tsiftsism Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Υπαρχει καμμια εφαρμογη που να δειχνει η εισερχομενη κληση σε ποιον ανηκει???? Εγώ χρησιμοποιώ ως dialer τον TrueCaller. Την βάση δεδομένων την φτιάχνουν οι ίδιοι οι χρήστες. Αν με καλέσεις εσύ και δεν εμφανίσει το όνομά σου, μπορώ μετά την κλήση να πατήσω επάνω στο νούμερό σου και να γράψω ότι αυτό ανήκει στον jogatore. Έτσι όποτε καλείς κάποιον που έχει τον TrueCaller και δεν γνωρίζει το νούμερό σου, η εφαρμογή θα του εμφανίσει ότι τον καλεί ο jogatore. Επίσης έχω δει πολύ κόσμο να έχει εγκατεστημένη αυτή και αυτή. Δοκίμασέ τις και δες ποια σου κάνει. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 μονο που το truecaller εχει θεμα privacy, γιατι αποθηκευει τα παντα σε δικους του servers, οχι μονο τα δικα σου, αλλα και ολα τα στοιχεια των επαφων σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 το my Alpha wallet με το τελευταίο update, πετάει πάλι έξω τις rooted συσκευές...ππφφφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Εγώ χρησιμοποιώ ως dialer τον TrueCaller. Την βάση δεδομένων την φτιάχνουν οι ίδιοι οι χρήστες. Αν με καλέσεις εσύ και δεν εμφανίσει το όνομά σου, μπορώ μετά την κλήση να πατήσω επάνω στο νούμερό σου και να γράψω ότι αυτό ανήκει στον jogatore. Έτσι όποτε καλείς κάποιον που έχει τον TrueCaller και δεν γνωρίζει το νούμερό σου, η εφαρμογή θα του εμφανίσει ότι τον καλεί ο jogatore. Επίσης έχω δει πολύ κόσμο να έχει εγκατεστημένη αυτή και αυτή. Δοκίμασέ τις και δες ποια σου κάνει. Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 μονο που το truecaller εχει θεμα privacy, γιατι αποθηκευει τα παντα σε δικους του servers, οχι μονο τα δικα σου, αλλα και ολα τα στοιχεια των επαφων σουΝαι, το γνωρίζω. Αλλά σκέψου ότι το χρησιμοποιεί πολύς κόσμος, και το πιο πιθανό είναι τα στοιχεία των επαφών που έχεις εσύ στο κινητό σου, να τα έχει ήδη η Trucaller από τους άλλους χρήστες. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 ναι, το εχω σκεφτει αυτο που λες, προφανως... αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να "συμμετεχω" στο εγκλημα, εξου και την εκανα νωρις-νωρις και μαλιστα αφου διεγραψα τα δεδομενα και τα δικα μου και των επαφων μου απ την βαση του, οποιος θελει dialer, exdialer πολυ καλος και παραμετροποιησιμος για μενα, για blocker υπαρχουν εξειδεικευμενες εφαρμογες, calls blacklist ειχα χρησιμοποιησει ενα διαστημα π.χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 θα ηθελα μια εφαρμογη για διαχειρηση αρχειων ,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 θα ηθελα μια εφαρμογη για διαχειρηση αρχειων ,ευχαριστωSolid state explorer, es explorer, root explorer Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Solid state explorer, es explorer, root explorer Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk[/QUOT ευχαριστω πολυ :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 προσοχη: es explorer μονο το pro, εκδοση 1 κατι, το αλλο ειναι μαπα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 προσοχη: es explorer μονο το pro, εκδοση 1 κατι, το αλλο ειναι μαπα :DΙσχύει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κλείνει το wifi όταν είναι κλειστή η οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κλείνει το wifi όταν είναι κλειστή η οθόνη; Στις ρυθμίσεις του wifi δεν έχει τέτοια επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Στις ρυθμίσεις του wifi δεν έχει τέτοια επιλογή; Έχει αλλά δεν λειτουργεί ποτέ πάντα μένει ανοιχτό το Wi-Fi γι αυτό ρωτάω για κάποια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Έχει αλλά δεν λειτουργεί ποτέ πάντα μένει ανοιχτό το Wi-Fi γι αυτό ρωτάω για κάποια εφαρμογή. Λειτουργεί και κάνει νομίζω ακριβώς αυτό που θες. Μένει ο διακόπτης ανοικτός, αλλά στην ουσία δεν λειτουργεί. Είναι όπως αν έχεις επιλεγμένα δεδομένα+wifi , αλλά στην πραγματικότητα είναι κλειστά τα δεδομένα όσο είσαι συνδεδεμένος στο wifi (o διακόπτης παραμένει ανοικτός). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Υπάρχει κάποιος να μου πει ένα πρόγραμμα για όταν είναι κλειστή η οθόνη να κλείνει και το Wi-Fi?Γιατί ο διακόπτης Ναι παραμένει ανοιχτός αλλά και το ίντερνετ είναι σε λειτουργία μην το ξαναλέω και γίνομαι κουραστικός θέλω μόνο κάποιον να μου προτείνει μια εφαρμογή όχι τύπου αυτό το κάνει και το κινητό σου ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Υπάρχει κάποιος να μου πει ένα πρόγραμμα για όταν είναι κλειστή η οθόνη να κλείνει και το Wi-Fi?Γιατί ο διακόπτης Ναι παραμένει ανοιχτός αλλά και το ίντερνετ είναι σε λειτουργία μην το ξαναλέω και γίνομαι κουραστικός θέλω μόνο κάποιον να μου προτείνει μια εφαρμογή όχι τύπου αυτό το κάνει και το κινητό σου ευχαριστώ. E αφού το κάνει να μην στο πουν? Έτσι, βάλτους και χέρι που προσπαθούν να σε βοηθήσουν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 E αφού το κάνει να μην στο πουν? Έτσι, βάλτους και χέρι που προσπαθούν να σε βοηθήσουν!!! Λες να μην ξέρω ότι το κάνει το κινητό αυτό;απλά σε μένα δεν λειτουργεί μένει πάντα ανοιχτό δηλαδή πως αλλιώς να το πω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Υπάρχει κάποιος να μου πει ένα πρόγραμμα για όταν είναι κλειστή η οθόνη να κλείνει και το Wi-Fi?Γιατί ο διακόπτης Ναι παραμένει ανοιχτός αλλά και το ίντερνετ είναι σε λειτουργία μην το ξαναλέω και γίνομαι κουραστικός θέλω μόνο κάποιον να μου προτείνει μια εφαρμογή όχι τύπου αυτό το κάνει και το κινητό σου ευχαριστώ.Wifi automatic. Αν έχεις έκδοση android μέχρι lollipop δοκίμασε και το deep sleep battery saver. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Wifi automatic. Αν έχεις έκδοση android μέχρι lollipop δοκίμασε και το deep sleep battery saver. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Ευχαριστώ ρε φίλε να σαι καλά για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Ρε παιδιά έχετε να προτείνεται κάποιο καλό εορτολόγιο Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Ρε παιδιά έχετε να προτείνεται κάποιο καλό εορτολόγιοΕγώ έχω το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.duk3r.eortologio2 Έχει και widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Aυτό χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ngoumotsios.eortologio&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Εγώ έχω το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.duk3r.eortologio2 Έχει και widget.Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Υπάρχει κάποιος να μου πει ένα πρόγραμμα για όταν είναι κλειστή η οθόνη να κλείνει και το Wi-Fi?Γιατί ο διακόπτης Ναι παραμένει ανοιχτός αλλά και το ίντερνετ είναι σε λειτουργία μην το ξαναλέω και γίνομαι κουραστικός θέλω μόνο κάποιον να μου προτείνει μια εφαρμογή όχι τύπου αυτό το κάνει και το κινητό σου ευχαριστώ. Αν έχεις το Viber, είναι αυτό που ευθύνεται και δεν κλείνει το wifi. Απενεργοποιείς τη σχετική επιλογή από τις ρυθμίσεις του Viber και δεν χρειάζεσαι άλλο πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts