Jump to content

k_kostas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by k_kostas

  1. k_kostas

    OnePlus 7

    Έκανες και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Εμένα προς το παρόν φαίνεται να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία και μου δείχνει συχνά πυκνά οτι το wi-fi έχει θεματάκια. Όταν βρω χρόνο σκέφτομαι να κάνω και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως στρώσει.
  2. k_kostas

    OnePlus 7

    Σε ένα σχετικό άρθρο στο oxygen updater λέει ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το rollout για τα ευρωπαϊκά.
  3. k_kostas

    OnePlus 7

    Η εφαρμογή τηλέφωνο βρίσκεται στην έκδοση 4.9.5 και μπαίνει κανονικά στα spam, όπως επίσης και στα μηνύματα. Βέβαια να σημειώσω πως δεν χρησιμοποιώ αυτές τις εφαρμογές, αλλά τις αντίστοιχες της google. (Ίδιο build number με εσένα).
  4. Ναι δυστυχώς, θα πρέπει να τις βρεις μόνο μέσω κάποιου file explorer και να κάνεις από εκεί άνοιγμα με την εφαρμογή που θες.
  5. Το πιο απλό που μπορεί να γίνει, που θα κρύψει όμως τις φωτογραφίες από όλες τις εφαρμογές, είναι να δημιουργήσεις ένα κενό αρχείο μέσα σε αυτόν τον φάκελο με την ονομασία .nomedia
  6. Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται στον φάκελο Pictures/Messenger. Παλιότερα θυμάμαι είχε επιλογή μέσα στο messenger για το αν θα κατεβαίνουν αυτόματα (Settings/Photos & Media), αλλά στο δικό μου δεν την βρίσκω τώρα. Δες αν την έχει σε εσένα και αν είναι επιλεγμένη.
  7. k_kostas

    OnePlus 7

    Τελικά την έκανα την διαδικασία κι εγώ και ενεργοποιήθηκε και το Wifi-Calling (Vo-Wifi). Κάποιες παρατηρήσεις για την διαδικασία: - Να πω οτι δεν έκανα το backup που προτείνει στο πρώτο βήμα. - Κατέβασα τα αρχεία που έλεγε και όχι κάποια πιο καινούργια. - Έπρεπε να κατεβάσω το engineer mode apk (post #220), γιατί αλλιώς δεν μπορούσα να μπω στο *#801#. - Δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω το Serial μέσα σε αυτό το μενού, αν και γράφουνε οτι δεν χρειάζεται τελικά (που δεν χρειάστηκε). - Στο βήμα 5 τα sub0 και sub1 ήταν απενεργοποιημένα από το "Oversea-Commercial_DS" και τα απενεργοποίησα από το "Commercial_DT_VOLTE" που ήταν ενεργοποιημένα (μόνο το sub0 ήταν btw) - Στο βήμα 7 επέλεξα το "H3G Denmark commercial" που δοκίμασε και ο tasoskio στο επόμενο ποστ. https://www.dropbox.com/s/pevqxrbi3xgr7q2/op7.jpg?dl=0
  8. k_kostas

    OnePlus 7

    Είχα δει την διαδικασία στα γρήγορα και είδα twrp και nandroid backup και λέω άστο, όταν το κάνω ρουτ. Αλλά τώρα που το είδα ξανά, μπορείς να το κάνεις και χωρίς να έχεις twrp. Είναι απλή η διαδικασία;
  9. k_kostas

    OnePlus 7

    Εγώ ενεργοποίησα το Volte ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό. Το wifi-calling δεν λειτουργεί σε εμένα, ενώ εμφανίζεται ο διακόπτης. (Έχω cosmote)
  10. k_kostas

    OnePlus 7

    Εμένα έμεινε σε αυτό το στάτους 5 μέρες. Το παρήγγειλα 16/10 και μου ήρθε 7/11, οπότε υπομονή!
  11. Εγώ παλιά είχα την αριάδνη μαζί με αυτό εδώ .
  12. Εγώ που το δοκίμασα πάντως δεν υπάρχει στα Running αφού το κλείσω!
  13. Δεν είναι σίγουρο οτι θα γίνει αλλά υπάρχει voting που ζητάνε swipe. Τώρα αν θα το ακούσουν είναι άλλο θέμα.
  14. Είναι καθ'οδόν για την επόμενη έκδοση αλλά ούτε και αυτοί δεν ξέρουν πότε θα την βγάλουν.
  15. Συγκεκριμένα για την ελληνοφρένεια πάντως υπάρχει εφαρμογή στο μαρκετ που μπορείς να κατεβάζεις τις εκπομπές!
  16. Για να βάλεις το τελικό ς πατάς παρατεταμένα πάνω στο σ και στο εμφανίζει! Για να προσθέσεις μια λέξη, την γράφεις, σέρνεις δεξιά (στην αλλάζει), σέρνεις προς τα πάνω (την επαναφέρει) και αν σύρεις άλλη μια φορά προς τα πάνω την μαθαίνει (σου βγάζει και μήνυμα Learned τάδε ).
  17. Στις 3 γραμμούλες πάνω δεξιά -> Most Recent
×
×
  • Create New...