salmp7 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 έπρεπε να έχει κάτι ακόμα; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 υπάρχει κάποια εφαρμογή που γενικά σε όλες τις εφαρμογές να μειώνει τα δεδομένα που καταναλώνουν μέσω συμπίεσης; όπως νομίζω έκανε μια εφαρμογή του Opera αλλά δεν την βρίσκω τώρα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 έπρεπε να έχει κάτι ακόμα; τι εκδοση android εχεις; πρεπει να βρεις (αν εχει καπου) επιλογη για να ανεβασεις το priority υπάρχει κάποια εφαρμογή που γενικά σε όλες τις εφαρμογές να μειώνει τα δεδομένα που καταναλώνουν μέσω συμπίεσης; όπως νομίζω έκανε μια εφαρμογή του Opera αλλά δεν την βρίσκω τώρα το opera max λες, δεν ξερω τι απεγινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 τι εκδοση android εχεις; πρεπει να βρεις (αν εχει καπου) επιλογη για να ανεβασεις το priority 7.1.1 Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 ε, googlαρε, π.χ.: The second way to get into your app’s notification priority level setting is to go to the Apps tab in your Settings Menu. To get there, pull down your notification bar twice so you can tap the “Gear” icon. android-7-notification-priority-levels-gear-icon From here, tap the “Apps” tab. android-7-notification-priority-levels-apps-tab Scroll to the app you’d like to alter and tap on it. You’ll see the options in the app; one of those will be “Notifications.” Tapping on it will bring you to the screen where you can alter the importance level and other settings. android-7-notification-priority-levels-notifications-tab Once you are in this screen, you will see the same screen as you did in the More Settings link method. This way is a few more clicks, but this is the route you will want to use if you don’t see a notification for an app and want to make changes. https://www.maketecheasier.com/configure-android-7-notification/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 υπάρχει κάποια εφαρμογή που γενικά σε όλες τις εφαρμογές να μειώνει τα δεδομένα που καταναλώνουν μέσω συμπίεσης; όπως νομίζω έκανε μια εφαρμογή του Opera αλλά δεν την βρίσκω τώρα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Το Opera Max είναι πλέον discontinued από τον Αύγουστο αν θυμάμαι καλά. Σαν εναλλακτικές μπορείς να τσεκάρεις τα παρακάτω με παρόμοια φιλοσοφία: DataEye Protect Free VPN+Data Manager Datally: mobile data-saving & WiFi app by Google Υ.Γ. Δεν έχω δοκιμάσει καμία από τις παραπάνω για να σου πω εντυπώσεις. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή να μπλοκαρω μόνο τις κλήσεις από έναν αριθμό και όχι τα sms. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή να μπλοκαρω μόνο τις κλήσεις από έναν αριθμό και όχι τα sms. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άμα πας στις "Ρυθμίσεις Κλήσεων" - "Απόριψη κλήσης" και βάλεις τον αριθμό στην "Λίστα αυτόματης απόρριψης", σου έρχονται sms; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Άμα πας στις "Ρυθμίσεις Κλήσεων" - "Απόριψη κλήσης" και βάλεις τον αριθμό στην "Λίστα αυτόματης απόρριψης", σου έρχονται sms;Όχι δεν μου έρχεται τίποτα από τα δύο ούτε sms Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Όχι δεν μου έρχεται τίποτα από τα δύο ούτε sms Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είσαι root; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Αν μπεις στο YouTube από Firefox παίζουν όλα στο φόντο και εσύ μπροστά κάνεις ότι θες.Και πως γίνεται αυτό? Με το που πάω να ανοίξω κάτι άλλο στον Firefox ή άλλη εφαρμογή σταματάει το βίντεο στο YouTube. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Είσαι root;Όχι δεν είμαι root Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 ξερει κανεις αν το skype lite εχει stable εκδοση; γιατι αναβαθμιζα απο το apkmirror και καπως συνδεθηκε με το play και μου εβγαλε οτι ειμαι στην beta εκδοση, testing program κλπ, χωρια που ειναι και "unrealeased", μηπως γι αυτο ειμαι στην beta; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzeskos Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Υπάρχει τρόπος η εφαρμογή , πού ενώ θα έχω συνδέσει με WiFi (TV tuner) στο κινητό μου ,να μπορώ να έχω τα data ανοιχτά , γιατί μου τα κλείνει αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 (edited) Κάποια εφαρμογή να κλειδώνουμε εφαρμογές ; Edited December 2, 2017 by johnnis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Ε ναι. Αυτό θέλω. Μέσω του κυριου κινητού θέλω να γίνονται όλα αλλά να το ελέγχω από το 2ο Στάλθηκε από το NEM-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝα προτείνω μια ιδέα.. wifi hotspot στο κύριο κινητό και σύνδεση στο hotspot το 2ο.Εγκατασταση του teamviewer host στο κύριο και του teamviewer remote control στο 2ο. Και μέσω του 2ου θα χειρίζεσαι το κύριο Στάλθηκε από το X5PROx32 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 εφαρμογή κάμερας 3D panorama υπάρχει; αντίστοιχη υλοποίηση του honor 9; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 υπάρχει κάποια ρύθμιση να μειώνει τα δεδομένα που καταναλώνει η εφαρμογή Facebook όταν κάποιος την χρησιμοποιεί; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Γιατί δεν χρησιμοποιείς την εφαρμογή Facebook lite που είναι σχεδιασμένη για ακριβώς αυτό τον λόγο; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 υπάρχει κάποια ρύθμιση να μειώνει τα δεδομένα που καταναλώνει η εφαρμογή Facebook όταν κάποιος την χρησιμοποιεί; Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΥπάρχει επιλογή μέσα από την εφαρμογή του Facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Γιατί δεν χρησιμοποιείς την εφαρμογή Facebook lite που είναι σχεδιασμένη για ακριβώς αυτό τον λόγο; Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΑκριβώς αυτό. Παναλαφρη και δεν τρώει τίποτα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 αξιόλογη εφαρμογή για θερμοκρασία μπαταρίας υπάρχει; πως θα δω ποια εφαρμογή μου κάνει ζημιά; βλέπω τώρα τελευταία σε άκυρες στιγμές όταν το τηλέφωνο είναι σε αναμονή να ζεσταίνεται χωρίς λόγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Υπαρχει καμμια εφαρμογη που να δειχνει η εισερχομενη κληση σε ποιον ανηκει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 αξιόλογη εφαρμογή για θερμοκρασία μπαταρίας υπάρχει; πως θα δω ποια εφαρμογή μου κάνει ζημιά; βλέπω τώρα τελευταία σε άκυρες στιγμές όταν το τηλέφωνο είναι σε αναμονή να ζεσταίνεται χωρίς λόγοBetterbatterystats και Gsam για να δεις τι τρώει μπαταρία. Ειδικά το Betterbatterystats βγάζει πολλές πληροφορίες αν έχεις ροοτ. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Betterbatterystats και Gsam για να δεις τι τρώει μπαταρία. Ειδικά το Betterbatterystats βγάζει πολλές πληροφορίες αν έχεις ροοτ. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkOk φίλε, θα τα δοκιμάσω, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts