ilka71 Δημ. May 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2023 ερώτηση.... σε πολλές επαφές έχω μια ίδια λέξη στο όνομα τους . από παλιά για να θυμάμαι σε ποιον ανήκαν όλες αυτές. υπάρχει τρόπος με την μια να σβήσω αυτή τη λέξη από αυτές τις επαφές; να κάνω rename δηλαδή αλλά μόνο για να σβήσω μια λέξη από καθεμία από αυτές τις επαφές. (αυτή η λέξη είναι ίδια σε όλες αυτές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2023 21 ώρες πριν, ilka71 said: ερώτηση.... σε πολλές επαφές έχω μια ίδια λέξη στο όνομα τους . από παλιά για να θυμάμαι σε ποιον ανήκαν όλες αυτές. υπάρχει τρόπος με την μια να σβήσω αυτή τη λέξη από αυτές τις επαφές; να κάνω rename δηλαδή αλλά μόνο για να σβήσω μια λέξη από καθεμία από αυτές τις επαφές. (αυτή η λέξη είναι ίδια σε όλες αυτές) Δοκίμασε να τις σώσεις σε vcf αρχείο. Το ανοίγεις με word ή access και το βάζεις να αντικαταστήσει την λέξη που θες με ΚΕΝΌ. Νομίζω έτσι θα γίνει δουλειά. 2 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2023 Δοκίμασε να τις σώσεις σε vcf αρχείο. Το ανοίγεις με word ή access και το βάζεις να αντικαταστήσει την λέξη που θες με ΚΕΝΌ. Νομίζω έτσι θα γίνει δουλειά. ευχαριστώ, ξέρεις στο word με ποια ρύθμιση κάνουμε αυτό που λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. May 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2023 ευχαριστώ, ξέρεις στο word με ποια ρύθμιση κάνουμε αυτό που λες;Εύρεση κ αντικατάσταση. Στο pc τουλάχιστον, πατώντας εύρεση, εχει να επιλέξεις κ την αντικατάσταση Tapa 3 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2023 (edited) 6 ώρες πριν, ilka71 said: 8 ώρες πριν, akilleas said: Δοκίμασε να τις σώσεις σε vcf αρχείο. Το ανοίγεις με word ή access και το βάζεις να αντικαταστήσει την λέξη που θες με ΚΕΝΌ. Νομίζω έτσι θα γίνει δουλειά. ευχαριστώ, ξέρεις στο word με ποια ρύθμιση κάνουμε αυτό που λες; Ενημέρωσέ μας εάν δουλέψει κιόλας.... Edited May 17, 2023 by akilleas 1 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2023 Καλησπέρα στην παρέα, έχω μια απορία, μου στέλνει μήνυμα sms το PayPal και δεν καταλαβαίνω τι γράφει , τι πρέπει να κάνω για την σωστή γραμματοσειρά; Έχω το s21 + Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2023 Καλησπέρα στην παρέα, έχω μια απορία, μου στέλνει μήνυμα sms το PayPal και δεν καταλαβαίνω τι γράφει , τι πρέπει να κάνω για την σωστή γραμματοσειρά; Έχω το s21 +Μήπως είναι καμία απάτη; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2023 Καλησπέρα στην παρέα, έχω μια απορία, μου στέλνει μήνυμα sms το PayPal και δεν καταλαβαίνω τι γράφει , τι πρέπει να κάνω για την σωστή γραμματοσειρά; Έχω το s21 +Και σε μένα είχε έρθει ένα τέτοιο. Σταμάτησα την διαδικασία και έκλεισα άνοιξα την εφαρμογή και το μήνυμα την δεύτερη φορά ήρθε οκ.Είναι πολύ περίεργο αυτό το bugΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 8 ώρες πριν, tolisfar said: Μήπως είναι καμία απάτη; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπα όχι φίλε , μετά από αγορά ή επιστροφή, πιο παλιά ερχόταν μόνο eMail, τώρα βλέπω στέλνει και SMS 5 ώρες πριν, sgatzo said: Και σε μένα είχε έρθει ένα τέτοιο. Σταμάτησα την διαδικασία και έκλεισα άνοιξα την εφαρμογή και το μήνυμα την δεύτερη φορά ήρθε οκ. Είναι πολύ περίεργο αυτό το bug Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δοκίμασα, για να δούμε, thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 Υπαρχει κανενα προγραμμα να καθαριζει απο 'σκουπιδια' την internal sd card; Να μας απελευθερωνει εξτρα χωρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 sd maid 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 (edited) Καλησπέρα στη παρέα, υπάρχει κάποια εφαρμογή για τεστ σηματων οδήγησης και ολα τα συναφή; Τόσο σε ανδροιδ όσο (κυρίως ) σε υπολογιστή; Edited May 20, 2023 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 (edited) 24 minutes ago, Inevar said: Καλησπέρα στη παρέα, υπάρχει κάποια εφαρμογή για τεστ σηματων οδήγησης και ολα τα συναφή; Τόσο σε ανδροιδ όσο (κυρίως ) σε υπολογιστή; https://testdriver.gr/ Υπαρχει και γαι κινητο andorid αλλα νομιζω καλυτερα σε υπολογιστη Γραψε στο play Σήματα Edited May 20, 2023 by Γιάννης 1 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 On 19/5/2023 at 12:26 ΜΜ, patrickdrd said: sd maid Η free εκδοση ομως δεν βλεπω να κανει και πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gabriel x2 Δημ. May 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2023 Υπάρχει εφαρμογή, η κάποια ρύθμιση στον browser, για να μήν βγαίνουν αυτά τα ενοχλητικά παράθυρα, για αποδοχή η απόρριψη των cookies? Είμαι root αν έχει σημασία..... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. May 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2023 Υπάρχει εφαρμογή, η κάποια ρύθμιση στον browser, για να μήν βγαίνουν αυτά τα ενοχλητικά παράθυρα, για αποδοχή η απόρριψη των cookies? Είμαι root αν έχει σημασία.....Θα με ενδιέφερε κ εμένα χωρίς να είμαι root.Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2023 Η εφαρμογή iRecorder μετά από update έχει spyware. https://www.androidcentral.com/apps-software/irecorder-screen-recorder-is-a-malwareSent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2023 9 ώρες πριν, coulis said: Θα με ενδιέφερε κ εμένα χωρίς να είμαι root. Tapa Στον Όπερα έχει επιλογή τέτοια αλλά εμένα δεν μου δουλεύει πάντα καλά. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. May 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2023 Παιδιά υπάρχει κανένα δωρεάν vpn που να έχει Ελλάδα; Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2023 για πείτε καμιά καλή εφαρμογή για να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2023 για πείτε καμιά καλή εφαρμογή για να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια https:// addplay.google.com/store/apps/details?id=com.mobileferryhopperapp 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. June 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2023 Ξέρει κάποιος πως βάζουμε δικό μας ήχο ειδοποίησης συστήματος, ήχο ανάδρασης (το πάτημα δηλαδή) ;; Σε Samsung s23ultra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να γίνεται αυτόματα συγχρονισμός επαφών μεταξύ δύο λογαριασμών google, Δλδ όταν αποθηκεύω μια επαφή στον ένα λογαριασμό να συγχρονίζεται και με τον δεύτερο, είτε άμεσα είτε και με χρονικό περιθώριο πχ ανα μια εβδομάδα ή μήνα. Υπάρχει κάποιο apk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να γίνεται αυτόματα συγχρονισμός επαφών μεταξύ δύο λογαριασμών google, Δλδ όταν αποθηκεύω μια επαφή στον ένα λογαριασμό να συγχρονίζεται και με τον δεύτερο, είτε άμεσα είτε και με χρονικό περιθώριο πχ ανα μια εβδομάδα ή μήνα. Υπάρχει κάποιο apk? Μια φορά που το χρειάστηκα, κατέβασα αρχείο μπακαπ απο τον ένα λογαριασμό και το ανέβασα στον άλλο.Μπορείς κι έτσι να το κάνεις μια φορα τον μήνα αν έχεις διορθώσεις - προσθήκες ή διαγραφές στιν κύριο λογαριασμό. Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 3 ώρες πριν, thansof_7 said: Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να γίνεται αυτόματα συγχρονισμός επαφών μεταξύ δύο λογαριασμών google, Δλδ όταν αποθηκεύω μια επαφή στον ένα λογαριασμό να συγχρονίζεται και με τον δεύτερο, είτε άμεσα είτε και με χρονικό περιθώριο πχ ανα μια εβδομάδα ή μήνα. Υπάρχει κάποιο apk? Εγώ βρήκα αυτό. Για δες το λίγο Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts