paanos Δημ. May 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2021 παιδια καλημερα ! χθες παρατήρησα ενω εχω την photo προφιλ μου δημοσια στο facebook οταν παταει καποιος πανω (και παει επιλογη προβολη εικονας )δεν μπορει να δει ουτε σχολια ουτε λαικ ουτε τιποτα σαν να ειναι κλειδωμένη ! το ιδιο και για την γενικη εικονα πανω που ειναι ετσι και αλλιως δημοσια ! μπορει να μπει και να δει σχολια κτλ μονο απο Pc η αν παει στο προφιλ μου κατω κατω την μερα που αλλαξα την Photo ! ειναι καποια ρύθμιση αυτη παλι η ενα απο τα απειρα κολλήματα της εφαρμογης ...:blink: Πάτα πάνω στη προφίλ σου, από τις τελίτσες επεξεργασία ιδιωτικότητας (κάπως έτσι το μεταφράζω από τα Αγγλικά στα Ελληνικά) και άλλαξέ την σε Δημόσιο αν θέλεις να σου κάνουν λαικ όλοι, ή σε φίλοι αν θέλεις να σου κάνουν λαικ μόνο οι φίλοι σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 (edited) Πάτα πάνω στη προφίλ σου, από τις τελίτσες επεξεργασία ιδιωτικότητας (κάπως έτσι το μεταφράζω από τα Αγγλικά στα Ελληνικά) και άλλαξέ την σε Δημόσιο αν θέλεις να σου κάνουν λαικ όλοι, ή σε φίλοι αν θέλεις να σου κάνουν λαικ μόνο οι φίλοι σου. φιλε μου δημοσιο την εχω και δεν ανοιγει η photo ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΜΕΝΑ :mad: τελικα την βρηκα την λυση (νομιζω δηλαδη ) ! και στο προφιλ σου αλλα και πανω στην κεντρικη photo ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ περσινή σου photo ξανα (ενω την εχεις ηδη ανεβασμενη ) ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ...ειναι απιστευτο! ανοιγει απο pc ανοιγει απο αλλες εφαρμογες ανοίγει απο το facebook lite ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ στην βασικη εφαρμογη του playstore .. πραγματικα δεν υπαρχει χειροτερη εφαρμογη απο αυτη του facebook στο Playstore για μενα ..τοσα χρονια μετα και ειναι συνεχως το ενα bug πισω απο το αλλο ... Edited May 10, 2021 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 το facebook lite είναι για πέταμα πολλές φορές δεν φορτώνει τίποτα γεμιζει η μπάρα πάνω χωρίς ποτέ να τερματίζει,είπα να την δοκιμάσω για μην τρώγω πολλά mb όπως το κανονικό αλλά δεν παίζεται τελικά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 γενικά δεν υπάρχουν χειρότερες εφαρμογές απο fb, messenger και youtube.. ο νο1 λόγος που τα κινητα πλέον θέλουν τεράστια ποσά μνήμης για να δουλέψουν Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 το facebook lite είναι για πέταμα πολλές φορές δεν φορτώνει τίποτα γεμιζει η μπάρα πάνω χωρίς ποτέ να τερματίζει,είπα να την δοκιμάσω για μην τρώγω πολλά mb όπως το κανονικό αλλά δεν παίζεται τελικά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk γενικά δεν υπάρχουν χειρότερες εφαρμογές απο fb, messenger και youtube.. ο νο1 λόγος που τα κινητα πλέον θέλουν τεράστια ποσά μνήμης για να δουλέψουν Sent from my Nokia 9 using Tapatalk παιδια να δουλεύαν και σωστα να παει στο καλο ! διαβαστε πανω τι αλλο να πω ! ηθελα για επαγγελματικούς λογους να βαλω μια παλιοτερη photo μου στο προφιλ και ο κοσμος οχι απλα δεν μπορουσε να κανει λαικ ουτε καν να σχολιάσει ενω την ειχα δημοσια ! σκουπιδαριο ατελειωτο ... (ισχύει αυτο που σας λεω το δοκιμασα και με προφιλ φιλων ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Έχετε δει ότι η κανονική εφαρμογή facebook αν πάτε στο κινητό σας - ρυθμίσεις - λογαριασμοί - σας δείχνει 2 εικονίδια facebook και το ένα από αυτά έχει ένα νούμερο. Σε μερικά τηλέφωνα που το τσέκαρα είδα ότι συμβαίνει αυτό και δεν ξέρω τον λόγο γιατί μέχρι τώρα είχε ένα και μόνο εικονίδιο facebook στο παραπάνω μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 (edited) Μπήκα στο YouTube να δω ένα βίντεο που ήταν φλαγκαρισμένο ως "Ακατάλληλο για ανηλίκους" επειδή περιέχει σκηνές βίας. Ένα βίντεο μίας ταινίας που ανεβαίνει στο Netflix. Μου έβγαλε μία ειδοποίηση ότι επειδή είναι ακατάλληλο, πρέπει να επιβεβαιώσω ότι είμαι ενήλικος, και να στείλω πιστωτική κάρτα ή να στείλω την ταυτότητά μου. Ψάχνοντάς το λίγο, είδα ότι επειδή αλλάξαν κάποιοι νόμοι στην Ευρωπαϊκή ένωση, μπορεί να ζητηθεί από την Google επιβεβαίωση ηλικίας με αυτόν τον τρόπο. Έχουμε τέσσερα διαφορετικά Gmail στην οικογένεια, τα τρία εξ αυτών μου ζητάνε επιβεβαίωση ηλικίας, το ένα μπαίνει κανονικά. Εννοείται πως σε όλα οι ημερομηνίες γέννησης που έχω δηλώσει είναι σωστές και 30+ χρονών ηλικίας χρηστών, οπότε δεν εμφανιζόμαστε ως ανήλικοι. Και τσέκαρα και άλλα βίντεο μήπως έχει φάει κόλλημα με αυτό του Netflix, και πάλι τρώμε άκυρο. Το έχει πάθει κάποιος άλλος? Να αρχίσουμε να στέλνουμε ταυτότητες στην Google?Το βίντεο που το κάνει είναι αυτό αν θέλετε να δοκιμάσετε αν το κάνει σε εσάς. https://youtu.be/DlUeKjwwf44 ****Ανοίγοντας το "μάθετε περισσότερα" λέει τα εξής για κατοίκους Ευρωπαϊκής Ένωσης: Η οδηγία για τις Υπηρεσίες Οπτικοακουστικών Μέσων (AVMSD) αποτελεί την πανευρωπαϊκή εναρμόνιση των εθνικών νομοθεσιών σε σχέση με τα οπτικοακουστικά μέσα, τόσο όσον αφορά την παραδοσιακή ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση όσο και τις υπηρεσίες κατά απαίτηση. Η οδηγία για τις Υπηρεσίες Οπτικοακουστικών Μέσων (AVMSD) αναθεωρήθηκε πρόσφατα, προκειμένου να επεκταθούν ορισμένοι κανόνες στις πλατφόρμες κοινοποίησης βίντεο (VSPs). Σε συμμόρφωση με την οδηγία για τις Υπηρεσίες Οπτικοακουστικών Μέσων (AVMSD), μπορεί να σας ζητηθεί να επαληθεύσετε ξανά την ημερομηνία γέννησής σας, όταν βλέπετε βίντεο με περιορισμό ηλικίας. Ακολουθήστε τις προτροπές για να υποβάλετε εικόνα ενός έγκυρου αναγνωριστικού ή πιστωτικής κάρτας. Μάθετε περισσότερα για το τι κάνουμε με το αναγνωριστικό/την πιστωτική σας κάρτα. Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με την οδηγία για τις Υπηρεσίες Οπτικοακουστικών Μέσων (AVMSD), δείτε τον παρακάτω ιστότοπο. Edited May 14, 2021 by Brolas Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Τα ίδια κάνει και σε εμένα τον τελευταίο καιρό,δεν τους δίνω τίποτα από στοιχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Υπάρχει κάποιος άλλος launcher εκτός του Nova που να δέχεται εικονίδια? Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Υπάρχει κάποιος άλλος launcher εκτός του Nova που να δέχεται εικονίδια? Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όλοι. Ακόμα και κάποια κινητά και χωρίς εναλλακτικό louncher δέχονται εικονίδια. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Μπήκα στο YouTube να δω ένα βίντεο που ήταν φλαγκαρισμένο ως "Ακατάλληλο για ανηλίκους" επειδή περιέχει σκηνές βίας. Ένα βίντεο μίας ταινίας που ανεβαίνει στο Netflix. Μου έβγαλε μία ειδοποίηση ότι επειδή είναι ακατάλληλο, πρέπει να επιβεβαιώσω ότι είμαι ενήλικος, και να στείλω πιστωτική κάρτα ή να στείλω την ταυτότητά μου. Ψάχνοντάς το λίγο, είδα ότι επειδή αλλάξαν κάποιοι νόμοι στην Ευρωπαϊκή ένωση, μπορεί να ζητηθεί από την Google επιβεβαίωση ηλικίας με αυτόν τον τρόπο. Έχουμε τέσσερα διαφορετικά Gmail στην οικογένεια, τα τρία εξ αυτών μου ζητάνε επιβεβαίωση ηλικίας, το ένα μπαίνει κανονικά. Εννοείται πως σε όλα οι ημερομηνίες γέννησης που έχω δηλώσει είναι σωστές και 30+ χρονών ηλικίας χρηστών, οπότε δεν εμφανιζόμαστε ως ανήλικοι. Και τσέκαρα και άλλα βίντεο μήπως έχει φάει κόλλημα με αυτό του Netflix, και πάλι τρώμε άκυρο. Το έχει πάθει κάποιος άλλος? Να αρχίσουμε να στέλνουμε ταυτότητες στην Google?Το βίντεο που το κάνει είναι αυτό αν θέλετε να δοκιμάσετε αν το κάνει σε εσάς. https://youtu.be/DlUeKjwwf44 ****Ανοίγοντας το "μάθετε περισσότερα" λέει τα εξής για κατοίκους Ευρωπαϊκής Ένωσης: Η οδηγία για τις Υπηρεσίες Οπτικοακουστικών Μέσων (AVMSD) αποτελεί την πανευρωπαϊκή εναρμόνιση των εθνικών νομοθεσιών σε σχέση με τα οπτικοακουστικά μέσα, τόσο όσον αφορά την παραδοσιακή ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση όσο και τις υπηρεσίες κατά απαίτηση. Η οδηγία για τις Υπηρεσίες Οπτικοακουστικών Μέσων (AVMSD) αναθεωρήθηκε πρόσφατα, προκειμένου να επεκταθούν ορισμένοι κανόνες στις πλατφόρμες κοινοποίησης βίντεο (VSPs). Σε συμμόρφωση με την οδηγία για τις Υπηρεσίες Οπτικοακουστικών Μέσων (AVMSD), μπορεί να σας ζητηθεί να επαληθεύσετε ξανά την ημερομηνία γέννησής σας, όταν βλέπετε βίντεο με περιορισμό ηλικίας. Ακολουθήστε τις προτροπές για να υποβάλετε εικόνα ενός έγκυρου αναγνωριστικού ή πιστωτικής κάρτας. Μάθετε περισσότερα για το τι κάνουμε με το αναγνωριστικό/την πιστωτική σας κάρτα. Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με την οδηγία για τις Υπηρεσίες Οπτικοακουστικών Μέσων (AVMSD), δείτε τον παρακάτω ιστότοπο. Το βλέπω κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Το βλέπω κανονικά Σε ένα από τα τέσσερα Gmail της οικογενείας παίζει κανονικά και σε έμενα.Στα άλλα τρία έχουμε θέμα.Η πλάκα είναι ότι σε αυτά που ζητάει επιβεβαίωση ηλικίας μέσω πιστωτικής ή ταυτότητας κτλ,έχω περάσει για πληρωμή κάτι prepaid στο Google Pay με τα αληθή στοιχεία μου...:lol:Στο άλλο που το έχω χύμα,δεν μου ζητάει το ο,τιδήποτε! Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Οντως και σε εμενα θελει εγγραφο ή καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 Σε ένα από τα τέσσερα Gmail της οικογενείας παίζει κανονικά και σε έμενα.Στα άλλα τρία έχουμε θέμα.Η πλάκα είναι ότι σε αυτά που ζητάει επιβεβαίωση ηλικίας μέσω πιστωτικής ή ταυτότητας κτλ,έχω περάσει για πληρωμή κάτι prepaid στο Google Pay με τα αληθή στοιχεία μου...:lol:Στο άλλο που το έχω χύμα,δεν μου ζητάει το ο,τιδήποτε! Κι εμένα κανονικά παίζει. Δεν ζητάει τίποτα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 Εμένα μου βγάζει αυτό.. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 Μπήκα στο YouTube να δω ένα βίντεο που ήταν φλαγκαρισμένο ως "Ακατάλληλο για ανηλίκους" επειδή περιέχει σκηνές βίας. Ένα βίντεο μίας ταινίας που ανεβαίνει στο Netflix. Μου έβγαλε μία ειδοποίηση ότι επειδή είναι ακατάλληλο, πρέπει να επιβεβαιώσω ότι είμαι ενήλικος, και να στείλω πιστωτική κάρτα ή να στείλω την ταυτότητά μου. Ψάχνοντάς το λίγο, είδα ότι επειδή αλλάξαν κάποιοι νόμοι στην Ευρωπαϊκή ένωση, μπορεί να ζητηθεί από την Google επιβεβαίωση ηλικίας με αυτόν τον τρόπο. Έχουμε τέσσερα διαφορετικά Gmail στην οικογένεια, τα τρία εξ αυτών μου ζητάνε επιβεβαίωση ηλικίας, το ένα μπαίνει κανονικά. Εννοείται πως σε όλα οι ημερομηνίες γέννησης που έχω δηλώσει είναι σωστές και 30+ χρονών ηλικίας χρηστών, οπότε δεν εμφανιζόμαστε ως ανήλικοι. Και τσέκαρα και άλλα βίντεο μήπως έχει φάει κόλλημα με αυτό του Netflix, και πάλι τρώμε άκυρο. Το έχει πάθει κάποιος άλλος? Να αρχίσουμε να στέλνουμε ταυτότητες στην Google?Το βίντεο που το κάνει είναι αυτό αν θέλετε να δοκιμάσετε αν το κάνει σε εσάς. https://youtu.be/DlUeKjwwf44 Κι εμένα τελευταία μου έχει ζητήσει επιβεβαίωση για να παίξει κάποια βίντεο. Τελευταίο ήταν το trailer της ταινίας Running Scared που ήθελα να το δείξω σε έναν γνωστό για την δει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου ζήτησε επιβεβαίωση ηλικίας μέσω ταυτότητας/πιστωτικής/διπλώματος οδήγησης!!! Εκτός και αν είχε μέσα τη σκηνή sex μεταξύ Walker και Farmiga. To link πάντως που παρέθεσες σ' εμένα δεν ανοίγει καν, οπότε δεν ζητάει επιβεβαίωση ηλικίας. Γράφει πως είναι private video... Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 (edited) Έχετε δίκιο για το βίντεο που έβαλα,διότι το Netflix το κατέβασε από το κανάλι του στο Youtube,και δεν εμφανίζεται καν πλέον στις λίστες του.Αναζητήστε βιντεάκια με περιεχόμενο ακατάλληλο για ανηλίκους,πχ ατυχήματα με αυτοκίνητα-μοτοσυκλέτες,για να δείτε αν σας αφήνει.Βασικά πάρτε ένα έτοιμο βίντεο για το τσεκάρετε αν σας αφήνει ή όχι για να μην ψάχνετε. ***ΕΙΝΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ .*** Πάντως μέχρι στιγμής είναι λίγο χύμα η κατάσταση...Άλλους τους αφήνει,άλλους όχι.Κάτι μου λέει ότι κάποια στιγμή θα μας ζητηθεί σε όλους να γνωστοποιήσουμε μέσω ταυτότητας-διπλώματος-κάρτας τραπέζης,τα στοιχεία μας στην Google.Αρχίσανε μέσω της πλατφόρμας του Youtube με τα flagged βίντεο και θεωρώ ότι θα επεκταθεί κάποια στιγμή και σε άλλες υπηρεσίες.Προσωπική μου γνώμη πάντα.Μπορεί να λέω και βλακείες. Edited May 15, 2021 by Brolas Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 Έχετε δίκιο για το βίντεο που έβαλα,διότι το Netflix το κατέβασε από το κανάλι του στο Youtube,και δεν εμφανίζεται καν πλέον στις λίστες του.Αναζητήστε βιντεάκια με περιεχόμενο ακατάλληλο για ανηλίκους,πχ ατυχήματα με αυτοκίνητα-μοτοσυκλέτες,για να δείτε αν σας αφήνει.Βασικά πάρτε ένα έτοιμο βίντεο για το τσεκάρετε αν σας αφήνει ή όχι για να μην ψάχνετε. ***ΕΙΝΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ .*** Πάντως μέχρι στιγμής είναι λίγο χύμα η κατάσταση...Άλλους τους αφήνει,άλλους όχι.Κάτι μου λέει ότι κάποια στιγμή θα μας ζητηθεί σε όλους να γνωστοποιήσουμε μέσω ταυτότητας-διπλώματος-κάρτας τραπέζης,τα στοιχεία μας στην Google.Αρχίσανε μέσω της πλατφόρμας του Youtube με τα flagged βίντεο και θεωρώ ότι θα επεκταθεί κάποια στιγμή και σε άλλες υπηρεσίες.Προσωπική μου γνώμη πάντα.Μπορεί να λέω και βλακείες. Ούτε εγώ μπορούσα να δω το προηγούμενο βίντεο Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 Ούτε εγώ μπορούσα να δω το προηγούμενο βίντεο Σου ζήτησε να στείλεις ταυτότητα-πιστωτική ή στο έβγαλε private? Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 Εγώ αυτό με το ατύχημα μπορώ, το βίντεο της ταινίας του netflix είναι ιδιωτικό από αυτον που το ανέβασε. Υποψιν ότι έχω περάσει κάρτα στο παρελθόν, ομως αυτή τη στιγμή στον λογαριασμό δεν έχει κάποια περασμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 (edited) αν έχεις ενεργή κάρτα το βλέπεις αν όχι δεν σε αφήνει,ότι και καλά είσαι ενήλικος η κάποιο έγγραφο πιστοποίησης κτλ υποθέτω δεν το ξέρω στα σίγουρα,ούτε εγώ το βλέπω χωρίς κάρτα πάντως Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited May 15, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 Προσπαθώ να κάνω cast από you tube vanced στην τηλεόραση μέσω chromecast και μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Η εφαρμογη you tube vanced θα εκτελεστεί αφού ενημερώσετε τις υπηρεσίες Google Play". Σε όλα τα άλλα youtube, Netflix, Spotify, vlc κτλ. κάνω cast κανονικά χωρίς θέμα. Τι να ενημερώσω, δεν έχω κάτι να ενημερώσω, όλα είναι up to date. Και όταν πατάω εκεί που το γράφει κάνει να ανοίξει το play store αλλά δείχνει να φορτώνει και δεν ανοίγει ποτέ. Τι παίζει; όπως είπα είναι όλα updated, τόσο το play store όσο και το vanced. Δεν θυμάμαι αν είχα δοκιμάσει στο παρελθόν να κάνω cast από vanced... Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 (edited) δεν δουλεύει αν δεν εγκαταστήσεις το vanced και στην τηλεόραση και πάλι δεν είναι σίγουρο Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited May 16, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 Σε smart tv που έχω, κάνει κανονικά cast το vanced χωρίς να έχω εγκαταστήσει τίποτα στην τηλεόραση. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 Σε smart tv που έχω, κάνει κανονικά cast το vanced χωρίς να έχω εγκαταστήσει τίποτα στην τηλεόραση. Sent from my Galaxy S10eΑκριβώς τα ίδια και σε μένα. Δεν χρειάστηκε κάτι για την τηλεόραση. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts