montoya_42 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Επωνυμία, ΑΦΜ , διεύθυνση. Και βασικά σου δείχνει ότι είναι ενεργό ΑΦΜ και όχι μούφα. Τώρα γιατί έχεις αγχωθεί έτσι? Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχει αγχωθεί ο φίλος. Απλά εξηγεί στον παραπάνω ότι αυτά τα στοιχεία ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ για να προστατευονται από το gdpr. Είναι στην διάθεση οποιουδήποτε επαγγελματία. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Οκ. Συγγνώμη που πετάχτηκα σαν τσαπου... Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Τρελό Off topic όλα τα παραπάνω. Μήπως κανένας mod να τα έβαζε κάπου αλλού; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Παρακαλώ ποιά εφαρμογή ηχογράφησης κλήσεων προτείνετε; Μιλάω με Bluetooth στο αυτοκίνητο και ξέρω ότι κάποιες εφαρμογές δεν το υποστηρίζουν Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Ας ρωτήσω ξανά μπας και γνωρίζει κάποιος... Υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ φωνητικά να καλώ τις επαφές μου αλλά χωρίς την ανάγκη online σύνδεσης; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Χρησιμοποιεί κάποιος το Kindle, αν γνωρίζει να με βοηθήσει; Έχω σκαναρίσμένο ελληνικό βιβλίο σε .pdf, το στέλνω στο email που μου έχει δώσει το Kindle και το κάνει import μέσα στην εφαρμογή. Όταν όμως το ανοίγω, σε αρκετές λέξεις λείπουν γράμμτα οπότε δεν μπορείς να το διαβάσεις!!! Το ίδιο .pdf όταν το ανοίγω με Aldiko ή Google Books φαίνονται κανονικά όλα τα γράμματα. Ευχαρστώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Χρησιμοποιεί κάποιος το Kindle, αν γνωρίζει να με βοηθήσει; Έχω σκαναρίσμένο ελληνικό βιβλίο σε .pdf, το στέλνω στο email που μου έχει δώσει το Kindle και το κάνει import μέσα στην εφαρμογή. Όταν όμως το ανοίγω, σε αρκετές λέξεις λείπουν γράμμτα οπότε δεν μπορείς να το διαβάσεις!!! Το ίδιο .pdf όταν το ανοίγω με Aldiko ή Google Books φαίνονται κανονικά όλα τα γράμματα. Ευχαρστώ.Παλιότερα που είχα, από όσο θυμάμαι είναι θέμα υποστήριξης γραμματοσειράς...εφόσον το έχεις σε άλλη μορφή εκτός pdf, και μπορείς να κάνεις αλλαγή στην γραμματοσειρά, κάνε μια δοκιμή με κάποια άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Χρησιμοποιεί κάποιος το Kindle, αν γνωρίζει να με βοηθήσει; Έχω σκαναρίσμένο ελληνικό βιβλίο σε .pdf, το στέλνω στο email που μου έχει δώσει το Kindle και το κάνει import μέσα στην εφαρμογή. Όταν όμως το ανοίγω, σε αρκετές λέξεις λείπουν γράμμτα οπότε δεν μπορείς να το διαβάσεις!!! Το ίδιο .pdf όταν το ανοίγω με Aldiko ή Google Books φαίνονται κανονικά όλα τα γράμματα. Ευχαρστώ. Οταν λες σκαναρισμενο φανταζομαι εννοεις οτι εχει δουλεψει το OCR ε? Αρα ειναι κειμενο και οχι εικονες, σωστα? Αν ναι, κατεβασε το calibre, μετατρεψε το αρχειο απο pdf σε mobi και δες αν το διαβαζεις καλα μεσα απο το calibre. Αν το διαβαζει καλα τοτε δοκιμασε να το στειλεις (με οποιον τροπο θες) στο kindle και δες αν δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Πρόκειται για ένα παλιό βιβλίο το οποίο δεν διάβασα ποτέ (το έχω αγορασμένο). Το βρήκα τις προάλλες στο internet σε .pdf (έχω την εντύπωση πως είναι εικόνες και όχι κείμενο, μάλλον κάποιος σκάναρε σελίδα-σελίδα το βιβλίο) και ενώ με οποιοδήποτε .pdf reader (Adobe Reader, ezPdf Reader) μπορώ να το διαβάσω χωρίς κάποιο πρόβλημα όσον αφορά αόρατα γραμμένα, σκέφτηκα να κατεβάσω και να το ανεβάσω στο Kindle γιατί μπορεί και θυμάται σε ποια σελίδα έχεις σταματήσει, ενώ το πιο βασικό, μπορεί να κάνει sync σε όλες τις συσκευές που έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή έτσι ώστε αν θέλεις να συνεχίσεις το διάβασμα από κάποια άλλη. Δυστυχώς το sync που με ενδιαφέρει, δεν υπάρχει στο Aldiko που έχω αγορασμένο. Τώρα θα δοκιμάσω πως 'δουλεύει' το Google Books. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Πρόκειται για ένα παλιό βιβλίο το οποίο δεν διάβασα ποτέ (το έχω αγορασμένο). Το βρήκα τις προάλλες στο internet σε .pdf (έχω την εντύπωση πως είναι εικόνες και όχι κείμενο, μάλλον κάποιος σκάναρε σελίδα-σελίδα το βιβλίο) και ενώ με οποιοδήποτε .pdf reader (Adobe Reader, ezPdf Reader) μπορώ να το διαβάσω χωρίς κάποιο πρόβλημα όσον αφορά αόρατα γραμμένα, σκέφτηκα να κατεβάσω και να το ανεβάσω στο Kindle γιατί μπορεί και θυμάται σε ποια σελίδα έχεις σταματήσει, ενώ το πιο βασικό, μπορεί να κάνει sync σε όλες τις συσκευές που έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή έτσι ώστε αν θέλεις να συνεχίσεις το διάβασμα από κάποια άλλη. Δυστυχώς το sync που με ενδιαφέρει, δεν υπάρχει στο Aldiko που έχω αγορασμένο. Τώρα θα δοκιμάσω πως 'δουλεύει' το Google Books. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Καταλαβαινω γιατι το θες σε Kindle. Κι εγω το χρησιμοποιω και γιατι εχω το paperwhite σπιτι αλλα και γιατι μπορω να συγχρονισω και να το εχω σε αλλη συσκευη ακομα κι αν δεν εχω το paperwhite μαζι μου. Αν ειναι εικονες τοτε δεν εχει σχεση με γραμματοσειρα. Δοκιμασε αυτο που σου περιεγραψα με το calibre (ειναι προγραμμα στο pc) και αφου το μετατρεψεις σε mobi δοκιμαζεις να το ανοιξεις σε mobi μεσα απο το calibre να δεις τι δειχνει. Και μετα το μεταφερεις και στο Kindle να δεις αν παιζει. Δε νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Music Player και Βίντεο ποιές εφαρμογές χρησιμοποιείτε;* Poweramp full version, MX Player Pro δούλευα παλιότερα αλλά μιας και λείπω καιρό απο το Android έχει βγεί κάτι καλύτερο; Το MX Player Pro παίζει eac3 Codec? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Επιτέλους black theme στο Viber!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Music Player και Βίντεο ποιές εφαρμογές χρησιμοποιείτε;* Poweramp full version, MX Player Pro δούλευα παλιότερα αλλά μιας και λείπω καιρό απο το Android έχει βγεί κάτι καλύτερο; Το MX Player Pro παίζει eac3 Codec?Σαν το poweramp pro δε θα βρεις κάτι άλλο.Παίζει μόνο του πλέον.Ειδικά τώρα τελευταία (σχετικά) που το ξαναπήραν μπρος στο θέμα αναβαθμίσεων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Επιτέλους black theme στο Viber!! Εγώ μόνο το Dark Blue έχω. Το Black δεν μου ήρθε ακόμα! :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Εγώ μόνο το Dark Blue έχω. Το Black δεν μου ήρθε ακόμα! :worry:Εν αναμονή, η έκδοση είναι η 11.7.0.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Οκτώβριος του 2019 για να εχουν dark mode στο viber εμειναν οι φουκαραδες που εχουν whatsapp :lol: Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 τελευταία ανοίγοντας το viber για αδιάβαστο μήνυμα δεν πατιέται το πάνω πανω μήνυμα με την πρώτη. με την Τρίτη ανοίγει. το διάβασα και αλλού. τι κάνανε πάλι Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 τελευταία ανοίγοντας το viber για αδιάβαστο μήνυμα δεν πατιέται το πάνω πανω μήνυμα με την πρώτη. με την Τρίτη ανοίγει. το διάβασα και αλλού. τι κάνανε πάλι Sent from my Mi A3 using Tapatalk Το ίδιο και εδώ. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Τελευταία πολλά τέτοια κάνει το viber. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Εν αναμονή, η έκδοση είναι η 11.7.0.5Apk pure και το εχεις.... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Σαν το poweramp pro δε θα βρεις κάτι άλλο.Παίζει μόνο του πλέον.Ειδικά τώρα τελευταία (σχετικά) που το ξαναπήραν μπρος στο θέμα αναβαθμίσεων.. Ωραίος φίλε! Και για βιντεάκια ταινίες; Εκεί τι παίζει; MX Player θυμάμαι βάζαμε και κάτι add one από xda να παίζει τους ήχους ισχύει ακόμα αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Ωραίος φίλε! Και για βιντεάκια ταινίες; Εκεί τι παίζει; MX Player θυμάμαι βάζαμε και κάτι add one από xda να παίζει τους ήχους ισχύει ακόμα αυτό;Ναι, ισχύει. Ψάχνεις για "mx player codecs xda" στο Google, και κατεβάζεις το απαραίτητο αρχείο για την συσκευή σου. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 (edited) Εν αναμονή, η έκδοση είναι η 11.7.0.5 11.6.3 έχω ακόμα... Apk pure και το εχεις.... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εκεί νεότερη έκδοση του Viber δεν έχει από αυτήν που έχω ήδη! :( Edited October 18, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 γενικά το viber είναι τραγικό..απορω γτ τόσο κόλλημα στην Ελλάδα.. σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο χρησιμοποιουν whatsapp και telegram πολύ.. εδώ έχουμε κολλήσει με την μαλάκια Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 11.6.3 έχω ακόμα... Κι εκεί νεότερη έκδοση του Viber δεν έχει από αυτήν που έχω ήδη! :(Αν τη θέλεις, μπορείς να την κατεβάσεις από το apkmirror. Εκεί υπάρχει. ;)γενικά το viber είναι τραγικό..απορω γτ τόσο κόλλημα στην Ελλάδα.. σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο χρησιμοποιουν whatsapp και telegram πολύ.. εδώ έχουμε κολλήσει με την μαλάκια Sent from my Nokia 9 using TapatalkΈλα ντε κι εγώ απορώ. Υποθέτω πως η πρώτη εφαρμογή αποστολής μηνυμάτων μέσω internet που εγκαταστήθηκε στα smartphones ήταν αυτή, και όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ακολούθησαν και οι υπόλοιποι χρήστες γιατί το να έχεις εσύ whatsapp/telegram και οι υπόλοιποι όχι, είναι άχρηστο. Και μου λέει ότι ίσως είμαστε και η χώρα με τη περισσότερη χρήση της εφαρμογής, κάτι που ίσως εξηγείται και από τις δηλώσεις που είχα διαβάσει πριν 1-1.5 χρόνο του CEO της RAKUTEN, όπου ανέφερε ότι στα major updates έχουν ως feedback την χρήση που γίνεται στην Ελλάδα. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts