pgetsopoulos Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 SuperTube ;) Υπάρχει εφαρμογή να δείχνει ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν το ίντερνετ μια συγκεκριμένη στιγμή; Επίσης, από την ώρα που έβαλα 4.4 δε δουλεύει με τίποτα σωστά το αναγκαίο droidwall! Συμβαίνει σε άλλον; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 SuperTube ;) Δεν την βρίσκω στο playstore αυτή την εφαρμογή, έχω Android 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Στο handcend SMS πως ενεργοποιούμε την αναφορά παράδοσης? Ρυθμίσεις - Ρυθμίσεις λήψης μηνυμάτων. Εκεί βρίσκονται όλες οι ρυθμίσεις για τις αναφορές παράδοσης σε sms και mms. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Δεν την βρίσκω στο playstore αυτή την εφαρμογή, έχω Android 4.2.2 Δεν υπάρχει πλέον στο play ,μπορείς όμως να την κατεβάσεις απο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2447757 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisagn Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Smart Launcher Pro 2 -> https://play.google.com/store/apps/details?id=ginlemon.flowerpro δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πάλι,αλλά είναι φανταστικός,ξεφεύγει από τους συνηθισμένους(και με Ελληνικό μενού):up: Πολύ σωστή η αναφορά σου,το εγκατέστησα και είναι τέλειος! Ελαφρύς,γρήγορος,με πολές επιλογές για παραμετροποίηση,μεγάλη ποικιλία themes-icons... Με δυό λόγια..Πολύ Καλός. Αψογη πρόταση. :) Παράθεση Keep Calm and be a Simple Man..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Παιδιά να ρωτήσω , έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει ps3 controller με το κινητό; Το συνδέω κανονικά λειτουργεί αλλά σε αρκετά παιχνίδια δεν λειτουργεί.Ξέρει κανείς αν μπορώ να το λειτουργήσω με κάποιο τρόπο και σε αυτά τα παιχνίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Παιδιά να ρωτήσω , έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει ps3 controller με το κινητό; Το συνδέω κανονικά λειτουργεί αλλά σε αρκετά παιχνίδια δεν λειτουργεί.Ξέρει κανείς αν μπορώ να το λειτουργήσω με κάποιο τρόπο και σε αυτά τα παιχνίδια; δεν υποστηριζουν ολα τα παιχνιδια controllers. ειτε μιλαμε για αυτους της Moga ειτε για τους συμβατικους. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βλέπω τους αποθηκευμενους κωδικούς στο Wifi? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βλέπω τους αποθηκευμενους κωδικούς στο Wifi? Xposed +wifikeyview Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Xposed +wifikeyview Για μη ρουταρισμενες συσκευές δεν υπάρχει κάτι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Επειδή ο greader δε μου δουλεύει έχουμε κάποια άλλη αντίστοιχη πρόταση? Εννοείται για ειδήσεις από Ελλάδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lesvos Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 καλησπέρα εχω το sony t3 με 4.4.2 και μεσα αποτις εφαρμογες καταργησαν την επιλογή μεταφορα στην sd καρτα αν υπαρχει καποια εφαρμογή να κατεβασω να περναω τις εφαρμογες μου στην sd καρτα το τηλεφωνο δεν είναι root ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Επειδή ο greader δε μου δουλεύει έχουμε κάποια άλλη αντίστοιχη πρόταση? Εννοείται για ειδήσεις από Ελλάδα. Γιατί δεν σου δουλεύει? Σε εμένα δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 το email του λογαριασμού μου στην Google είναι εμφανές σε κανέναν μέσα από εφαρμογές της Google? YouTube, Google + κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Για μη ρουταρισμενες συσκευές δεν υπάρχει κάτι; Όχι, γιατί οι κωδικοί αποθηκεύονται στο αρχείο wpa_supplicant.conf που βρίσκεται στο /data/misc/wifi (από έκδοση σε έκδοση του λειτουργικού, έχω διαβάσει πως μπορεί να υπάρχει κάποια παραλλαγή στην ονομασία του αρχείου αλλά και στο path) και μόνο σε rooted συσκευή έχεις πρόσβαση εσύ ή οι διάφορες εφαρμογές σ' αυτό το path. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbpaok Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Υπάρχει εφαρμογή που να ελέγχει την υγεία της μπαταρίας; Η μπαταρία μου κρατάει ελάχιστα και προσπαθώ να καταλάβω αν φταίει η ίδια η μπαταρία ή οι εφαρμογές μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Όχι, γιατί οι κωδικοί αποθηκεύονται στο αρχείο wpa_supplicant.conf που βρίσκεται στο /data/misc/wifi (από έκδοση σε έκδοση του λειτουργικού, έχω διαβάσει πως μπορεί να υπάρχει κάποια παραλλαγή στην ονομασία του αρχείου αλλά και στο path) και μόνο σε rooted συσκευή έχεις πρόσβαση εσύ ή οι διάφορες εφαρμογές σ' αυτό το path. Ωραία, σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Επειδή ο greader δε μου δουλεύει έχουμε κάποια άλλη αντίστοιχη πρόταση? Εννοείται για ειδήσεις από Ελλάδα. σε widjet με rss δες και chronus. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 (edited) Παιδια εχετε υπ οψιν καμμια εφαρμογη που να γυρναει αυτοματα το κινητο τις ωρες που θελω εγω, σε air plain mode? Δοκιμασα κανα δυο απο το store (auto airplane mode, phone schedule, power schedule) αλλα δεν μου δουλευουν.. Thanks Υ.Γ. free please Edited August 17, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Tasker. Κορυφή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 (edited) Σε μενα παει αυτο man? Edited August 17, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Ναι σε σένα, είναι paid αλλά το κορυφαίο στο είδος του. Και με το llama profiles γίνεται αυτό που λες. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Στα κινητά που είχαμε προ εποχής smartphones, ή τουλάχιστον σε μερικά απ' αυτά, υπήρχε η δυνατότητα φωνητικής ανακοίνωσης του ονόματος του καλούντος. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα smartphones γιατί από όσο έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι σχετικό. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Στα κινητά που είχαμε προ εποχής smartphones, ή τουλάχιστον σε μερικά απ' αυτά, υπήρχε η δυνατότητα φωνητικής ανακοίνωσης του ονόματος του καλούντος. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα smartphones γιατί από όσο έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι σχετικό. Υπαρχει το svox με ελληνικη φωνη..(την κατεβαζεις εξτρα) Το ειχα καποτε και εκανε αυτο που λες.. Κατεβασε ομως την Ariadne trial για να δεις αν σου κανει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Ευχαριστώ για την πληροφορία. Διάβασα μερικές κριτικές και, όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, διίστανται. Έχω εγκαταστήσει το TTS Loquendo για το Sygic. Λες να γίνει κάποιο conflict με την Αριάδνη; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts