Le_los Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Εξαρτάται τι σε βολεύει. Αν θες να τραβάς και να παίζεις κατευθείαν ότι τράβηξες, παίρνεις dvd. Αν θες επεξεργασία παίρνεις dv. Ti ennois?Ime ligo ashetos...an ine se dvd den boro na epe3ergasto?? Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Ti ennois?Ime ligo ashetos...an ine se dvd den boro na epe3ergasto?? Κοίτα δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά νομίζω η επεξεργασία ενός dvd είναι μακράν δυσκολότερη από την επεξεργασία βίντεο σε mini dv. :O Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 tha ithela mia mikri kamera,sony,apoti ida pio pano tha eho problem me tis kasetes??ara na paro mia horis kasetes?? Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Έιμαι μεταξύ DCR-PC53E και DCR-HC42E. Ποιά από τις 2 να προτιμήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 tha ithela mia mikri kamera,sony,apoti ida pio pano tha eho problem me tis kasetes??ara na paro mia horis kasetes?? Δεν είναι απαραίτητο και οι Mini dv κάνουν τη δουλειά τους κανονικότατα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Παιδες το εψαξα αλλα τζιφος. Ειναι απενεργοποιημενη η λειτουργεια "copy to dvd" στην καμερα και δεν μπορω να την ενεργοποιησω!. Ξερει κανεις κατι παραπανω? Η καμερα ειναι sony HC32 Κανεις? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saga Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 exete na protinete kati allo? δες και εδω Επιλογή κάμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Kαλορίζικη! Εγώ πάλι μετά απο λίγο ψάξιμο είπα να προχωρήσω 1 βήμα παραπέρα απο το Mini-DV/DVD και να πάρω κάμερα με σκληρό δίσκο. Θα έρθει μέσα στη βδομάδα, οπότε και θα σας πώ εντυπώσεις...:) http://www.jvc.com/Resources/00/00/63/53.JPG http://www.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL027545&pathId=119&page=2 Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Δεν ξέρω αν αξίζει να πειραματιστείς σε πρότυπο που δεν είναι γνωστό και ούτε εγγυάται κανείς ότι θα πιάσει στην αγορά -Χώρια το θέμα της εγγύησης ,γιατί δεν νομίζω ότι το φέρνει η αντιπροσωπεία ΕΛΒΙ και δεν βλέπω να έχει και DV-in/out παρά το "δύσχρηστο" USB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Kαλορίζικη! Εγώ πάλι μετά απο λίγο ψάξιμο είπα να προχωρήσω 1 βήμα παραπέρα απο το Mini-DV/DVD και να πάρω κάμερα με σκληρό δίσκο. Δεν θα έλεγα ότι οι κάμερες με δίσκο είναι είναι ένα βήμα παραπέρα σε σχέση με τις DV... Κάθε άλλο... Το Mpeg-2 έχει χειρότερη ποιότητα από το DV, άσε που έχουν το τεράστιο μειονέκτημα να χρειάζονται άδειασμα. Αν πας μεγάλες διακοπές και μετράς τα λεπτά εγγραφής που σου έμειναν, θα με θυμηθείς... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Mεγάλες διακοπές δεν πάω ποτέ λόγω τύπου δουλειάς. Άντε κανα σαβ/κο το πολύ! Επίσης γράφει 7 ώρες σε ποιότητα DVD (=14 δισκάκια DVD-R 8cm), αρα πιστεύω είμαι καλυμένος. Και μόλις γυρίζω, μεταφορά στο PC και κάψιμο σε DVD... Δέχεται και κάρτα SD (έχω μία των 512mb), και σύμφωνα με την εταιρία στη συγκεκριμένη κάρτα μπορεί να γράψει 37 λεπτά βίντεο σε Ecomony Mode, ή 895 φωτογραφίες σε 1152x864 Fine Mode... Τέλοσπάντων, ας έρθει και βλέπουμε...:cool: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Kαλορίζικη! Εγώ πάλι μετά απο λίγο ψάξιμο είπα να προχωρήσω 1 βήμα παραπέρα απο το Mini-DV/DVD και να πάρω κάμερα με σκληρό δίσκο. Θα έρθει μέσα στη βδομάδα, οπότε και θα σας πώ εντυπώσεις...:) http://www.jvc.com/Resources/00/00/63/53.JPG http://www.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL027545&pathId=119&page=2 oti kalitero.apla apo tis kaliteres kameres pou exo dei sti zoi mou.einai k jvc fisika... Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Λοιπόν, ήρθε σήμερα. Πολύ μικρή και ελαφριά. Το κορυφαίο είναι οτι μπορείς να βλέπεις τα βίντεο που έχεις τραβήξει ανα πάσα στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνεις μπρος-πίσω, καθώς και το οτι η μεταφορά τους στο PC γίνεται ταχύτατα...!:) Οι υπόλοιπες λειτουργίες είναι πάνω κάτω αυτές που έχουν όλες οι καινούριες κάμερες... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Καλορίζικη και καλές λήψεις! ;) Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 επιτελους συμπληρωσα κι εγω την πινελια που μου ελειπε,πηρα σημερα απο το πλαισιο την sony dcr-dvde92e,καλη δειχνει και βασικα μου την προτεινανε σαν μια αρκετα καλη επιλογη.θα δειξει φυσικα,τωρα την εχω για φορτισμα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Καλορίζικη και καλές λήψεις! ;) Eυχαριστώ...:) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannakas Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Η sony H90 είναι άριστη αγορά γιατί έχει την ιδιότητα της προοδευτικής εγγραφής, με πολύ μεγαλύτερη ανάλυση από την κανονική (interlaced). Διαφορά στην εικόνα όπως η μέρα με την νύχτα! Όσο για την jvc με το σκληρό δίσκο, καλή όσο αφορά το μέγεθος, την λειτουργικότητα αλλά διαβάστε πρώτα ένα review πριν αγοράσετε κάτι !!!! έχει μάπα εικόνα σε χαμηλό φωτισμό. Κάντε οικονομία και πάρτε μια sony HC1 υψηλής ανάλυσης 1080i (αντί 720Χ576 έχετε 1440Χ1080) και με κατάλληλη επεξεργασία το πάτε 1080p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 'Εχω μια MiniDv Sony DCR-HC40E.Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει,πως μπορώ να την χρησιμοποιήσω σαν WebCam.Χρειάζεται κάποιους drivers;Και αν ναι ξέρει κανείς κάποιο συγκεκριμένο site να τους κατεβάσω ή μπορώ να πάω κανονικά (google - Sony DCR-HC40E drivers ) και όποιους μου βγάλει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Κάντε οικονομία και πάρτε μια sony HC1 υψηλής ανάλυσης 1080i (αντί 720Χ576 έχετε 1440Χ1080) και με κατάλληλη επεξεργασία το πάτε 1080p. To 1080ι είναι 1920 x 1080. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
behos Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 εγω εχω εδω και ενα χρονο μια Panasonic NV-GS400 η οποια εχει φοβερη αποδοση στο video και ειδικα σε ολες τις δυσκολες συνθηκες (σκοταδι, κλπ,κλπ). τελεια χρωματικη αποδοση, μπορεις να ρυθμισεις τα παντα κλπ,κλπ επισης εχει πολυ καλη αποδοση και σαν φωτογραφικη (4Μρ γαρ) τελευταια πρεπει να εχει πεσει και η τιμη της παρα πολυ (σε σχεση με περσι που την αγορασα εγω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Λοιπόν, ήρθε σήμερα. Πολύ μικρή και ελαφριά. Το κορυφαίο είναι οτι μπορείς να βλέπεις τα βίντεο που έχεις τραβήξει ανα πάσα στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνεις μπρος-πίσω, καθώς και το οτι η μεταφορά τους στο PC γίνεται ταχύτατα...!:) Οι υπόλοιπες λειτουργίες είναι πάνω κάτω αυτές που έχουν όλες οι καινούριες κάμερες... Φίλε μου επειδή ενδιαφέρομαι άμεσα για την αγορά της συγκεκριμένης κάμερας, θα ήθελα να σε ρωτήσω τι είδους αρχεία δημιουργεί η κάμερα... Όταν τα κάνεις copy στο pc σου δηλαδή, είναι πχ .mpg ή κάτι άλλο διαφορετικό; Μπορείς τα αρχεία που παράγει η κάμερα, άμεσα να τα δεις με τον media player πχ ή με κάποιο ευρέως διαδεδομένο πρόγραμμα ή πρέπει να τα μετατρέψεις πρώτα; Τέλος να ρωτήσω, αν τα αρχεία που παράγονται από την κάμερα γίνονται έυκολα edit και copy σε dvd η πάλι θέλουν μετατροπή και αν ναι, η μετατροπή αυτή είναι χρονοβόρα; π.χ για 1 ώρα video πόση ώρα χρειάζεται για να μετατραπούν σε mpg αν δεν είναι εξαρχής έτσι.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Παιδιά τα φώτα σας :) Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 1. Sony DCR-HC17 2.Panasonic NVGS 17 EGS Τις γράφω με σειρά προτίμησης. Πείτε μου την γνώμη σας ή προτείνετε μου κάποια στα ίδια χρήματα περίπου... Εκτός από βίντεο θέλω να βγάζουν τουλάχιστον "υποφερτές" φωτογραφίες. Μήπως ζητάω πολλά? :D (είχα βάλει λάθος links) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 2.Panasonic NVGS 17 EGS Αυτη σκεφτομαι να παρω κι εγω...ή σαν εναλλακτικη λυση,μιας απ'τις JVC GR-D270 EX & Panasonic NV-GS 21...Αληθεια,τι γνωμη εχετε για τις JVC & Panasonic?Ειναι στο ιδιο επιπεδο με τις Sony(καλες,αλλα ακριβες)?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 θελω να αγορασω μια βιντεοκαμερα.ειμαι ομως λιγο μπερδεμενος. τι να παρω dvd καμερα ή minidv.ποιο ειδος ειναι καλυτερο?τα λεφτα που διαθετω ειναι περιπου 700€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Καλησπέρα και χρόνια πολλά!Μου κάνανε δώρο μια βιντεοκάμερα mini DV της Sony,και συγκεκριμένα το μοντέλο HC17,αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως συνδέεται με το pc,αφού δεν έχει καλώδιο USB ούτε διακρίνω κάποια υποδοχή στην κάμερα,έχει όμως παρ'όλα αυτά το πρόγραμμα για σύνδεση με το pc:cry: Έχω μπερδευτεί λιγάκι:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts