Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 6/11/2025 at 1:32 ΜΜ, tsiv said:

Και εμένα μου το κάνει αυτό και μάλιστα πριν στρίψω για το σπίτι μου... 

Αλλά δεν χρειάζεται να γκρινιάζουμε με τα πάντα! 

Έτσι κι αλλιώς τσάμπα στο δίνει, μη ζητάς και τα ρέστα!!! 😎

Aμεσα ,ναι.Εμμεσα δες λιγο τα κερδη της και θα καταλαβεις ποσο τα πληρωνουμε.

Πάνω που πήγα να κάνω ερώτηση το πρόβλημα διορθώθηκε. Χρησιμοποιώ το Eweather HD εδώ και μερικούς "αιώνες". Φυσικά αγορασμένο καθώς είναι άψογο στην πρόβλεψη. Χτες το βράδυ το συμβουλεύτηκα για τις αγροτικές εργασίες. Το πρωί κατά τις 5-6 που ξύπνησα, το άνοιξα και μου έβγαλε ειδοποίηση για εκ νέου αγορά. Διάβασα το changelog αλλά δεν είδα τίποτα. Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν δούλευε και το popup για να το αγοράσω ξανά.

Μπήκα 2-3 φορές ακόμη να δω τι γίνεται και τα ίδια. Τώρα μόλις το άνοιξα και εξαφανίστηκε. Πρώτη φορά που το συναντάω σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Εννοείται έχω ΠΑΝΤΑ internet και 5G και WiFi για να πω ότι δεν διάβασε σωστά την άδεια χρήσης.

10 ώρες πριν, tiffany said:

Πάνω που πήγα να κάνω ερώτηση το πρόβλημα διορθώθηκε. Χρησιμοποιώ το Eweather HD εδώ και μερικούς "αιώνες". Φυσικά αγορασμένο καθώς είναι άψογο στην πρόβλεψη. Χτες το βράδυ το συμβουλεύτηκα για τις αγροτικές εργασίες. Το πρωί κατά τις 5-6 που ξύπνησα, το άνοιξα και μου έβγαλε ειδοποίηση για εκ νέου αγορά. Διάβασα το changelog αλλά δεν είδα τίποτα. Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν δούλευε και το popup για να το αγοράσω ξανά.

Μπήκα 2-3 φορές ακόμη να δω τι γίνεται και τα ίδια. Τώρα μόλις το άνοιξα και εξαφανίστηκε. Πρώτη φορά που το συναντάω σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Εννοείται έχω ΠΑΝΤΑ internet και 5G και WiFi για να πω ότι δεν διάβασε σωστά την άδεια χρήσης.

Ο προγραμματιστής αναφέρει σε άλλο άτομο στο play store...

To eweather hdf και το eweather HD είναι η ίδια εφαρμογή ωστόσο η πρώτη είναι δωρεάν και η δεύτερη πληρώνεται από το 2010.

Το google play δεν επιτρέπει τη δημοσίευση δύο πανομοιότυπων εφαρμογών. 

Κάντε click στο e weather hdf - menu-options - report και θα αφαιρέσω τις διαφημίσεις.

Ελπίζω να σε βοηθήσει αυτό 

• 2 weeks later...

Το YouTube vanced ξαφνικά δεν μου δίνει επιλογή αλλαγής ποιότητας των βίντεο. Είναι μαυρισμένη η επιλογή δεν πετιέται. Υπάρχει κάποια άλλη έκδοση να λειτουργεί; Κάνω κάτι άλλο; Δοκίμασα και από το μενού διάφορες αλλαγές δεν έγινε κάτι.  

Έχει κανείς να προτείνει εφαρμογή (που να κλειδώνει) για να περάσω κάρτες, πιν, κτλ ? 

Είχα μια για χρόνια ( ΟΙ Safe) αλλά στο στήσιμο του νέου τηλεφώνου, δεν μου την εγκατέστησε και βλέπω ότι δεν υπάρχει πλέον στο store. Δεν θέλω αρχείο excel και παρεμφερείς λύσεις. Προτιμώ εφαρμογή (ιδανικά offline) με κλείδωμα και τοπικό backup αν θελήσω. Τα data τα έχω σε μορφή .xml και .csv

Ευχαριστώ!

Edited by Nikos_s3

35 minutes ago, Nikos_s3 said:

Έχει κανείς να προτείνει εφαρμογή (που να κλειδώνει) για να περάσω κάρτες, πιν, κτλ ? 

Είχα μια για χρόνια ( ΟΙ Safe) αλλά στο στήσιμο του νέου τηλεφώνου, δεν μου την εγκατέστησε και βλέπω ότι δεν υπάρχει πλέον στο store. Δεν θέλω αρχείο excel και παρεμφερείς λύσεις. Προτιμώ εφαρμογή (ιδανικά offline) με κλείδωμα και τοπικό backup αν θελήσω. Τα data τα έχω σε μορφή .xml και .csv

Ευχαριστώ!

Θα ήθελα και εγώ μια τέτοια 

1 ώρα πριν, Nikos_s3 said:

Ευχαριστώ!

Δεν ξέρω αν ψάχνεις κάτι τέτοιο! Εγώ αρκετό καιρό έχω αυτή και με βολεύει... 

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.awallet.free

On 8/11/2025 at 9:56 ΠΜ, ilka71 said:

γιατί ενίοτε τα βίντεο στο tiktok ο ήχος τους ακούγεται σαν να είναι μέσα σε πηγάδι; 

Προφανώς είναι τα AI video γι'αυτό. 

5 ώρες πριν, Titarasaudi said:

Δεν ξέρω αν ψάχνεις κάτι τέτοιο! Εγώ αρκετό καιρό έχω αυτή και με βολεύει... 

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.awallet.free

ευχαριστώ...δε θα την έλεγα την πιο όμορφη, αλλά την δουλειά την κάνει! 🙂

3 ώρες πριν, ilka71 said:

μπα κανονικά βίντεο είναι

Ναι κανονικά βίντεο είναι. Αλλά είναι φτιαγμένα με AI. Αυτά ακούγονται έτσι. Δύσκολο πλέον να καταλάβεις πιο είναι αληθινό και πιο ψεύτικο. Αλλά σου λέω με σιγουριά πως αυτά που είναι από AI ακούγονται λες και μιλάνε με μέσα από το πηγάδι. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια που πολλοί δύσκολα θα καταλάβουν ότι δεν είναι αληθινό

δοκίμασα μετά από πολύ καιρό το here we go gps Και ειδα οτι σου έλεγε και το όνομα της οδού που πρέπει να στρίψεις! στο google maps δεν γίνεται; 

ερχονται αλλαγες στο maps ουτως ή αλλως λογω gemini:
https://techmaniacs.gr/allazei-gia-panta-o-tropos-poy-chrisimopoioyme-to-google-maps-kai-yparchei-logos/

On 22/11/2025 at 2:11 ΠΜ, dentaltech_13 said:

Το YouTube vanced ξαφνικά δεν μου δίνει επιλογή αλλαγής ποιότητας των βίντεο. Είναι μαυρισμένη η επιλογή δεν πετιέται. Υπάρχει κάποια άλλη έκδοση να λειτουργεί; Κάνω κάτι άλλο; Δοκίμασα και από το μενού διάφορες αλλαγές δεν έγινε κάτι.  

Κι εγώ μόλις σήμερα το παρατήρησα. Δεν ξέρω αν έχει άλλη. Μάλλον ψάξιμο θέλει. Την 20.12.46 έχω. 

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• 3 weeks later...
On 22/11/2025 at 2:11 ΠΜ, dentaltech_13 said:

Εμένα τώρα ούτε τα βίντεο παίζουν. Μάλλον θέλει ψάξιμο για άλλη έκδοση vanced.

22 ώρες πριν, evris2013 said:

Εμένα τώρα ούτε τα βίντεο παίζουν. Μάλλον θέλει ψάξιμο για άλλη έκδοση vanced.

Δοκιμάστε την εφατμογή astron , κατά την γνώμη μου είναι άψογη, και κατέβασμα και login και χωρίς microG και αναδυόμενο παράθυρο και με σβυστή οθόνη και και !!!

Edited by geotzia

1 ώρα πριν, geotzia said:

Δοκιμάστε την εφατμογή astron , κατά την γνώμη μου είναι άψογη, και κατέβασμα και login και χωρίς microG και αναδυόμενο παράθυρο και με σβυστή οθόνη και και !!!

Ποια απ' όλα τα astron; 

Just now, geotzia said:

Δεν είναι από το Play Store η εφαρμογή;

3 minutes ago, evris2013 said:

Δεν είναι από το Play Store η εφαρμογή;

Oxi, μην περιμένεις από play store τέτοιες εφαρμογές. Είναι καθαρή όμως , τσεκαρισμένη και με virus total

Edited by geotzia

5 ώρες πριν, geotzia said:

Oxi, μην περιμένεις από play store τέτοιες εφαρμογές. Είναι καθαρή όμως , τσεκαρισμένη και με virus total

Τελικά βρήκα νέα έκδοση (20.51.39) χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσω νέο microG. Ίσως το παλιό να αρκεί. Έχει κανονικά αλλαγή ποιότητας βίντεο. 

8 ώρες πριν, evris2013 said:

Τελικά βρήκα νέα έκδοση (20.51.39) χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσω νέο microG. Ίσως το παλιό να αρκεί. Έχει κανονικά αλλαγή ποιότητας βίντεο. 

Από που κατέβασες την νέα έκδοση 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ