evris2013 Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Σωστός ο πάμπλο! Το σημαντικότερο σε αυτή την κατάσταση είναι να μην καταλάβει αυτός που σε καλέι ότι του το κλείνεις.;) Όταν λέει ότι είναι κατειλημμένος ή δεν είναι διαθέσιμος, δείχνει ότι του το κλείνεις; Να μη χτυπάει καθόλου δεν γίνεται με τίποτα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Όταν λέει ότι είναι κατειλημμένος ή δεν είναι διαθέσιμος, δείχνει ότι του το κλείνεις; Να μη χτυπάει καθόλου δεν γίνεται με τίποτα! Έτσι όπως το λες είναι σωστό. Να μη δείχνει στον καλούντα ότι τον "γειώνεις" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Όταν λέει ότι είναι κατειλημμένος ή δεν είναι διαθέσιμος, δείχνει ότι του το κλείνεις; Να μη χτυπάει καθόλου δεν γίνεται με τίποτα!Κάντε τα "ανεπιθύμητα" νούμερα, προώθηση σε νούμερο ΑΚΥΡΟ. Ολα τα σταθερά εχουν 10 νουμερα. Βάλτε ακυρο σταθερό με 8! νούμερα. Δοκιμάστε κ σεις, τι ηχος ακούγεται, εαν πάρεις τηλ στο σπιτι σου-γραφειο σου, χωρις να βαλεις τα 2 τελευταία νούμερα ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Κάντε τα "ανεπιθύμητα" νούμερα, προώθηση σε νούμερο ΑΚΥΡΟ. Ολα τα σταθερά εχουν 10 νουμερα. Βάλτε ακυρο σταθερό με 8! νούμερα. Δοκιμάστε κ σεις, τι ηχος ακούγεται, εαν πάρεις τηλ στο σπιτι σου-γραφειο σου, χωρις να βαλεις τα 2 τελευταία νούμερα ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.Εξαιρετική ιδέα!! Sent from my LG-H870 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Κάντε τα "ανεπιθύμητα" νούμερα, προώθηση σε νούμερο ΑΚΥΡΟ. Ολα τα σταθερά εχουν 10 νουμερα. Βάλτε ακυρο σταθερό με 8! νούμερα. Δοκιμάστε κ σεις, τι ηχος ακούγεται, εαν πάρεις τηλ στο σπιτι σου-γραφειο σου, χωρις να βαλεις τα 2 τελευταία νούμερα. Νομίζω πως σε αυτή την περίπτωση εμφανίζει στην οθόνη μήνυμα για προώθηση. Το δοκίμασες κοιτάζοντας την οθόνη? Επίσης, σε αυτές τις περιπτώσεις κλείνει η κλήση οπότε κινεί υποψίες..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Παιδιά έχω ενθουσιαστεί από την εφαρμογή power shade! Μιλάμε για πλήρη παραμετροποίηση του notification panel με σωστή λειτουργία όλων των κουμπιών! Πολύ θετικό στο LG G6 που ζητούσε επιβεβαίωση στο ανοιγμα/κλείσιμο των data, τώρα δεν χρειάζεται! Sent from my LG-H870 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Παιδιά έχω ενθουσιαστεί από την εφαρμογή power shade! Μιλάμε για πλήρη παραμετροποίηση του notification panel με σωστή λειτουργία όλων των κουμπιών! Πολύ θετικό στο LG G6 που ζητούσε επιβεβαίωση στο ανοιγμα/κλείσιμο των data, τώρα δεν χρειάζεται! Sent from my LG-H870 using Tapatalk Ενδιαφέρουσα εφαρμογή! Πως έκανες κάτω απ' το σήμα του WiFi να δείχνει το δίκτυο με το οποίο είσαι συνδεμένος! Ενώ στο "μαμά" notification panel μου το γράφει κανονικά, στην Power shade οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Ενδιαφέρουσα εφαρμογή! Πως έκανες κάτω απ' το σήμα του WiFi να δείχνει το δίκτυο με το οποίο είσαι συνδεμένος! Ενώ στο "μαμά" notification panel μου το γράφει κανονικά, στην Power shade οχι Ακολούθησε το "additional setup" στα settings. Στην ουσία πρέπει να έχεις ανοιγμένη την τοποθεσία όταν συνδεθείς στο WiFi για να γράψει το όνομα. Sent from my LG-H870 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Περίεργο, σε μένα έχει τέσσερις επιλογές, όχι πέντε! Λείπει το WiFi name!! Ίσως παίζει ρόλο και η έκδοση λογισμικού. Εγώ έχω 8.1.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Έχω διαβάσει κατά διαστήματα εδώ μέσα για εφαρμογές (προφανώς εκτός Google Play) για κατέβασμα του ήχου σε μορφή .mp3, από video που υπάρχει στο YouTube. Σήμερα μου ζήτησε με ποιον τρόπο να το κάνει ένας γνωστός μου, και επιχείρησα να εγκαταστήσω στο κινητό του τα NewPipe και OG Youtube τα οποία θυμώμουν ότι είχαν αναφερθεί παλιότερα. Κανένα από τα 2 δυστυχώς δεν μπορεί να κατεβάσει. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο; Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Έχω διαβάσει κατά διαστήματα εδώ μέσα για εφαρμογές (προφανώς εκτός Google Play) για κατέβασμα του ήχου σε μορφή .mp3, από video που υπάρχει στο YouTube. Σήμερα μου ζήτησε με ποιον τρόπο να το κάνει ένας γνωστός μου, και επιχείρησα να εγκαταστήσω στο κινητό του τα NewPipe και OG Youtube τα οποία θυμώμουν ότι είχαν αναφερθεί παλιότερα. Κανένα από τα 2 δυστυχώς δεν μπορεί να κατεβάσει. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο; Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using TapatalkΤι εννοείς δεν μπορεί να τα κατεβάσει; Και αν δεν μπορεί με αυτά, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα μπορέσει κάποια άλλα; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Έχω διαβάσει κατά διαστήματα εδώ μέσα για εφαρμογές (προφανώς εκτός Google Play) για κατέβασμα του ήχου σε μορφή .mp3, από video που υπάρχει στο YouTube. Σήμερα μου ζήτησε με ποιον τρόπο να το κάνει ένας γνωστός μου, και επιχείρησα να εγκαταστήσω στο κινητό του τα NewPipe και OG Youtube τα οποία θυμώμουν ότι είχαν αναφερθεί παλιότερα. Κανένα από τα 2 δυστυχώς δεν μπορεί να κατεβάσει. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο; Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalkhttps://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-youtube-music-sound-stream-youtubes-t3399722/amp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Τι εννοείς δεν μπορεί να τα κατεβάσει; Και αν δεν μπορεί με αυτά, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα μπορέσει κάποια άλλα; Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΕννοώ ότι όταν πατάς το Download button βγάζει error. Ίσως να φταίει ότι αυτές έχουν καιρό να αναβαθμιστούν και γι' αυτό δεν δουλεύουν. Αυτός είναι ο λόγος που με κάνει να πιστεύω ότι μπορεί να έχουν αναφερθεί παλιότερα και άλλες εκτός από αυτές τις 2, τις οποίες δεν θυμάμαι, και θα ήθελα να τις γράψει κάποιος σε καινούριο post να τις δοκιμάσω. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Εννοώ ότι όταν πατάς το Download button βγάζει error. Ίσως να φταίει ότι αυτές έχουν καιρό να αναβαθμιστούν και γι' αυτό δεν δουλεύουν. Αυτός είναι ο λόγος που με κάνει να πιστεύω ότι μπορεί να έχουν αναφερθεί παλιότερα και άλλες εκτός από αυτές τις 2, τις οποίες δεν θυμάμαι, και θα ήθελα να τις γράψει κάποιος σε καινούριο post να τις δοκιμάσω. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Ymusic που έβαλε πριν ο φίλος και videoder δοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Εννοώ ότι όταν πατάς το Download button βγάζει error. Ίσως να φταίει ότι αυτές έχουν καιρό να αναβαθμιστούν και γι' αυτό δεν δουλεύουν. Αυτός είναι ο λόγος που με κάνει να πιστεύω ότι μπορεί να έχουν αναφερθεί παλιότερα και άλλες εκτός από αυτές τις 2, τις οποίες δεν θυμάμαι, και θα ήθελα να τις γράψει κάποιος σε καινούριο post να τις δοκιμάσω. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Μπορείς να δοκιμάσεις και με μια νέα έκδοση του TubeMate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Εννοώ ότι όταν πατάς το Download button βγάζει error. Ίσως να φταίει ότι αυτές έχουν καιρό να αναβαθμιστούν και γι' αυτό δεν δουλεύουν. Αυτός είναι ο λόγος που με κάνει να πιστεύω ότι μπορεί να έχουν αναφερθεί παλιότερα και άλλες εκτός από αυτές τις 2, τις οποίες δεν θυμάμαι, και θα ήθελα να τις γράψει κάποιος σε καινούριο post να τις δοκιμάσω. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Γιατι να μπλεκεις με εφαρμογες οταν μπορεις να τα κατεβασεις με καποιον online downloader οπως το KeepVid; Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Εννοώ ότι όταν πατάς το Download button βγάζει error. Ίσως να φταίει ότι αυτές έχουν καιρό να αναβαθμιστούν και γι' αυτό δεν δουλεύουν. Αυτός είναι ο λόγος που με κάνει να πιστεύω ότι μπορεί να έχουν αναφερθεί παλιότερα και άλλες εκτός από αυτές τις 2, τις οποίες δεν θυμάμαι, και θα ήθελα να τις γράψει κάποιος σε καινούριο post να τις δοκιμάσω. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Το καλύτερο για μενα: New pipe https://newpipe.schabi.org/# Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Εγώ κατεβάζω χρόνια (έχοντας και την premium έκδοση) με Snaptube το οποίο συνεχώς αναβαθμίζεται. https://www.snaptubeapp.com/ Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα δοκιμάσω τις εφαρμογές αύριο. Γιατι να μπλεκεις με εφαρμογες οταν μπορεις να τα κατεβασεις με καποιον online downloader οπως το KeepVid; Δεν είναι για μένα. Δεν ασχολούμαι καλώς ή κακώς με το αντικείμενο. Δεν ήξερα ότι υπάρχουν online downloaders, όπως δεν ήξερα και για τις εφαρμογές. Απλά χτες που με ρώτησε ο γνωστός μου, θυμόμουν τις 2 εφαρμογές που ανέφερα, τις οποίες είχα διαβάσει εγώ μέσα, και είπα να τις δοκιμάσω. Δυστυχώς δεν δούλεψαν. Το καλύτερο για μενα: New pipe https://newpipe.schabi.org/# Το NewPipe ανέφερα ότι δεν δούλεψε. Αν δουλεύει σ' εσένα, δεν ξέρω τι φταίει με το κινητό του γνωστού μου. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Δεν χρειάζεται καμία εφαρμογή. Με μια απλή αναζήτηση του στυλ YouTube to mp3 θα βρεις άπειρες επιλογές converter για online μετατροπή. Πιο απλά δε γίνεται. Απλά πετάς μέσα το λινκ του βίντεο από το YouTube και voila. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Καλησπέρα. Υπαρχει κάποια εφαρμογή που να.μεταφέρεις τα δεδομενα απο το παλιο.τηλ σε νεο; που να δουλευει ανεξαρτήτως μαρκας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Καλησπέρα. Υπαρχει κάποια εφαρμογή που να.μεταφέρεις τα δεδομενα απο το παλιο.τηλ σε νεο; που να δουλευει ανεξαρτήτως μαρκας.ShareMe της Xiaomi. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 βρήκα ένα καινούριο.εχει να κατεβάζεις και από facebook,yt κλπ.. https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/5-0-tspmd-simple-pocket-media-downloader-t3866543 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Καλησπέρα. Υπαρχει κάποια εφαρμογή που να.μεταφέρεις τα δεδομενα απο το παλιο.τηλ σε νεο; που να δουλευει ανεξαρτήτως μαρκας. Super back up pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Πως προεκυψε ρε παιδια τροσο μαματη εφαρμογη αυτο το telegram ρε παιδια και εδω και εφτα χρονια οχι μονο εχει τους λιγοτερους χρηστες απο τους γνωστους messengers αλλα εχει το μεριδιο του λεοντος μονο σε κατι χωρες σαν το Ιραν, το Ουζμπεκισταν και η Αιθιοπια; Νομίζεις......... Απλά είναι Ρωσική εφαρμογή. Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts