makis206 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Αν μια επαφή αλλάξει νούμερο πως την αλλάζουμε και στο viber; Έκανα κανονικά την αλλαγή στο νούμερο, συγχρόνισα κανονικά και με gmail όμως στο viber έχει παραμείνει ο παλιός αριθμός. Ελπίζω να μη χρειαστεί να φτάσω σε επανεγκατάσταση του viber για να επιτύχω την αλλαγή μιας και στις ρυθμίσεις του δεν βρίσκω κάτι.. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Ενω εισαι στις επαφες του viber πηγαινε στην πρωτη πρωτη και απλα σκρολαρε προς τα κατω θα δεις που θα γραψει updating contacts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Ενω εισαι στις επαφες του viber πηγαινε στην πρωτη πρωτη και απλα σκρολαρε προς τα κατω θα δεις που θα γραψει updating contacts Πω πω δεν θα το έβρισκα με τίποτα μιλάμε, βαρέθηκα να ψάχνω άλλα αυτό δεν θα το φανταζόμουν ποτέ! Done!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Υπαρχει εφαρμογη που να με ενημερωνει ποια ειναι η νεα ip του σπιτιου μου καθε φορα που αλλαζει; Εχω στησει μια ρομποτικη καμερα στο δωματιο του παιδιου μου αλλα μολις αλλαζει η ip στο σπιτι κοβεται η συνδεση γιατι δεν γνωριζω τη νεα ip. Εννοείς όταν είσαι εκτός σπιτιού? Η στο δίκτυο του σπιτιού? Εκτός σπιτιού δεν υπάρχει απλός τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Καλημέρα! Υπάρχει εφαρμογή που να κάνει το τηλέφωνο, remote control για την nova; Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά είχε γραφτεί εδώ παλαιότερα, Galaxy S4 universal remote, θέλει 2,90. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Καλησπέρα !!! Κάποια εφαρμογή να βλέπουμε ποιες εφαρμογές μας τρώνε πιο πολυ μπαταρία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) Αν μιλάμε για εφαρμογή που πραγματικά θέλουμε να χειριζόμαστε όλα τα rar,Zip, 7gz ακόμα και password protected files, τότε οι κλασικοί browser,όπως solid και es δεν κάνουν τίποτα. Τόσο καιρό έχω βάλει τον zarchiver για τέτοιες δουλειές. οκ δηλαδή κάνει καλύτερα την δουλειά που έκανα μέχρι τώρα με το zarchiver το βάζω αμέσως ευχαριστω. δεν κάνει κάτι διαφορετικό από την zarchiver. ίδιες Καλές και οι δυο. Καλημέρα! Υπάρχει εφαρμογή που να κάνει το τηλέφωνο, remote control για την nova; σωστά είπε και ο φίλος αυτή δουλεύει και στο Νόβο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moletag.galaxy.s4.remote Καλησπέρα !!! Κάποια εφαρμογή να βλέπουμε ποιες εφαρμογές μας τρώνε πιο πολυ μπαταρία ; αυτή είναι μια πολύ καλή εφαρμογή για αυτό που θες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809 Edited March 9, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Καλησπέρα !!! Κάποια εφαρμογή να βλέπουμε ποιες εφαρμογές μας τρώνε πιο πολυ μπαταρία ; τσεκαρε GSam Battery Monitor και BetterBatteryStats edit: με προλαβε ο φιλος απο πανω Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Στο handcent sms μπορούμε να βάλουμε ήχο στην αναφορά παράδοσης μηνύματος; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) οκ δηλαδή κάνει καλύτερα την δουλειά που έκανα μέχρι τώρα με το zarchiver το βάζω αμέσως ευχαριστω. δεν κάνει κάτι διαφορετικό από την zarchiver. ίδιες Καλές και οι δυο. σωστά είπε και ο φίλος αυτή δουλεύει και στο Νόβο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moletag.galaxy.s4.remote αυτή είναι μια πολύ καλή εφαρμογή για αυτό που θες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809 δουλεύει κανονικά και σε lg πχ? (LG l9 ΙΙ με υπέρυθρες εννοείται) Edited March 9, 2014 by salmador Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Έκανα στην άκρη το adaway. Πολύ σπαστικό κάθε φορά να προσπαθεί να κατεβάσει νέα αρχεία και να μην γίνεται τίποτα. Προς το παρόν θα δοκιμάσω το adfree και μετά βλέπουμε. Στο παρελθόν δεν κατάφερα να κάνω να δουλέψει το lucky patcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Φιλε μου καλημερα. δεν είναι το ίδιο πράγμα.. Με το greenfiy παγώνεις την εφαρμογή εντελώς αλλά μπορείς να την έχεις να έχει push ενημερώσεις. Πχ παγώνεις το messenger από το Facebook αλλά όταν έρχεται μήνυμα η εφαρμογή ανοίγει για να το πάρεις και όταν κλείσεις την οθόνη ξαναπαγωνει.. Αυτό είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για μένα.. Έχω κερδίσει απίστευτη μπαταρία με αυτό τον τρόπο και ευχαριστιεμαι όλες τις εφαρμογές στο φουλ.. Σε γενικές γραμμές οσο δυνατή και αν ειναι η συσκευή σου με ροοτ θα απογειωθεί και άλλο.. Μας την έφερε άσχημα η samsung εδώ.. Sent from my note2 Εννοείς με την Donate έκδοση? Γιατι στην κανονική δεν νομίζω να το κάνει αυτο. Εγω ειμαι με custom rom 4.2.2 και φυσικα root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Έκανα στην άκρη το adaway. Πολύ σπαστικό κάθε φορά να προσπαθεί να κατεβάσει νέα αρχεία και να μην γίνεται τίποτα. Προς το παρόν θα δοκιμάσω το adfree και μετά βλέπουμε. Στο παρελθόν δεν κατάφερα να κάνω να δουλέψει το lucky patcher. τα ίδιο είναι και τα δύο κάνουν αναβαθμίσεις για να κόβουν τις διαφημίσεις που βλέπεις το κακό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 τα ίδιο είναι και τα δύο κάνουν αναβαθμίσεις για να κόβουν τις διαφημίσεις που βλέπεις το κακό? Το κακό είναι ότι το ένα (adaway) δυσκολεύεται να κάνει ανανέωση των νέων host και περιμένεις με τις ώρες με αποτέλεσμα να μην γίνεται δουλειά. Συνήθως γίνεται με την δεύτερη ή τρίτη φορά. Το δεύτερο (adfree) φαίνεται να δουλεύει καλά προς το παρόν. Αν και φαίνεται πως πριν ανοίξει μια σελίδα, σαν να φαίνεται ένα μπλε-γαλάζιο πλαίσιο. Θα δείξει στην πορεία. Τελευταία έγραψα για το lucky patcher. Κάποιοι έχουν πει πως μπορεί αυτή η εφαρμογή να κρύψει διαφημίσεις, κάτι που εγώ δεν βρήκα πως. Αυτά, νομίζω τώρα μπορείς να καταλάβεις αυτό που ήθελα να γράψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Εννοείς με την Donate έκδοση? Γιατι στην κανονική δεν νομίζω να το κάνει αυτο. Εγω ειμαι με custom rom 4.2.2 και φυσικα root ναι με τη donate γινεται μονο πηγαινε στα experimental features και θα το ρυθμισεις απο εκει Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Εννοείς με την Donate έκδοση? Γιατι στην κανονική δεν νομίζω να το κάνει αυτο. Εγω ειμαι με custom rom 4.2.2 και φυσικα root ναι με τη donate γινεται μονο πηγαινε στα experimental features και θα το ρυθμισεις απο εκει ναι ετσι ακριβως.. donate version και xposed modules.. παρε μια γευση τι εχω "παγώσει" στο κινητό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Το κακό είναι ότι το ένα (adaway) δυσκολεύεται να κάνει ανανέωση των νέων host και περιμένεις με τις ώρες με αποτέλεσμα να μην γίνεται δουλειά. Συνήθως γίνεται με την δεύτερη ή τρίτη φορά. Το δεύτερο (adfree) φαίνεται να δουλεύει καλά προς το παρόν. Αν και φαίνεται πως πριν ανοίξει μια σελίδα, σαν να φαίνεται ένα μπλε-γαλάζιο πλαίσιο. Θα δείξει στην πορεία. Τελευταία έγραψα για το lucky patcher. Κάποιοι έχουν πει πως μπορεί αυτή η εφαρμογή να κρύψει διαφημίσεις, κάτι που εγώ δεν βρήκα πως. Αυτά, νομίζω τώρα μπορείς να καταλάβεις αυτό που ήθελα να γράψω. Με παραξένεψε το μήνυμά σου και είπα να κάνω μια δοκιμή στο adaway που ναι μεν το έχω περασμένο, αλλά σπάνια το τσεκάρω για ενημερώσεις. Λοιπόν μια χαρά κατέβασε και πέρασε το update μέσα σε 2 δευτερόλεπτα. Μήπως κάποιο πρόβλημα έχεις με την γραμμή σου; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Με παραξένεψε το μήνυμά σου και είπα να κάνω μια δοκιμή στο adaway που ναι μεν το έχω περασμένο, αλλά σπάνια το τσεκάρω για ενημερώσεις. Λοιπόν μια χαρά κατέβασε και πέρασε το update μέσα σε 2 δευτερόλεπτα. Μήπως κάποιο πρόβλημα έχεις με την γραμμή σου; Κάθε φορά που προσπαθώ έχει πρόβλημα;;; δεν νομίζω. Κάτι άλλο υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Γνωρίζει κανείς καμιά καλή εφαρμογή που να λειτουργεί σαν τηλεχειριστήριο για τηλεοράσεις? Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Γνωρίζει κανείς καμιά καλή εφαρμογή που να λειτουργεί σαν τηλεχειριστήριο για τηλεοράσεις? με ir και παίζει και το nova https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moletag.galaxy.s4.remote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 μόλις το δοκίμασα στην τηλεόραση μου και δουλεύει άψογα...ευχαριστώ Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Κάθε φορά που προσπαθώ έχει πρόβλημα;;; δεν νομίζω. Κάτι άλλο υπάρχει. Κι όμως και σε μένα το ίδιο συνέβει, μέσα σε 10 δευτερόλεπτα κατέβασε τα αρχεία και μου έβγαλε το μήνυμα για επανεκκίνηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ Ψάχνοντας για ένα καλό εορτολόγιο έπεσα πάνω σε αυτό. Απορώ που δεν το είχε προτείνει κανείς μέχρι τώρα. Είναι από τα καλύτερα που έχω κατεβάσει. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nop.eortologio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ Ψάχνοντας για ένα καλό εορτολόγιο έπεσα πάνω σε αυτό. Απορώ που δεν το είχε προτείνει κανείς μέχρι τώρα. Είναι από τα καλύτερα που έχω κατεβάσει. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nop.eortologio Οντως πολύ δυνατό Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Το δοκιμάζω και εγώ. Σαν πρώτη άποψη φαίνεται πολύ καλό. Εάν δεν έχουμε και θέμα με μπαταρία είμαστε πρώτοι. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts