Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Greenify κανει οντως δουλεια; Το εχει δοκιμασει κανεις; Αλλα προγραμματα που να απευλευθερωνουν ram ξερετε;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Το greenify μου ειχε κανει διαφορα προς το καλυτερο στη μπαταρία του L9 II μου! Οσο για τη ραμ δε ξερω γτ το ειχα χρησιμοποιήσει μονο στο L9 II που δεν εχει καλή διαχείρηση και παντα έχει πολύ δεσμευμένη! Αλλά προσοχή ειναι για rooted συσκευες!

Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου,

γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου!

Ψαραντώνης.

Το Greenify κανει οντως δουλεια; Το εχει δοκιμασει κανεις; Αλλα προγραμματα που να απευλευθερωνουν ram ξερετε;

Το χρησιμοποιώ σε όλες τις συσκευές που έχω αλλάξει αυξάνει ram άλλα και διάρκεια μπαταρίας ειδικά για low memory συσκευές αξιζει

"G.M.L."

Phone: LG Optimus L90 D405

Rom: ResurrectionRemix 5.8.5

Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0

Το greenify μου ειχε κανει διαφορα προς το καλυτερο στη μπαταρία του L9 II μου! Οσο για τη ραμ δε ξερω γτ το ειχα χρησιμοποιήσει μονο στο L9 II που δεν εχει καλή διαχείρηση και παντα έχει πολύ δεσμευμένη! Αλλά προσοχή ειναι για rooted συσκευες!

Και ρομ και μπαταρία είναι η νούμερο ένα εφαρμογή είναι ο λόγος να έχεις αντροιντ είναι ο λόγος να ρουταρεις και ακόμα και αν χάσεις την εγγύηση εξακολουθεί να αξίζει πραγματικά τώρα είναι η μόνη που κάνει σωστά την δουλειά της τι να λέμε τώρα.

Εγώ πάντως συνεχίζω να έχω τα 50gb στο box (lifetime) και δεν μου έσωσε αλλα 50 έξτρα σε όποια συσκευή και αν δοκίμασα.

Να κάνω νεα account για την προσφορά δεν παίζει πάντως :p

Εγώ πάντως συνεχίζω να έχω τα 50gb στο box (lifetime) και δεν μου έσωσε αλλα 50 έξτρα σε όποια συσκευή και αν δοκίμασα.

Να κάνω νεα account για την προσφορά δεν παίζει πάντως :p

εγω εκανα να βρισκονται,να μην αγοραζω και σκληρους

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Αν χρησιμοποιείς free λογαριασμούς, τότε κάνε καμια δεκαριά αφου μπορείς, χαμένα δε πάνε σίγουρα!

Εγώ τυχαία πήρα τα 50 τότε γιατί έπεσα στην προσφορά όταν το δοκίμαζα. Και αυτά κάθονται ακόμα.

Dropbox business χρησιμοποιώ για τους συνεργάτες και για προσωπική χρήση έχω 2 account με 50gb από note-sgs.

Αλλά προσοχή ειναι για rooted συσκευες!

Με το σημερινό update του Greenify αναφέρει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε non rooted devices.

Όσοι έχουν συσκευές χωρίς πρόσβαση root ας το δοκιμάσουν και να γράψουν τις εντυπώσεις τους.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Greenify now works on non-root devices! Try out the non-root working mode (without automatic hibernation due to privilege restriction).

Shortcut "Hibernate All" can now be created also from main menu in Greenify.

Αν χρησιμοποιείς free λογαριασμούς, τότε κάνε καμια δεκαριά αφου μπορείς, χαμένα δε πάνε σίγουρα!

Εγώ τυχαία πήρα τα 50 τότε γιατί έπεσα στην προσφορά όταν το δοκίμαζα. Και αυτά κάθονται ακόμα.

Dropbox business χρησιμοποιώ για τους συνεργάτες και για προσωπική χρήση έχω 2 account με 50gb από note-sgs.

σιγα ρε δεν θελω τοσα,τα 50 δεν ηρθαν ομως

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

εγω εκανα να βρισκονται,να μην αγοραζω και σκληρους

Έχει όμως όριο στο μέγεθος των αρχείων πού ανεβάζεις. Αυτός είναι και ο λόγος πού το χρησιμοποιώ σπάνια.

εγω απο προχτες χρησιμοποιω το copy που προτεινε καποιος φιλος πιο πανω και ειναι πολυ καλο!με κοφτη ωραιο interface της εφαρμογης χωρις οριο μεγεθους αρχειου και μοιαζει με το πολυ καλο dropbox!15 giga συν τα 3.9 του dropbox μου φτανουν εμενα. Edited by fuorigioco1981

Γεια σας παιδιά. Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας η καλύτερη εφαρμογή για email? Χρησιμοποιω μονο τοgmail και με ενδιαφέρει να είναι ελαφρια κυριως. Ευχαριστώ πολύ
Θοδωρής

Με το σημερινό update του Greenify αναφέρει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε non rooted devices.

Όσοι έχουν συσκευές χωρίς πρόσβαση root ας το δοκιμάσουν και να γράψουν τις εντυπώσεις τους.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Greenify now works on non-root devices! Try out the non-root working mode (without automatic hibernation due to privilege restriction).

Shortcut "Hibernate All" can now be created also from main menu in Greenify.

Είπα να το δοκιμασω στο nexus 7 με 4.4.2 που δεν το έχω κάνει root άλλα δεν.. στην αρχή μου έβγαλε μήνυμα ότι θέλει δικαιώματα root για να δουλέψει η εφαρμογή και αφού κατάφερα να το παρακάμψω μπήκα και επέλεξα τις εφαρμογές που θέλω να κάνω hibernate. Αμέσως όμως βγήκε νέο μήνυμα που έλεγε ότι το greenify αδυνατεί να τις "πρασινοποιήσει".. το δοκίμασε κανένας άλλος;

Γεια σας παιδιά. Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας η καλύτερη εφαρμογή για email? Χρησιμοποιω μονο τοgmail και με ενδιαφέρει να είναι ελαφρια κυριως. Ευχαριστώ πολύ

Κατά τη γνώμη μου η καλυτερη εφαρμογη ειναι η k-9 mail και μπορεις να βαλεις οσους λογαριασμους θελεις.

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Κατά τη γνώμη μου η καλυτερη εφαρμογη ειναι η k-9 mail και μπορεις να βαλεις οσους λογαριασμους θελεις.

Σε ευχαριστώ πολυ. Το εβαλα αλλα επειδη δεν ειχα χρόνο δεν το κοίταξα να το καταλάβω. Η αληθεια ειναι πως θελω κατι απλο και ελαφρύ ισα για να με ειδοποιεί και να στέλνω. Δεν εχω καποιον τρελο επαγγελματικό λογαριασμο ωστε να ειμαι ολη την ημερα πανω απο τα emails

Θοδωρής

Eρωτηση για το Tasker (ή οπως αλλιως μπορει να γινεται).

Υπαρχει τροπος μεσω της εφαρμογης (ή αλλης) να ανοιξω μια αλλη εφαρμογη και να εχω καταγραψει τα touch actions ωστε να γινονται καποια πραγματα αυτοματα? Συγκεκριμενα η εφαρμογη ειναι η Smart Lock. Οταν την ανοιγεις σου πεταει ενα num pad (οχι του android) oπου βαζεις τον κωδικο εστω 0000. Επειτα τικαρεις την ενεργοποιηση πανω δεξια. Μετα πατας back ή home και βγαινεις απο την εφαρμογη. Εγω θελω η ολη διαδικασια να γινει αυτοματοποιημενα (για χρηση με nfc tag, αλλα αυτο δε μας ενδιαφερει).

Αν δε γινεται αυτο, τοτε θα ηθελα μεσω του Tasker παλι ή αλλης εφαρμογης να μπορω να επιλεξω παλι αυτοματοποιημενα το πατημα ενος widget (της εφαρμογης).

Σας μπερδεψα? :lol:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Σε περίπτωση που αρχίζει και τα παίζει το power button, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ξεκλειδώνει το κινητό, πχ πατώντας το home screen, και ξεκλείδωμα αντίστοιχα με κάποιο widget στο desktop.

Υπάρχουν πολλά που απλά το κλειδώνουν, στο ξεκλείδωμα είναι το θέμα. Έχω βρει ξεκλείδωμα μέσω proximity ή light sensor, αλλά όχι με καλά αποτελέσματα...

Eρωτηση για το Tasker (ή οπως αλλιως μπορει να γινεται).

Υπαρχει τροπος μεσω της εφαρμογης (ή αλλης) να ανοιξω μια αλλη εφαρμογη και να εχω καταγραψει τα touch actions ωστε να γινονται καποια πραγματα αυτοματα? Συγκεκριμενα η εφαρμογη ειναι η Smart Lock. Οταν την ανοιγεις σου πεταει ενα num pad (οχι του android) oπου βαζεις τον κωδικο εστω 0000. Επειτα τικαρεις την ενεργοποιηση πανω δεξια. Μετα πατας back ή home και βγαινεις απο την εφαρμογη. Εγω θελω η ολη διαδικασια να γινει αυτοματοποιημενα (για χρηση με nfc tag, αλλα αυτο δε μας ενδιαφερει).

Αν δε γινεται αυτο, τοτε θα ηθελα μεσω του Tasker παλι ή αλλης εφαρμογης να μπορω να επιλεξω παλι αυτοματοποιημενα το πατημα ενος widget (της εφαρμογης).

Σας μπερδεψα? :lol:

Γίνεται με tasker αλλά πρέπει να είσαι root. Αν είσαι κάνεις τα παρακάτω.

Ως trigger θα ναι το nfc. Απο κει και πέρα δημιουργείς ένα task το οποίο θα κάνει τις εξής ενέργειες:

1)App->Load App και επιλέγεις να τρέξει την Smart Lock

2)Task->Wait και εδώ θα βάλεις κάποια δευτερόλεπτα καθυστέρηση ώστε να προλάβει να φορτώσει η εφαρμογή και τρέξει το πληκτρολόγιο και μετά να γίνουν τα εικονικά touch. Το πόσα θα το δεις εσύ αναλόγως πόσο γρήγορα φορτώνει η εφαρμογή.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να βρεις τις συντεταγμένες στις οποίες θες να γίνουν τα εικονικά touch ώστε να πληκτρολογηθεί ο κωδικός που θες. Πας στις ρυθμίσεις και απο κει στο μενού developer options (αν δεν υπάρχει αυτό το μενού μπαίνεις στο μενού about και αν θυμάμαι καλά κλικάρεις γρήγορα για 7 φορές την έκδοση baseband που έχεις και θα εμφανιστεί). Στο developer options τικάρεις μια επιλογή που λέγεται pointer location. Πλέον στην οθόνη σου θα δημιουργείται μια γραμμή όπου κάνεις touch και όσο ακουμπάς την οθόνη θα δεις κάποιες συντεταγμένες X και Y στην κορυφή της οθόνης. Ανοίγεις λοιπόν την εφαρμογή Smartlock, πατάς τον κωδικό και σε κάθε ψηφίο του σημειώνεις σε ένα χαρτί τις συντεταγμένες του. Το ίδιο κάνεις και για τις συντεταγμένες του σημείου που κάνεις το tik πάνω δεξιά. Αφού τελειώσεις με αυτό ξετικάρεις την επιλογή pointer location για να φύγουν αυτές οι γραμμές.

3)Script->Run Shell και στην πρώτη γραμμή που λέει command γράφεις: input tap X Y όπου x,y οι συντεταγμές κάθε φορά. Το σημαντικό εδώ είναι να τικάρεις την επιλογή use root γιατί αλλιώς δεν θα δουλέψει.

Με αυτόν τον τρόπο κάνεις τα εικονικά touch που θες, οπότε πρέπει να κάνεις 4 τέτοιες εντολές για τον κωδικό και μία για το τικ. Καλό θα ναι να βάλεις κάποια wait (πχ μισό second) μεταξύ των κλικ.

4)Input->Button και διαλέγεις το Back για να βγεις απ την εφαρμογή.

Αυτά είναι τα όσα πρέπει αν κάνεις. Προσπάθησα να μαι όσο πιο αναλυτικός γίνεται. :O

Οτιδήποτε χρειαστείς μπορώ να βοηθήσω.

To greenify δεν δουλεύει ακόμη σε non root. Μάλλον θα μπορεί θα μπορέσει να δουλέψει στη v2... η οποία δεν είναι διαθέσιμη ακόμη.. στο store υπάρχει η v1.99 Edited by ser2909
Note 9

να ρωτησω ρε παιδια,για να συνδεσω το tv box (cs968) με το pc πρεπει να αγορασω και κατι αλλο?και αν μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ για να το κανω ρουτ.ευχαριστω.

Γεια σας.Ψαχνω εναν media server που να μπορω να περνω αρχεια απο τον υπολογιστη μου και να τα μοιραζομαι με αλλες συσκευες.Κατι σαν τον μαμα αλλα να μπορω να περνω ολα τα αρχεια.

Γίνεται με tasker αλλά πρέπει να είσαι root. Αν είσαι κάνεις τα παρακάτω.

Ως trigger θα ναι το nfc. Απο κει και πέρα δημιουργείς ένα task το οποίο θα κάνει τις εξής ενέργειες:

1)App->Load App και επιλέγεις να τρέξει την Smart Lock

2)Task->Wait και εδώ θα βάλεις κάποια δευτερόλεπτα καθυστέρηση ώστε να προλάβει να φορτώσει η εφαρμογή και τρέξει το πληκτρολόγιο και μετά να γίνουν τα εικονικά touch. Το πόσα θα το δεις εσύ αναλόγως πόσο γρήγορα φορτώνει η εφαρμογή.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να βρεις τις συντεταγμένες στις οποίες θες να γίνουν τα εικονικά touch ώστε να πληκτρολογηθεί ο κωδικός που θες. Πας στις ρυθμίσεις και απο κει στο μενού developer options (αν δεν υπάρχει αυτό το μενού μπαίνεις στο μενού about και αν θυμάμαι καλά κλικάρεις γρήγορα για 7 φορές την έκδοση baseband που έχεις και θα εμφανιστεί). Στο developer options τικάρεις μια επιλογή που λέγεται pointer location. Πλέον στην οθόνη σου θα δημιουργείται μια γραμμή όπου κάνεις touch και όσο ακουμπάς την οθόνη θα δεις κάποιες συντεταγμένες X και Y στην κορυφή της οθόνης. Ανοίγεις λοιπόν την εφαρμογή Smartlock, πατάς τον κωδικό και σε κάθε ψηφίο του σημειώνεις σε ένα χαρτί τις συντεταγμένες του. Το ίδιο κάνεις και για τις συντεταγμένες του σημείου που κάνεις το tik πάνω δεξιά. Αφού τελειώσεις με αυτό ξετικάρεις την επιλογή pointer location για να φύγουν αυτές οι γραμμές.

3)Script->Run Shell και στην πρώτη γραμμή που λέει command γράφεις: input tap X Y όπου x,y οι συντεταγμές κάθε φορά. Το σημαντικό εδώ είναι να τικάρεις την επιλογή use root γιατί αλλιώς δεν θα δουλέψει.

Με αυτόν τον τρόπο κάνεις τα εικονικά touch που θες, οπότε πρέπει να κάνεις 4 τέτοιες εντολές για τον κωδικό και μία για το τικ. Καλό θα ναι να βάλεις κάποια wait (πχ μισό second) μεταξύ των κλικ.

4)Input->Button και διαλέγεις το Back για να βγεις απ την εφαρμογή.

Αυτά είναι τα όσα πρέπει αν κάνεις. Προσπάθησα να μαι όσο πιο αναλυτικός γίνεται. :O

Οτιδήποτε χρειαστείς μπορώ να βοηθήσω.

Kαλησπερα φιλε μου, ευχαριστω πολυ για τα πολυ αναλυτικα βηματα!! :)

Εκανα τα παντα οπως μου τα ανεφερες παρολα αυτα δεν πετυχε για καποιον λογο. Η διαδικασια σταματα στο ανοιγμα της εφαρμογης και μετα δεν καταγραφει τα κλικ.. Ειμαι root φυσικα, αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι φταει. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως δε μου βγαζει toast notification το superuser αρα μαλλον δε φτανει στο σημειο να ζητησει root access το Tasker. Eχεις δει κατι αναλογο μηπως?

ΕΝΤΙΤ: Ακυρο δουλεψε τελικα :D :D Απλα καπου ειχε σκαλωσει το SU, εκανα forget στο Tasker και μετα μου ζητησε κανονικα root access!!

Λοιπον φοβερο προγραμμα αυτο, μονο που σκεφτομαι το τι μπορω να κανω αυτοματοποιημενα τρελαινομαι απο χαρα :D

Και παλι σε ευχαριστω φιλτατε!!!

Edited by Prattein_Aloga

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Σε περίπτωση που αρχίζει και τα παίζει το power button, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ξεκλειδώνει το κινητό, πχ πατώντας το home screen, και ξεκλείδωμα αντίστοιχα με κάποιο widget στο desktop.

Υπάρχουν πολλά που απλά το κλειδώνουν, στο ξεκλείδωμα είναι το θέμα. Έχω βρει ξεκλείδωμα μέσω proximity ή light sensor, αλλά όχι με καλά αποτελέσματα...

κοιταξες για το automaton locker?

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II