Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μεχρι σε ποσες συσκευες μπορω ν εχω τον λογαριασμο απο το gmail μου και να μπορω να απολαμβανω τις αγορασμενες εφαρμογες .?

Δεν υπάρχει όριο .

Samsung galaxy s21+

εφαρμογη σαν το Powerful Control που να ειναι λιγο μεγαλυτερο κ να εχει και αλλες επιλογες, πχ gps, φωτεινοτητα κλπ ?

επισης και κανενα εξυπνο locker που να μπορω να το ανοιγω μονο εγω :D

Οσο αφορα το locker μπορεις να βαλεις να ανοιγει με αναγνωρισει του προσωπου σου και αν δεν πετυχει να σου ζηταει να βαλεις ενα μοτιβο πιστευω ειναι αρκετα καλο.

Καλησπέρα. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο widget που, όταν το έχουμε σε μια από τις οθόνες, να κάνει προεπισκόπηση του τελευταίου μηνύματος που λαμβάνω, μαζί με το όνομα του αποστολέα;

Edit: Με stock launcher της Samsung ( 2.3.6 ) και να συνεργάζεται με τη stock εφαρμογή των μηνυμάτων.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Καλησπέρα. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο widget που, όταν το έχουμε σε μια από τις οθόνες, να κάνει προεπισκόπηση του τελευταίου μηνύματος που λαμβάνω, μαζί με το όνομα του αποστολέα;

Edit: Με stock launcher της Samsung ( 2.3.6 ) και να συνεργάζεται με τη stock εφαρμογή των μηνυμάτων.

pop up στο handcent.

Ελπίζω να κατάλαβα σωστά τι θέλεις.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.nextsms&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5oYW5kY2VudC5uZXh0c21zIl0.

ξερετε καποιο προγραμμα που να μετατρεπει το κινητο σε web camera και να ειναι συμβατο με το skype?εχει χρησιμοποιησει καποιος? γνωριζω οτι μπορω να κανω κλησεις απο το κινητο μεσω skype αλλα θελω να χρησιμοποιησω την πισω καμερα του κινητου και να εχω την δυνατοτητα να βλεπω τον αλλο! ευχαριστω!

Κατ' αρχάς, σ' ευχαριστώ για την απάντηση. :) Και ναί και όχι. :P Το ξέρω το pop up στο handscent, αλλά θα ήθελα κάτι σε μορφή widget, να πιάνει μόνιμα χώρο σε μία από τις αρχικές οθόνες, έτσι ώστε να εμφανίζεται εκεί όσο κομμάτι χωράει από το μήνυμα και από ποιόν ήρθε. Το δεύτερο και τελευταίο που θέλω είναι να μη κατεβάσω κάποια άλλη εφαρμογή για μηνύματα, από τη στιγμή που η stock με εξυπηρετεί ακριβώς όπως θέλω, εκτός από το "πρόβλημα" που παραθέτω.

Huawei Nova 5T

Κατ' αρχάς, σ' ευχαριστώ για την απάντηση. :) Και ναί και όχι. :P Το ξέρω το pop up στο handscent, αλλά θα ήθελα κάτι σε μορφή widget, να πιάνει μόνιμα χώρο σε μία από τις αρχικές οθόνες, έτσι ώστε να εμφανίζεται εκεί όσο κομμάτι χωράει από το μήνυμα και από ποιόν ήρθε. Το δεύτερο και τελευταίο που θέλω είναι να μη κατεβάσω κάποια άλλη εφαρμογή για μηνύματα, από τη στιγμή που η stock με εξυπηρετεί ακριβώς όπως θέλω, εκτός από το "πρόβλημα" που παραθέτω.

Δοκίμασε τα apw (android pro widgets) από το store. Ανάμεσα στα υπόλοιπα έχει και για μηνύματα.... Νομίζω αυτό θες...

Φιλικά, Κατερίνα

αμα μου ελεγες και ονομα :D

Αν εχεις οποιαδηποτε android 4.x.x τοτε ειναι απο το μενου ρυθμισεις -> ασφαλεια....

Παίδες καλημέρα..

Έχω αγοράσει το im από το playstore.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές έχω συνδέσει όλους τους talk λογαριασμούς μου έχω push και όλα τα σχετικά.

Προχθές όμως παρατήρησα ότι ακόμα και αν κάνω log out από το πρόγραμμα αν κάνω disable όλους τους λογαριασμούς μου οι άλλοι εξακολουθούν να με βλέπουν online..

Και βρήκα λίγο το μπελά μου με το θέμα.

Μου στέλνουν πχ συνάδελφοι από την δουλειά μηνύματα στο gtalk γιατί φαίνομαι ονλαιν ενώ έχω κλείσει το πρόγραμμα και όταν το ανοίγω δεν τα παίρνω ποτέ..

Αρκετά σοβαρό για μένα..

Θα τα πάρω μόνο αν ανοίξω το original gtalk..

Τεσπα έχει κάνεις παρόμοιο πρόβλημα; υπάρχει λύση;

Είναι κρίμα πραγματικά γιατί σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα τα σπάει.

sent from my note

ρε παιδια θα τρελαθω εδω και δυο μερες δεν κραταει τον default launcher που θα ορισω εγω. το κραταει για λιγα λεπτα και μετα πατωντας το home με ξαναρωταει ποιον να βαλω default.σπαστικο.ρωταω και εδω μηπως εχει ξανατυχει σε κανενα και φταιει καποια εφαρμογη που ομως δεν εγκατεστησα τις τελευταιες μερες καμια .εκανα και επανεκκινησεις τιποτα.

ρε παιδια θα τρελαθω εδω και δυο μερες δεν κραταει τον default launcher που θα ορισω εγω. το κραταει για λιγα λεπτα και μετα πατωντας το home με ξαναρωταει ποιον να βαλω default.σπαστικο.ρωταω και εδω μηπως εχει ξανατυχει σε κανενα και φταιει καποια εφαρμογη που ομως δεν εγκατεστησα τις τελευταιες μερες καμια .εκανα και επανεκκινησεις τιποτα.

Αν έχεις τον next launcher έχει αναφερθεί πιο πάνω. Υπάρχει ένα patch στο market, ψάξτο.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Αν έχεις τον next launcher έχει αναφερθεί πιο πάνω. Υπάρχει ένα patch στο market, ψάξτο.

τον μονο που δεν εχω ειναι ο next!holo,holo hd,apex,nova και το htc sense φυσικα

τον μονο που δεν εχω ειναι ο next!holo,holo hd,apex,nova και το htc sense φυσικα

Δεν γνωρίζω τότε. Δεν το έχω ξανακούσει για κάποιον άλλο launcher να έχει τέτοιο πρόβλημα.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Δεν γνωρίζω τότε. Δεν το έχω ξανακούσει για κάποιον άλλο launcher να έχει τέτοιο πρόβλημα.
πιστευεις ειναι θεμα launcher δηλαδη?

πιστευεις ειναι θεμα launcher δηλαδη?

Ιδέα δεν έχω. Απλά δοκίμασε να δεις αν κανέναν από αυτούς που έχει δει σου κρατάει ως default. Αν αφορά όλους το πρόβλημα τότε μάλλον είναι κάτι άλλο. Απλά έτυχε να αναφερθεί λίγο πιο πάνω κάτι για τον next και είναι γνωστό bug του.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

δύο ερωτήσεις παιδιά.

για τους root.

προτιμάτε το titanium free ή το titanium pro?

και δεύτερον

ποια εφαρμογή προτείνετε για μπλοκάρισμα των διαφημίσεων?

δύο ερωτήσεις παιδιά.

για τους root.

προτιμάτε το titanium free ή το titanium pro?

και δεύτερον

ποια εφαρμογή προτείνετε για μπλοκάρισμα των διαφημίσεων?

Φυσικά την pro έκδοση και adaway

Ψαχνω μια εφαρμογη για επεξεργασια φωτο..Θελω, ας πουμε, να ανεβασω μια φωτο στο instagram αλλα δεν μπορω να την ανεβασω ολοκληρη γιατι μου βγαζει το πλαισιο <κοπης> και δεν φαινεται ολη η φωτο..Πως μπορω να την μικρυνω για να ανεβει ολοκληρη?

It all starts with the push of a button..

RELOAD

Φυσικά την pro έκδοση και adaway

σ΄ευχαριστώ πολύ!!

edit: μου γράφει ότι η πρόσβαση root απέτυχε... τι μπορεί να φταίει?

Edited by malmsteen

παιδια γνωρίζεται κανα training program που να έχει όμως και λειτουργια χρονόμετρου? όχι απλα να βγάζει συνολικο χρόνο.

εφαρμογη που να εχει πολλα ωραια live wallpapers ?? :D

Δεν έχω δει τι έχει από live wallpapers αλλα το zedge δεν σου κάνει;

Θοδωρής

Δοκίμασε τα apw (android pro widgets) από το store. Ανάμεσα στα υπόλοιπα έχει και για μηνύματα.... Νομίζω αυτό θες...

Καλησπέρα. Πολύ ωραίο το συγκεκριμένο. Μέχρι που έκανα κλικ και είδα τις άδειες που ζητάει. :blink: Έχουν ξεφύγει λίγο τα πράγματα στο Google Play η μου φαίνεται; Σ' ευχαριστώ, πάντως, για την απάντησή σου! :)

Huawei Nova 5T

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II