Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μιας και εγινε αναφορα στο viber να πω κατι που μου συμβαινει. θελω να το θεσω για καποιες ημερες σε απενεργοποιηση αλλα δεν θελω να κανω log out για να μην χαθουν απο μεσα οτι υπαρχει στο ιστορικο. πηγαινω λοιπον στις εφαρμογες και απο εκει, σε αυτη του viber κανω διακοπη. οπως εχω παρατηρησει ομως μετα απο καποιο χρονικο διαστημε ενεργοποιητε ξανα απο μονο του.

- γιατι συμβαινει αυτο ?

- πως θα καταφερω να το απενεργοποιησω τελικα ?

ψάχνω tool για Lollipop όπου θα μου δείχνει τα hardware stats, πχ cpu usage, gpu usage, temps etc etc ενώ θα είναι ενεργές άλλες εφαρμογές ή παιχνίδια. Υπάρχει?

ψάχνω tool για Lollipop όπου θα μου δείχνει τα hardware stats, πχ cpu usage, gpu usage, temps etc etc ενώ θα είναι ενεργές άλλες εφαρμογές ή παιχνίδια. Υπάρχει?

Cool tool

Κορυφή για όλα τα android εδώ και χρόνια

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Cool tool

Κορυφή για όλα τα android εδώ και χρόνια

θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ!

Θα το δοκιμασω και εγω ωραιο δειχνει παντως !!! ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

μιας και εγινε αναφορα στο viber να πω κατι που μου συμβαινει. θελω να το θεσω για καποιες ημερες σε απενεργοποιηση αλλα δεν θελω να κανω log out για να μην χαθουν απο μεσα οτι υπαρχει στο ιστορικο. πηγαινω λοιπον στις εφαρμογες και απο εκει, σε αυτη του viber κανω διακοπη. οπως εχω παρατηρησει ομως μετα απο καποιο χρονικο διαστημε ενεργοποιητε ξανα απο μονο του.

- γιατι συμβαινει αυτο ?

- πως θα καταφερω να το απενεργοποιησω τελικα ?

Τέρμα κάτω στο μενού, επιλέγεις το "έξοδος". Δεν είναι logout και δεν χάνεται τίποτα, απλά κλείνει το viber.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Καλησπέρα,

ψάχνω μια καλή εφαρμογή για sms notifications, με την οποία επιλέγεις τον τρόπο ειδοποίησης για τα μη αναγνωσμένα μηνύματα, το πόσο συχνά θα ειδοποιείσαι, ολα αυτά...

Κάποια αξιόλογη πρόταση;

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Καλησπέρα,

ψάχνω μια καλή εφαρμογή για sms notifications, με την οποία επιλέγεις τον τρόπο ειδοποίησης για τα μη αναγνωσμένα μηνύματα, το πόσο συχνά θα ειδοποιείσαι, ολα αυτά...

Κάποια αξιόλογη πρόταση;

Δηλαδή θες ένα μη αναγνωσμενο sms που σου έχει έρθει, να σου χτυπάει κάθε 2 η 5 λεπτά ειδοποίηση μέχρι να το διαβάσεις? Καλά κατάλαβα?

Πήγαινε στην εφαρμογή για μηνύματα που έχει το κινητό σου και πήγαινε πάνω δεξιά στις τέλειες και πάτα ρυθμίσεις, ρυθμίσεις ειδοποιήσεων και επανάληψη ειδοποίησης. Θα σου χτυπάει και με ήχο και με δόνηση.

Κ εκεί επιλέγεις κάθε 2 λεπτά η 5.

Αυτή την δυνατότητα δεν την έχουν όλες οι συσκευές. Αλλά βλέπω στο αβαταρ σου ότι έχεις LG γι αυτό στο λέω.

http://s24.postimg.org/c8r61a1b9/Quick_Memo_2016_03_06_19_22_37.png

Edited by lek88

Δηλαδή θες ένα μη αναγνωσμενο sms που σου έχει έρθει, να σου χτυπάει κάθε 2 η 5 λεπτά ειδοποίηση μέχρι να το διαβάσεις? Καλά κατάλαβα?

Πήγαινε στην εφαρμογή για μηνύματα που έχει το κινητό σου και πήγαινε πάνω δεξιά στις τέλειες και πάτα ρυθμίσεις, ρυθμίσεις ειδοποιήσεων και επανάληψη ειδοποίησης. Θα σου χτυπάει και με ήχο και με δόνηση.

Κ εκεί επιλέγεις κάθε 2 λεπτά η 5.

Αυτή την δυνατότητα δεν την έχουν όλες οι συσκευές. Αλλά βλέπω στο αβαταρ σου ότι έχεις LG γι αυτό στο λέω.

Σωστός φίλε μου, ευχαριστώ!

Βέβαια για τα sms χρησιμοποιώ το TEXTRA, αλλά και στις δικές του ρυθμίσεις βρήκα και προσάρμοσα όπως ήθελα τις ειδοποιήσεις.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Στο PC εννοεί φυσικά.

Αφού μετά σου γράφει, "Αφού γίνει το import με αυτό τον τρόπο γυρνάς στο τηλέφωνό σου και κάνεις sync τις επαφές σου."

Όχι, εννοώ μπαίνεις στο gmail σου ενώ είσαι στο internet στον υπολογιστή σου.

Εκεί θα βρεις τις επαφές και θα κάνεις εισαγωγή το αρχείο σου.

Να κι ένα link: https://support.google.com/mail/answer/14024?hl=en

Στο κινητό θα επιστρέψεις απλώς για το συγχρονισμό αφού οι επαφές θα είναι στο λογαριασμό σου.

Thanks!! Μια χαρά λειτούργησε έτσι!:)

Και για την ιστορία...ένα σωρό εφαρμογές στο Play Store για .csv file to contacts δεν έπαιξε καμιά απ' όσες δοκίμασα....

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Υπάρχει καποιος τρόπος να γλυτώσω απο τις διαφημίσεις των εφαρμογών λόγω που το κινητό δεν είναι root?

Υπάρχει καποιος τρόπος να γλυτώσω απο τις διαφημίσεις των εφαρμογών λόγω που το κινητό δεν είναι root?

ADGuard για μη ρουταρισμένες συσκευές.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλησπέρα σε ολους.έχω ένα tablet με android 4.4.2 . λοιπόν έχο ένα θέμα με το wifi . είμαι συνδεμένος κανονικά δουλεύει το ίντερνετ και σε όταν είναι και αφήσω για λίγο την συσκευή σε αδράνεια και κλείσει ι οθόνη για μερικά λεπτά όταν πάω να ξαναπμω στο ίντερνετ ενώ δείχνει ότι έχει wifi και είναι συνδεμένο δεν μπαίνει πουθενά και θα πρέπει να κανό off on το wifi για να δουλέψει κανονικά. Το έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα? Μήπως πρέπει να κανό καμία ειδική ρύθμιση? Ή να κατέβασο καμία εφερμογη που να διορθώνει αυτό το θέμα? Μου σπάει τα νεύρα συνέχεια έχω πελαγωσει . το ίντερνετ δεν έχει απολύτως κανένα θέμα γιατί με τις αλλες συσκευές δουλεύει κανονικά! Τι να κάνω μια βοήθεια!!

Τελικά λύθηκε το πρόβλημα μου με μια εφαρμογή που είπε ένα παιδι εδώ , wifi fixer λέγεται . ελεγχει την σύνδεση και αν βλέπει οτι κάτι δεν παει καλά στην συνδεση στην φτιάχνει μονο του επι τόπου ! Ελπίζω να βοηθησα όσους έχουν τέτοιο παρόμοιο πρόβλημα ! Καλημέρα.

Τελικά λύθηκε το πρόβλημα μου με μια εφαρμογή που είπε ένα παιδι εδώ , wifi fixer λέγεται . ελεγχει την σύνδεση και αν βλέπει οτι κάτι δεν παει καλά στην συνδεση στην φτιάχνει μονο του επι τόπου ! Ελπίζω να βοηθησα όσους έχουν τέτοιο παρόμοιο πρόβλημα ! Καλημέρα.

Και να σκεφτείς ότι πριν κάτι μήνες, έκανα factory reset για κάτι ίσως, παραπλήσιο του δικού σου προβλήματος.

Έμπαινα σε χώρο με γνωστό wifi, π.χ. στο σπίτι μου, και ενώ το είχα ανοιχτό, δεν έβγαινε από τα data της κινητής και να συνεχίσει με wifi. Συνέχιζε με 3G. Πολύ πιθανό να έδινε λύση και σε μένα αυτό. Τουλάχιστον εμένα με το factory reset επανήλθε στα συγκαλά του:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει εφαρμογή που όταν υπάρχει αλλαγή στα δεδομένα του track number, να σε ειδοποιεί;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει εφαρμογή που όταν υπάρχει αλλαγή στα δεδομένα του track number, να σε ειδοποιεί;

Trackchecker

Amazon Fire stick 4k max

Trackchecker

Του έβαλα το track number. Όταν υπάρξει αλλαγή, σε ειδοποιεί με κάποιο τρόπο, ή απλά το τσεκάρω που και που εγώ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Του έβαλα το track number. Όταν υπάρξει αλλαγή, σε ειδοποιεί με κάποιο τρόπο, ή απλά το τσεκάρω που και που εγώ;

Βέβαια βγάζει notifications. Το πρόγραμμα το τσεκαρες καθόλου στις ρυθμίσεις του;

Θέλει κάποιο στήσιμο.

Amazon Fire stick 4k max

Περίμενα ένα πακέτο. Έβαλα τρεις εφαρμογές, όλες τις γνωστές και το parcelle. Είπα, όποια με ειδοποιεί πρώτη, στην θα κρατήσω.

https://play.google.com/store/apps/details?id=synergy.android.parceltracking

Δοκίμασε κι αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.orrs.deliveries&hl=el

Πολύ καλό, αρκετά παραμετροποιήσιμο και στα Ελληνικά.

και το 17 track εχει ελληνικα που το δοκιμασα.γενικα υπαρχουν πολλες και καλες εφαρμογες του ειδους

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II