Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα πατήσεις τον κύκλο πάνω δεξιά, θα πάτησεις το κουμπάκι των ρυθμίσεων και προς τα δεξιά είναι αυτό που ψάχνεις(δίπλα από το χέρι...)

Αει στο καλό είχα φάει τον κόσμο! Πρέπει να τους γράψουμε να την κάνουν πιο απλή την εναλλαγή! Ευχαριστώ πάντως!

Το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα αλλά προτίμησα να απεγκαταστήσω την εφαρμογή του YouTube από το να επιστρέψω σε σύγχρονη έκδοση του Tapatalk.

Νομίζω σε καταλαβαίνω απόλυτα. Απλά μου κάνει... κάπως όλο αυτό.

Μου πέρασε βέβαια από το μυαλό, μιας και υπάρχει το viral.

Ποια έκδοση πέρασες; για στείλε ένα link

Edited by cb600f

Κάτι πρέπει να παίζει με το κινητό σου. Ακόμα και τώρα βάζει την υπογραφή κάτω από το μήνυμα. Μήπως τρέχουν στο background κάποιες εφαρμογές και κολλάει το κινητό σου;

Ψάξε στο Google και θα την βρείς σίγουρα την εφαρμογή.

Και σε μένα δεν την βάζει την υπογραφή του taptalk. Και όταν μπω στο φόρουμ από υπολογιστή μου δείχνει την υπογραφή που έχω στο φόρουμ...

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσεις στο taptalk περνω ιδιοποιήσεις από το xda αλλά δεν περνω από το myphone... Γιατί;

---

:hunter:

Γιατι το myhone δεν υποστηρίζει πλήρως τo tapatalk

Γι'αυτό και δεν εμφανίζεται η υπογραφή, ούτε λειτουργούν οι ειδοποιήσεις.

@fishfemale

Βγήκε ενημέρωση που επιδιορθώνει το πρόβλημα σε κάποιες συσκευές Samsung.

Υπαρχει καποια εφαρμογη να κανεις block καποιον σε κλησεις και sms?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartanuj.sms&hl=el

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

@fishfemale

Βγήκε ενημέρωση που επιδιορθώνει το πρόβλημα σε κάποιες συσκευές Samsung.

Την έκανα την αμέσως επόμενη μέρα και πράγματι έφτιαξε.

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απομακρυσμένος έλεγχος του pc με το Chrome Remote Desktop http://www.droid-life.com/2014/04/16/chrome-remote-desktop-app-now-available-on-google-play/

Samsung galaxy s21+

Απομακρυσμένος έλεγχος του pc με το Chrome Remote Desktop http://www.droid-life.com/2014/04/16/chrome-remote-desktop-app-now-available-on-google-play/

Του λείπουν πολλά αλλά είναι ελπιδοφόρο

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω δύο ερωτησούλες σχετικά με το handcent sms και ελπίζω να βρίσκομαι στο κατάλληλο thread.

Έχω το LG G2, αν έχει καμία σημασία, και λέω να αρχίσω να χρησιμοποιώ το handcent sms για τα μηνύματα. Τα θέματά μου είναι τα εξής:

1. Εβγαλα το ποπ-απ παραθυρακι που εμφανιζεται στην αρχικη οθονη οταν ερχεται καινουργιο εισερχομενο μήνυμα, αλλα δεν μπορω να βρω πως θα καταφερω να μην εμφανιζεται η αρχη του μηνυματος στην πανω μπαρα της αρχικης οθονης - θελω να φαινεται απλα οτι εχω ενα νεο μηνυμα και να μη φαινεται καθολου το περιεχομενο του. Με λιγα λογια, να μπαινω στην εφαρμογη για να το διαβαζω και να μην εχει τη δυνατοτητα ο οποιοσδηποτε να βλεπει εστω και λιγο απ' αυτο το μηνυμα αν τυχει να ειναι κοντα του το κινητο. Γινεται;

2. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος όταν έρχεται καινούργιο μήνυμα να βγάζει τον αριθμό 1 (ή 2 αν έχεις δύο καινούργια αδιάβαστα μηνύματα κ.ο.κ.) πάνω στο εικονιδιάκι της εφαρμογής (handcent sms) που εγώ έχω στην αρχική οθόνη, όπως το έκανε και στην default εφαρμογή για τα μηνύματα.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω δύο ερωτησούλες σχετικά με το handcent sms και ελπίζω να βρίσκομαι στο κατάλληλο thread.

Έχω το LG G2, αν έχει καμία σημασία, και λέω να αρχίσω να χρησιμοποιώ το handcent sms για τα μηνύματα. Τα θέματά μου είναι τα εξής:

1. Εβγαλα το ποπ-απ παραθυρακι που εμφανιζεται στην αρχικη οθονη οταν ερχεται καινουργιο εισερχομενο μήνυμα, αλλα δεν μπορω να βρω πως θα καταφερω να μην εμφανιζεται η αρχη του μηνυματος στην πανω μπαρα της αρχικης οθονης - θελω να φαινεται απλα οτι εχω ενα νεο μηνυμα και να μη φαινεται καθολου το περιεχομενο του. Με λιγα λογια, να μπαινω στην εφαρμογη για να το διαβαζω και να μην εχει τη δυνατοτητα ο οποιοσδηποτε να βλεπει εστω και λιγο απ' αυτο το μηνυμα αν τυχει να ειναι κοντα του το κινητο. Γινεται;

2. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος όταν έρχεται καινούργιο μήνυμα να βγάζει τον αριθμό 1 (ή 2 αν έχεις δύο καινούργια αδιάβαστα μηνύματα κ.ο.κ.) πάνω στο εικονιδιάκι της εφαρμογής (handcent sms) που εγώ έχω στην αρχική οθόνη, όπως το έκανε και στην default εφαρμογή για τα μηνύματα.

Το πρώτο γίνεται από τα notification settings, έχει privacy mode.

Το δεύτερο γίνεται με το widget, αλλά δε νομίζω ότι μπορείς να το βάλεις στην κάτω μπάρα των αρχικών οθονών.

Καλησπέρα παιδιά.

Με Go sms γίνεται.

Ψάχνω Μια εφαρμογή που να μπορώ να βάζω τις σελίδες που με ενδιαφέρουν και να διαβάζω από εκεί τα νέα που θέλω .πχ να βάλω την Ναυτεμπορική το έθνος το θέμα και να μου βγάζει θέματα .Κάτι σαν το flipboard αλλά στα ελληνικά

Το πρώτο γίνεται από τα notification settings, έχει privacy mode.

Το δεύτερο γίνεται με το widget, αλλά δε νομίζω ότι μπορείς να το βάλεις στην κάτω μπάρα των αρχικών οθονών.

Σ' ευχαριστώ πολύ!

Αλήθεια, γίνεται να μεγαλώσω λίγο το widget;

Με Go sms γίνεται.

Αυτή είναι άλλη εφαρμογή για μηνύματα ή προσαρμόζεται στο Handcent sms και γίνεται αυτό που ζητάω; Γιατί εγώ θέλω να κρατήσω το handcent sms.

Edited by mplamplakas

Σ' ευχαριστώ πολύ!

Αλήθεια, γίνεται να μεγαλώσω λίγο το widget;

Αυτή είναι άλλη εφαρμογή για μηνύματα ή προσαρμόζεται στο Handcent sms και γίνεται αυτό που ζητάω; Γιατί εγώ θέλω να κρατήσω το handcent sms.

είναι άλλη εφαρμογή το go sms.

Ψάχνω Μια εφαρμογή που να μπορώ να βάζω τις σελίδες που με ενδιαφέρουν και να διαβάζω από εκεί τα νέα που θέλω .πχ να βάλω την Ναυτεμπορική το έθνος το θέμα και να μου βγάζει θέματα .Κάτι σαν το flipboard αλλά στα ελληνικά

Νομίζω αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devhd.feedly Θα σε βολέψει.

Εχει δοθεί σίγουρα αλλά δεν μπορώ να την βρω.

Εφαρμογή που σου επιτρέπει να επιλέξεις όλη την εικόνα(και όχι μόνο τμήμα της) για να κάνεις μια φωτογραφία ταπετσαρία;

Εχει δοθεί σίγουρα αλλά δεν μπορώ να την βρω.

Εφαρμογή που σου επιτρέπει να επιλέξεις όλη την εικόνα(και όχι μόνο τμήμα της) για να κάνεις μια φωτογραφία ταπετσαρία;

Εφαρμογή η οποία έχει τη δυνατότητα να θέτει όλη την εικόνα σαν wallpaper, γιατί από μόνο του το κινητό δεν σε αφήνει, σε αναγκάζει σε περικοπή.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shirobakama.wallpaper

αν γραψεις στο play store rss reader θα σου βγαλει πολλα, δοκιμαζεις και βλεπεις πιο σε βολευει. εγω πυ θελω και widget χρησιμοποιω το scrollable news

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα παίδες, προτείνετε μου μια εφαρμογή που να μπορώ να πάρω αντίγραφο το apk μόνο κάποιας εφαρμογής, δεν θέλω να πάρω backup, έχω το Titanium, απλά κ μόνο το αρχείο apk να έχω τη δυνατότητα να παίρνω.
sent from my Nexus 4

Καλημέρα παίδες, προτείνετε μου μια εφαρμογή που να μπορώ να πάρω αντίγραφο το apk μόνο κάποιας εφαρμογής, δεν θέλω να πάρω backup, έχω το Titanium, απλά κ μόνο το αρχείο apk να έχω τη δυνατότητα να παίρνω.

Το helium το κάνει αυτό.

Μέσα στον φάκελο που είναι το μπακαπ από το Τιτανιουμ έχει την εφαρμογή που θες σε κατάληξη .apk.gz και μέσα εκεί είναι το apk αν το θες για μόνο μια εφαρμογή και δεν θες να έχεις πολλές στο κινητό σου μπορείς να το κάνεις έτσι.

Μέσα στον φάκελο που είναι το μπακαπ από το Τιτανιουμ έχει την εφαρμογή που θες σε κατάληξη .apk.gz και μέσα εκεί είναι το apk αν το θες για μόνο μια εφαρμογή και δεν θες να έχεις πολλές στο κινητό σου μπορείς να το κάνεις έτσι.

Σωστός, τώρα το κοίταζα, να 'σαι καλά.

sent from my Nexus 4

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II