mr_47 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 .gr;;;;; όχι. com;;; Είσαι σίγουρος δεν θέλω να πω ότι δεν ξέρεις τι έχεις αλλά μήπως εκεί είναι το λάθος με. gr δεν έχω ξανά συναντήσει Gmail. Ναι, .gr, αλλά είναι hotmail, όχι gmail. Βασικά, το έχω περίπου 6 χρόνια και ενώ το είχα και σε άλλες συσκευές παλιότερα, πρώτη φόρα βλέπω τέτοια συμπεριφορά.. Περασμένο στο 2ο mail app, που έχουν τα Android smartphones. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Οκ από λάθος έγραψα Gmail. Έμαθα λοιπών δεν ήξερα πως το Hotmail υπάρχει και σε gr. Όλα καλά τότε. Δοκίμασε για το πρόβλημα που έχει μια άλλη εφαρμογή για mail και δεν αν φταίει αυτό. Εγώ δουλεύω αυτήν. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trtf.blue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Οκ από λάθος έγραψα Gmail. Έμαθα λοιπών δεν ήξερα πως το Hotmail υπάρχει και σε gr. Όλα καλά τότε. Δοκίμασε για το πρόβλημα που έχει μια άλλη εφαρμογή για mail και δεν αν φταίει αυτό. Εγώ δουλεύω αυτήν. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trtf.blue Καλά, δεν έγινε και κάτι. Τελικά, διέγραψα και ξαναπέρασα το account. Δείχνει να δουλεύει σωστά, για την ώρα. Thanks και για το suggestion. Μπήκε στη wishlist. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 παίδες ψάχνω εφαρμογή που να παίρνει φώτο προφίλ ατόμων από το fb μου και να τις βάζει στις επαφές μου, ώστε να μη κάθομαι να ψάχνω φώτο για τον καθένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 παίδες ψάχνω εφαρμογή που να παίρνει φώτο προφίλ ατόμων από το fb μου και να τις βάζει στις επαφές μου, ώστε να μη κάθομαι να ψάχνω φώτο για τον καθένα. Δες το sync.me απο το Market; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 sync.me ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Εγώ πάλι χρησιμοποιώ το Social Contact Photo Sync. Μπορεί να συγχρονίσει επαφές από τα γνωστά social networks, Facebook, Viber, WhatsApp. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφιερώσεις λίγη ώρα έτσι ώστε να κάνεις το link της κάθε επαφής σου με την αντίστοιχη επαφή στο social network έτσι ώστε να ξέρει από πού θα τραβάει κάθε φορά την εικόνα. Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Θέλω να ρωτήσω κάτι παιδιά, σε όσους δουλεύουν ή δούλεψαν την εφαρμογή του MEGA, για αποθήκευση αρχείων στο cloud. Ανεβάσω κάποιο αρχείο δικό μου και προσπαθώ να πάρω το link για να το στείλω για παράδειγμα σε κάποιον άλλον για να το κατεβάσει. Όταν πατήσω λοιπόν "Get link" μου βγάζει 3 επιλογές, επιλέγω την 1η, η οποία λέει "Link without key", μου αντιγράφει το link αλλά όταν το κάνω επικόλληση στον πλοηγό μου ζητάει "Decryption key", και να επικοινωνήσω, λέει, με τον δημιουργό του link για αυτό (δηλαδή εμένα!) ενώ εγώ δεν έχω βάλει κάτι!! Ποιο είναι δηλαδή το Decryption key ενώ δεν το έβαλα εγώ; Τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Διάλεξε την επιλογή with key , αν θυμάμαι καλά τα γράφει ανάποδα. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Θέλω να ρωτήσω κάτι παιδιά, σε όσους δουλεύουν ή δούλεψαν την εφαρμογή του MEGA, για αποθήκευση αρχείων στο cloud. Ανεβάσω κάποιο αρχείο δικό μου και προσπαθώ να πάρω το link για να το στείλω για παράδειγμα σε κάποιον άλλον για να το κατεβάσει. Όταν πατήσω λοιπόν "Get link" μου βγάζει 3 επιλογές, επιλέγω την 1η, η οποία λέει "Link without key", μου αντιγράφει το link αλλά όταν το κάνω επικόλληση στον πλοηγό μου ζητάει "Decryption key", και να επικοινωνήσω, λέει, με τον δημιουργό του link για αυτό (δηλαδή εμένα!) ενώ εγώ δεν έχω βάλει κάτι!! Ποιο είναι δηλαδή το Decryption key ενώ δεν το έβαλα εγώ; Τι κάνω λάθος; το λαθος σου ειναι οτι πατας link without key.θα επιλεξεις Link with key και θα κανεις copy οπου θα το στειλεις στον ενδιαφερομενο. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Διάλεξε την επιλογή with key , αν θυμάμαι καλά τα γράφει ανάποδα. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το λαθος σου ειναι οτι πατας link without key.θα επιλεξεις Link with key και θα κανεις copy οπου θα το στειλεις στον ενδιαφερομενο. Ευχαριστώ παιδιά! Όντως φαίνεται να δουλεύει έτσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Θέλω να στείλω 100 μηνύματα σε έναν αριθμό. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να το κάνει αυτόματα? Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Είχε γράψει κάποιος για μια εφαρμογή η οποία σε έδινε την επιλογή, ένα βίντεο ανεβασμένο σε openload, file joker κτλπ, αντί να το κατεβάσεις να το στριμαρεις.θυμάται κανείς ποια είναι; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Θέλω να στείλω 100 μηνύματα σε έναν αριθμό. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να το κάνει αυτόματα? Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αλήθεια ήθελα να ήξερα τι θες να κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 αλήθεια ήθελα να ήξερα τι θες να κάνεις να πει σε καμια κοπελα 100 φορες σ αγαπω ισως :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 αλήθεια ήθελα να ήξερα τι θες να κάνεις Tου είπε η δασκάλα να γράψει 100 φορές δεν θα το ξανακάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Να στείλω στον αδερφό μου mail bomb .χε χε. Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- να πει σε καμια κοπελα 100 φορες σ αγαπω ισως :lol: Είμαι αρκετά μεγάλος για τέτοια. Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Να στείλω στον αδερφό μου mail bomb .χε χε. Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είμαι αρκετά μεγάλος για τέτοια. Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο έρωτας δεν έχει ηλικία φίλε μου.....:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Παιδια καμμια δεωρεαν εφαρμογη πλοηγησης που να λειτουργει off line? Χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα το HERE αλλα απο χθες δεν μου ανοιγει.. Thanks Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Παιδια καμμια δεωρεαν εφαρμογη πλοηγησης που να λειτουργει off line? Χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα το HERE αλλα απο χθες δεν μου ανοιγει.. Thanks Δες το maps.me νομίζω ότι λειτουργεί χωρίς ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ναι, ειναι offline απο μια ματια που ερριξα. Θα το δοκιμασω. Thanks Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 μου ηρθε ενα μηνυμα στο VIBER, απο το ιδιο το Viber και ελεγε οτι εχω ενα νεο μηνυμα απο το Viber. μολις ξεκλειδωσα και μπηκα μεσα να δω τι ειναι, οχι μονο δεν υπαρχει κατι, αλλα μου δειχνει συνεχεια οτι εχω ενα νεο μηνυμα (στις συνομιλίες) αλλα δεν ξερω ουτε που ειναι για να το δω, ουτε πως να το κανω να φυγει επανω απο το εικονιδιο το οτι εχει ερθει κατι !!!! εχει συμβει κατι τετοιο σε καποιον αλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 για πειτε ρε παιδια τροπους να ακουμε background youtube χωρις να ειμαστε ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 firefox... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 ogyoutube.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts