cb600f Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 (edited) Και γιατί δεν έκανες το ίδιο στα Windows για να ησυχασεις? Γιατί το windows είναι στο συρτάρι του. Βασικά, την προώθηση την έκανα στο Gmail, όταν ακόμη προσπαθούσα να βάλω τον λογαριασμό στο 930, που οι ρυθμίσεις για τα wp10 ήταν παλιές.... Στο Android οι ρυθμίσεις ήταν "καινούργιες" ούτως ή άλλως. Τηλέφωνο και καλά για επαγγελματίες και δεν έμπαινε το mail. Ναι ναι ξέρω, σε σας όλα μπήκαν κανονικά και λειτουργούν απροβλημάτιστα. Στο συρτάρι του φίλε μου. Το μέρος που από ότι φαίνεται φτιάχτηκε για να ζει. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited November 26, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 αυτο: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.innologica.inoreader το export (απο το feedly) και το import subscriptions στον inoreader πρεπει να το κανεις απο σταθερο υπολογιστη παντως πρωτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Έχεις μπερδευτεί κάπου. Καλό είναι να μην παραπληροφορουμε τον κόσμο, αν έχεις κάποιο προσωπικό ζόρι με το πρόγραμμα. Το Cloudmagic/Newton δεν απαιτεί καμία συνδρομή για να δουλέψει όπως πριν. Η ίδια χρηστικότητα υπάρχει όπως πριν και παίζει τέλεια Δωρεάν. Εταιρικό e-mail μέσω Exchange, Hotmail, Yahoo όλα κομπλέ. Sent from my m1 note using Tapatalk Έχεις μπερδευτεί κάπου. Καλό είναι να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο, αν έχεις κάποια προσωπική συμπάθεια με το "πρόγραμμα" ή κάποιο όφελος. Πλέον δεν δουλεύουν οι ειδοποιήσεις κάτι το οποίο είναι από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά σε ένα App για emails μαζί με κάποια άλλα χαρακτηριστικά ακόμη. Χωρίς να ενημερώσουν κάποιο καιρό πριν ξαφνικά μια μέρα κατέβηκε Update και πλέον εξαφανίστηκε το CloudMagic. Ξαφνικά βλέπεις ότι στο κινητό σου υπάρχει μια εφαρμογή που λέγεται Newton και ότι έχεις χάσει Email της δουλειάς για κάποιες ώρες. Για όσους δεν παίζουμε αλλά δουλεύουμε αυτό ήταν πολύ σημαντικό και μας κόστισε. Ας μην επεκταθώ. Αρκεί να πω ότι έστειλαν Email και ζήτησαν συγνώμη. Αν είχαν ακολουθήσει μια λογική να ενημερώσουν κάποιο διάστημα πριν και να βάλουν μια λογική τιμή. Πχ αγορά της εφαρμογής μια φορά και όχι με συνδρομή κάθε χρόνο, με μια λογική τιμή και όχι φυσικά 60 ευρώ το χρόνο τότε ναι και εγώ θα ήμουν μέσα σε αυτούς που θα την αγόραζαν(όπως κάνω συνέχεια τελευταία με εφαρμογές που χρησιμοποιώ και αξίζουν) . Το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι μπερδεμένος δεν είμαι και μπορώ να έχω τη γνώμη μου χωρίς να παίρνω άδεια από κάποιον πριν την εκφράσω. Οπότε συνεχίζουμε με ένα αστεράκι στο Newton γιατί δεν είναι σωστό που κοροϊδεύουν τον κόσμο και κρατάνε θετικές αξιολογήσεις από το CloudMagic (γιατί άραγε δεν βγήκε καινούργια εφαρμογή αλλά το Newton συνέχισε ως Update;) και βάζουμε κάποια από τις άλλες πολύ καλές εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 μου έστειλε ένα μέλος του φόρουμ ένα αρχείο widget το οποίο είναι σε μορφή rw με μια αναζήτηση που έκανα στο νετ είδα ότι είναι αρχείο zip δεν μου έχει ξανά τύχει τέτοιο αρχείο....:lol: πως το κάνω εγκατάσταση......:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Εμένα δουλεύει οκ (.......hotmail.com) Να σου πω. 2 φορές είχε κολλήσει και δεν έκανε συγχρονισμό (το hotmail.gr σε android 5.1). Την 1η φορά δεν το είχα παρατηρήσει, αλλά τη 2η δεν έφερνε τίποτα. Αυτό που υποψιάζομαι ότι δημιουργεί το πρόβλημα είναι ότι ανοίγω το 640 μου (να δω μήπως και διορθώθηκε τίποτα). Διορθώθηκε 1 φορά με αφαίρεση και προσθήκη του λογαριασμού εν νέου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Περί Newton... Άλλαξα και εγώ εφαρμογή γιατί με εκνευρίζει το κίτρινο "αγοράστε συνδρομή" και το οποίο μου τονισαν ότι δεν θα αφαιρέσουν. Μου έρχονται όμως κανονικά ειδοποιήσεις. Και για τα δύο mail (Gmail) που έχω. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 (edited) Γιατί το windows είναι στο συρτάρι του. Βασικά, την προώθηση την έκανα στο Gmail, όταν ακόμη προσπαθούσα να βάλω τον λογαριασμό στο 930, που οι ρυθμίσεις για τα wp10 ήταν παλιές.... Στο Android οι ρυθμίσεις ήταν "καινούργιες" ούτως ή άλλως. Τηλέφωνο και καλά για επαγγελματίες και δεν έμπαινε το mail. Ναι ναι ξέρω, σε σας όλα μπήκαν κανονικά και λειτουργούν απροβλημάτιστα. Στο συρτάρι του φίλε μου. Το μέρος που από ότι φαίνεται φτιάχτηκε για να ζει. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Όπως βολευεσαι φίλε μου. Εγώ το μόνο που σου είπα είναι όπως εδω που ο φίλος είχε πρόβλημα με το Hotmail του εσύ του έδωσε την λύση να το κάνει προώθηση στο Gmail, έτσι κι εσύ θα μπορούσες να ακολουθήσεις την ίδια λύση όταν είχες το ίδιο πρόβλημα με το Gmail στα wp. Τόσο απλό. Τώρα για τα περί επαγγελματία, επειδή ανήκω σε αυτή την κατηγορία, μια χαρά έκανα την επαγγελματική χρήση και μάλιστα με απόλυτη ασφάλεια. Όμως αρκετά με το off topic. Edited November 26, 2016 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 (edited) Σωστά. Δεν βλέπω τι διαφορετικό έγραψα εγώ. Προώθηση στο Gmail και τέλος. Βέβαια, το "όποιος βολεύεται" δεν είναι και τόσο απλό. Κάποιοι άκουσαν επίσημα "χείλη", πίστεψαν και πλήρωσαν μία συσκευή. Και αυτό πάλι με την ασφάλεια..... Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited November 26, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 (edited) Έχεις μπερδευτεί κάπου. Καλό είναι να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο, αν έχεις κάποια προσωπική συμπάθεια με το "πρόγραμμα" ή κάποιο όφελος. Πλέον δεν δουλεύουν οι ειδοποιήσεις κάτι το οποίο είναι από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά σε ένα App για emails μαζί με κάποια άλλα χαρακτηριστικά ακόμη. Χωρίς να ενημερώσουν κάποιο καιρό πριν ξαφνικά μια μέρα κατέβηκε Update και πλέον εξαφανίστηκε το CloudMagic. Ξαφνικά βλέπεις ότι στο κινητό σου υπάρχει μια εφαρμογή που λέγεται Newton και ότι έχεις χάσει Email της δουλειάς για κάποιες ώρες. Για όσους δεν παίζουμε αλλά δουλεύουμε αυτό ήταν πολύ σημαντικό και μας κόστισε. Ας μην επεκταθώ. Αρκεί να πω ότι έστειλαν Email και ζήτησαν συγνώμη. Αν είχαν ακολουθήσει μια λογική να ενημερώσουν κάποιο διάστημα πριν και να βάλουν μια λογική τιμή. Πχ αγορά της εφαρμογής μια φορά και όχι με συνδρομή κάθε χρόνο, με μια λογική τιμή και όχι φυσικά 60 ευρώ το χρόνο τότε ναι και εγώ θα ήμουν μέσα σε αυτούς που θα την αγόραζαν(όπως κάνω συνέχεια τελευταία με εφαρμογές που χρησιμοποιώ και αξίζουν) . Το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι μπερδεμένος δεν είμαι και μπορώ να έχω τη γνώμη μου χωρίς να παίρνω άδεια από κάποιον πριν την εκφράσω. Οπότε συνεχίζουμε με ένα αστεράκι στο Newton γιατί δεν είναι σωστό που κοροϊδεύουν τον κόσμο και κρατάνε θετικές αξιολογήσεις από το CloudMagic (γιατί άραγε δεν βγήκε καινούργια εφαρμογή αλλά το Newton συνέχισε ως Update;) και βάζουμε κάποια από τις άλλες πολύ καλές εφαρμογές. Ξαναλεω, κάτι έχεις χάσει. Σιγά μην έχω μετοχές και της εταιρείας. Μια χαρά δουλεύουν οι ειδοποιήσεις Και κανένα χαμένο email δεν υπήρξε με την μετάβαση στο Newton. Ή δεν ξέρεις να δουλέψεις το πρόγραμμα ή κάποιο θέμα έχει το κινητό σου. Για νορμάλ χρήση, πληρωμή δεν χρειάζεται. ***** Sent from my m1 note using Tapatalk Edited November 28, 2016 by truckman Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Sigic σε προσφορά 70% αξίζει ?? Λίγο που το δούλεψα μου φάνηκε εξερετικο!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κατεβάζουμε video από YouTube? Όσο κ αν έψαξα δεν μπορώ να βρω κ μου φαίνεται παράξενο να μην υπάρχει ούτε μια ???? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Aν ψάχνεις στο store... δε θα βρεις. Αν γκουγκλάρεις... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κατεβάζουμε video από YouTube? Όσο κ αν έψαξα δεν μπορώ να βρω κ μου φαίνεται παράξενο να μην υπάρχει ούτε μια ???? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Tubemate. Εκτός playstore. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 (edited) Υπάρχει τρόπος να μπλοκαρουμε τις διαφημίσεις (χωρίς root)? Έστω με pm Edited November 26, 2016 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Adguard premium. Το καλύτερο για μένα. Sent from my awesome LG G5 leather black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Sigic σε προσφορά 70% αξίζει ?? Λίγο που το δούλεψα μου φάνηκε εξερετικο!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλύτερα να πάρεις γνώμες στην ενότητα των GPS. Πάντως σε αυτή την τιμή βγαίνει αρκετές φορές τον χρόνο. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Υπάρχει τρόπος να μπλοκαρουμε τις διαφημίσεις (χωρίς root)? Έστω με pm Εδώ το adguard. http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/adguard-ad-blocker-doesnt-require-root-t2958895 Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Υπάρχει τρόπος να μπλοκαρουμε τις διαφημίσεις (χωρίς root)? Έστω με pm Δοκίμασε το dns666 από f-droid... Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 (edited) Ψάχνω μια ιδιαίτερη εφαρμογή και μόνο αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάποια αν μπορεί να με βοηθήσει. Θέλω να μετρήσω τετραγωνικά σε χωράφια και γενικά να μπορώ να έχω μια λίστα με ότι έχω μετρήσει και που βρίσκεται. Έχω δει διάφορες αλλά αν γνωρίζει κάποιος ποιά είναι η καλύτερη :) Δεν με ενδιαφέρει το κόστος. Edited November 27, 2016 by ela002 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Μια χαρά δουλεύουν οι ειδοποιήσεις Και κανένα χαμένο email δεν υπήρξε με την μετάβαση στο Newton. Επιβεβαιώνω και εγώ για Newton. Ειδοποιήσεις κανονικά , mail κανονικά στην μετάβαση και από gmail, Yahoo, hotnail Άλλο πράγμα η κριτική για χρέωση σε plus υπηρεσίες και άλλο πράγμα η ψευδή αποτύπωση της πραγματικότητας. Σε οποιαδήποτε εφαρμογή πριν δημοσιοποιήσουμε γενικές κρίσεις, ελέγχουμε πρώτα αν για κάποιο λόγο αφορούσε αποκλειστικά ατομικά προβλήματα , αν και γι αυτό δεν είμαι σίγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Υπάρχει κάποια αξιόπιστη εφαρμογή για μέτρηση απόδοσης μπαταρίας (τύπου % υγεία που απομένει με την πάροδο του χρόνου)? Έστω ότι έχω δύο ίδιες συσκευές και θέλω να δω ποια μπαταρία από τις δύο είναι σε καλύτερη κατάσταση, χωρίς να χρειαστεί να περάσω όλες τις εφαρμογές στην δεύτερη και να το δοκιμάσω μερικές εβδομάδες για να συγκρίνω... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει τρόπος να μπλοκαρουμε τις διαφημίσεις (χωρίς root)? Έστω με pm montoya κι εσύ εδώ? Πήρες το S7 edge τελικά; Ο πιο απλός τρόπος να μην έχεις διαφημίσεις σε μη ιντερνετικές εφαρμογές είναι προφανώς να κλείσεις προφανώς WIFI και δεδομένα δικτύου προσωρινά. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Αν δε σε ενοχλεί που δεν έχει συγχρονισμό με PC να δοκιμάσεις τη δική μου :D Ωραιότατη είναι και ας μην συγχρονίζει! Την έχω τέσσερις μήνες περίπου και δουλεύει μια χαρά! Αν μπορείς βάλε να φτιάχνουμε μόνοι μας κατηγορίες! :cool: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Υπάρχει τρόπος να μπλοκαρουμε τις διαφημίσεις (χωρίς root)? Έστω με pm Ναι, μπορείς να βάλεις UC browser και μέσα από τις ρυθμίσεις έχει μπλοκ. Μπορείς επίσης να βάλεις Mozilla Firefox και να περάσεις ένα πρόσθετο για ad block Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Υπάρχει το πληκτρολόγιο της Microsoft? Ναι, μπορείς να βάλεις UC browser και μέσα από τις ρυθμίσεις έχει μπλοκ. Μπορείς επίσης να βάλεις Mozilla Firefox και να περάσεις ένα πρόσθετο για ad block Ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει κάποια αξιόπιστη εφαρμογή για μέτρηση απόδοσης μπαταρίας (τύπου % υγεία που απομένει με την πάροδο του χρόνου)? Έστω ότι έχω δύο ίδιες συσκευές και θέλω να δω ποια μπαταρία από τις δύο είναι σε καλύτερη κατάσταση, χωρίς να χρειαστεί να περάσω όλες τις εφαρμογές στην δεύτερη και να το δοκιμάσω μερικές εβδομάδες για να συγκρίνω... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- montoya κι εσύ εδώ? Πήρες το S7 edge τελικά; Ο πιο απλός τρόπος να μην έχεις διαφημίσεις σε μη ιντερνετικές εφαρμογές είναι προφανώς να κλείσεις προφανώς WIFI και δεδομένα δικτύου προσωρινά. Όχι ακόμη. Περιμένω το καταμαυρο..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Υπάρχει το πληκτρολόγιο της Microsoft? Το SwiftKey είναι πλέον της Microsoft. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts