mixalhs Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Εγώ έσβησα το tesla unread και έστρωσε. Εγώ αντιθέτως όχι. Με tesla παραμένει το πρόβλημα με viper που προέκυψε ξαφνικά, αλλά είναι οκ το gmail και αλλα mail apps. Με τις "ποσοτικές κουκκίδες" πού έβαλες τσέκαρε κάτι σε παρακαλώ... Ναι μεν ειδοποιεί προσθέτοντας κουκκίδα σε κάθε νέο mail άλλα εαν μπεις να δεις απλά από ποιόν ήρθε χωρίς όμως να το ανοίξεις, το θεωρεί διαβασμένο και μηδενίζει την αρίθμηση. Σε μένα τουλάχιστον. Ισχύει σε όλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Εγώ αντιθέτως όχι. Με tesla παραμένει το πρόβλημα με viper που προέκυψε ξαφνικά, αλλά είναι οκ το gmail και αλλα mail apps. Με τις "ποσοτικές κουκκίδες" πού έβαλες τσέκαρε κάτι σε παρακαλώ... Ναι μεν ειδοποιεί προσθέτοντας κουκκίδα σε κάθε νέο mail άλλα εαν μπεις να δεις απλά από ποιόν ήρθε χωρίς όμως να το ανοίξεις, το θεωρεί διαβασμένο και μηδενίζει την αρίθμηση. Σε μένα τουλάχιστον. Ισχύει σε όλους; Θα το τσεκάρω. Σβήσε το tesla και θα διαπιστώσεις πως θα συνεχίσεις να έχεις κανονικά ποσοτικές ενδείξεις. Μη το φοβάσαι. Επίσης αν θέλει, το κατεβάζεις ανά πάσα στιγμή μέσα από τον nova. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 (edited) Θα το τσεκάρω. Σβήσε το tesla και θα διαπιστώσεις πως θα συνεχίσεις να έχεις κανονικά ποσοτικές ενδείξεις. Μη το φοβάσαι. Επίσης αν θέλει, το κατεβάζεις ανά πάσα στιγμή μέσα από τον nova. Το έχω ήδη κάνει απεγκατάσταση σε μια από τις συσκευές. Παρουσιάζει όμως το πρόβλημα που σου είπα στις ποσοτικές ενδείξεις με τα email. Edited April 18, 2021 by mixalhs^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 γιατί έχει numeric dots o microsoft εν έτει 2021? κανενας δεν υπάρχει όπως ο nova για λιγότερες επιλογές ένα κάρο όπως σωστά λες και πρώτα μπαίνει ο nova μετά το power button :p lol τι είπα πάλι.... χαχάΕδώ και πολλά χρόνια φυσικά. Μήπως την επόμενη φορά να ψάξεις καλύτερα τι έχει και τι όχι; Ή μήπως να μας πεις ποια θεωρείς τα πολύ δυνατά στοιχεία του Nova που νομίζεις ότι δεν υπάρχουν στον Microsoft; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 α έχει μπράβο αντε τώρα στον microsoft και γω στο νόβα και άμα σου λείπει κάτι έλα πάλι και εν έτει 2022 εδώ θα είμαστε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Θα μας τρελάνει η εφαρμογή Aegean!!! H εφαρμογή της κλείνει μόνο ανιχνεύσει Ροοτ και μάλιστα ούτε με το Magisk Hide μπορώ να κάνω δουλειά!! Βρήκε κανείς κάποια λύση να δουλέψει με ροοτ; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpartali Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Θα μας τρελάνει η εφαρμογή Aegean!!! H εφαρμογή της κλείνει μόνο ανιχνεύσει Ροοτ και μάλιστα ούτε με το Magisk Hide μπορώ να κάνω δουλειά!! Βρήκε κανείς κάποια λύση να δουλέψει με ροοτ; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Άλλαξε όνομα στο Magisk μέσα από το μενού της εφαρμογής, κάνε καί μια επανεκκίνηση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Άλλαξε όνομα στο Magisk μέσα από το μενού της εφαρμογής, κάνε καί μια επανεκκίνηση .Δεν καταλαβΑίνω τι εννοείς. Πού να αλλάξω όνομα; Μέσα στο magisk hide δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpartali Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Δεν καταλαβΑίνω τι εννοείς. Πού να αλλάξω όνομα; Μέσα στο magisk hide δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Είμαι με άλλο τηλέφωνο τώρα χωρίς ρουτ, και δεν θυμάμαι ακριβώς τα βήματα. Μέσα από τις ρυθμίσεις του magisk κάπου πρέπει να λέει απόκρυψη του magisk Manager πατάς και βάζεις ότι όνομα θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 (edited) Δεν καταλαβΑίνω τι εννοείς. Πού να αλλάξω όνομα; Μέσα στο magisk hide δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Το δοκίμασα τώρα και δούλεψε! Πατάς ρυθμίσεις στο Magisk Και μετά την παρακάτω επιλογή.... Σε σένα πρέπει να λέει Hide ή Απόκρυψη και όχι restore που λέει σε μένα! Βάζεις άλλο όνομα, οτιδήποτε... Edited April 20, 2021 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Το δοκίμασα τώρα και δούλεψε! Πατάς ρυθμίσεις στο Magisk Και μετά την παρακάτω επιλογή.... Σε σένα πρέπει να λέει Hide ή Απόκρυψη και όχι restore που λέει σε μένα! Βάζεις άλλο όνομα, οτιδήποτε... Μπράβο παίχτη, δούλεψε!! Ευχαριστώ για την πρόταση! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Παιδια καλημερα. Το κινητο που επεσε στα χερια μου δεν εχει notification led. Δεν υπαρχει καμμια εφαρμογη να με ειδοποιει με καποιο τροπο οταν εχω αναπαντητη η SMS? Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 VIBER Με εχουν κανει μελος σε ενα γκρουπ, με πληθος μελων. Θα ηθελα να το παρακολουθω μονο απο το viber στον υπολογιστη, και οχι στο κινητο. Ωστοσο, λογω του συγχρονισμου, αυτο δεν φαινεται να ειναι εφικτο. Ομως, λογω της πληθωρας του υλικου που ανεβαινει στο γκρουπ, βλεπω σε λιγο να 'γεμιζει' ο χωρος του κινητου, και δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορω να ορισω που αποθηκευονται τα media του viber, αν μπορω να ορισω να αποθηκευονται στην external sd card. Σκεφτομαι τροπους λοιπον... - Υπαρχει τροπος να κανω, κατα καποιο τροπο, clear, ολα τα περιεχομενα μιας συγκεκριμενης συνομιλιας; Οχι ολων των συνομιλιων ομως. - Αν κανω delete chat, 'βγαινω' απο την ομαδα; Ή με το 1ο επομενο μηνυμα, κανονικα θα ειμαι 'μελος', και θα εχω 'καθαρισει' ολο το παλιο υλικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Παιδια καλημερα. Το κινητο που επεσε στα χερια μου δεν εχει notification led. Δεν υπαρχει καμμια εφαρμογη να με ειδοποιει με καποιο τροπο οταν εχω αναπαντητη η SMS? Ευχαριστω εκ των προτερων.Υπάρχουν τέτοιες εφαρμογές που εμφανίζουν στην οθόνη ένα τύπου led που αναβοσβηνει. Αλλά πρέπει να έχεις amoled οθόνη γιατί αν έχεις lcd θα ρουφάει την μπαταρία. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 δεν χρειάζεται εφαρμογή αν έχεις amoled είναι στις ρυθμίσεις της AOD,δυστυχώς και αυτή ρουφάει μπαταρία σαν το led δεν υπάρχει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Παιδια καλημερα. Το κινητο που επεσε στα χερια μου δεν εχει notification led. Δεν υπαρχει καμμια εφαρμογη να με ειδοποιει με καποιο τροπο οταν εχω αναπαντητη η SMS? Ευχαριστω εκ των προτερων.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dan_ru.ProfReminder Εγώ έχω βάλει ανά ένα λεπτό να με ειδοποιεί με έναν ήχο όταν έχω αναπάντητες, μηνύματα κλπ. Έχει πολλές επιλογές να το ρυθμίσεις όπως θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 VIBER Με εχουν κανει μελος σε ενα γκρουπ, με πληθος μελων. Θα ηθελα να το παρακολουθω μονο απο το viber στον υπολογιστη, και οχι στο κινητο. Ωστοσο, λογω του συγχρονισμου, αυτο δεν φαινεται να ειναι εφικτο. Ομως, λογω της πληθωρας του υλικου που ανεβαινει στο γκρουπ, βλεπω σε λιγο να 'γεμιζει' ο χωρος του κινητου, και δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορω να ορισω που αποθηκευονται τα media του viber, αν μπορω να ορισω να αποθηκευονται στην external sd card. Σκεφτομαι τροπους λοιπον... - Υπαρχει τροπος να κανω, κατα καποιο τροπο, clear, ολα τα περιεχομενα μιας συγκεκριμενης συνομιλιας; Οχι ολων των συνομιλιων ομως. - Αν κανω delete chat, 'βγαινω' απο την ομαδα; Ή με το 1ο επομενο μηνυμα, κανονικα θα ειμαι 'μελος', και θα εχω 'καθαρισει' ολο το παλιο υλικο; τι ωραια που νιωθω οταν διαβαζω τετοια μηνυματα και χρησιμοποιω telegram :D Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 VIBER Με εχουν κανει μελος σε ενα γκρουπ, με πληθος μελων. Θα ηθελα να το παρακολουθω μονο απο το viber στον υπολογιστη, και οχι στο κινητο. Ωστοσο, λογω του συγχρονισμου, αυτο δεν φαινεται να ειναι εφικτο. Ομως, λογω της πληθωρας του υλικου που ανεβαινει στο γκρουπ, βλεπω σε λιγο να 'γεμιζει' ο χωρος του κινητου, και δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορω να ορισω που αποθηκευονται τα media του viber, αν μπορω να ορισω να αποθηκευονται στην external sd card. Σκεφτομαι τροπους λοιπον... - Υπαρχει τροπος να κανω, κατα καποιο τροπο, clear, ολα τα περιεχομενα μιας συγκεκριμενης συνομιλιας; Οχι ολων των συνομιλιων ομως. - Αν κανω delete chat, 'βγαινω' απο την ομαδα; Ή με το 1ο επομενο μηνυμα, κανονικα θα ειμαι 'μελος', και θα εχω 'καθαρισει' ολο το παλιο υλικο;Έχει ρύθμιση το viber να μην αποθηκεύει αυτόματα στη γκαλερί ή να μειώσεις την ποιότητα και το μέγεθος των αρχείων. Δες ρυθμίσεις, μέσα κι αποθηκευτικός χώρος. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 τι ωραια που νιωθω οταν διαβαζω τετοια μηνυματα και χρησιμοποιω telegram :D Φαντάσου πόσο ωραία νοιώθουν κι όλοι αυτοί που δεν μπορούν να σε βρουν στο viber (που δυστυχώς ή ευτυχώς είναι η πολύ μεγάλη πλειοψηφία) .....:lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 ενώ ξεκίνησε καλά οποίος μπούρδος θέλει σε βρίσκει στο Viber.....ουστ!!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Υπάρχουν τέτοιες εφαρμογές που εμφανίζουν στην οθόνη ένα τύπου led που αναβοσβηνει. Αλλά πρέπει να έχεις amoled οθόνη γιατί αν έχεις lcd θα ρουφάει την μπαταρία. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν χρειάζεται εφαρμογή αν έχεις amoled είναι στις ρυθμίσεις της AOD,δυστυχώς και αυτή ρουφάει μπαταρία σαν το led δεν υπάρχει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dan_ru.ProfReminder Εγώ έχω βάλει ανά ένα λεπτό να με ειδοποιεί με έναν ήχο όταν έχω αναπάντητες, μηνύματα κλπ. Έχει πολλές επιλογές να το ρυθμίσεις όπως θέλεις Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Δοκιμασα καμμια 20ρια εφαρμογες με φωτακι στην οθονη αλλα μονο μια δουλεψε και μονο για μια φορα. Αλλα εφ οσον μου λετε θα ροκανιζει την μπαταρια δεν θα το προσπαθησω αλλο. Θα κανω μια προσπαθεια με την εφαρμογη ηχου οπως λεει ο φιλος pektis7 μπας και με βολεψει. Για μενα κινητο χωρις καποιου ειδους notification ειναι αιτια αλλαγης..Ευχαριστω. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Έχει ρύθμιση το viber να μην αποθηκεύει αυτόματα στη γκαλερί ή να μειώσεις την ποιότητα και το μέγεθος των αρχείων. Δες ρυθμίσεις, μέσα κι αποθηκευτικός χώρος. Και τα δυο τα εχω ηδη ετσι ρυθμισμενα απο την αρχη... Δεν μπορω να σβησω ολα τα μηνυματα μιας συνομιλιας, διχως να διαγραφω απο αυτην; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Και τα δυο τα εχω ηδη ετσι ρυθμισμενα απο την αρχη... Δεν μπορω να σβησω ολα τα μηνυματα μιας συνομιλιας, διχως να διαγραφω απο αυτην; επελεξε ολα τα μηνυματα εκτος από κανα δυο προσφατα και διεγραψε τα. ετσι και θα διαγραφουν τα μηνυματα και θα παραμεινεις στην συνομιλια που θες Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 τι ωραια που νιωθω οταν διαβαζω τετοια μηνυματα και χρησιμοποιω telegram :D Αυτό ακριβώς! Ας κάθονται οι άλλοι στα βαημπέρια τους! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 ενώ ξεκίνησε καλά οποίος μπούρδος θέλει σε βρίσκει στο Viber.....ουστ!!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Να μην έχει like το φόρουμ.. :respect: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts