manoz Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Για το AC Rebellion πάντως, αν συνδεθεί λογαριασμός fb ή twitter, αποθηκεύεται και μεταφέρεται η πρόοδος του παιχνιδιού σε οποιαδήποτε συσκευή. Έτσι το παίζω εγώ σε τάμπλετ και pc (μέσω Nox player). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Αν θυμάμαι καλά στο παρελθόν είχε συζητηθεί, αλλά δεν είχα δώσει προσοχή. Ποιά εφαρμογή προτείνετε για password manager; Ψάχνοντας στο internet, από τις καλύτερες φαίνεται να είναι η Dashlane, αλλά εγκαθιστώντας την είδα ότι είναι trial και θέλει αγορά. Επίσης νομίζω πως γνωστό είναι το LastPass. Εσείς ποιό προτείνετε; Και τι είναι αυτό που συνιστάται σ' αυτή την περίπτωση; Να γίνεται αποθήκευση των κωδικών στο cloud (δεν ξέρω αν οι εφαρμογές έχουν δικό τους server για αποθήκευση ή δίνουν πρόσβαση σε drive/dropbox κοκ) που είναι και το πιο βασικό λογικά για να έχεις πρόσβαση παντού και πάντα, ή είναι καλύτερα να γίνεται αποθήκευση στην sdcard του κινητού; Ευχαριστώ. Φτιχνεις ενα excel με τρεις στήλες, site, user name, password και τα γράφεις όλα εκεί. Το ανεβαζεις και στο Google drive και το βλεπεις απ οπου θελεις με τον κωδικο σου στο Google Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Φτιχνεις ενα excel με τρεις στήλες, site, user name, password και τα γράφεις όλα εκεί. Το ανεβαζεις και στο Google drive και το βλεπεις απ οπου θελεις με τον κωδικο σου στο Google +1000 ,ετσι κανω και εγω, ησυχασα απο τις διαφορες εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 παμε παλι γιατι δεν καταλαβες, εγω ειπα ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ να κανεις backup να δουμε που τα σωζει, αστο tablet στην ακρη, θα ασχοληθουμε μετα με δαυτο! Ναι, αυτό το κατάλαβα, έλα όμως που η εφαρμογή δεν έκανε τίποτα στο κινητό. Τελικά αυτό που έφταιγε ήταν ότι η συσκευή είναι encrypted, και παρόλο που δεν έχω βάλει κάποιο pin αυτό μου ζητούσε, και έτσι η εφαρμογή δεν προχωρούσε στο επόμενο βήμα. Τελικά τα κατάφερα συνδέοντάς με τα χίλια ζόρια το tablet στο cloud του box.com, απ' όπου ήθελα και να πάρω το backup. Η εφαρμογή μπόρεσε και έκανε restore τα data του παιχνιδιού στο κινητό. Για το AC Rebellion πάντως, αν συνδεθεί λογαριασμός fb ή twitter, αποθηκεύεται και μεταφέρεται η πρόοδος του παιχνιδιού σε οποιαδήποτε συσκευή. Έτσι το παίζω εγώ σε τάμπλετ και pc (μέσω Nox player). Ναι, αλλά από την αρχή όλα πήγαν στραβά. Δεν είχα παίξει ποτέ παιχνίδι που να χρειάζεται σύνδεση στο Facebook (για Twitter που αναφέρεις δεν βρήκα επιλογή) και να κάνει sync το progress σου εκεί. Όλα τα παιχνίδια που είχα παίξει συνδέονταν μέχρι τώρα στο Google account και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Το παιχνίδι το πρωτο-εγκατέστησα στο tablet, όταν το έτρεξα είχε πρόβλημα στο να συνδεθεί στο Facebook, εγώ δεν έδωσα σημασία και έτσι το προχώρησα και έφτασα την Βrotherhood στο level 7. Από τη στιγμή που μου άρεσε και είπα θα το συνεχίσω, το εγκατέστησα και στο κινητό πιστεύοντας οτι θα συγχρονίσει με αυτό που έπαζα στο tablet, και θα μπορώ να παίζω και εναλλάξ όποτε θέλω. Έλα όμως που εκεί συνδέθηκε στο Facebook και αποθηκεύτηκε το παιχνίδι με την brotherhood στο level 1. Όποτε πλέον προσπαθώ να συνδέσω το tablet στο Facebook, η μόνη επιλογή που υπάρχει είναι να κάνει load το progress που δεν θέλω και όχι να κάνει overwrite με αυτό που θέλω. Έτσι έχω μείνει να παίζω ως guest. Επικοινώνησα και με το support της Ubisoft για να μου δώσουν λύση, κι εδώ και μία βδομάδα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Το case που έχω ανοίξει είναι σε κατάσταση "In progress". Φτιχνεις ενα excel με τρεις στήλες, site, user name, password και τα γράφεις όλα εκεί. Το ανεβαζεις και στο Google drive και το βλεπεις απ οπου θελεις με τον κωδικο σου στο Google Ναι, σ' αυτό τελικά κατέληξα. Ευχαριστώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 (edited) Καλήμερα σας , και χρονια πολλα στους Νικολιδες -ετες. Μια ερωτηση , ψαχνω για εφαρμογη , η τροπο που μπορω να το κανω, πχ Ο γιαννης απο μεσα απο της επαφες μου εχει 3 παιδια και το ενα γιορταζει σημερα. Θελω να μου δειχνει αυτουσ που γιορταζουν. Τις επαφες μου τις εχω καταχωρησει με ονομα , αρα δεν τους ξεχνω, Αλλα για να μην αρχιζω και καταχωρω και παιδια, ελεγα μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει αυτην την δουλεια. Ευχαριστω Στην επαφή του Γιαννή έχει πεδίο για να περάσεις birthday, anniversary και custom, Στο τελευταίο, μπορείς να να βάλεις ότι αιτιολογία θέλεις, οπότε εκεί μπορείς να περάσεις τα γενέθλια των παιδιών του και ίσως και τις γιορτές τους αν δεν είναι κινητές. Προσωπικά δεν το κάνω έτσι, απλά περνάω τα παιδιά των φίλων ως ξεχωριστές επαφές με τυχαία νούμερα (όχι 69χχχχχχχχ αλλά 00000χχχχχ). Δεν ξέρω γιατί θέλεις να το αποφύγεις αλλά με αυτόν τον τρόπο, εκτός από τα γενέθλια τους, εμφανίζονται και οι γιορτές στο εορτολόγιο. ;) Edited December 6, 2018 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 εντωμεταξυ παω να κανω add new στο google calendar και μου εβγαζε κατι συμβαν ή υπενθυμιση, επιλεγω το πρωτο και με αρχισε στις ερωτησεις: τι θες λεει, τρεξιμο; περπατημα; τι μλκιες λεω ειναι αυτες και το σουταρα (απενεργοποιηση δηλαδη, δεν ειναι ρουτ αυτο το τηλεφωνο) και εβαλα business calendar, δηλαδη καπου ελεος! το θεμα ειναι οτι σουταροντας το google calendar εφυγε και το ημερολογιο απο τον λογαριασμο google!!! οτι ναναι; το ξαναεβαβα και εμφανιστηκε το ημερολογιο στο λογαριασμο google! ειναι φυσιολογικα ολα αυτα; μηπως να σουταρω και το google calendar και τον λογαριασμο google και να ξαναστησω τον τελευταιο απ την αρχη; το θεμα ειναι θα μου εμφανισει ημερολογιο χωρις google calendar; πρωτη φορα μου συμβαινει, τωρα που κοιταξα στο δευτερο κινητο, ειναι απενεργοποιημενο το μαμισιο calendar και οχι εγκατατεστημενο το google και το business παιζει μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Εχω μια απορια με το viber. Και στο κινητο μου, και στης γυναικας μου, εχουμε προβλημα οταν ειμαστε μεσω wifi στο σπιτι να στειλουμε αρχεια. Ειτε αργεια παρα πολυ, ειτε δεν τα στελνει! Οταν γινεται η εναλλαγη σε data, τα στελνει κανονικα.. Τι λετε να φταιει; Στο κατεβασμα δεν εχει προβλημα, τα κατεβαζει κανονικα με φουλ ταχυτητα.. Δεν θα επρεπε να αργει τοσο να τα στειλει παντως, εχω 10αρι upload. Εχω ψαξει λιγο στο ιντερνετ, αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο. Επισης καποια βιντεο που στελνω σε φιλους μου, δεν μπορουν να τα ανοιξουν, λεει οτι δεν υποστηριζεται ο τυπος αρχειου. Αλλα τα εχω τραβηξει απο την εφαρμογη του viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Εμενα πάλι στο viber μου μεγενθυνει αυτόματα τις φωτογραφίες που λαμβάνω με αποτελεσμα να μην μπορώ να τις δω. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να παράγει κάποιο ήχο όταν υπάρξει μια αλλαγή στην οθόνη του κινητού. Ευχαριστώ πολύ... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕδώ κανείς παιδιά? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 μεσα στις ρυθμισεις του playstore εκει που αναφερει τις πληρωμενες εφαρμογες κλπ εχει και μια καρτελα που γραφει για οικογενεια και μπορεις να βαλεις και αλλους λογαριασμους,ωστε να εχουν ολοι μαλλον προσβαση στις εφαρμογες...αν συνδεσω 1-2 λογαριασμους ακομα,οι υπολοιποι θα μπορουν να κατεβασουν τις εφαρμογες που εχω αγορασει χωρις να πληρωσουν κατι? ή ισχύει για όσες αγοραστούν απο εδώ και στο εξης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 μεσα στις ρυθμισεις του playstore εκει που αναφερει τις πληρωμενες εφαρμογες κλπ εχει και μια καρτελα που γραφει για οικογενεια και μπορεις να βαλεις και αλλους λογαριασμους,ωστε να εχουν ολοι μαλλον προσβαση στις εφαρμογες...αν συνδεσω 1-2 λογαριασμους ακομα,οι υπολοιποι θα μπορουν να κατεβασουν τις εφαρμογες που εχω αγορασει χωρις να πληρωσουν κατι? ή ισχύει για όσες αγοραστούν απο εδώ και στο εξης? Νομίζω πρέπει να το υποστηρίζει και η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 Ποια εφαρμογή θεωρείτε καλύτερη για gestures; Oneplus gestures ή το fluid navigation control ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 Παιδια μια εφαρμογή για προβολή office (word, excel.powerpoint) στο NOKIA 8; Ποιά προτείνετε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 Προσωπικά, μόνο φύλλα-έγγραφα-παρουσιάσεις Google. Sent from my moto g(6) play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 Παιδια μια εφαρμογή για προβολή office (word, excel.powerpoint) στο NOKIA 8; Ποιά προτείνετε; Τις εφαρμογές της Microsoft. Δωρεάν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 Για ημερολόγιο τι προτείνεται. Θέλω να καταχωρώ ραντεβού εργασίας υπενθυμίσεις Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 business calendar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Ποια εφαρμογή θεωρείτε καλύτερη για gestures; Oneplus gestures ή το fluid navigation control ; Τo Fluid γιατί μπορείς να βάλεις το back και στις άκρες της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Τo Fluid γιατί μπορείς να βάλεις το back και στις άκρες της οθόνης.θέλει ρουτ διαβάζω όμως έτσι; Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 θέλει ρουτ διαβάζω όμως έτσι; Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Λογικά λειτουργεί και rootless μέσω adb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 θέλει ρουτ διαβάζω όμως έτσι; Sent from my Mi A2 Lite using TapatalkΛογικά λειτουργεί και rootless μέσω adb.Rootles δουλεύει χωρίς πρόβλημα εδώ και βδομάδες σε S9 μέσω adb. Sent from my SM-G960F using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Μια χαζή ερώτηση. Υπάρχει εφαρμογή που να μπορεί να τσεκάρει στο ρούτερ εάν μου έχουν σπάσει τον κωδικό. Το ίντερνετ εδώ και μερικές μέρες σέρνεται. Η έχουν σπάσει τον κωδικό η τα έπαιξε το ρούτερ Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Μια χαζή ερώτηση. Υπάρχει εφαρμογή που να μπορεί να τσεκάρει στο ρούτερ εάν μου έχουν σπάσει τον κωδικό. Το ίντερνετ εδώ και μερικές μέρες σέρνεται. Η έχουν σπάσει τον κωδικό η τα έπαιξε το ρούτερ Βλέπεις ποιες συσκευές είναι ενεργές. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.overlook.android.fing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Βλέπεις ποιες συσκευές είναι ενεργές. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.overlook.android.fing Ευχαριστώ για την βοήθεια θα το δοκιμάσω Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Μια χαζή ερώτηση. Υπάρχει εφαρμογή που να μπορεί να τσεκάρει στο ρούτερ εάν μου έχουν σπάσει τον κωδικό. Το ίντερνετ εδώ και μερικές μέρες σέρνεται. Η έχουν σπάσει τον κωδικό η τα έπαιξε το ρούτερSpeed test έχει κάνεις ποτέ στην γραμμή σου; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts