fits13 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Ποια η διαφορα του free Dropsync απο το pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Ποια η διαφορα του free Dropsync απο το pro? PRO FEATURES INCLUDE ★ Sync multiple folders ★ Sync the whole Dropbox with a folder on your phone or tablet ★ Upload large files, from 10 MB to several GB ★ Smart Change Detection. Super fast method to determine file changes that need to be synced ★ No ads το βασικότερο είναι ότι δεν έχει το όριο των 5ΜΒ της απλής έκδοσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Το θεμα ειναι οτι για να ανεβασεις μεγαλα αρχεία στο Dropbox θα γερασεις μεχρι να ανεβουν Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) Το θεμα ειναι οτι για να ανεβασεις μεγαλα αρχεία στο Dropbox θα γερασεις μεχρι να ανεβουν Και θα έχουμε χάσει και τα 50 GB δώρο. Ποιο είναι το όριο σε χωρητικότητα αρχείων; Edit στο uccw πως βάζουμε fonts δικα μας; Edited June 9, 2013 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Πρόγραμμα για καταγραφή βίντεο από την οθόνη του κινητού,είτε με Skype είτε οτιδήποτε ξέρετε κανένα???root κινητό. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Και θα έχουμε χάσει και τα 50 GB δώρο. Ποιο είναι το όριο σε χωρητικότητα αρχείων; Edit στο uccw πως βάζουμε fonts δικα μας; Έχω βάλει μέχρι και 8gb .iso αρχείο και δεν είχα πρόβλημα.. με στεναχωρεί βέβαια που σε έξι μήνες τελειώνουν τα 50gb αλλά θα δω τί θα κάνω.. Σχετικά με το uccw, δημιουργείς χύμα στην internal sdcard (16gb) ένα φάκελο με όνομα fonts, πετάς μέσα ότι fonts θέλεις. Πρόγραμμα για καταγραφή βίντεο από την οθόνη του κινητού,είτε με Skype είτε οτιδήποτε ξέρετε κανένα???root κινητό. Screencast στο market. Το καλύτερο στο είδος του. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Για συγχρονισμό με cloud υπάρχει και αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.tacit.android.foldersync.full που υποστηρίζει και άλλα cloud και όχι μόνο dropbox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 ψάχνω για εφαρμογή ή εφαρμογές για τάμπλετ(4.1.1) που θα μου επιτρέπουν να: 1. το κλείνω ή να το βάζω σε αναμονή χωρίς να πατάω το πλαϊνό κουμπί 2. το ενεργοποιώ ενώ είναι σε αναμονή (πχ διπλό κλικ στην οθόνη) 3. να εμφανίζεται η αυξομείωση του ήχου πάνω στην οθόνη χωρίς να πατήσω τα πλαϊνά κουμπιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Έχω βάλει μέχρι και 8gb .iso αρχείο και δεν είχα πρόβλημα.. με στεναχωρεί βέβαια που σε έξι μήνες τελειώνουν τα 50gb αλλά θα δω τί θα κάνω.. Σχετικά με το uccw, δημιουργείς χύμα στην internal sdcard (16gb) ένα φάκελο με όνομα fonts, πετάς μέσα ότι fonts θέλεις. Screencast στο market. Το καλύτερο στο είδος του. Έχει 2,3 στο market,πιο κατεβάζω; Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 ψάχνω για εφαρμογή ή εφαρμογές για τάμπλετ(4.1.1) που θα μου επιτρέπουν να: 1. το κλείνω ή να το βάζω σε αναμονή χωρίς να πατάω το πλαϊνό κουμπί 2. το ενεργοποιώ ενώ είναι σε αναμονή (πχ διπλό κλικ στην οθόνη) 3. να εμφανίζεται η αυξομείωση του ήχου πάνω στην οθόνη χωρίς να πατήσω τα πλαϊνά κουμπιά. 1. Μα για αυτό είναι το πλαϊνό κουμπί γιατί να μην το πατάς μην χαλάσει από την πολυχρησία; 2. Πλαϊνό κουμπί 3. Μα για αυτό είναι το πλαϊνό κουμπί του ήχου. Απορώ γιατί οι εταιρίες δεν διαβάζουνε τα φορουμ και σπαταλάνε ώρες επι ωρών για το πού, πώς και σε τι μέγεθος θα σχεδιάσουνε αυτά τα 2 κουμπιά! Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει sync διάφορους φακέλους του κινητού με το PC όταν το συνδέω με USB ή με wifi (αν και θα προτιμούσα usb) αλλά όχι clound. Δωρεάν ή επι πληρωμή. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hablando Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Γεια σας! Στα Pc υπάρχουν προγράμματα (σαν το IDM-Internet Download Manager) στα οποία δηλώνεις το premium account σου (username,password,http) και μπορείς να κατεβάζεις με copy paste πολλαπλά links (multiple) εύκολα και γρήγορα. Ψάχνω λοιπόν ένα αντίστοιχο πρόγραμμα Android στο οποίο να δηλώσω το premium account μου (easybytez) και να μπορώ να κατεβάσω αρχεία με απλό copy-paste, αν είναι δυνατόν και μαζική χρήση απο links ακόμα καλύτερα... Έχω δοκιμάσει trials και free εκδόσεις απο πολλά προγράμματα, δυστυχώς είτε δεν είχα καθόλου δυνατότητα για είσοδο premium στοιχείων, είτε είχα αλλά δεν με άφηνε να προσθέσω τον συγκεκριμένο file hoster, είτε δε μπορούσα να κάνω μαζική εισαγωγή links. Θα ήθελα τα φώτα όποιου γνωρίζει... Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Έχει 2,3 στο market,πιο κατεβάζω; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ms.screencast Δοκίμασε πρώτα το demo να δεις εάν σου κάνει δουλειά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) Παιδια,ρωτησα και λιγες σελιδες πιο πισω... Υπαρχει κατι σχετικο για να εχω soft keys σε non rooted συσκευη? (xperia s jelly bean) Edited June 9, 2013 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Παιδια,ρωτησα και λιγες σελιδες πιο πισω... Υπαρχει κατι σχετικο για να εχω soft keys σε non rooted συσκευη? (xperia s jelly bean) Μπορείς να δοκιμάσεις αυτό ή παραπλήσιες εφαρμογές. http:// https://play.google.com/store/apps/details?id=jun.ace.piecontrol Χωρίς root να γνωρίζεις πως είναι λίγο περιορισμένες οι επιλογές όταν πρόκειται για εντολές συστήματος. Εάν προχωρήσεις με root προτείνω το LMT από xda. Edit: Το "φ" διορθώθηκε μετά το τελευταίο update στο tapatalk. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Τα παιχνίδια που έχουμε εγκαταστημένα συγχρονίζουν κάπως; δηλαδή αν το σβήσω και το ξαναεγκαταστήσω θα έχει κρατήσει την πρόοδο. Επίσης αν αλλάξω συσκευή θα τα έχει μήπως κρατημένα πχ με το Gmail account μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει sync διάφορους φακέλους του κινητού με το PC όταν το συνδέω με USB ή με wifi (αν και θα προτιμούσα usb) αλλά όχι clound. Δωρεάν ή επι πληρωμή. Ευχαριστώ Για δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lyy.softdatacable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Για δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lyy.softdatacable Ευχαριστώ φίλε! Δεν κατάφερα να το στήσω με mozilla server αλλά κατάφερα με το SYNC PC mode που έχει και ένα προγραμματάκι για συχγρονισμό. η δουλειά μου έγινε πάντως ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) Παιδια γιατι το es explorer οταν στελνω ή προσπαθω να λαβω κατι μεσω wifi σερνεται(50-100kb/sec) ενω αν κανω restart το router ή το κινητο πηγαινει μια χαρα(800-1000kbps)??? Ενω οταν κατεβαζω κατι παλι παει μια χαρα. Επισης γιατι οταν ενεργοποιω να βλεπει το κινητο και τους φακελους του δηλαδη την επιλογη "απομακρυσμενος διαχειριστης" και στελνω αρχειο στο κινητο τα στελνει κανονικα και γρηγορα. Πως τα εξηγειται ολα αυτα? Οριστε και μια φωτο απο το προγραμμα sppedtest που εκανα στο κινητο μου. http://www.speedtest.net/android/479820100.png Edited June 9, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Για αυτους που εχουν Wind αν ξερει να καποιος να μου απαντησει..Υπαρχει καποια εφαρμογη οπως την "My F2G" για να μαθενουμε το υπολοιπο αλλα για τους συνδρομιτες τις Wind με συμβολαιο?? ΓΙα υπολοιπο χρονου ομιλιας,sms, και ιντερνετ.. Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Φτιάξανε το φ στο νέο tapatalk! Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Φτιάξανε το φ στο νέο tapatalk! Τι εννοείς λέγοντας "νέο"; Το 4;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Τι εννοείς λέγοντας "νέο"; Το 4;:blink: Εννοεί με την αναβάθμιση την σημερινή, όντως διορθώθηκε το θέμα με το φ :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Ρε παιδια εχω ενα θέμα με το youtube app. Ενω εχω καλη σύνδεση φουλ δηλαδή αργεί ν φορτώσει βιντεο ακομα και ενός λεπτού. Γιατι συμβαίνει αυτό Επίσης το tapatalk σε beta θα μείνει. Οσοι το δουλεύουν τοσο καιρό έχουν παρατηρήσει διαφορές προς το χειρότερο; Τωρα που έβαλαν το φ θα το ξαναβάλω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Ρε παιδια εχω ενα θέμα με το youtube app. Ενω εχω καλη σύνδεση φουλ δηλαδή αργεί ν φορτώσει βιντεο ακομα και ενός λεπτού. Γιατι συμβαίνει αυτό Επίσης το tapatalk σε beta θα μείνει. Οσοι το δουλεύουν τοσο καιρό έχουν παρατηρήσει διαφορές προς το χειρότερο; Τωρα που έβαλαν το φ θα το ξαναβάλω Εμένα δεν μου άρεσε το tapatalk 4. Αν και beta, δεν μου αρέσουν τα μεγάλα εικονίδια, αν και όλα, ακόμη και το play store το ίδιο είναι σε αυτήν την κατεύθυνση. Επίσης βλέπω αρκετό lag, αν και πιστεύω πως αυτό θα διορθωθεί στο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts