mylw_4 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλησπέρα ψάχνω εφαρμογή που να κρατάει στοιχεία για τις ώρες που δουλεύω και πόσες υπερωρίες κάνω και να τις βγάζει σε σύνολο στο τέλος της εβδομάδας και του μήνα. Ψάχνω κ εγω κατι παρόμοιο... μπορείτε να το κάνετε σε excel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλημερες, εχω ενα s4 με 4.4.2 unrooted και αντιμετωπιζω ενα μικρο προβλημα. Θελω να αποθηκευονται οι φωτογραφιες που μου στελνουν μεσω whatsapp κατευθειαν στην καρτα μνημης. απο μια ερευνα που εκανα πρατηρησα οτι δεν υπαρχει τετοια δυντοτητα απο τις ρυθμισεις, χρειαζεται να εγκαταστησω καποια εφαρμογη. διαβασα καπου για το tasker. Το εχει χρησιμοποιησει κανεις? γνωριζει κανεις καποια αλλη λυση? ευχαριστω Προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιο τρόπο για μη rooted συσκευή. Ίσως με το tasker απλά να μπορείς να του πεις να κάνει αποκοπή/επικόλληση από το φάκελο της εσωτερικής μνήμης αυτόματα στην εξωτερική χωρίς να το έχω δοκιμάσει. Μόνο με root γίνεται αυτό που ζητάς με την εφαρμογή foldermount. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Από YouTube προγραμματισμό ΔΕΝ μαθαίνεις πάντως, και αν θες να έχει μια υποτυπώδη λειτουργία, αισθητική και πρακτικότητα, ειδικά άπειρος χρήστης δεν γράφει εφαρμογή μέσα σε μια βδομάδα, εκτός και αν βουτήξει έτοιμο κώδικα, οπότε...κατεβάζεις το apk :) καλα δεν ειπα να βαλει και material design...μια απλη εφαρμογη μαθηματικων με οτι να ναι ui, για προσωπικη χρηση του θα ειναι. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποια εφαρμογή ώστε να μπορείς να καλέσεις ένα νούμερο στο κινητό φωνητικώς, π.χ όταν οδηγώ και δεν θέλω να αποσπάμαι κοιτάζοντας το κινητό. Εάν δεν θέλεις να φτιάξεις Αγγλικά αντίγραφα των επαφών που θέλεις να καλείς φωνητικά, μπορείς να το κάνεις με τον αριθμό (Call <αριθμό>). Απλά προϋποθέτει ότι θυμάσαι τα ψηφία του αριθμού που θέλεις να καλέσεις και το ζητάς στα Αγγλικά. Όλο λένε ότι θα προσθέσουν κι άλλες γλώσσες στη φωνητική αναγνώριση βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλημερες, εχω ενα s4 με 4.4.2 unrooted και αντιμετωπιζω ενα μικρο προβλημα. Θελω να αποθηκευονται οι φωτογραφιες που μου στελνουν μεσω whatsapp κατευθειαν στην καρτα μνημης. απο μια ερευνα που εκανα πρατηρησα οτι δεν υπαρχει τετοια δυντοτητα απο τις ρυθμισεις, χρειαζεται να εγκαταστησω καποια εφαρμογη. διαβασα καπου για το tasker. Το εχει χρησιμοποιησει κανεις? γνωριζει κανεις καποια αλλη λυση? ευχαριστω Με το Foldersync μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. Θα τα αποθηκεύει όπως πριν, αλλά μπορείς να το κάνεις πχ κάθε μία ώρα ή κάθε βράδυ να κάνει συγχρονισμό και να τις μεταφέρει σε έναν άλλον φάκελο στην κάρτα μνήμης ή σε κάποιο cloud. Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapacki Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Άλλο το exposed και άλλο το xposed? ααααπ' αυτο εννοώ.. χαχαχαχα :lol::lol: στο Νοτε 3 Νεο που έχω είναι τσεκαρισμένο, μόλις το αφαιρώ.. ανοίγει σφαίρα Παράθεση Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes: ευα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Στον Google λογαριασμό μου έχω αφήσει ανοιχτό το συγχρονισμό μόνο για τα Gmail, keep, επαφές, ημερολόγιο. Παρατηρώ, όμως, ότι αυτόματα ανοίγει και ο συγχρονισμός των g+, μεταφορτώσεις στο g+, φωτογραφίες g+. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; στο g+ έχω ανενεργό το αυτόματο backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolisher Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Με το Foldersync μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. Θα τα αποθηκεύει όπως πριν, αλλά μπορείς να το κάνεις πχ κάθε μία ώρα ή κάθε βράδυ να κάνει συγχρονισμό και να τις μεταφέρει σε έναν άλλον φάκελο στην κάρτα μνήμης ή σε κάποιο cloud. Ευχαριστω θα το δοκιμασω Προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιο τρόπο για μη rooted συσκευή. Ίσως με το tasker απλά να μπορείς να του πεις να κάνει αποκοπή/επικόλληση από το φάκελο της εσωτερικής μνήμης αυτόματα στην εξωτερική χωρίς να το έχω δοκιμάσει. Μόνο με root γίνεται αυτό που ζητάς με την εφαρμογή foldermount. Ευχαριστω, ειδα οτι το tasker εχει δυνατοτητα δοκιμης οποτε θα το τσεκαρω και αυτο Παράθεση Και όμως γυρίζει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 παλαιοτερα ειχατε προτεινει καποια προγραμματα για επεξεργασια εικονας. μπορειτε να τα ξαναπειτε; δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι δωρεαν ή οχι. Εγώ προτείνω : 1.Adobe Photoshop Express 2.Photoshop touch for phone 3.Photo Editor by Aviary 4.PicsArt Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Pixlr express Snapseed Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Γίνεται εύκολα με το Tasker αν και έχω την απορία γιατί χρειάζεται κα κλείνεις το WiFI όταν είσαι στο σπίτι ( μήπως για εξοικονόμιση μπαταρίας; ).Άν θέλεις γράψε ακριβώς πώς έχεις φτιάξει το σχετικό profile στο Tasker.:D Με σώζεις αν γνωρίζεις καλά το tasker γιατι έχω κολλησει πόσες ωρες και θέλω να το πετυχω για το ****το. Οπως ειπες για εξοικονόμησιση μπαταριας θέλει να το κλεινει. Στο profile εχω βάλει: Το cell near να διαβασει τις κυψελες και το File modified δηλονωντας το directory που είναι οι φωτο. Αν και τα 2 πληρουν τις προυποθεσεις τοτε παμε στο task Το task είναι Wifi on Wait 12 sec (για να προλαβει να κλειδωσει πρωτα και να μην βγαλει error στον συγχρονισμο) Dropsync (ειναι plug in) Μεχρι εδω όλα μια χαρα. Αυτο που θελω τώρα είναι να κάνω trigger όταν τελειωσει ο συγχρονισμος. Στο dropsync δηλώνεις να σου εμφανισει μηνυμα, αλλα το εμφανιζει το notification menu οταν κανεις drop down την μπαρα και οχι στο menu bar Γι αυτο κατεβασα και το autonotification που είναι plug in και μου δινει περισσοτερες επιλογες. Δεν ξερω ομως πως να το κάνω γιατι δεν ξερω πως δουλευει η επιλογη if στο tasker Μου βγαζει να βαλω κατι τοις% και χανω την μπαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Παιδια εσας Το "exposed" σας καθυστερεί την εναρξη του κινητου σας η σε μενα το κανει μόνο ? Και εμένα καθυστερεί να ξεκινήσει με Xposed αλλά το θεωρώ μικρό τίμημα μπροστά στο τι προσφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 (edited) Ξέρει κάποιος εφαρμογή για φωτογραφία που σου δημιουργεί την αίσθηση του 3D? Δεν ξέρω πόσο καλύτερα μπορώ να το εξηγήσω. Σαν gif φαντασθείτε το που το αντικείμενο μένει στη μέση και μπροστά ακίνητο και σου δίνει την αίσθηση ότι η κάμερα πάει αριστερά - δεξιά [ATTACH] κάτι τέτοιο 49262[/ATTACH] Επίσης από ότι βλέπω ανεβάζοντας τη φωτογραφία δεν δουλεύει το gifάκι. Όπως βλέπουμε τη φωτο η κάμερα κινείται αριστερά δεξιά και τα φύλλα που βρίσκονται στον αέρα δίνουν την αίσθηση του βάθους. Ελπίζω να το εξήγησα καλά. Edited September 1, 2014 by salmp7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλό μήνα σε όλους σας, Είμαι τα τελευταία 2 χρόνια με nova launcher και απλά τον βαρέθηκα, αλλά παράπονο δεν έχω Κάντε κάποιες προτάσεις οποίοι μπορούν... Αν είναι και δωρεάν ακόμα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapacki Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Και εμένα καθυστερεί να ξεκινήσει με Xposed αλλά το θεωρώ μικρό τίμημα μπροστά στο τι προσφέρει συμφωνω μαζι σου οτι προσφερει πολλα, γιαυτο και το κραταω στο κινητο απλα το ειχα σαν απορια :) Παράθεση Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes: ευα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Παιδια εσας Το "exposed" σας καθυστερεί την εναρξη του κινητου σας η σε μενα το κανει μόνο ? Σαφώς καθυστερεί, έστω και λίγο, αλλά είναι μία ακόμα καθυστέρηση του booting είναι και το recovery menu. Αν έχεις recovery ίσως καθυστερεί και γι' αυτό το λόγο. Πάντως εννοείται ότι η καθυστέρηση που παρατηρείς είναι ανάλογη της συσκευής. Άλλο χρόνο θα κάνει ένα πολύ δυνατό smartphone/tablet, άλλο ένα midrange ή ένα lowrange. ;) Και εμένα καθυστερεί να ξεκινήσει με Xposed αλλά το θεωρώ μικρό τίμημα μπροστά στο τι προσφέρει Θα συμφωνήσω απόλυτα. Καμία σχέση η λειτουργικότητα και οι ευκολίες της συσκευής με και χωρίς το Xposed. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ξέρει κάποιος εφαρμογή για φωτογραφία που σου δημιουργεί την αίσθηση του 3D? Δεν ξέρω πόσο καλύτερα μπορώ να το εξηγήσω. Σαν gif φαντασθείτε το που το αντικείμενο μένει στη μέση και μπροστά ακίνητο και σου δίνει την αίσθηση ότι η κάμερα πάει αριστερά - δεξιά Camera3D https://play.google.com/store/apps/details?id=com.siulun.Camera3D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ξέρει κάποιος εφαρμογή για φωτογραφία που σου δημιουργεί την αίσθηση του 3D? Δεν ξέρω πόσο καλύτερα μπορώ να το εξηγήσω. Σαν gif φαντασθείτε το που το αντικείμενο μένει στη μέση και μπροστά ακίνητο και σου δίνει την αίσθηση ότι η κάμερα πάει αριστερά - δεξιά [ATTACH] κάτι τέτοιο 49262[/ATTACH] Επίσης από ότι βλέπω ανεβάζοντας τη φωτογραφία δεν δουλεύει το gifάκι. Όπως βλέπουμε τη φωτο η κάμερα κινείται αριστερά δεξιά και τα φύλλα που βρίσκονται στον αέρα δίνουν την αίσθηση του βάθους. Ελπίζω να το εξήγησα καλά. Δεν ξέρω για εφαρμογή, αλλά το αρχείο που ανέβασες είναι το: uploadfromtaptalk1409576431795.jpg οπότε εκεί είναι ο υπαίτιος της ακινησίας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 (edited) Λοιπόν το βρήκα το αρχείο. Είναι όντως .gif Λογικά εφαρμογή να φτιάχνει gifs αν και θέλω να δείτε το συγκεκριμένο για να καταλάβετε τι ψάχνω http://makeagif.com/i/rDVuoQ Edited September 1, 2014 by salmp7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Λοιπόν το βρήκα το αρχείο. Είναι όντως .gif Λογικά εφαρμογή να φτιάχνει gifs αν και θέλω να δείτε το συγκεκριμένο για να καταλάβετε τι ψάχνω http://makeagif.com/i/rDVuoQ Υπάρχει μια εφαρμογή που λέγεται phogy Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλό μήνα σε όλους σας, Είμαι τα τελευταία 2 χρόνια με nova launcher και απλά τον βαρέθηκα, αλλά παράπονο δεν έχω Κάντε κάποιες προτάσεις οποίοι μπορούν... Αν είναι και δωρεάν ακόμα καλύτερα. Προσωπικά χρησιμοποιώ τον dodol launcher και όσους κι αν δοκιμάζω κατά καιρούς για να περάσει η ώρα, πάντα σ' αυτόν γυρίζω. Ρίξε του μια ματιά αν θες. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Εγώ χρησιμοποιώ το spkr. Είναι το μόνο που βρήκα που σου επιτρέπει να επιλέξεις μηχανή tts και να πειράξεις το κείμενο που λέει. Προϋποθέτει βέβαια να έχεις και μηχανή tts με ελληνικά, που προσωπικά χρησιμοποιώ vocalizer (υπάρχει και η ariadne). Έχω το TTS του Sygic (Αφροδίτη) αλλά τι εννοείς με το "να πειράξεις το κείμενο που λέει". Αυτό που θέλω είναι απλά να μου εκφωνεί το όνομα του καλούντος, εφόσον αυτός. βέβαια, περιλαμβάνεται στις επαφές. Όταν του λέω να κάνει κλήση κάποιο όνομα, πάντα μου επαναλαμβάνει αυτό που είπα πριν το καλέσει.. Δεν θέλω να επαναλαμβάνει αλλά να εκφωνεί το όνομα του καλούντος, όπως λέω παραπάνω. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot2691 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Με σώζεις αν γνωρίζεις καλά το tasker γιατι έχω κολλησει πόσες ωρες και θέλω να το πετυχω για το ****το. Οπως ειπες για εξοικονόμησιση μπαταριας θέλει να το κλεινει. Στο profile εχω βάλει: Το cell near να διαβασει τις κυψελες και το File modified δηλονωντας το directory που είναι οι φωτο. Αν και τα 2 πληρουν τις προυποθεσεις τοτε παμε στο task Το task είναι Wifi on Wait 12 sec (για να προλαβει να κλειδωσει πρωτα και να μην βγαλει error στον συγχρονισμο) Dropsync (ειναι plug in) Μεχρι εδω όλα μια χαρα. Αυτο που θελω τώρα είναι να κάνω trigger όταν τελειωσει ο συγχρονισμος. Στο dropsync δηλώνεις να σου εμφανισει μηνυμα, αλλα το εμφανιζει το notification menu οταν κανεις drop down την μπαρα και οχι στο menu bar Γι αυτο κατεβασα και το autonotification που είναι plug in και μου δινει περισσοτερες επιλογες. Δεν ξερω ομως πως να το κάνω γιατι δεν ξερω πως δουλευει η επιλογη if στο tasker Μου βγαζει να βαλω κατι τοις% και χανω την μπαλα Στο task πού έχεις φτιάξει θα ορίσεις ένα exit task όπου θα ορίσεις με το wait πόση ώρα θα περιμένει το tasker π.χ.15 λεπτά και κατόπιν με την επιλογή stop θα σταματήσεις το task που ενεργοποιεί το wifi.Το Tasker είναι κάπως δύσκολο στην εκμάθησή του για αυτό θα σε συμβούλευα να ανατρέξεις στο You Tube όπου υπάρχουν πολλά tutorial videos για begginers.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Εγώ προτείνω : 1.Adobe Photoshop Express 2.Photoshop touch for phone 3.Photo Editor by Aviary 4.PicsArt Για video τί υπάρχει; Έχω το Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Έχω το TTS του Sygic (Αφροδίτη) αλλά τι εννοείς με το "να πειράξεις το κείμενο που λέει". Αυτό που θέλω είναι απλά να μου εκφωνεί το όνομα του καλούντος, εφόσον αυτός. βέβαια, περιλαμβάνεται στις επαφές. Μην τα ξαναλέμε. Δεν έχεις το TTS του Sygic. Αν θυμάμαι καλά είχες βάλει την μηχανή Loquendo για TTS. ΤΟ Sygic είναι navigation app , όχι εφαρμογή TTS. Απλά συνεργάζεται με μηχανές TTS για καλύτερη εκφώνηση Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts