WPerty Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Το μαύρο ή σκούρο γκρι για user interface είναι μια χαρά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν κάνει για ανάγνωση κειμένου γιατί μετά από λίγο κουράζει τα μάτια και βλέπεις λαμπάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Ισχυει το ιδιο και σε oled οθονες ? OLED = AMOLED Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Το μαύρο ή σκούρο γκρι για user interface είναι μια χαρά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν κάνει για ανάγνωση κειμένου γιατί μετά από λίγο κουράζει τα μάτια και βλέπεις λαμπάκια. Ακόμη και στο Outlook, με dark mode γράφω. Μέρα-νύχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Τι να πει και η One Plus που έχει στάνταρ επιλογή για μαύρα μενού εδώ και πόσο καιρό. Πολύ μπροστά η εταιρεία. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Τι ωραίος που έγινε ο Opera? Έρωτας Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Κι εγώ δεν τον αλλάζω με τίποτα. Αναδίπλωση κειμένου και ενσωματωμένο adblock και VPN. Τον έβαλα και στα Windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Τι ωραίος που έγινε ο Opera? Έρωτας Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌταν λες Opera ποιον από όλους εννοείς; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Τι ωραίος που έγινε ο Opera? Έρωτας Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μεγάλη και διαχρονική αγάπη ο Opera, όχι μόνο στο κινητό αλλά και στο λαπτοπ και παντού! Με την τελευταία αναβάθμιση έγινε ακόμη πιο όμορφος!!! Δεν έχω λόγια! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Opera browser με δωρεάν vpn αυτόν έχω εγώ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Ακόμη και στο Outlook, με dark mode γράφω. Μέρα-νύχτα. Έχει το outlook μαύρο θέμα??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Έχει το outlook μαύρο θέμα???Ναι έχει Ρυθμίσεις-Θέμα-Σκουρο Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Πράγματι...... Πότε το πρόσθεσαν? Μέχρι πριν λίγες μέρες δεν υπήρχε. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Το gmail έχει σκούρο θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Το gmail έχει σκούρο θέμα;αυτό περιμένω πως και πως αλλά να έχει και το widget! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Μάλιστα, κάλιο αργά παρά ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Πράγματι...... Πότε το πρόσθεσαν? Μέχρι πριν λίγες μέρες δεν υπήρχε. Κι όμως. Εδώ και αρκετές μέρες έχει... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Το gmail έχει σκούρο θέμα;Ναι, έχει. Αλλά προς το παρών μόνο σε κινητά με Android 10.αυτό περιμένω πως και πως αλλά να έχει και το widget! Sent from my Mi A3 using TapatalkΣου το έγραψα και παραπάνω, κάνοντας παράθεση την ερώτηση που είχες κάνει ξανά σ' εμένα. Ναι, το widget του Gmail έχει dark background. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Συγχρονισμό μπορούμε να κάνουμε σελιδοδείκτες κτλ από Chrome σε opera? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 παλιά γινόταν.Τελευταία σχετικά νομίζω η google το κατηργησε γενικώς αυτό..Αλλιώς θα χρησιμοποιουσα puffin και μόνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Ε αυτό είναι που μας κρατάει δέσμιους.. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Χωρίς να το έχω δοκιμάσει, ίσως γίνεται μέσω της desktop έκδοσης των δύο browser. Δηλαδή να κάνεις εξαγωγή σε html τους σελιδοδείκτες από τον chrome και εισαγωγή στον opera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Ε αυτό είναι που μας κρατάει δέσμιους.. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣωστά.Και δεν είναι μόνο το UI/ταχύτητα.Έχει σοβαρά bugs του τύπου δε μπορεί να κατεβάσει κάποια αρχεία,δεν εμφανίζει σελίδες,Error 404 κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Αυτο το play store, εχουν σκοπο να το διορθωσουν? Ενω εχεις το κινητο σε dark mode, οποτε θελει, γυρναει σε white και οποτε θελει, ανοιγει ξανα σε dark. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Σε S10e δεν εχω δει κατι τετοιο με το play. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Αυτο το play store, εχουν σκοπο να το διορθωσουν? Ενω εχεις το κινητο σε dark mode, οποτε θελει, γυρναει σε white και οποτε θελει, ανοιγει ξανα σε dark.Δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα, ούτε στο tablet με Android 10, ούτε στο κινητό με Android 9. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts