bill_viper Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Ο πιο απλός τρόπος είναι μέσω titanium backup, πατάς παρατεταμένα την εφαρμογή που θέλεις και τέρμα κάτω σου δίνεται η επιλογή για μετατροπή της σε εφαρμογή συστήματος/χρήστη. Έπειτα μπορείς επίσης να τις παγώσεις και με το greenify :-) (στο αναφέρω γιατί συνήθως εφαρμογές της Google τύπου χάρτες πχ. τρέχουν συνέχεια στη μνήμη χωρίς λόγο). Πράγματι, το Greenify μ'έσωσε στο One με τo Maps που έτρωγε ακατάπαυστα μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Στο YouTube downloader τι πρέπει να ρυθμίσω για να κατεβάζω τα αρχεία σαν mp3; μου δίνει επιλογές μόνο για βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Θυμίστε μου σας παρακαλώ ποια εφαρμογή βάζω για εξοικονόμηση ενέργειας όταν π.χ. κλείνω την οθόνη να κλείνει το Wi-Fi ;. Είμαι root Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Θυμίστε μου σας παρακαλώ ποια εφαρμογή βάζω για εξοικονόμηση ενέργειας όταν π.χ. κλείνω την οθόνη να κλείνει το Wi-Fi ;. Είμαι root Deep Sleep Battery Saver Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Θυμίστε μου σας παρακαλώ ποια εφαρμογή βάζω για εξοικονόμηση ενέργειας όταν π.χ. κλείνω την οθόνη να κλείνει το Wi-Fi ;. Είμαι root Αυτό υπάρχει και σαν επιλογή του android, μέσα από τις ρυθμίσεις δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Καλησπερα, ψαχνω μια εφαρμογη για photo gallery, δημιουργια φακελων αλμπουμ και οργανωση των φωτο, υπαρχει; Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Αυτό υπάρχει και σαν επιλογή του android, μέσα από τις ρυθμίσεις δικτύου. Που ακριβώς αν έχεις την καλοσύνη ; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Που ακριβώς αν έχεις την καλοσύνη ; Πήγαινε ρυθμίσεις/wifi και όταν θα είσαι στην οθόνη που βλέπεις τα διαθέσιμα δίκτυα πάτα το κουμπί μενού μετά για προχωρημενους και εκεί έχει κάποιες επιλογές.... Τουλάχιστον σε samsung συσκευές έτσι είναι.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Παιδια εχετε να προτεινετε κανενα καλο προγραμμα ραδιοφωνου? Ειδικα αν εχει και την επιλογη backup απο μονο του οπως το spirit ui fm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Καλησπερα, ψαχνω μια εφαρμογη για photo gallery, δημιουργια φακελων αλμπουμ και οργανωση των φωτο, υπαρχει; Quick pick, η κορυφαία για φωτογραφίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Ο νέος όπερα μετά τη σημερινή αναβάθμιση νομίζω ότι βελτιώθηκε πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Quick pick, η κορυφαία για φωτογραφίες. Εύκολα! 10 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 παιδια με το καινουριο update στο skype πως κανουμε sign out δεν βρισκω πουθενα την επιλογη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Πατάς πάνω δεξιά στο εικονίδιο του προφίλ σου,μετά το κομβιο επιλογών του κινητού και εκεί έχει το sign out :-) Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 (edited) Οκ καλα μονο 2 επιλογες εχει για αορατος και διαθεσιμος? Edited July 9, 2013 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Πατάς πάνω δεξιά στο εικονίδιο του προφίλ σου,μετά το κομβιο επιλογών του κινητού και εκεί έχει το sign out :-) Οκ καλα μονο 2 επιλογες εχει για αορατος και διαθεσιμος? Ναι μονο δυο επιλογες εχει. Προσοχη μονο, γιατι οταν κανετε sign out, αυτο τρεχει κανονικα στο παρασκηνιο. Θελει χειροκινητο κλεισιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Στο Google currents, ποιες ελληνικές σελίδες υπάρχουν για ειδήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Παιδιά ποια εφαρμογή προτείνετε για ελληνικές μετοχές? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι σχετικά με το nova launcher; Τον έχω και στο nexus7 και στο galaxy nexus. Στο galaxy nexus όμως ενώ τον έχω προεπιλεγμένο πάντα, εάν κλείσω τελείως το κινητό και το ανοίξω πάλι, με ρωτά ποιον launcher να επιλέξω, γεγονός που στο nexus7 δεν μου το κάνει. Έχω τις ίδιες ρυθμίσεις και στα δύο. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Το ιδιο προβλημα ειχα με τον stock launcher στο galaxy s4 (4.2.2) Το προβλημα το προκαλουσε η εφαρμογη της Εθνικης τραπεζας NBG. Για δες αν εχει καμια σχεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Το ιδιο προβλημα ειχα με τον stock launcher στο galaxy s4 (4.2.2) Το προβλημα το προκαλουσε η εφαρμογη της Εθνικης τραπεζας NBG. Για δες αν εχει καμια σχεση Έχεις δίκιο, αν και το είχα διαβάσει και πιο πριν μου φαινόταν παράξενο. Την είχα και εγώ αυτή την εφαρμογή και αφού την απεγκατέστησα, έκλεισα το κινητό και το άνοιξα πάλι και δεν με ρώτησε για επιλογή launcher. Κουφό αυτό με τη συγκεκριμένη εφαρμογή η οποία να αναφέρω ότι όταν προσπάθησα να την εγκαταστήσω στο nexus7 (wi-fi) μου λέει ότι δεν είναι συμβατή. Μάλλον να υποθέσω ότι πρέπει να βλέπει κάρτα sim (η εφαρμογή) για να είναι συμβατή με κάποια συσκευή; Ίσως το κάνουν αυτό για λόγους παραπάνω ασφαλείας. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Με έχουν πάρει από την Εθνική Τράπεζα τηλέφωνο όταν τους έγραψα ότι δεν θυμάται πλέον τον προεπιλεγμενο launcher αλλα δεν έχουν καταφέρει να βρουν τι φταίει εδώ και μήνες.άσχετοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Με έχουν πάρει από την Εθνική Τράπεζα τηλέφωνο όταν τους έγραψα ότι δεν θυμάται πλέον τον προεπιλεγμενο launcher αλλα δεν έχουν καταφέρει να βρουν τι φταίει εδώ και μήνες.άσχετοι Όντος είναι λίγο περίεργο με την εφαρμογή της Εθνικής τράπεζας. Χρησιμοποιώ τραπεζικές εφαρμογές τόσο της Πειραιώς όσο και της Eurobank χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Πάντως πρέπει να είναι και άλλη εφαρμογή που δημιουργεί το ίδιο πρόβλημα. Γιατί και μένα με ρωτάει χωρίς να έχω την Εθνική. Ούτε και την είχα ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Μάλλον να υποθέσω ότι πρέπει να βλέπει κάρτα sim (η εφαρμογή) για να είναι συμβατή με κάποια συσκευή; Ίσως το κάνουν αυτό για λόγους παραπάνω ασφαλείας. Ήταν βλακεία του προγραμματιστή, είχε βάλει σαν απαίτηση της εφαρμογής να υπάρχει πίσω κάμερα. Τώρα το έχουν διορθώσει και τρέχει μια χαρά και στο nexus 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts