alextrela Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Σε αγγλικο καταστημα στο ebay 255€ μαζι με μεταφορικα.Το θεμα ειναι αλλο!Ελληνικη γλωσσα θα χει?Κι αν οχι θα μπορεσουμε μεσω nokia care suite ασ πουμε να την περασουμε οπως και στα symbian κινητα? Ολα τα WP8 κινητα εχουν κανονικα ελληνικη γλωσσα,απο οπουδηποτε και αν το αγορασεις εντος Ευρωπης. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Σίγουρα στα 300 θα ξεκινήσει εδώ :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex380 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Αφου εχουν και ελληνικη γλωσσα τοτε αξιζει καλυτερα απο εξωτερικο!Παντως θα ηθελα να δω και την οθονη του απο κοντα πως ειναι και τι παιζει με το "σκληρο" γυαλι που λενε οτι εχει (καθως δεν εχει gorilla glass).Διοτι στο c6-01 που χω η οθονη και η προστασια του ειναι εξαιρετικη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 αυτο το μαγαζι στο ΕΒΑΥ το εχει δοκιμασει κανεις, ειναι αξιοπιστο? βλεπω εχει σχεδον ενα μυριο αξιολογησεις αλλα ποτε δε ξερεις..επισης αν καταλαβα καλα θα τα στειλουν λεει μετα τις 21 του μηνος? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 (edited) Από Φλεβάρη Αγγλία, άρα μετά από λίγο ( ; ) εδώ. Στα Η.Α.Ε. 183 ευρώ. Βρε λές;;; Edited January 14, 2013 by Takis_dm Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadower Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 http://wmpoweruser.com/nokia-lumia-620-only-199-on-payg-on-three-uk/ Nokia Lumia 620 only £199 on PAYG on Three UK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Το περιμένω αλλά το βλέπω να αργεί πολύ... http://www.wpcentral.com/unboxing-hands-nokia-lumia-620 Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex380 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Ηρθε και δω http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007420 στα 299.Και το e-shop δεν ειναι φθηνο καθολου!Οποτε σε skoroutzoμαγαζα το κοβω απο 230 περιπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Ηρθε και δω http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007420 στα 299.Και το e-shop δεν ειναι φθηνο καθολου!Οποτε σε skoroutzoμαγαζα το κοβω απο 230 περιπου... θα έλεγα αρκετά καλή αρχική τιμή Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadower Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 θα έλεγα αρκετά καλή αρχική τιμή Παραεισαγωγή; Άνετα. 31/1 βγαίνει στην Αγγλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Ηρθε και δω http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007420 στα 299.Και το e-shop δεν ειναι φθηνο καθολου!Οποτε σε skoroutzoμαγαζα το κοβω απο 230 περιπου... εχει ερθει το 620 ξεκιναει απο το 299 στο skroutz οχι ασχημα για αρχη αυτο που ειναι τραγικο ως τιμη ειναι το 510 Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
void Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 http://www.bestprice.gr/item/2153263829/nokia-lumia-620 να δούμε πότε θα πέσει στα 270-250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 http://www.bestprice.gr/item/2153263829/nokia-lumia-620 να δούμε πότε θα πέσει στα 270-250 και ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει :lol: φαντάζομαι σύντομα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 (edited) Μου το έφεραν απο Ισπανία σε μαύρο. Το κινητό είναι πολύ καλό, γρήγορο μενού και πάρα πολύ δυνατό σήμα σε σχέση με ΝΟΚΙΑ 701 που είχα.Επαφές-ημερολόγιο-σημειώσεις-SMS μεταφέρθηκαν εύκολα με SkyDrive. Το μόνο μου προσωπικά δεν μου άρεσε πολύ είναι το πίσω καπάκι που είναι σαν λαστιχένιο και δείχνει να είναι ευαίσθητο στις γρατζουνιές, μόνο αυτό. Παίρνει micro-sim. Γενικά σαν κατασκευή είναι πολύ δεμένη και στιβαρή κανένα τρίξιμο-αίσθηση πλαστικούρας (Galaxy SIII mini που ήθελα να πάρω) Και SAR 0.84W/kg Edited February 2, 2013 by gwgw Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Μου το έφεραν απο Ισπανία σε μαύρο. Το κινητό είναι πολύ καλό, γρήγορο μενού και πάρα πολύ δυνατό σήμα σε σχέση με ΝΟΚΙΑ 701 που είχα.Επαφές-ημερολόγιο-σημειώσεις-SMS μεταφέρθηκαν εύκολα με SkyDrive. Το μόνο μου προσωπικά δεν μου άρεσε πολύ είναι το πίσω καπάκι που είναι σαν λαστιχένιο και δείχνει να είναι ευαίσθητο στις γρατζουνιές, μόνο αυτό. Παίρνει micro-sim. Γενικά σαν κατασκευή είναι πολύ δεμένη και στιβαρή κανένα τρίξιμο-αίσθηση πλαστικούρας (Galaxy SIII mini που ήθελα να πάρω) Και SAR 0.84W/kg Από κάμερα πως πάει; Η οθόνη είναι ικανοποιητική σε μέγεθος (σε σχέση με μία 4"); Το wifi είναι δυνατό; Γενικότερα θα το πρότεινες; Και κάτι τελευταίο: τα 512 ραμ αρκούν για το λειτουργικό; Συγγνώμη για τον καταιγισμό των ερωτήσεων, αλλά με ενδιαφέρει πολύ το κινητό. Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgolf Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Γύρω στα 270 ευρω θα ερχόταν στην Ελλάδα αν η φορολογία δεν ήταν 23%. 190 ευρώ πρέπει να είναι η τιμή διάθεσης από τη ΝΟΚΙΑ. Πολύ καλό κινητό αλλά 300 δεν θα έδινα. Θα αγόραζα άνετα το 610 το οποίο μου αρέσει επίσης αρκετά αλλά που πας ρε ΝΟΚΙΑ χωρίς υποστήριξη στο skype??? Τεράστιο fail, απορώ πως δεν έχει λυθεί ακόμη το θέμα, μιας και skype είναι θυγατρική της Microsoft πλέον, αν δεν κάνω λάθος... 200-250 ευρώ θα ήταν μια λογική τιμή για την ελληνική αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Σε κατάστημα Nokia Care μου είπαν ότι μπορούν να μου το φέρουν με 349€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex380 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Από κάμερα πως πάει; Η οθόνη είναι ικανοποιητική σε μέγεθος (σε σχέση με μία 4"); Το wifi είναι δυνατό; Γενικότερα θα το πρότεινες; Και κάτι τελευταίο: τα 512 ραμ αρκούν για το λειτουργικό; Συγγνώμη για τον καταιγισμό των ερωτήσεων, αλλά με ενδιαφέρει πολύ το κινητό. Να ρίξω και γω τις δικές μου με τη σειρά? :P .Η οθόνη του σαν αίσθηση στην αφή είναι καλή?Επειδή δεν εχει gorilla glass το συγκεκριμένο μοντέλο.Δηλαδή σε σχέση με το 701 είναι τόσο αποκρίσιμη, καλή στο " πιάσιμο"(ή είναι αυτή η αηδιαστική πλαστικούρα του lumia 610), αλλά και αξιόλογη στα χρώματα και στην ποιότητα εικόνας (μιας και δεν είναι AMOLED όπως το 701)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 (edited) Από κάμερα πως πάει; Η οθόνη είναι ικανοποιητική σε μέγεθος (σε σχέση με μία 4"); Το wifi είναι δυνατό; Γενικότερα θα το πρότεινες; Και κάτι τελευταίο: τα 512 ραμ αρκούν για το λειτουργικό; Συγγνώμη για τον καταιγισμό των ερωτήσεων, αλλά με ενδιαφέρει πολύ το κινητό. Κάμερα δεν ασχολήθυκα ιδιάιτερα, Η οθόνη είναι τέλεια Clear Black.Σε σημεία που το 701 δεν συνδέονταν καθόλου το 620 μπαίνει κανονικά χωρίς αποσυνδέσεις. Να ρίξω και γω τις δικές μου με τη σειρά? :P .Η οθόνη του σαν αίσθηση στην αφή είναι καλή?Επειδή δεν εχει gorilla glass το συγκεκριμένο μοντέλο.Δηλαδή σε σχέση με το 701 είναι τόσο αποκρίσιμη, καλή στο " πιάσιμο"(ή είναι αυτή η αηδιαστική πλαστικούρα του lumia 610), αλλά και αξιόλογη στα χρώματα και στην ποιότητα εικόνας (μιας και δεν είναι AMOLED όπως το 701)? Πολύ καλή η αφή και δεν έχει να κάνει με Gorilla Glass αυτό.Δεν ξέρω αν είναι η οθόνη ή το λειτουργικό αλλά είναι πιο αποκρίσιμη.Εγραψα οτι δεν σου αφήνει την αίσθηση της πλαστικούρας στο προηγούμενο post. EDIT:Να προσθέσω οτι το Skype παίζει κανονικά με videocall.Ειναι πραγματικά απίστευο το πόσο εύκολο μπουρεί να γίνει ένα λειτουργικό, δέν είναι τόσο παραμετροποιήσιμο όσο το Android αλλά εμένα εκείνο το χάλι δεν μου αρέσει. Edited February 2, 2013 by gwgw Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex380 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Μάλιστα...Δηλαδή αξίζει η αναβάθμιση από C6-01 που ναι και χαμηλότερων επιδόσεων του 701? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Πιστεύω πως ναι, το λειτουργικό είναι διαφορετική φυλοσοφία αλλά πολύ πιο εύχρηστο...ακόμα και απο iOS. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Αν και είναι νωρίς.. η μπαταρία πως τα πάει? Μήπως δοκίμασες καθόλου την ποιότητα ήχου για τραγούδια από ακουστικά? Αν και ανυπομονώ να το πάρω.. θα κάνω υπομονή λίγο καιρό ακόμα να δω πως τα πάει η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Εχω κάνει μόνο μια φόρτιση και είμαι στο 51% με πολύ ψάξιμο και απο μένα αλλά και οποιον το βλέπει,4 ώρες ομιλία!!! Ποιότητα ήχου δοκίμασα γιατί με εντυπωσίασε το σηματάκι στο κουτί Dolby headphone...αν βάλεις και καλά ακουστικά μετράει! Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex380 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Πιστεύω πως ναι, το λειτουργικό είναι διαφορετική φυλοσοφία αλλά πολύ πιο εύχρηστο...ακόμα και απο iOS. Ωραία!Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex380 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Α κι από περιέργεια μήπως είναι εύκολο να τρέξεις ενα browsermark κι ενα sunspider και να μας πεις τ αποτελέσματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts