argg Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να διαβάζει τα folders και files της εσ ή εξ μνήμης και να τα σώζει σε κάποιο αρχείο κειμένου ή άλλο; δεν έχω μπορέσει να βρω κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 Κάποιος που να έχει κάνει pair το Google Messages μεταξύ του κινητού του και του tablet/pc του;Κατά τη διαδικασία του pairing, υπάρχει ένα toggle button κάτω από το QR code το οποίο ενεργοποιείς έτσι ώστε το tablet/pc να θυμάται συνέχεια το pairing, αλλά στην περίπτωση μου το tablet 'χάνει' το pairing και χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο να σκανάρω το QR code με το κινητό μου.Έχετε κι εσείς αυτό το πρόβλημα;Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 Δεν είναι όλα τα παιχνίδια στο cloud. Επίσης login όλων των εφαρμογών, δλδ να την επαναφέρεις και απλά να μπεις όπως έμπαινες.Δεδομένα εφαρμογών δεν νομίζω να μπορεί να αποθηκεύσει.Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2022 (edited) Ρε παιδιά εδώ και τρεις μέρες στο Twitter όταν ακούω κάποιο Space και κλείσει η οθόνη μου κάνει αποσύνδεση και από το space που ακούω. συμβαίνει μόνο σε μένα αυτό; είναι θέμα κινητού γενικά; το έχετε κι άλλοι το πρόβλημα; μπορείτε να το τσεκάρετε λίγο και να μου πείτε; αν είναι θέμα της εφαρμογής να μην το ψάχνω στο κινητό για αυτό ρωτάω. (έχω redmi note 10 pro σαν βασική συσκευή δεν είχα κανένα θέμα μέχρι τώρα)! edit το δοκιμασα και στο LG 8 που εχω συμβαινει ακριβως το ιδιο ! γνωριζει κανεις παιδια αν υπαρχει καμια λυση ? Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 12, 2022 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 Αφού το κάνει σε δύο συσκευές τότε ή είναι απόφαση των developers της εφαρμογής ή πρόκειται περί bug που τους ξέφυγε και περιμένεις νέα αναβάθμιση της εφαρμογής. 1 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 Με το Gboard μπορούμε να γράψουμε με την φωνή μας ελληνικά η όχι ακόμα; γιατί με τον Google assistant δεν μπορούμε ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 (edited) 22 minutes ago, ilka71 said: Με το Gboard μπορούμε να γράψουμε με την φωνή μας ελληνικά η όχι ακόμα; γιατί με τον Google assistant δεν μπορούμε ακόμα. Εδώ και αρκετά χρόνια μπορούμε να κάνουμε φωνητική πληκτρολόγηση στα ελληνικά, ακόμα κι από την σουίτα της google στον υπολογιστή. Edited May 15, 2022 by DeathAngel Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 Εδώ και αρκετά χρόνια μπορούμε να κάνουμε φωνητική πληκτρολόγηση στα ελληνικά, ακόμα κι από την σουίτα της google στον υπολογιστή.πάτησα το εικονίδιο με το μικρόφωνο είπα κάτι στα ελληνικά αλλά το έγραψε στα αγγλικά άσχετο με ότι είπα. τι πρέπει να κάνω; φωνητική ελληνική λειτουργία του google assistant δεν γίνεται πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 πάτησα το εικονίδιο με το μικρόφωνο είπα κάτι στα ελληνικά αλλά το έγραψε στα αγγλικά άσχετο με ότι είπα. τι πρέπει να κάνω; φωνητική ελληνική λειτουργία του google assistant δεν γίνεται πάντωςΠρώτα γύρνα το πληκτρολόγιο στα ελληνικά 1 Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 πάτησα το εικονίδιο με το μικρόφωνο είπα κάτι στα ελληνικά αλλά το έγραψε στα αγγλικά άσχετο με ότι είπα. τι πρέπει να κάνω; φωνητική ελληνική λειτουργία του google assistant δεν γίνεται πάντωςΆλλαξε τη γλώσσα πληκτρολογίου στα ελληνικά και μετά πάτησε το εικονίδιο του μικροφώνου.Sent from my SM-G996B using Tapatalk 1 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 Άλλαξε τη γλώσσα πληκτρολογίου στα ελληνικά και μετά πάτησε το εικονίδιο του μικροφώνου.Sent from my SM-G996B using TapatalkΠρώτα γύρνα το πληκτρολόγιο στα ελληνικάοκ τώρα! αφού καταλαβαίνει ελληνικά γιατί στον google assistant δεν έχει ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_ Δημ. May 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2022 Χαιρεται! Είχα μια εφαρμογή την insights για να βλέπω ινσταγκραμ ποιοι κάνουν unfollow κλπ.. Μου έβγαλε ειδοποίηση το Google play όμως ότι την αδρανοποιησε γιατί ήταν επικίνδυνη. Ισχύει στα αλήθεια η είναι λίγο υπερβολικό? Ξέρετε κάποια άλλη ασφαλή εφαρμογή γι αυτή την χρήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2022 14 ώρες πριν, ilka71 said: οκ τώρα! αφού καταλαβαίνει ελληνικά γιατί στον google assistant δεν έχει ελληνικά; Γιατί άμα ρωτήσεις κάτι όχι μόνο θα πρέπει να το καταλάβει, που το κάνει, αλλά θα πρέπει να έχει και τα δεδομένα για να απαντήσει. 1 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2022 Γιατί άμα ρωτήσεις κάτι όχι μόνο θα πρέπει να το καταλάβει, που το κάνει, αλλά θα πρέπει να έχει και τα δεδομένα για να απαντήσει.ξέρουμε πότε θα υποστηρίζει ελληνικά ο assistant? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2022 Εφαρμογή για ανάκτηση διαγραμμενων αρχείων έχουμε;Παλιότερα θυμάμαι μια εφαρμογή που το έκανε αυτό σε Android. Νομίζω λεγόταν diskdigger και είχε ένα φτιαρι στο εικονίδιο... Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2022 ξέρουμε πότε θα υποστηρίζει ελληνικά ο assistant?Όταν ανοίξει η Google επίσημο κατάστημα στην Ελλάδα. Έτσι γίνεται και με τις υπόλοιπες χώρες.Sent from my SM-G996B using Tapatalk 1 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. May 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2022 Ξερεις κανεις την εφαρμογη xender απο πουμπορω να την κατεβασω γιατι δεν την βρισκω στο playstore? Μιλαω για την συγκεκριμενη: http://www.xender.com/ Υπαρχει καποια καλυτερη απο αυτη για μεταφορα αρχειων? Δεν χρειαζεται και συνδεση στο ιντερνετ απ'οτι διαβασα. Υπαρχει καποια καλυτερη απο αυτη την εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 Εφαρμογή για ανάκτηση διαγραμμενων αρχείων έχουμε;Παλιότερα θυμάμαι μια εφαρμογή που το έκανε αυτό σε Android. Νομίζω λεγόταν diskdigger και είχε ένα φτιαρι στο εικονίδιο... Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕδώ κάνεις; Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 Ξερεις κανεις την εφαρμογη xender απο πουμπορω να την κατεβασω γιατι δεν την βρισκω στο playstore? Μιλαω για την συγκεκριμενη: http://www.xender.com/ Υπαρχει καποια καλυτερη απο αυτη για μεταφορα αρχειων? Δεν χρειαζεται και συνδεση στο ιντερνετ απ'οτι διαβασα. Υπαρχει καποια καλυτερη απο αυτη την εφαρμογη? Από το link που έβαλες σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις το apk!Τώρα που είμαστε σε περίοδο μαθητικών εκδρομών θέλω να ρωτήσω αν προτείνετε κάποια εφαρμογή να μπορώ να βλέπω που βρίσκονται τα παιδιά μου ανά πάσα στιγμή μέσω του android κινητού τους. Αν είναι δυνατόν με gps και Internet! Δοκίμασα με την "Εύρεση συσκευής" της google μέσω του gmail τους, κάνει μια χαρά τη δουλειά της αλλά αν τα παιδιά δεν έχουν σήμα κινητής δεν μπορούσα να τα βρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 Από το link που έβαλες σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις το apk!Τώρα που είμαστε σε περίοδο μαθητικών εκδρομών θέλω να ρωτήσω αν προτείνετε κάποια εφαρμογή να μπορώ να βλέπω που βρίσκονται τα παιδιά μου ανά πάσα στιγμή μέσω του android κινητού τους. Αν είναι δυνατόν με gps και Internet! Δοκίμασα με την "Εύρεση συσκευής" της google μέσω του gmail τους, κάνει μια χαρά τη δουλειά της αλλά αν τα παιδιά δεν έχουν σήμα κινητής δεν μπορούσα να τα βρω! Χωρίς σήμα καμία εφαρμογή δεν θα λειτουργήσει. Όλες χρειάζονται ίντερνετ, άρα σήμα. Πάντως εγώ έχω βολεύει το family link της Google. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 2 ώρες πριν, Gx2 said: Χωρίς σήμα καμία εφαρμογή δεν θα λειτουργήσει. Όλες χρειάζονται ίντερνετ, άρα σήμα. Πάντως εγώ έχω βολεύει το family link της Google. Ευχαριστώ για την απάντηση! Το φαντάστηκα και εγώ αλλά είπα να ρωτήσω μήπως υπήρχε κάτι που λειτουργεί με βάση τους δορυφόρους. Επίσης ευχαριστώ για την πρόταση, θα τη δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 Καλησπέρα, Έχω εγκαταστήσει σε κινητό Android την εφαρμογή web2sms από εδώ: https://web2sms-gr.apk.gold/android-6.0.1 Δυστυχώς τις τελευταίες εβδομάδες (μάλλον μετά από ενημέρωση του λογισμικού Android) ανοίγει κανονικά και βλέπω το ιστορικό των μηνυμάτων/συνομιλιών αλλά δεν μπορώ να την ορίσω ως προεπιλεγμένη εφαρμογή αποστολής sms ώστε να την χρησιμοποιήσω... Μήπως γνωρίζει κάποοιος αν μπορεί να επιλυθεί αυτό το πρόβλημα ή έχει να μου προτείνει κάποια άλλη εφαρμογή για Android απ' όπου μπορώ να στέλνω sms σε ελληνικά κινητά? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 6 ώρες πριν, Titarasaudi said: Από το link που έβαλες σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις το apk! Υπαρχει καποια καλυτερη απο αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 Ευχαριστώ για την απάντηση! Το φαντάστηκα και εγώ αλλά είπα να ρωτήσω μήπως υπήρχε κάτι που λειτουργεί με βάση τους δορυφόρους. Επίσης ευχαριστώ για την πρόταση, θα τη δοκιμάσω! Μισό να καταλάβουμε.Πιστεύεις ότι μέσω δορυφόρων μπορείς να κάνεις μεταφορά αρχείων; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 Μισό να καταλάβουμε.Πιστεύεις ότι μέσω δορυφόρων μπορείς να κάνεις μεταφορά αρχείων;Για γονικό έλεγχο μιλάει 1 Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts