zananiro Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Έκανα την παραπάνω διαδικασία στο samsung μου (χωρις να εχω εγκατεστημένο το adguard), κ συνεχιζω στο youtube να βλεπω διαφημίσεις πριν το βίντεο ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.Δεν κόβει διαφημίσεις σε YouTube. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Θενκς ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Έκανα την παραπάνω διαδικασία στο samsung μου (χωρις να εχω εγκατεστημένο το adguard), κ συνεχιζω στο youtube να βλεπω διαφημίσεις πριν το βίντεο ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Βάλε το YouTube vanced να σωθείς απ' τις διαφημίσεις του YouTube! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Έκανα την παραπάνω διαδικασία στο samsung μου (χωρις να εχω εγκατεστημένο το adguard), κ συνεχιζω στο youtube να βλεπω διαφημίσεις πριν το βίντεο ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.Έχεις δίκιο, my bad. Το YouTube vanced που προτείνει ο φίλος είναι must γιατί εκτός των άλλων, κόβει διαφημίσεις και παίζει στο background, και τα δύο εξίσου σημαντικά για καθημερινό χρήστη του YouTube. Πάντως με τον παραπάνω τρόπο σε δεκάδες εφαρμογές που έχω και αρκετές που δοκιμάζω κατά καιρούς, δεν βλέπω πουθενά διαφήμιση. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Είναι κάτι που μου λείπει στο iPhone, το Vance και το private dns. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Εγώ θα πρότεινα και το Newpipe όπου κάνει ότι το YouTube vanced και μπορεί να κατεβάζει βίντεο, mp3 κλπ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Εγώ θα πρότεινα και το Newpipe όπου κάνει ότι το YouTube vanced και μπορεί να κατεβάζει βίντεο, mp3 κλπ Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ ως κύρια εφαρμογή... :) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Καλησπέρα. Ψάχνω εφαρμογή που να μπορώ να σκαναρω βιβλίο και να μπορώ να το διαβάσω μετά μέσα από αυτή ώστε να μην χρειάζεται να το κουβαλάω μαζί μου. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Καλησπέρα. Ψάχνω εφαρμογή που να μπορώ να σκαναρω βιβλίο και να μπορώ να το διαβάσω μετά μέσα από αυτή ώστε να μην χρειάζεται να το κουβαλάω μαζί μου. Ευχαριστώ.Μπορείς να το scanάρεις με κάποια εφαρμογή (πχ. Mobile Doc Scanner, Office Lens, CamScanner κτλ.) και να ανεβάσεις το .pdf αρχείο που θα δημιουργηθεί στο Google Books (υπάρχουν πολλές εφαρμογές ebook που μπορούν να διαβάσουν .pdf, απλά χρησιμοποιώ το Books γιατί είναι δωρεάν) και να το διαβάζεις από εκεί. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Βάλε το YouTube vanced να σωθείς απ' τις διαφημίσεις του YouTube! Ποιό είναι το vanced; Ένα σορό με βγάζει! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Μπορείς να το scanάρεις με κάποια εφαρμογή (πχ. Mobile Doc Scanner, Office Lens, CamScanner κτλ.) και να ανεβάσεις το .pdf αρχείο που θα δημιουργηθεί στο Google Books (υπάρχουν πολλές εφαρμογές ebook που μπορούν να διαβάσουν .pdf, απλά χρησιμοποιώ το Books γιατί είναι δωρεάν) και να το διαβάζεις από εκεί. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Άρα θέλω δύο εφαρμογές. Μια για σκαναρισμα και μία για διάβασμα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Ποιό είναι το vanced; Ένα σορό με βγάζει! Εκτος play. Googlaρέ το ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Άρα θέλω δύο εφαρμογές. Μια για σκαναρισμα και μία για διάβασμα. Ευχαριστώ.Ίσως να υπάρχει και κάποια που να τα κάνει και τα 2, αλλά εγώ δεν γνωρίζω. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 πρώτα περνάτε το microg και μετά το vanced για να δουλέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Εγώ θα πρότεινα και το Newpipe όπου κάνει ότι το YouTube vanced και μπορεί να κατεβάζει βίντεο, mp3 κλπΚαι εγώ το New pipe έχω και είναι κορυφή σε όλα εκτός από 1... Δεν κατεβάζει σε mp3. Σε άλλες μορφές ναι. Αλλά τι να το κάνεις αμα το αυτοκίνητο σου δεν διαβάζει άλλες μορφές??? Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 δοκίμασα αυτό το New pipe αλλά δεν βρήκα να κάνω login στον λογαριασμό μου. δεν γίνεται; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Ymusic μόνο μετά το vanced.+background playback +mp3 download.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Εμένα με βγάζει συνέχεια " Ωχ το έγγραφο δεν είναι πλέον διαθέσιμο" γιατί; Όποιο κι αν προσπάθησα να κατεβάσω! Κανένα λινκ που να κατεβαίνει;... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Ymusic μόνο μετά το vanced.+background playback +mp3 download.. Δεν κατεβάζει το vanced Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 δοκίμασα αυτό το New pipe αλλά δεν βρήκα να κάνω login στον λογαριασμό μου. δεν γίνεται; Sent from my Mi A3 using TapatalkΜια απ τα ιδια. Εχει login ή οχι? . ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Και εγώ το New pipe έχω και είναι κορυφή σε όλα εκτός από 1... Δεν κατεβάζει σε mp3. Σε άλλες μορφές ναι. Αλλά τι να το κάνεις αμα το αυτοκίνητο σου δεν διαβάζει άλλες μορφές??? Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalkδεν είναι τίποτα. κατεβάζεις το m4a to MP3 converter και λύθηκε το πρόβλημα Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Ίσως να υπάρχει και κάποια που να τα κάνει και τα 2, αλλά εγώ δεν γνωρίζω. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Καλημέρα, Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.go2get.skanappplus επειδή είναι πολυσέλιδο το βιβλίο. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Καλημέρα, Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.go2get.skanappplus επειδή είναι πολυσέλιδο το βιβλίο. Ευχαριστώ και πάλι.Εχω αγορασμενο το camscanner που ειναι γιαυτη τη δουλειά κ είμαι υπερευχαριστημένος. Για διαβασμα, εξαγωγή-εισαγωγή κ σημειώσεις στιςσελιδες, εχω το xodo pdf reader-editor ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Εχω αγορασμενο το camscanner που ειναι γιαυτη τη δουλειά κ είμαι υπερευχαριστημένος. Για διαβασμα, εξαγωγή-εισαγωγή κ σημειώσεις στιςσελιδες, εχω το xodo pdf reader-editor ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Ευχαριστώ για την πρόταση. Θα τα δοκιμάσω. Μέχρι τώρα για διάβασμα είχα αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aldiko.classic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Εχω αγορασμενο το camscanner που ειναι γιαυτη τη δουλειά κ είμαι υπερευχαριστημένος. Το CamScanner δεν είναι αυτό που χρησιμοποιούσε τα δεδομένα των χρηστών και είχε γίνει χαμός κλπ και το αφαίρεσαν κάποια στιγμή από το κατάστημα; Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts