montoya_42 Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Τι να πω κι εγώ που είμαι χρόνια με συμβόλαιο και δεν ήξερα ότι μπορούσες να μιλήσεις με άλλους δύο ταυτόχρονα! Η αναμονή κλήσης υπήρχε και από τα ασπρόμαυρα κινητά. Και στα παλιά χρόνια με τα Nokia το κάναμε... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 (edited) Εφαρμογη για εφημερευοντα φαρμακεια χωρις διαφημισεις και χωρις παιδικες αρρωστιες υπαρχει; edit Ακυρο ,μεσω browser ,οτι καλυτερο Edited March 7, 2021 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Εφαρμογη για εφημερευοντα φαρμακεια χωρις διαφημισεις και χωρις παιδικες αρρωστιες υπαρχει; edit Ακυρο ,μεσω browser ,οτι καλυτερο Βάλε το vrisko Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Την εχω φιλε αυτην ,μερικες φορες ομως δεν δουλευει ,ειναι ομως οτι καλυτερο εκει μεσα , βολευτικα με τον browser , ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Αξιόπιστη εφαρμογή για το κόψιμο διαφημίσεων σε facebook κλπ υπάρχει; Θα με ενδιέφερε η πληρωμή να είναι εφάπαξ και όχι με συνδρομή. Sent from my SM-F916B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Αξιόπιστη εφαρμογή για το κόψιμο διαφημίσεων σε facebook κλπ υπάρχει; Θα με ενδιέφερε η πληρωμή να είναι εφάπαξ και όχι με συνδρομή. Sent from my SM-F916B using TapatalkΓια Facebook, δυστυχώς όχι. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Καλησπέρα σε όλους, ψάχνω τρόπο να κάνω προγραμματισμένη εκτροπή κλήσεων. Το πρόβλημά είναι ότι οριακά στην μπροστινή πλευρά του σπιτιού έχω σήμα, αλλά στην πίσω πλευρά χάνω κλήσεις λόγω μηδαμινού σήματος (όλα αυτά σε κανονικό διαμέρισμά και όχι σε παλάτι..) Οπότε τις ώρες που είμαι στο γραφείο πχ 09:00 να κάνει αυτόματα εκτροπή στο σταθερό και να το απενεργοποιεί στις 16:00. Καμία ιδέα εκτός από μετακόμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Εφαρμογή που να στέλνει σε λίστα αναλυτικά κλήσεις ημέρας και διάρκεια? Αν έχετε κατι... ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Καλησπέρα σε όλους, ψάχνω τρόπο να κάνω προγραμματισμένη εκτροπή κλήσεων. Το πρόβλημά είναι ότι οριακά στην μπροστινή πλευρά του σπιτιού έχω σήμα, αλλά στην πίσω πλευρά χάνω κλήσεις λόγω μηδαμινού σήματος (όλα αυτά σε κανονικό διαμέρισμά και όχι σε παλάτι..) Οπότε τις ώρες που είμαι στο γραφείο πχ 09:00 να κάνει αυτόματα εκτροπή στο σταθερό και να το απενεργοποιεί στις 16:00. Καμία ιδέα εκτός από μετακόμιση? Ποια εταιρία κινητής έχεις? Αν υποστηρίζει η εταιρία και το κινητό WiFi calling, θα μπορούσες να το λύσεις το θέμα του σήματος. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Ποια εταιρία κινητής έχεις? Αν υποστηρίζει η εταιρία και το κινητό WiFi calling, θα μπορούσες να το λύσεις το θέμα του σήματος. Wind έχω και είναι η μόνη που δεν το υποστηρίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 (edited) Σήμερα έκανα πρώτη φορά χρήση της curve με το gpay. Η ερώτηση μου είναι αν η curve χρεώνει κάτι επιπλέον για την συναλλαγή. Στην κίνηση της κάρτας δεν βλέπω κάποια επιπλέον χρέωση και το ερώτημα μου είναι για όποιον ξέρει τι παίζει με την.curve, πως συντηρείται αν δεν έχει κάποια προμήθεια από τη συναλλαγή; Έχω την μπλε που είναι χωρίς συνδρομή. Υ Γ. Μην βαράτε αν είναι χαζή η ερώτηση.. Edited March 13, 2021 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 το whatsapp έχει edit στα μηνύματα αφού τα στείλεις; Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Σήμερα έκανα πρώτη φορά χρήση της curve με το gpay. Η ερώτηση μου είναι αν η curve χρεώνει κάτι επιπλέον για την συναλλαγή. Στην κίνηση της κάρτας δεν βλέπω κάποια επιπλέον χρέωση και το ερώτημα μου είναι για όποιον ξέρει τι παίζει με την.curve, πως συντηρείται αν δεν έχει κάποια προμήθεια από τη συναλλαγή; Έχω την μπλε που είναι χωρίς συνδρομή. Υ Γ. Μην βαράτε αν είναι χαζή η ερώτηση..Κανε την ερώτησή σου στους γνώστες του θέματος https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=425862 ------- Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 το whatsapp έχει edit στα μηνύματα αφού τα στείλεις; Sent from my SM-A315G using Tapatalk Όχι, δεν έχει. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Όχι, δεν έχει.μάλιστα ευχαριστώ Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Σήμερα έκανα πρώτη φορά χρήση της curve με το gpay. Η ερώτηση μου είναι αν η curve χρεώνει κάτι επιπλέον για την συναλλαγή. Στην κίνηση της κάρτας δεν βλέπω κάποια επιπλέον χρέωση και το ερώτημα μου είναι για όποιον ξέρει τι παίζει με την.curve, πως συντηρείται αν δεν έχει κάποια προμήθεια από τη συναλλαγή; Έχω την μπλε που είναι χωρίς συνδρομή. Υ Γ. Μην βαράτε αν είναι χαζή η ερώτηση.. Όχι δεν υπάρχει κάποια χρέωση. Χωρίς να γνωρίζω κι εγώ, υποθέτω ότι συντηρούνται από τους χρήστες που επιλέγουν την Black ή την Metal card. Σε αυτές τις 2 υπάρχει συνδρομή. Για τα υπόλοιπα, ή για περισσότερες πληροφορίες στο link που έδωσαν νωρίτερα. ;) Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Σήμερα έκανα πρώτη φορά χρήση της curve με το gpay. Η ερώτηση μου είναι αν η curve χρεώνει κάτι επιπλέον για την συναλλαγή. Στην κίνηση της κάρτας δεν βλέπω κάποια επιπλέον χρέωση και το ερώτημα μου είναι για όποιον ξέρει τι παίζει με την.curve, πως συντηρείται αν δεν έχει κάποια προμήθεια από τη συναλλαγή; Έχω την μπλε που είναι χωρίς συνδρομή. Υ Γ. Μην βαράτε αν είναι χαζή η ερώτηση.. Η χρήση της μπλε είναι δωρεάν. Επιπλέον για κάθε νέο χρήστη που θα ενεργοποιείται με δική σου σύσταση θα έχεις όφελος 5 GBP Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Μπήκα και στο θέμα με τις κάρτες και μου λύθηκαν όλες οι απορίες. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Καλημέρα σε όλους καλή εβδομάδα και καλή σαρακοστή..... Θα ήθελα τη βοήθειά σας μήπως ξέρει κάποιος θέλω κάθε μέρα το πρωί να στέλνω ένα μήνυμα σε κάποιους φίλους μου στο messenger αλλά δεν θέλω να τους κάνω ομάδα και να βλέπει ο ένας τον άλλον μπορεί να γίνει με κάποιο άλλο τρόπο η πρόγραμμα;;;;;; Για να μην τους ψάχνω έναν έναν έναν κάθε φορά....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Χρησιμοποιουσα το videoder για να κατεβάζω τραγούδια από YouTube, όμως τον τελευταίο καιρό μου κάνει νερά. Ενώ δείχνει ότι κατεβαίνουν και κάνει την μετατροπή, δεν αποθηκεύονται στο φάκελο. Ξέρετε καμία άλλη εδαρμογη να δοκιμάσω; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Χρησιμοποιουσα το videoder για να κατεβάζω τραγούδια από YouTube, όμως τον τελευταίο καιρό μου κάνει νερά. Ενώ δείχνει ότι κατεβαίνουν και κάνει την μετατροπή, δεν αποθηκεύονται στο φάκελο. Ξέρετε καμία άλλη εδαρμογη να δοκιμάσω; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk νομιζω tubemate. το γκουγκλαρεις για να το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Χρησιμοποιουσα το videoder για να κατεβάζω τραγούδια από YouTube, όμως τον τελευταίο καιρό μου κάνει νερά. Ενώ δείχνει ότι κατεβαίνουν και κάνει την μετατροπή, δεν αποθηκεύονται στο φάκελο. Ξέρετε καμία άλλη εδαρμογη να δοκιμάσω; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το καλύτερο είναι το Newpipe (εκτός store βέβαια). Επίσης αν έχεις Samsung μπορείς να κατεβάσεις από το galaxy store το vanced (ναι, το γνωστό κορυφαίο) όπου επίσης επίσης κατεβάζεις. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Με vpn σε νετφλιξ εμφανίζει ταινίες και σειρές που δεν είναι διαθέσιμες Ελλάδα?εάν ναι έχουν ελλ. Υπότιτλους Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2021 Καλά μην συγκρίνετε το videoder με τα άλλα που λέτε. Το videoder κατεβάζει από όπου θες. Δεν αρκείται στο YouTube. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. March 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2021 Υπαρχει και το http://www.mp3juices.cc Κατεβαζει τα παντα απο πολλες μηχανες αναζητησης. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts