδιο διαφορετικό είναι και το iOS...και τώρα τα WP8 είναι πολύ πιό ανοικτά από το iOS. Η σταθερότητα των wp και η ταχύτητα μ αρέσουν το μόνο που με προβληματίζει είναι το app store τους που έχει σημαντικά λιγότερα apps σε σχέση με android/ios. Tα 512 ram φτάνουν; Η ποιότητα κλήσης είναι καλή; Edited February 11, 2013 by dimitris99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Μακάρι στο μέλλον να γίνουν περισσότερες σίγουρα θα είναι κάτι που θα τραβήξει περισσότερο κόσμο στην πλατφόρμα και θα εξαλείψει τις όποιες αμφιβολίες υπάρχουν σχετικά με τον περιορισμένο αριθμό apps σε σύγκριση με τις άλλες πλατφόρμες. Τώρα παιχνίδια δεν παίζω ούτε εγώ καθόλου σε κινητά λογικά θα είμαι οκ με 512 ram. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bakounin Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Καλημέρες. Το κινητό πρέπει να'ναι πολύ καλό. Χρειαζόταν αυτή η απλότητα κάποια στιγμή. Πήξαμε στις εκατομμύρια εφαρμογές. Πόσες από αυτές χρησιμοποιήσαμε; Απλά μπουκώσαμε. Προσωπικά βαρέθηκα και πιο πολύ κουράστηκα με android. προβλήματα, λαγκαρίσματα, πειράγματα, ρομς και ποτέ ικανοποιημένος. Το 620 τουλάχιστον είναι "κινητό τηλέφωνο", δεν είναι αχταρμάς. Είμαι πολύ κοντά στο να το πάρω κι αν δεν καταφέρω αυτό, θα πάω σίγουρα σε 610. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Ένας φίλος μου θα πεταχτεί για λίγες ημέρες την επόμενη εβδομάδα Γερμανία. Νομίζω εκεί ήδη κυκλοφορεί και σε καλή τιμή. Αν το αγοράσει από Γερμανία, με γερμανική Rom φαντάζομαι δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα στη γλώσσα, αφού το θέλει με αγγλικό μενού αλλά και ελληνικό πληκτρολόγιο. Σε περίπτωση βλάβης όμως, γίνεται δεκτό στην ελληνική αντιπροσωπεία; Edited February 13, 2013 by Stratilatis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 @haki Βλέπω αυτά στο review του cnet και με απογοητεύουν. "The bad: The Lumia 620 loses points for poor call quality, a short screen time-out, a small battery, and numerous design issues -- including a hard-to-find SIM card slot." http://reviews.cnet.com/smartphones/nokia-lumia-620/4505-6452_7-35551447.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Στην 32άρα κάρτα φόρτωσα μερικά βίντεο που είχα κόχει για το θηρίο, το 4Χ, σε ανάλυση 1280Χ720, με 6000 kbps bitrate, και τα παίζει σαν να μην τρέχει τίποτε! : Δοκίμασες να περάσεις κανα βίντεο με 1080 ανάλυση να δεις πώς τρέχει? Σε ένα review που είχα δεί για το 8s που είναι και αυτό με 512 ram, ενώ το βίντεο με ανάλυση 720 το έτρεχε άψογα, αυτό με 1080 ανάλυση το πήγαινε καρέ-καρέ και ανέφερε ο reviewer πως ευθύνεται η ram για αυτό! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 @niotheros: Μόλις κατέβασα ένα βιντεάκι σε Full HD (1980X1080) από το Youtube και το μετέτρεψα σε mp4, ανάλυσης 1920Χ1080, με bitrate 4000 kbps και το τερατάκι το αναπαράγει καταπληκτικά! Ωραίος φίλε! Άλλη μια απορία που έχω! Smart Shoot και Cinemagraph έχει και αυτό ή είναι μόνο για τα 820 και 920? Ευχαριστώ! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayman13 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Παιδια επειδη εο 620 ειναι στη λιστα με τα υποψηφια μπορει καποιος να μου πει τι παραπανω παιρνω με τα WP8? δηλ τι παραπανω θα κερδισω απο το να παρω το lumia 900 για παραδειγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 (edited) Παιδια επειδη εο 620 ειναι στη λιστα με τα υποψηφια μπορει καποιος να μου πει τι παραπανω παιρνω με τα WP8? δηλ τι παραπανω θα κερδισω απο το να παρω το lumia 900 για παραδειγμα επειδη ψαχνομαι και γω για το lumia 620 οταν το nexus s μου τα φτυσει , ορισμενα πραγματα που εχουν τα 8 και δεν εχουν τα 7.8 high contrast in settings Kids Corner Screen Shots battery level apps Bluetooth file transfer USB mass storage lockscreen notifications Data sense offline maps persistent Wifi Camera lenses MicroSD card support Over-the-air updates Internet Explorer 10 Multi-core processor support Real multitasking http://cdn1.afterdawn.fi/storage/pictures/Nokia-WP8-vs-WP78.jpg Edited February 16, 2013 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayman13 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Τα εξετάζω προς αγορά και τα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Κάτι έχει πάθει το skroutz και εμφανίζει μόνο ένα κατάστημα να έχει το 620. Χθες που κοίταξα είχε αρκετά καταστήματα που μάλιστα έχουν αρχίσει και ρίχνουν τις τιμές. http://www.birdphone.gr/gr/prdid/c3235d5b6b6543208be35a378edc8656/productinfo.aspx Από προχθές έχει βγάλει και το gsmarena review για την συσκευή. Δυστυχώς στον τομέα ήχου από τα ακουστικά το έχουν βγάλει μέτριο! Αντίστοιχα το HTC 8S που έχει παρόμοιες μετρήσεις το έχουν βγάλει ως ένα από τα δυνατότερα σε ένταση! Επίσης εντύπωση μου κάνει η ποιότητα της κάμερας. Σε συγκριτικό με το 920 και το 8S, το 620 έχει μεγαλύτερη λεπτομέρεια, καλύτερα χρώματα και αντίθεση.. τόσο σε φωτογραφίες όσο και σε βίντεο. http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=5147&idPhone2=4967&idPhone3=5000 http://www.gsmarena.com/vidcmp.php3?idType=2&idPhone1=5147&idPhone2=5000&idPhone3=4578 Δεν ξέρω κατά πόσο να εμπιστευτώ τα reviews του gsmarena με αυτά που μας λέει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayman13 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Εξεταζω προς αγορα το 620 σε συγκριση με το 900 προσπαθω να καταλαβω τι θα μου λειψει με το καθε ενα. Τα βρισκω σε παραπλησιες τιμες γι'αυτο ενδιαφερομαι. Βεβαια η χρηση που θελω ειναι κλησεις - μηνυματα - καμερα (προτιστως) και email - social networking (δευτερευοντως) - gps (αρκετα σπανια) με αυτη τη σειρα κιολας. Εχω κανει το αντιστοιχο νημα στην επιλογη συσκευης. Εδω ειμαι για να καταλαβω τι περιορισμους θα εχω με το 620 σε σχεση με το 900 (αν μαθω και το αντιθετο ακομη καλυτερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Σου έχει απαντήσει ο ignus πιο πάνω τα υπέρ του 620 λόγω wp8. Εφόσον έχεις ανοίξει θέμα στο "επιλογή συσκευής" καλύτερα να συνεχίσεις εκεί την σύγκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayman13 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Συγγνωμη απαντησα απο το κινητο και δεν προσεξα τα προηγουμενα σχολια. Ηταν κατατοπιστικοτατος. Δεν ηρθα εδω για να κανω συγκριση των συσκευων αλλα των λειτουργικων κυριως. Μου ελυσε ολες τις αποριες το παραπανω ποστ. Οποτε συντομα θα πω και τις εντυπωσεις μου απο οπου καταλληξω! Ευχαριστω πολυ παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Αν μπορεί να ανεβάσει κάποιος βραδυνες φωτογραφίες για να δουμε την ποιότητα των ληψεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Το 620 σε σχέση με το 8S έχει: 1. Αντικαθιστώμενο περίβλημα σε διάφορα χρώματα 2. Αφαιρούμενη μπαταρία 3. Εξαιρετική δωρεάν παγκόσμια πλοήγηση 4. NFC 5. Πολλές ενδιαφέρουσες εφαρμογές της Nokia Να προσθέσω επιπλέον πως έχει και μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις και τα σχετικά! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Παιδια γνωριζει κανεις ποτε το φέρνει επισημα η ΝΟΚΙΑ στην Ελλαδα? Και αν εχει ακουστει η τιμη... Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Αν μπορεί να ανεβάσει κάποιος βραδυνες φωτογραφίες για να δουμε την ποιότητα των ληψεων. http://www.iapp-mac.com/2013/02/14/nokia-lumia-620-vs-htc-8s-comparativa-scatti-low-light-by-hdblog/ Οι πάνω είναι του 620 και οι κάτω του 8S. Αρκετά καλές μπορώ να πω αν και δεν τις βλέπουμε σε πραγματικό μέγεθος. υ.γ. Αν μπείτε από υπολογιστή μην προσπαθήσετε να σκρολάρετε με την ροδέλα.. θα κάνετε μία ώρα. Πιάνετε με το ποντίκι και σέρνετε την σελίδα σαν να είναι οθόνη αφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 http://www.iapp-mac.com/2013/02/14/nokia-lumia-620-vs-htc-8s-comparativa-scatti-low-light-by-hdblog/ Οι πάνω είναι του 620 και οι κάτω του 8S. Αρκετά καλές μπορώ να πω αν και δεν τις βλέπουμε σε πραγματικό μέγεθος. υ.γ. Αν μπείτε από υπολογιστή μην προσπαθήσετε να σκρολάρετε με την ροδέλα.. θα κάνετε μία ώρα. Πιάνετε με το ποντίκι και σέρνετε την σελίδα σαν να είναι οθόνη αφής. Eξαιρετικες οι φωτογραφιες αν οντως ειναι πραγαμτικες. Λιγοτερο θορυβο και απο το lumia 900 που ειχα προηγουμενως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Το κινητό απλά υπέροχο. Ένα μικρό θαύμα. Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Μερικά ακόμα δείγματα της κάμερας σε σύγκριση με το 920. http://www.iapp-mac.com/2013/02/21/nokia-lumia-620-la-fotocamera-convince-anche-nel-confronto-con-il-lumia-920/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Μερικά ακόμα δείγματα της κάμερας σε σύγκριση με το 920. http://www.iapp-mac.com/2013/02/21/nokia-lumia-620-la-fotocamera-convince-anche-nel-confronto-con-il-lumia-920/ δεν εχω εμπειρο ματι και δεν κολλησα και την μουρη μου στην οθονη αλλα δεν βλεπω ουσιαστικη διαφορα :blink: εκτος βεβαια αν στο ζουμαρισμα το 620 πιξελιασει ασχημα :P btw στο gsmarena camera tool εκανα μια συγκριση τα 620,820 και το nexus s μου και η καμερα του nexus s δειχνει καλυτερη απο τα αλλα 2 -_- Edited February 21, 2013 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts