Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα βρει αυτήν την εφαρμογή στο play και όταν την έτρεξα για πρώτη φορά μου έγραψε πως αντικαταστάθηκε από το trackchecker2. Τέλως πάντων, την πέρασα και περιμένω για μια αλλαγή στο δέμα.

Καλημέρα μια ερώτηση Έχω.Γιατί όταν πατάω σε ένα Λινκ (και οτιδήποτε είναι με μπλε γράμματα) Δεν ανοίγει και μου λέει ξαναδοκιμαστε;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και κάτι ακόμη.ποια από τις δύο εφαρμογές clean master kai sd maid είναι καλύτερη κάνει δλδ καλύτερη δουλειά; Γιατί Έχω την εντύπωση πως η δεύτερη καθαρίζει μόνο τους φακέλους και όχι την ρομ που κάνει το clean master.

Edited by timkos40

Καλημέρα μια ερώτηση Έχω.Γιατί όταν πατάω σε ένα Λινκ (και οτιδήποτε είναι με μπλε γράμματα) Δεν ανοίγει και μου λέει ξαναδοκιμαστε;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και κάτι ακόμη.ποια από τις δύο εφαρμογές clean master kai sd maid είναι καλύτερη κάνει δλδ καλύτερη δουλειά; Γιατί Έχω την εντύπωση πως η δεύτερη καθαρίζει μόνο τους φακέλους και όχι την ρομ που κάνει το clean master.

Αν μιλάς για το tapatalk, 2 άτομα σου απαντήσαμε στις 18/12.

Γιατί το ξαναρωτας;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Για όσους έχουν Nexus συσκευές ή άλλες με custom Lollipop rom, βγήκε πριν από λίγο update για τον Dolphin browser και έχουμε πλέον υποστήριξη flash σελίδων και στην Lollipop.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Για όσους έχουν Nexus συσκευές ή άλλες με custom Lollipop rom, βγήκε πριν από λίγο update για τον Dolphin browser και έχουμε πλέον υποστήριξη flash σελίδων και στην Lollipop.

Το κατεβάζω να δω ;)

Δημήτρης

Έχουμε υπόψη σας κάποια εφαρμογή να μειώνει την ένταση του της κλήσης στο ακουστικό;

Σχεδόν κουφαίνομαι με hands free στην χαμηλότερη στάθμη,

Χρησιμοποιεί κάποιος το TuneIn Radio κι έχει παρατηρήσει υψηλή κατανάλωση μπαταρίας; Το έβαλα μετά από χρόνια, και σαν να ρουφάει υπερβολικά μου φαίνεται.

Χρησιμοποιεί κάποιος το TuneIn Radio κι έχει παρατηρήσει υψηλή κατανάλωση μπαταρίας; Το έβαλα μετά από χρόνια, και σαν να ρουφάει υπερβολικά μου φαίνεται.

Δεν ξερω τι εννοεις με το υπερβολικα, αλλα σε συγκριση με το e-radio που χρησιμοποιω παραλληλα ειναι περιπου 10-20% πιο ενεργοβορο το tunein. Αλλα για ξενους σταθμους δεν εχω βρει αξιοπιστη εναλλακτικη.

καλησπερα παιδια! υπαρχει καποια εφαρμογη να μεταφερω τα παιχνιδια μ μαζι με τα δεδομενα τους δλδ την προοδο που εχω κανει στο καινουριο κινητο; επισης εχετε να προτεινετε καμια καλη εφαρμογη για το νοτε 4 πχ για το πενακι;

Titanium backup.

Στο skype δε μπορω να καταργήσω μια επαφη. Γιατι γίνεται αυτό, θελει υπολογιστή;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Δεν ξερω τι εννοεις με το υπερβολικα, αλλα σε συγκριση με το e-radio που χρησιμοποιω παραλληλα ειναι περιπου 10-20% πιο ενεργοβορο το tunein. Αλλα για ξενους σταθμους δεν εχω βρει αξιοπιστη εναλλακτικη.

Ήταν κάποια στιγμή που είχα συνδέσει το κινητό σε pc για φόρτιση, ενώ παράλληλα είχα ανοιχτό το TuneIn Radio, και η μπαταρία απλά εμένα στάσιμη, δεν φόρτιζε.

Απο το pc δε φορτιζει γρηγορα, λογικο που εμενε στασιμη αν οχι να πεφτει

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Το ξέρω ότι είναι αργή η φόρτιση, αλλά αν φτάσει σε σημείο να μένει στάσιμο ή να πέφτει, σημαίνει πως έχει μεγάλη κατανάλωση η εφαρμογή.

Παιδες πειτε μου μια εναλλακτικη εφαρμογη για να βλεπω ποσες ωρες ανοιχτη οθονη εχω. Το Gsam battery μου βγαζει αλλα αποτελεσματα απο το μαμα και ηθελα να δω ποιο ειναι το σωστο
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πείραξε λίγο το μενού view statistics since.

Πάντως το ποσοστό στα settings του κινητού είναι πάντα το σωστό.

Edited by Gringo
Smile...

Πείραξε λίγο το μενού view statistics since.

Πάντως το ποσοστό στα settings του κινητού είναι πάντα το σωστό.

Και σε παλιοτερο κινητο δεν ειχα σωστα αποτελεσματα απο το κινητο..

Κατι 6 ωρες ελεγε σε xperia p..:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα παιδια! υπαρχει καποια εφαρμογη να μεταφερω τα παιχνιδια μ μαζι με τα δεδομενα τους δλδ την προοδο που εχω κανει στο καινουριο κινητο; επισης εχετε να προτεινετε καμια καλη εφαρμογη για το νοτε 4 πχ για το πενακι;

Datasync

Μεταφέρει τα data κανονικά.

Amazon Fire stick 4k max

Υπαρχει καποια εφαρμογη οπως το x privacy ωστε να καθοριζω σε ποια δεδομενα θα εχουν προσβαση οι εφαρμογες?
The day is my enemy, the night my friend

Υπάρχει εφαρμογή για κατεβάσμα βίντεο από το youtube; Και τι κινδύνους κρύβει κάτι τέτοιο;

Υπάρχει εφαρμογή για κατεβάσμα βίντεο από το youtube; Και τι κινδύνους κρύβει κάτι τέτοιο;

Μια απ' τις καλυτερες, Tubemate! Οταν λες κινδυνους, τι εννοεις; Πνευματικα δικαιωματα και τα λοιπα;

Κάποια εφαρμογή δοκιμασμένη σε Lollipop που να σε ειδοποιεί όταν φτάσει στο 100% η φόρτιση του κινητού σου;

Χρησιμοποιούσα το Full Battery & Theft Alarm, αλλά από τότε που έβαλα Lollipop δεν με ειδοποιεί. Τους έστειλα και email ρωτώντας τους αν είναι γενικό το πρόβλημα ή μπορεί να φταίει η custom rom που φοράω, αλλά μ' έχουν γραμμένο!

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Κάποια εφαρμογή δοκιμασμένη σε Lollipop που να σε ειδοποιεί όταν φτάσει στο 100% η φόρτιση του κινητού σου;

Χρησιμοποιούσα το Full Battery & Theft Alarm, αλλά από τότε που έβαλα Lollipop δεν με ειδοποιεί. Τους έστειλα και email ρωτώντας τους αν είναι γενικό το πρόβλημα ή μπορεί να φταίει η custom rom που φοράω, αλλά μ' έχουν γραμμένο!

Deep sleep battery saver

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II