giorgos1966 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Cube ACR, δουλεύει μια χαρά. Καλημερα. Λες φιλε μου οτι δουλευει μια χαρα. Ποιο android εχεις; Το 10; Τι ρυθμισεις στην εφαρμογη μεσα έχεις; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Life360 ή κάτι άλλο;;; Για να βλέπω τοποθεσία του παιδιού όταν κάνει ποδήλατο. Το κινητό θα έχει data on . Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Cube acr που παίζουν σε μένα. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Life360 ή κάτι άλλο;;; Για να βλέπω τοποθεσία του παιδιού όταν κάνει ποδήλατο. Το κινητό θα έχει data on . Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτο runtastic το έκανε αλλά πλέον που το έχει πάρει η Adidas δεν ξερω6αν γίνεται.. κοίτα live tracking Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Life360 ή κάτι άλλο;;; Για να βλέπω τοποθεσία του παιδιού όταν κάνει ποδήλατο. Το κινητό θα έχει data on . Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk messenger, telegram, viber? Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 messenger, telegram, viber?Έχει και το WhatsApp live τοποθεσία Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 (edited) Χρησιμοποιούσα το Hosts Go για να βλέπω domain του local server αλλά πλέον που είμαι με Android 10 δεν δουλεύει και δεν είμαι σίγουρος αν πρόκειται για ασυμβατότητα ή κάτι άλλο (άδειες που δεν πήρε κλπ, fw bug). Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος αν του δουλεύει σε Α10; Εναλλακτική εφαρμογή (χωρίς root) υπάρχει; Edited April 16, 2020 by kalligator Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 (edited) οι φώτο, βίντεο που λαμβάνουμε στο fb, messenger που αποθηκεύονται στο κινητό; συγχρονιζω whatsapp, viber, φώτο βίντεο να ανεβαίνουν Google photos αλλά του fb και του messenger δεν βλέπω να γίνεται; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Edited April 17, 2020 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_kostas Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 οι φώτο, βίντεο που λαμβάνουμε στο fb, messenger που αποθηκεύονται στο κινητό; συγχρονιζω whatsapp, viber, φώτο βίντεο να ανεβαίνουν Google photos αλλά του fb και του messenger δεν βλέπω να γίνεται; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται στον φάκελο Pictures/Messenger. Παλιότερα θυμάμαι είχε επιλογή μέσα στο messenger για το αν θα κατεβαίνουν αυτόματα (Settings/Photos & Media), αλλά στο δικό μου δεν την βρίσκω τώρα. Δες αν την έχει σε εσένα και αν είναι επιλεγμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται στον φάκελο Pictures/Messenger. Παλιότερα θυμάμαι είχε επιλογή μέσα στο messenger για το αν θα κατεβαίνουν αυτόματα (Settings/Photos & Media), αλλά στο δικό μου δεν την βρίσκω τώρα. Δες αν την έχει σε εσένα και αν είναι επιλεγμένη. Φωτογραφίες και μέσα αν πατήσεις στο Messenger θα σου βγάλει τη ρύθμιση που θες! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Έχει και το WhatsApp live τοποθεσία Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkTo telegram και το whatsapp έχει live location. To viber δεν βρίσκω τέτοια ρύθμιση μόνο να στειλει το στιγμα σου αυτήν την στιγμή. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STK Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Παιδες καλησπέρα. Επειδή αλλάζω κινητό (από honor8 σε honor9x) θελω να σας ρωτησω, οι επαφες που εχω μπλοκαρισμενες σε viber και σε whatsapp θα συνεχιζουν να ειναι μπλοκαρισμένες ή ενδεχεται αυτό να αλλάξει (και να ξεμπλοκαριστούν) όταν μεταφέρω και την sim κάρτα; Σας ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Παιδες καλησπέρα. Επειδή αλλάζω κινητό (από honor8 σε honor9x) θελω να σας ρωτησω, οι επαφες που εχω μπλοκαρισμενες σε viber και σε whatsapp θα συνεχιζουν να ειναι μπλοκαρισμένες ή ενδεχεται αυτό να αλλάξει (και να ξεμπλοκαριστούν) όταν μεταφέρω και την sim κάρτα; Σας ευχαριστώ!! Πριν δύο χρόνια που άλλαξα συσκευή χρειάστηκε να τα ξαναμπλοκαρω, σήμερα δεν.ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Για αυτές τις εφαρμογές δεν ξέρω, αλλά τον Φεβρουάριο που άλλαξα συσκευή, κάποια τηλέφωνα που είχα μπλοκάρει στην εφαρμογή κλήσεων της συσκευής έπρεπε να τα ξαναμπλοκάρω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Μετα απο αναβαθμιση του fb messenger δε μου δειχνει πλεον στη κεντρικη σελιδα με ολες τις συνομιλιες ποτε εχει σταλει ή παραδοθει ή διαβαστει το μηνυμα το εξερχομενο. Το βγαλανε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Εμένα μου δείχνει όταν έχει διαβαστεί σε μικρογραφία την εικόνα προφίλ στα δεξιά. Μόνο σε ατομικές συνομιλίες από ότι βλέπω. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Μετα απο αναβαθμιση του fb messenger δε μου δειχνει πλεον στη κεντρικη σελιδα με ολες τις συνομιλιες ποτε εχει σταλει ή παραδοθει ή διαβαστει το μηνυμα το εξερχομενο. Το βγαλανε? Και σε εμένα συμβαίνει το ίδιο μετά από το τελευταίο update ίσως είναι πρόβλημα και το φτιάξουν με επόμενο update. Εμένα δεν μου δείχνει ότι έχει διαβαστεί κάτι που έστειλα ούτε σε ομαδική συνομιλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Καλησπερα παιδια και Καλή Ανάσταση. Να ρωτησω:πιο καθαρο σε εικονα live που γινεται; στο messenger η απο την εφαρμογη του facebook; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Έχει να προτείνει κανείς κάποιο δωρεάν παιχνίδι interactive που να μπορούμε να κατεβάσουμε σε κινητό και να παίξουμε όλοι μαζί μιας και τώρα είμαστε όλοι σε κατ οίκον καραντίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Έχει να προτείνει κανείς κάποιο δωρεάν παιχνίδι interactive που να μπορούμε να κατεβάσουμε σε κινητό και να παίξουμε όλοι μαζί μιας και τώρα είμαστε όλοι σε κατ οίκον καραντίνα.Ludo club fun dice game. Ο γνωστός γκρινιάρης μέχρι 4 παίχτες ο καθένας από το σπίτι του Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 στο snapchat οι φώτο που βγάζει πως γίνεται να ανεβαίνουν στο Google photos? Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Για όσους έβαζαν εφαρμογές από το Aptoide, ξανασκεφτείτε το: https://www.google.com/amp/s/www.forbes.com/sites/daveywinder/2020/04/19/hacker-claims-android-app-store-breach-publishes-20-million-user-credentials/amp/ Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Για όσους έβαζαν εφαρμογές από το Aptoide, ξανασκεφτείτε το: https://www.google.com/amp/s/www.forbes.com/sites/daveywinder/2020/04/19/hacker-claims-android-app-store-breach-publishes-20-million-user-credentials/amp/ Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Αυτό όμως έχει συμβεί και αλλού... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Με ποιά εναλλακτική εφαρμογή σαν το YouTube μπορούμε να δούμε χωρίς διαφημίσεις και να κάνουμε και downloads? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 You tube vanced. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts