Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποιον browser εχετε να προτεινετε για καλο κ προπαντων γρηγορο

ειχα τον opera αλλα τωρα τελευταια ολο κολλουσε, δεν ανοιγε, οποτε τον εβγαλα

κ κατι καλο σε αντικουνουπικο, να ειναι δοκιμασμενο φυσικα

ευχαριστω

κ κατι καλο σε αντικουνουπικο, να ειναι δοκιμασμενο φυσικα

ευχαριστω

teza, baygon φιδάκι τα γνωστά...

Εχει δοκιμασει κανεις το προγραμμα helium σε κινητα με android 4.1.2 και πανω?

Δουλευει κανονικα ή δουλευει μονο σε android 4.0.3 και κατω?

Το ρωταω αυτο γιατι το δοκιμασα σε 2 κινητα το ενα με 4.0.3 και το αλλο με 4.1.2 και σε αυτο με την 4.1.2 δεν δουλευε αφου δεν με αφηνε να κανω backup.

Edited by Lordoftherings

Εχει δοκιμασει κανεις το προγραμμα helium σε κινητα με android 4.1.2 και πανω?

Δουλευει κανονικα ή δουλευει μονο σε android 4.0.3 και κατω?

Το ρωταω αυτο γιατι το δοκιμασα σε 2 κινητα το ενα με 4.0.3 και το αλλο με 4.1.2 και σε αυτο με την 4.1.2 δεν δουλευε αφου δεν με αφηνε να κανω backup.

Δουλεύει μια χαρά σε 4.2.2...δοκιμασμένο 10άδες φορές σε κάθε φλασαρισμα ρομ με έχει σώσει...

Λοιπον παιδιά για να μην το συζητήσουμε αλλο, η εφαρμογή ειναι η 3.2 με + αρκετους κωδικους απο την 3.4...

Εχω τροποποιήσει την 3.4 να δουλεύει κανονικά μέχρι το τέλος του κόσμου. Οχι 3.2 και π@π@ριτσες.

Οποιος θέλει PM me.

ποιον browser εχετε να προτεινετε για καλο κ προπαντων γρηγορο...

ευχαριστω

Ο dolphin είναι απλός & γρήγορος. Προτείνεται ανεπιφύλακτα...

Εχω τροποποιήσει την 3.4 να δουλεύει κανονικά μέχρι το τέλος του κόσμου. Οχι 3.2 και π@π@ριτσες.

Οποιος θέλει PM me.

Φίλε επειδή το έκανα κι εγώ αυτό εδώ και αρκετές μέρες και ήδη μερικοί που μου είχαν στείλει π.μ για την 3.2 τους έδωσα την 3.4 χωρίς ημερομηνία λήξης... Θα σε παρακαλούσα όμως να μου στείλεις ενα π.μ πως ακριβώς την τροποποιησες, υπάρχει λόγος...

Φίλε επειδή το έκανα κι εγώ αυτό εδώ και αρκετές μέρες και ήδη μερικοί που μου είχαν στείλει π.μ για την 3.2 τους έδωσα την 3.4 χωρίς ημερομηνία λήξης... Θα σε παρακαλούσα όμως να μου στείλεις ενα π.μ πως ακριβώς την τροποποιησες, υπάρχει λόγος...

Μπράβο. Σου απάντησα με PM.

Έχει αγοράσει κανείς το Du battery pro να μας πει διαφορες από την απλή έκδοση;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Υπαρχει καποιος τροπος που να οριζω εγω στο google play, για ποιες εφαρμογες θα με ειδοποιει οτι υπαρχει Update;

Ναι, πηγαίνεις ρυθμίσεις> εφαρμογές και μπαίνεις στην εφαρμογή που θες, εκεί θα επιλέξεις ανάλογα, εμφάνιση ειδοποιήσεων ή όχι, θα τσεκάρεις με ένα τικ αν θες ή όχι, βρίσκετε κάτω από τα στοιχεία κ το όνομα της εφαρμογής.

sent from my Nexus 4

Όσοι έχετε την εφαρμογή καιρού BeWeather με τα υπέροχα animations της να ξέρετε ότι μπορείτε να βάλετε δικά σας εικονίδια για τον καιρό κάνοντας το εξής :

1)Πηγαίνετε στην εσωτερική μνήμη του κινητού σας : /mnt/asec/com.bellshare.beweather-1 και κάνετε copy στον υπολογιστή σας το αρχείο pkg.apk

2) Στο pc σας αλλάζετε την κατάληξη του αρχείου από pkg.apk σε pkg.zip και το ξεζιπάρετε

3) Πηγαίνετε στο φάκελο res και στον υποφάκελο drawable-hdpi βρίσκετε τα default εικονίδια.

4) Δίνετε στα δικά σας εικονίδια την ίδια ονομασία με τα εικονίδια του φακέλου και τα αντικαθιστάτε.

5) Ζιπάρετε ξανά όλα τα περιεχόμενα του αρχείου και επαναφέρετε την κατάληξη του σε .apk αντί για .zip

6) Περνάτε το νέο pkg.apk πίσω στο κινητό σας και το επικολλάτε μέσω του Root Browser στο φάκελο όπου βρισκόταν αντικαθιστώντας το παλιό.

ΥΓ 1 : Να είστε root γιατί αλλιώς δεν νομίζω ότι θα γίνει δεκτή η επικόλληση

YΓ2 : Ένα δείγμα των εικονιδίων που έχω φτιάξει και βάλει με τον παραπάνω τρόπο είναι το παρακάτω :

http://i59.photobucket.com/albums/g311/ipred/weathericonsmodbyipred.jpg

Ο dolphin είναι απλός & γρήγορος. Προτείνεται ανεπιφύλακτα...

Ειδικά αν κάνεις disable το search suggest. Στο nexus μου κόλλαγε πολύ την διαδικασία αναζήτησης αυτή η επιλογή.

Ρε παίδες καλησπέρα.

Αυτό το hangout σας δουλεύει σωστά; εγώ από την ώρα που έκανα την αναβάθμιση όλα στραβά με πάνε.

Οπότε θέλει έρχονται οι ειδοποιήσεις οπότε Θέλει τις παίρνει αυτός που στέλνω κτλ κτλ.

Τώρα δοκιμάζαμε με ένα φιλαράκι μου.

Του έστελνα κάτι από τα πέντε έπαιρνε τα μισά.

Μου έστελνε κάτι καμιά ειδοποίηση..

Έπρεπε να ανοίξω την εφαρμογή για να μου έρθει ειδοποίηση ότι κάτι μου στείλανε.

Γενικά χάος το θέμα.

Συμβαίνει και σε εσάς ρε παίδες αυτό η μόνο σε μένα

Sent from my note2

Ρε παίδες καλησπέρα.

Αυτό το hangout σας δουλεύει σωστά; εγώ από την ώρα που έκανα την αναβάθμιση όλα στραβά με πάνε.

Οπότε θέλει έρχονται οι ειδοποιήσεις οπότε Θέλει τις παίρνει αυτός που στέλνω κτλ κτλ.

Τώρα δοκιμάζαμε με ένα φιλαράκι μου.

Του έστελνα κάτι από τα πέντε έπαιρνε τα μισά.

Μου έστελνε κάτι καμιά ειδοποίηση..

Έπρεπε να ανοίξω την εφαρμογή για να μου έρθει ειδοποίηση ότι κάτι μου στείλανε.

Γενικά χάος το θέμα.

Συμβαίνει και σε εσάς ρε παίδες αυτό η μόνο σε μένα

Sent from my note2

Σε λειτουργικότητα chat δεν μου έχει εμφανίσει πρόβλημα (με περιστασιακή χρήση).

Εχει συμβει και σε μενα και εφυγε σε 2 μερες. Ολες οι εφαρμογες το γουγλη ειναι για διαφημιση και μονο.

Παιδες, υπαρχει καποια καλη εφαρμογη που να σου ερχονται pop up ενημερωσεις απο fb, μηνυματα κλπ κ να μπορεις να απαντας χωρις να χρειαστει να μπεις στην εφαρμογη? Quick reply δηλαδη.. εκτος απο το notify pro το οποιο δεν μου εμφανιζει ενημερωσεις απο προσωπικα μηνυματα στο fb...

Εχει συμβει και σε μενα και εφυγε σε 2 μερες. Ολες οι εφαρμογες το γουγλη ειναι για διαφημιση και μονο.

Έχεις να προτείνεις κάτι ρε φίλε να κάνουμε την δουλειά μας; Ποοοοοο έχουν σπάσει τα νεύρα μου μιλάμε.

Δυστυχώς εγώ λόγω δουλειάς το χρειάζομαι.

Sent from my note2

Παιδες, υπαρχει καποια καλη εφαρμογη που να σου ερχονται pop up ενημερωσεις απο fb, μηνυματα κλπ κ να μπορεις να απαντας χωρις να χρειαστει να μπεις στην εφαρμογη? Quick reply δηλαδη.. εκτος απο το notify pro το οποιο δεν μου εμφανιζει ενημερωσεις απο προσωπικα μηνυματα στο fb...

Για μηνύματα μπορείς να χρησιμοποιείς το facebook messenger.

Εναλλακτικά και για τις λοιπές ενημερώσεις μπορείς να το ρυθμίσεις να σου έρχεται email και να έχεις την εφαρμογή email να σε ειδοποιεί άμεσα για κάθε email.

Για μηνύματα μπορείς να χρησιμοποιείς το facebook messenger.

Εναλλακτικά και για τις λοιπές ενημερώσεις μπορείς να το ρυθμίσεις να σου έρχεται email και να έχεις την εφαρμογή email να σε ειδοποιεί άμεσα για κάθε email.

Ναι, μολις εβαλα το messenger.. για να δουμε... thanks:D

εφαρμογή που να αποθηκεύει

τους κωδικούς από τα wifi που

έχεις συνδεθεί υπάρχει ? στο i-phone

υπάρχει μια εφαρμογή που λέγεται wifipass

και έχει το όνομα του ρούτερ και από κάτω

το κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποίησες όταν

συνδέθηκες . κάτι ανάλογο υπάρχει ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

εφαρμογή που να αποθηκεύει

τους κωδικούς από τα wifi που

έχεις συνδεθεί υπάρχει ? στο i-phone

υπάρχει μια εφαρμογή που λέγεται wifipass

και έχει το όνομα του ρούτερ και από κάτω

το κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποίησες όταν

συνδέθηκες . κάτι ανάλογο υπάρχει ?

Με μια αναζήτηση στο play store θα βρεις αρκετές π.χ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ryanamaral.wifi.passwords&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yeWFuYW1hcmFsLndpZmkucGFzc3dvcmRzIl0.

Samsung galaxy s21+

Έχεις να προτείνεις κάτι ρε φίλε να κάνουμε την δουλειά μας; Ποοοοοο έχουν σπάσει τα νεύρα μου μιλάμε.

Δυστυχώς εγώ λόγω δουλειάς το χρειάζομαι.

Sent from my note2

Κάνε κατάργηση ενημερώσεων, ώστε να επιστρέψει στο talk.

Πως γίνεται με το titanium backup ;

Μενού, backup data to xml, εκεί θα δεις την επιλογή για τους κωδικούς των δικτύων που έχεις μπει.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II