evris2013 Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Κάτι λάθος βλέπεις.. http://i67.tinypic.com/jaz4ib.png Εγώ αυτό βλέπω: https://photos.app.goo.gl/EYUp3idxmQsSnJuVA Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 https://ibb.co/jf86Rxq σαλάτα τα έχουν κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Επίσης, δεν λειτουργεί καν η εφαρμογή! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Επίσης, δεν λειτουργεί καν η εφαρμογή! :( λειτουργεί εδώ pie 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Επίσης, δεν λειτουργεί καν η εφαρμογή! :(Θέλει Android 8.1 και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Την δοκίμασα. Είναι καλή αλλά για την ώρα θα μείνω με αυτή της samsung. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 δεν το είχα δει! στον kiwi Browser έχει μπει text reflow! text wrapping! Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Το truecaller έχει γίνει με πληρωμή σε όλες σχεδόν τις επιλογές. Υπάρχει εναλλακτική? Τώρα αναγκάζομαι να βάζω μια μια τις σπαμ στις ανεπιθύμητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 (edited) 10 χαρακτήρες Edited July 27, 2019 by vasileios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 λειτουργεί εδώ pie 9 Pie έχω κι εγώ. Ούτε τις ήδη υπάρχουσες φωτογραφίες δεν αποθηκεύει.... Την αφαίρεσα πάλι. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Pie έχω κι εγώ. Ούτε τις ήδη υπάρχουσες φωτογραφίες δεν αποθηκεύει.... Την αφαίρεσα πάλι. και γω,άλλωστε δεν μου λέει κάτι είμαι σε custom rom με δικό της gallery που πραγματικά είναι πολύ πολύ απλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Επίσης, δεν λειτουργεί καν η εφαρμογή! :(Σε εμένα λέει δεν είναι διαθέσιμη στην συσκευή μου, ενώ τρέχω stock 9....ότι να'ναι... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Σε εμένα λέει δεν είναι διαθέσιμη στην συσκευή μου, ενώ τρέχω stock 9....ότι να'ναι... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜια χαρά διαθέσιμη για μένα με stock 9. Από ποιο link προσπαθεις; Και τι μήνυμα σου βγάζει; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Μια χαρά διαθέσιμη για μένα με stock 9. Από ποιο link προσπαθεις; Και τι μήνυμα σου βγάζει; Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΤελικά έχεις δίκιο...φταίει το λινκ πιο πάνω...μπήκα χειροκίνητα και το έψαξα και είναι κανονικά διαθέσιμο. Όλα ΟΚ. Το δοκιμάζω τώρα... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Τελικά έχεις δίκιο...φταίει το λινκ πιο πάνω...μπήκα χειροκίνητα και το έψαξα και είναι κανονικά διαθέσιμο. Όλα ΟΚ. Το δοκιμάζω τώρα... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μα ο σύνδεσμος σε πάει απευθείας στο Google Play... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Καλημερα παιδια, χτες δεν μπορουσα να στειλω αλλα ουτε κα να λαβω μηνυματα και κλησεις στην εφαρμογη signal. Την εκανα επανεγκατασταση και τωρα πια δεν μπορω ουτε να συνδεθω. Μου πεταει μηνυμα "αποτυχια συνδεσης στο δικτυο". Δοκιμασα τοσο με δεδομενα οσο και με wifi αλλα ματαια. Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Την δοκίμασα μόλις τώρα και σε iOS και σε android και δουλεύει κανονικά. Και την έβαλα και σε κινητό android φίλου, και όλα οκ. Ενεργοποίηση άμεσα, και κανονική λειτουργία. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Την δοκίμασα μόλις τώρα και σε iOS και σε android και δουλεύει κανονικά. Και την έβαλα και σε κινητό android φίλου, και όλα οκ. Ενεργοποίηση άμεσα, και κανονική λειτουργία. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ελα Χριστε και Παναγια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Πέραν της gcam,ποια θεωρείτε σαν καλύτερη εναλλακτική της εργοστασιακής; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Και σε μένα δουλεύει μια χαρά το Signal. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Όταν μια εφαρμογή δεν δουλεύει η κολλάει χωρίς λόγο, το πρώτο που κοιτάμε έιναι το adblock η το firewall, αν έχουμε. Διαφορετικά, δοκιμάζουμε clean cache, data, uninstall-reinstall με τη σειρά. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Πέραν της gcam,ποια θεωρείτε σαν καλύτερη εναλλακτική της εργοστασιακής;Για δες στο store για την open camera Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Πέραν της gcam,ποια θεωρείτε σαν καλύτερη εναλλακτική της εργοστασιακής;Δεσ και την Footej. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 Υπάρχει κάποιο caller id app σαν το "Ελληνικό caller id" αλλά πιο αξιόπιστο και ενημερωμένο? Καμιά ιδέα κανείς γιατί έναν που είχα σταμάτησε να ανανεώνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Η εφαρμογή faceapp (που έχει γίνει τόσος ντόρος στο Facebook) είναι φοβερή αλλά κάνει 40+€ η pro έκδοση για να χρησιμοποιήσεις όλες τις δυνατότητες της. Υπάρχει κάποια άλλη εξίσου καλή δωρεάν; Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts