Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο πιο απλός τρόπος είναι μέσω titanium backup, πατάς παρατεταμένα την εφαρμογή που θέλεις και τέρμα κάτω σου δίνεται η επιλογή για μετατροπή της σε εφαρμογή συστήματος/χρήστη.

Έπειτα μπορείς επίσης να τις παγώσεις και με το greenify :-) (στο αναφέρω γιατί συνήθως εφαρμογές της Google τύπου χάρτες πχ. τρέχουν συνέχεια στη μνήμη χωρίς λόγο).

Πράγματι, το Greenify μ'έσωσε στο One με τo Maps που έτρωγε ακατάπαυστα μπαταρία.

129026.png?1640591734

Θυμίστε μου σας παρακαλώ ποια εφαρμογή βάζω για εξοικονόμηση ενέργειας όταν π.χ. κλείνω την οθόνη να κλείνει το Wi-Fi ;. Είμαι root
Φιλικά, Κατερίνα

Θυμίστε μου σας παρακαλώ ποια εφαρμογή βάζω για εξοικονόμηση ενέργειας όταν π.χ. κλείνω την οθόνη να κλείνει το Wi-Fi ;. Είμαι root

Deep Sleep Battery Saver

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Αυτό υπάρχει και σαν επιλογή του android, μέσα από τις ρυθμίσεις δικτύου.

Καλησπερα, ψαχνω μια εφαρμογη για photo gallery, δημιουργια φακελων αλμπουμ και οργανωση των φωτο, υπαρχει;
Ένας φτωχός και μόνος cowboy!

Αυτό υπάρχει και σαν επιλογή του android, μέσα από τις ρυθμίσεις δικτύου.

Που ακριβώς αν έχεις την καλοσύνη ;

Φιλικά, Κατερίνα

Που ακριβώς αν έχεις την καλοσύνη ;

Πήγαινε ρυθμίσεις/wifi και όταν θα είσαι στην οθόνη που βλέπεις τα διαθέσιμα δίκτυα πάτα το κουμπί μενού μετά για προχωρημενους και εκεί έχει κάποιες επιλογές.... Τουλάχιστον σε samsung συσκευές έτσι είναι..

Παιδια εχετε να προτεινετε κανενα καλο προγραμμα ραδιοφωνου?

Ειδικα αν εχει και την επιλογη backup απο μονο του οπως το spirit ui fm.

Καλησπερα, ψαχνω μια εφαρμογη για photo gallery, δημιουργια φακελων αλμπουμ και οργανωση των φωτο, υπαρχει;

Quick pick, η κορυφαία για φωτογραφίες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Πατάς πάνω δεξιά στο εικονίδιο του προφίλ σου,μετά το κομβιο επιλογών του κινητού και εκεί έχει το sign out :-)

Οκ καλα μονο 2 επιλογες εχει για αορατος και διαθεσιμος?

Ναι μονο δυο επιλογες εχει.

Προσοχη μονο, γιατι οταν κανετε sign out, αυτο τρεχει κανονικα στο παρασκηνιο.

Θελει χειροκινητο κλεισιμο.

Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι σχετικά με το nova launcher; Τον έχω και στο nexus7 και στο galaxy nexus. Στο galaxy nexus όμως ενώ τον έχω προεπιλεγμένο πάντα, εάν κλείσω τελείως το κινητό και το ανοίξω πάλι, με ρωτά ποιον launcher να επιλέξω, γεγονός που στο nexus7 δεν μου το κάνει. Έχω τις ίδιες ρυθμίσεις και στα δύο.

Το ιδιο προβλημα ειχα με τον stock launcher στο galaxy s4 (4.2.2)

Το προβλημα το προκαλουσε η εφαρμογη της Εθνικης τραπεζας NBG.

Για δες αν εχει καμια σχεση

Το ιδιο προβλημα ειχα με τον stock launcher στο galaxy s4 (4.2.2)

Το προβλημα το προκαλουσε η εφαρμογη της Εθνικης τραπεζας NBG.

Για δες αν εχει καμια σχεση

Έχεις δίκιο, αν και το είχα διαβάσει και πιο πριν μου φαινόταν παράξενο. Την είχα και εγώ αυτή την εφαρμογή και αφού την απεγκατέστησα, έκλεισα το κινητό και το άνοιξα πάλι και δεν με ρώτησε για επιλογή launcher. Κουφό αυτό με τη συγκεκριμένη εφαρμογή η οποία να αναφέρω ότι όταν προσπάθησα να την εγκαταστήσω στο nexus7 (wi-fi) μου λέει ότι δεν είναι συμβατή. Μάλλον να υποθέσω ότι πρέπει να βλέπει κάρτα sim (η εφαρμογή) για να είναι συμβατή με κάποια συσκευή; Ίσως το κάνουν αυτό για λόγους παραπάνω ασφαλείας.

Με έχουν πάρει από την Εθνική Τράπεζα τηλέφωνο όταν τους έγραψα ότι δεν θυμάται πλέον τον προεπιλεγμενο launcher αλλα δεν έχουν καταφέρει να βρουν τι φταίει εδώ και μήνες.άσχετοι

Με έχουν πάρει από την Εθνική Τράπεζα τηλέφωνο όταν τους έγραψα ότι δεν θυμάται πλέον τον προεπιλεγμενο launcher αλλα δεν έχουν καταφέρει να βρουν τι φταίει εδώ και μήνες.άσχετοι

Όντος είναι λίγο περίεργο με την εφαρμογή της Εθνικής τράπεζας. Χρησιμοποιώ τραπεζικές εφαρμογές τόσο της Πειραιώς όσο και της Eurobank χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πάντως πρέπει να είναι και άλλη εφαρμογή που δημιουργεί το ίδιο πρόβλημα. Γιατί και μένα με ρωτάει χωρίς να έχω την Εθνική. Ούτε και την είχα ποτέ

Μάλλον να υποθέσω ότι πρέπει να βλέπει κάρτα sim (η εφαρμογή) για να είναι συμβατή με κάποια συσκευή; Ίσως το κάνουν αυτό για λόγους παραπάνω ασφαλείας.

Ήταν βλακεία του προγραμματιστή, είχε βάλει σαν απαίτηση της εφαρμογής να υπάρχει πίσω κάμερα.

Τώρα το έχουν διορθώσει και τρέχει μια χαρά και στο nexus 7.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II