Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους.Έχω το androidlost στην free έκδοση και σκέφτομαι να το αγοράσω.Μήπως είναι καλύτερα να αγοράσω κάποιο άλλο ανάλογο (πχ Cerberus)? Ακούω προτάσεις..

Υπάρχει ολόκληρο θέμα που συζητάμε αυτά

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291945

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Απενεργοποιήσε το έλεγχο συμβατότητας των πρόσθετων

Αυτό ομολογώ δεν το είχα σκεφτεί. Θα το δοκιμάσω σε πρώτη ευκαιρία. Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Καμια Καλή εφαρμογή για να βλέπω πως τα πάει η μπαταρία από το πόσος κύκλους έχει μέχρι και design capacity κλπ υπάρχει;

Επίσης εφαρμογή που να μου δείχνει το τρώει την μπαταρια λίγο πιο αναλυτικά από αύριο που έχει το τηλέφωνο;

Θοδωρής

Καμια Καλή εφαρμογή για να βλέπω πως τα πάει η μπαταρία από το πόσος κύκλους έχει μέχρι και design capacity κλπ υπάρχει;

Επίσης εφαρμογή που να μου δείχνει το τρώει την μπαταρια λίγο πιο αναλυτικά από αύριο που έχει το τηλέφωνο;

Για το δεύτερο, Betterbatterystats

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Για το δεύτερο, Betterbatterystats

Στο XDA θα το βρεις δωρεάν

Φυσικά κ γίνεται να φτιάξεις φακέλους.Εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω για παιχνίδια και μουσικά προγράμματα που έχω πολλά.Απλά σε μία

απ τις επιφάνειες που έχεις πάτα σταθερά μέχρι να σου βγάλει μενού που θα λέει σε κάποια απ τις επιλογές δημιουργία φακέλου.Δεν ξέρω πιο τηλέφωνο έχεις αλλά στα περισσότερα android έτσι γίνεται.

OK,Aυτο το ηξερα.Δεν λεω για την επιφ.εργασιας, λεω πως το λενε..μενου -home ΕΚΕΙ τελος παντον στο κεντρικο που ειναι ΟΛΕΣ οι εφαρμογες συγκεντρομενες. Οτι και να κατεβασεις εκει μεσα μπαινει και χανετε ο ελεγχος

Δικός μου είσαι παιδί! Ακριβώς τα ίδια με m-secure κ safe wallet (επί πληρωμή). Απλώς εγώ συνέχισα να χρησιμοποιώ το pocket. Ενδιαφέρουσα η εφαρμογή που λες. Έχει πολύ όμορφο ui. Αν έχεις όρεξη μπορείς να δεις την νέα έκδοση του safe wallet. Είναι πολύ καλή, με μεγάλη παραμετροποίηση πια. Και ωραία εφαρμογή για pc. Σκέφτομαι να πάω προς τα εκεί. Το Safe in cloud έχει import? Σε μπελάδες θα με βάλεις! Χεχε!

Αρκεί να είναι root. :)

Ααα όχι, τώρα δεν αλλάζω. Τόσες εφαρμογές αγόρασα για να καταλήξω σ'αυτήν, θα με κάνεις να κάνω πισωγύρισμα; :p

Πάντως για να απαντήσω και στην απορία σου, έχει import/export κι έχει και cloud sync, οπότε μ'εχει βολέψει πολύ!

Τhe end of an era...

Ααα όχι, τώρα δεν αλλάζω. Τόσες εφαρμογές αγόρασα για να καταλήξω σ'αυτήν, θα με κάνεις να κάνω πισωγύρισμα; :p

Πάντως για να απαντήσω και στην απορία σου, έχει import/export κι έχει και cloud sync, οπότε μ'εχει βολέψει πολύ!

Εγώ δεν την δοκίμασα την δικιά σου γιατί φοβάμαι μην αγοράσω κι άλλη! :lol: Πάντως, πλέον, αξίζει το SafeWallet κατά τη γνώμη μου. Έχει πολύ γρήγορο συγχρονισμό. Για την ώρα έχω και αυτό και το Pocket γιατί δεν έχω καταλήξει ποιό προτιμώ από πλευράς συγχρονισμού. Κι εννοώ ως προς το θέμα cloud ή όχι. Γιατί του SW είναι σίγουρα βολικότερος.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Έχει δοκιμάσει κανείς τον maxthon browser?

Τον δουλευα στην 4.0.4 λογω του auto-wrap και ηταν απ'τους καλυτερους browser.

Στην 4.1.2 δεν δουλευει το auto-wrap, οποτε τον πεταξα και εβαλα τον boat browser που δουλευει το auto-wrap και νομιζω οτι ειναι και πιο γρηγορος.

Smile...

Τον δουλευα στην 4.0.4 λογω του auto-wrap και ηταν απ'τους καλυτερους browser.

Στην 4.1.2 δεν δουλευει το auto-wrap, οποτε τον πεταξα και εβαλα τον boat browser που δουλευει το auto-wrap και νομιζω οτι ειναι και πιο γρηγορος.

Τι είναι το auto wrap?

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

ψαχνω για εναν task killer και δοκιμασα 4-5 προετινομενους που βρηκα. Παρατηρησα οτι σε ολους σου εδινε να σκοτωσεις καποια συγκεκριμενα προγραμματα. Αν εγω ειχα ανοιξει το PowerAmp ή το Dont Panic και αλλα τετοια δεν υπαρχουν καπου για να ορισεις αν θες να τα κλεισει. Αν γνωριζει καποιος κατι που μου διαφευγει ή καποιο προγραμμα να καθαριζει οτι εχω ανοιξει θα με βοηθουσε πολυ.

Την ώρα που τρέχεις τον task killer είναι ανοικτές οι εφαρμογές που αναφέρεις, έστω στο background? Δοκίμασε και τον Gemini App Manager.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Την ώρα που τρέχεις τον task killer είναι ανοικτές οι εφαρμογές που αναφέρεις, έστω στο background? Δοκίμασε και τον Gemini App Manager.

ναι τρεχουν απο πισω ολες αυτες που ειπα αλλα κλεινει μονο συγκεκριμενες

back on topic, βρήκα αυτήν την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sudomakemeanapp.wifiqr&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zdWRvbWFrZW1lYW5hcHAud2lmaXFyIl0.

με την οποία δημιουργείται ένα qr με τον κωδικό του wifi. για να μην χρειάζεται κάθε φορά που κάποιος τον ζητάει να ψαχνετε να τον βρείτε ή να του εξηγείτε πώς να γράφει τα κεφαλαία κλπ ;)

Edited by kollatos

back on topic, βρήκα αυτήν την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sudomakemeanapp.wifiqr&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zdWRvbWFrZW1lYW5hcHAud2lmaXFyIl0.

με την οποία δημιουργείται ένα qr με τον κωδικό του wifi. για να μην χρειάζεται κάθε φορά που κάποιος τον ζητάει να ψαχνετε να τον βρείτε ή να του εξηγείτε πώς να γράφει τα κεφαλαία κλπ ;)

Εγώ χρησιμοποιώ το Instawifi που κάνει την ίδια δουλειά αλλά και με nfc.

Oneplus 6 8/128

Έγινε εκκαθάριση του θέματος από τα off topic. Παρακαλώ να μείνουμε εντός θέματος από δω και πέρα.

Όποιος έχει πρόβλημα ή κάποια απορία μπορεί να απευθυνθεί στους moderator's, super moderator's ή ακόμα και στον admin αν νομίζει ότι κάπου αδικείτε.

Το έχουμε πει άπειρες φορές το myphone.gr δεν προωθεί την πειρατεία με κανένα τρόπο οπότε οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με πειρατικές εφαρμογές δεν ανήκει εδώ.

Τέλος fits13 έχει μπερδέψει λίγο τα πράγματα, με το κάνεις root ένα τηλέφωνο δεν κλέβεις κανέναν ούτε την εταιρία που φτιάχνει το λογισμικό ούτε φυσικά τις εταιρίες που φτιάχνουν το hardware, αντιθέτως όταν διακινείς παράνομες εφαρμογές τότε κλέβεις τον developer της εφαρμογής.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

για θυμηστε μου δυο εφαρμογες για μετρηση κλησεων sms

call meter 3G

communicate stats

phonalyzr

Ψάχνω ένα widget που να μπορεί να φιλοξενεί άλλα widgets.

Να είναι κάτι σαν frame δηλαδή που μέσα του να μπορείς να βάλεις άλλα widgets που να λειτουργούν κανονικά.

Το ψάχνω αυτό γιατί έχω βάλει 4 widgets για 4 διαφορετικούς λογαρισμούς του K9 mail στην σειρά και δεν μαρέσει, θα ήθελα να βρίσκονταν ομαδοποιημένα εντός ενός πλαισιου.

Edited by stelios_85_07

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Εγώ χρησιμοποιώ το Instawifi που κάνει την ίδια δουλειά αλλά και με nfc.

Και το qr droid έχει την δυνατότητα να δημιουργεί qr του δικτύου. Το αν τελικά καταφέρνει κάποιος να συνδεθεί είναι άλλη ιστορία.

Ξερει κανεις πως μπορω να απενεργοποιησω το Choose input mode καθε φορα που ανοιγει το πληκτρολογιο?

Αυτο που μου εμφανιζει στο task bar εννοω συνεχεια.

Εχω ξετσεκαρει τη βλακεια το google voice typing και τσεκαρεται μονο του παλι με αποτελεσμα να μου πεταει παλι στο task βαρ να επιλεξω μεθοδο εισαγωγης. Τι κανω?

call meter 3G

communicate stats

phonalyzr

Ψάχνω ένα widget που να μπορεί να φιλοξενεί άλλα widgets.

Να είναι κάτι σαν frame δηλαδή που μέσα του να μπορείς να βάλεις άλλα widgets που να λειτουργούν κανονικά.

Το ψάχνω αυτό γιατί έχω βάλει 4 widgets για 4 διαφορετικούς λογαρισμούς του K9 mail στην σειρά και δεν μαρέσει, θα ήθελα να βρίσκονταν ομαδοποιημένα εντός ενός πλαισιου.

aqua mail εχει widget με ολους τους λογαριασμους

Ψαχνω μια εφαρμογη που να βλεπει εικονες και βιντεο (αν εχω σε εναν φακελο ας πουμε 1 υποφακελο βιντεο) και απλες φωτο να ειναι ολες σε εναν φακελο.

οσο και να εψαξα δεν βρηκα ολα τα βιντεο τα εχουν σε ξεχωριστους φακελους καια ς ειναι στην αρχη στον ιδιο.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II