ilka71 Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 στο Tapatalk με Android 11 όταν πας να ανεβάσεις μια φώτο μέχρι να σου δείξει τις φώτο στην γκαλερί πλέον κάνει περίπου 10 δευτερόλεπτα; πριν ήταν άμεση η εμφάνιση των φώτο Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 όταν καλώ κάποιους και έχουν βάλει ένα τραγούδι να ακούει ο καλών πως το έχουν κάνει; είναι κάποια εφαρμογή; η δυνατότητα του παροχου; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Είναι δυνατότητα του παρόχου επί πληρωμή Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Για εφαρμογή τηλεφώνου, τελικά βολεύτηκα με την εφαρμογή τηλεφώνου της Google Phone app. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Για εφαρμογή τηλεφώνου, τελικά βολεύτηκα με την εφαρμογή τηλεφώνου της Google Phone app. Ποιά συσκευή έχεις; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Για εφαρμογή τηλεφώνου, τελικά βολεύτηκα με την εφαρμογή τηλεφώνου της Google Phone app.Κι εγώ με αυτή είμαι, και είναι πολύ καλή. Απλά επειδή έχω Huawei συσκευή, το Google Phone τον Σεπτέμβριο δεν ήταν συμβατό, και έπρεπε να μπω στο beta channel για να το εγκαταστήσω. Δεν ξέρω μετά από τόσο καιρό αν κάνω απεγκατάσταση την εφαρμογή και βγω από το beta channel, αν η stable εφαρμογή θα μπορεί να γίνει εγκατάσταση. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 Κι εγώ με αυτή είμαι, και είναι πολύ καλή. Απλά επειδή έχω Huawei συσκευή, το Google Phone τον Σεπτέμβριο δεν ήταν συμβατό, και έπρεπε να μπω στο beta channel για να το εγκαταστήσω. Δεν ξέρω μετά από τόσο καιρό αν κάνω απεγκατάσταση την εφαρμογή και βγω από το beta channel, αν η stable εφαρμογή θα μπορεί να γίνει εγκατάσταση. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Θα ήθελα να μπορούσα να απενεργοποίησω την δυνατότητα απάντησης με sms.... Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 (edited) Υπαρχει καποιος τροπος η προσθετο η browser που να μην εμφανιζει συγκεκριμενα αρθρα; Πχ δεν θα ηθελα να βλεπω ουτε τιτλο ειδησης που περιεχει τις λεξεις: Κορονοιος, Συψας, Σαρηγιαννης, Παγωνη... You get the point... Edited January 28, 2021 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Υπαρχει καποιος τροπος η προσθετο η browser που να μην εμφανιζει συγκεκριμενα αρθρα; Πχ δεν θα ηθελα να βλεπω ουτε τιτλο ειδησης που περιεχει τις λεξεις: Κορονοιος, Συψας, Σαρηγιαννης, Παγωνη... You get the point... Χαχα... μάλλον πολλά ζητάς! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Ειπα, μηπως.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Υπαρχει καποιος τροπος η προσθετο η browser που να μην εμφανιζει συγκεκριμενα αρθρα; Πχ δεν θα ηθελα να βλεπω ουτε τιτλο ειδησης που περιεχει τις λεξεις: Κορονοιος, Συψας, Σαρηγιαννης, Παγωνη... You get the point... Σε καταλαβαίνω… Από ό,τι ξέρω μόνο στο φβ μπορείς να ρυθμίσεις να παραλείπει κάποιες λέξεις ή άρθρα που περιέχουν τις λέξεις. Κάπου στις ρυθμίσεις το είχα δει, δεν έχω χρόνο να το ψάξω τώρα, αλλά εκεί ξέρω ότι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Πως από Facebook μπορώ να μου ανοίγει εξωτερικούς συνδέσμους σε Chrome? Δεν το βρίσκω Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Υπάρχει εφαρμογή σαν "χτύπημα κάρτας"; Πχ να βγάζει report ανά ημέρα/εβδομάδα/μήνα πόση ώρα βρισκόμουν σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Υπάρχει εφαρμογή σαν "χτύπημα κάρτας"; Πχ να βγάζει report ανά ημέρα/εβδομάδα/μήνα πόση ώρα βρισκόμουν σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση Αν έχεις ενεργοποιημένο το Timeline στο Google Maps, μπορείς να το δεις πατώντας το avatar σου στην εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Καλησπερα στους φιλους. Ψαχνω μια εφαρμογη που να μπορεις να κανεις κληση σε αριθμους με ομιλια. Καλωντας εναν αριθμο με την ομιλια (speak to dial). Οχι μονο καλωντας ονοματα απο τον καταλογο αλλα και μεσα απο τον dialer να καλεις τον αριθμο. Υπαρχει εφαρμογη τετοια? Ευχαριστω. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Πως από Facebook μπορώ να μου ανοίγει εξωτερικούς συνδέσμους σε Chrome? Δεν το βρίσκω Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έχω ρυθμισμένο κι εγώστο Chrome, αλλά είναι σπαστικό και δυσκολο να ψάχνεις, με μία αναζήτηση στην google βρήκα αυτό: https://clausvisby.com/el/235-how-do-i-open-links-using-chrome-from-android-facebook-app.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Καλησπερα στους φιλους. Ψαχνω μια εφαρμογη που να μπορεις να κανεις κληση σε αριθμους με ομιλια. Καλωντας εναν αριθμο με την ομιλια (speak to dial). Οχι μονο καλωντας ονοματα απο τον καταλογο αλλα και μεσα απο τον dialer να καλεις τον αριθμο. Υπαρχει εφαρμογη τετοια? Ευχαριστω. Δεν έχει το τηλ σου? Απο το μενου του dialer, βρες "γρήγορη κλήση". Εαν δεν έχει, βάλε ex dialer. Αυτον έχω και έχει και Ελληνικά στα κουμπιά των αριθμών Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 κανενα αξιοπιστο site που να εχει λιστα με παλιοτερες εκδοσεις των εφαρμογων? ειχα βρει παλια ενα αλλα δε το θυμαμαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 κανενα αξιοπιστο site που να εχει λιστα με παλιοτερες εκδοσεις των εφαρμογων? ειχα βρει παλια ενα αλλα δε το θυμαμαι.apkmirror Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Φιλε coulis σ ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα δεν ψαχνω αυτο. Ισως εγω δεν ημουν σαφης και δεν το εθεσα σωστα πιο πανω. Ψαχνω μια εφαρμογη που να λες τον αριθμο στο κινητο κι αυτο να καλει. Για παραδειγμα να ειμαι στον dialer και με ενα κουμπι εφαρμογης να λεω:καλεσε μου το 6999999999. Και να τον καλει. Για εναν που ειναι στον δρομο και θελει να εχει ελευθερα τα χερια του, ή να οδηγει και να μπορει να "λεει" τον αριθμο που θελει να καλεσει. Ελπιζω να εγινα σαφης. Επισης ευχομαι να υπαρχει καποια τετοια εφαρμογη επειδη την χρειαζομαι για το επαγγελμα μου. Προσωπικα εχω το xiaomi mi max 2. Eυχαριστω. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Οκ. Τωρα το καταλαβα. Ενδιαφέρον ν, αναμενω κ γω απαντηση ή εκτος κι αν γίνεται με το οκ google αυτο που λες Tapatalk Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Οκ. Τωρα το καταλαβα. Ενδιαφέρον ν, αναμενω κ γω απαντηση ή εκτος κι αν γίνεται με το οκ google αυτο που λες Tapatalk Όχι δεν γίνεται. Με τον assistant μπορείς να του πεις να πάρει κάποιον από τις επαφές μόνον. Πρέπει όμως να έχεις τις επαφές σου περασμένες με λατινικούς χαρακτήρες και εννοείται όλες οι φωνιτιξες εντολές να είναι στα αγγλικά. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Καλο θα ειναι να υπηρξει αυτη η εφαρμογη. Μια λυση. Ενα μυαλο να την κατασκευασει, οπως τοσες αλλες που εχουν δημιουργηθει για πιο δυσκολες "λυσεις". Πιστευω πως γινεται. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Υπάρχει τρόπος να έχω το google messeges σε δύο τηλεφωνικές συσκευές ταυτόχρονα και όταν έρχεται ένα sms να μου το εμφανίζει και στις δύο συσκευές; Αυτό που θέλω είναι η μία μονάχα συσκευή να έχει κάρτα sim και εφόσον είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, με το που θα έρθει ένα sms να μπορώ να το δω με κάποια άλλη συσκευή που να μην έχει μέσα κάρτα sim ( και να έχει το messages φυσικά εγκατεστημένο) ή να το δω σε ένα tablet. Μέχρι τώρα το καλύτερό που έχω καταφέρει είναι να μεταφέρω το google messages στον H/Y και να μπορώ απο εκεί μέσα να βλέπω τα sms που έρχονται στο κινητό μου και να απαντάω σε αυτά μέσω του H/Y. Πρακτικά θέλω να κάνω ότι και με το messanger που μπορείς να το έχεις σε όσες συσκευές θέλεις ταυτόχρονα και να το δουλεύεις απο όπου θέλεις. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 (edited) Υπάρχει τρόπος να έχω το google messeges σε δύο τηλεφωνικές συσκευές ταυτόχρονα και όταν έρχεται ένα sms να μου το εμφανίζει και στις δύο συσκευές; Αυτό που θέλω είναι η μία μονάχα συσκευή να έχει κάρτα sim και εφόσον είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, με το που θα έρθει ένα sms να μπορώ να το δω με κάποια άλλη συσκευή που να μην έχει μέσα κάρτα sim ( και να έχει το messages φυσικά εγκατεστημένο) ή να το δω σε ένα tablet. Μέχρι τώρα το καλύτερό που έχω καταφέρει είναι να μεταφέρω το google messages στον H/Y και να μπορώ απο εκεί μέσα να βλέπω τα sms που έρχονται στο κινητό μου και να απαντάω σε αυτά μέσω του H/Y. Πρακτικά θέλω να κάνω ότι και με το messanger που μπορείς να το έχεις σε όσες συσκευές θέλεις ταυτόχρονα και να το δουλεύεις απο όπου θέλεις.Η εφαρμογή έχει την επιλογή "Messages for web". Εγκατέστησε την στις 2 συσκευές που θέλεις, τρέξε την επιλογή και στις 2 συσκευές, και διάβασε το bar code της συσκευής που έχει τα μηνύματα με την συσκευή που θέλεις να εμφανιστούν. Όσο οι 2 συσκευές θα έχουν πρόσβαση στο internet, τα μηνύματα θα εμφανίζονται ταυτόχρονα και στις 2 συσκευές. Edit: Απλά από την 2η συσκευή να ξέρεις ότι όπως είναι φυσιολογικό δεν θα μπορείς να στείλεις sms, παρά μόνο μηνύματα RCS τα οποία θα δέχονται κανονικά οι επαφές σου που έχουν και αυτοί ενεργοποιημένη την υπηρεσία RCS στην εφαρμογή. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Edited January 31, 2021 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts