Dimitris_1386 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Για βίντεο το κάνει το mx player.Πατάς ένα λουκετάκι που σου βγάζει και κλειδώνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Σε ευχαριστώ. Κλειδώνει και τα hardware κουμπιά (back, home, recents) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Ναι κλειδώνει τα πάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Δουλεύω εδώ και χρόνια το superbeam για μεταφορά αρχείων σε ios και Windows μέσω URL Hotspot αλλά θέλω να το καταργήσω γιατί δεν μπορώ να αλλάξω τον πολύπλοκο κωδικό του Hotspot που φτιάχνει. Έχετε καμιά πρόταση; θέλω να δουλεύει με URL χωρίς να χρειάζεται εφαρμογή ο παραλήπτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Δουλεύω εδώ και χρόνια το superbeam για μεταφορά αρχείων σε ios και Windows μέσω URL Hotspot αλλά θέλω να το καταργήσω γιατί δεν μπορώ να αλλάξω τον πολύπλοκο κωδικό του Hotspot που φτιάχνει. Έχετε καμιά πρόταση; θέλω να δουλεύει με URL χωρίς να χρειάζεται εφαρμογή ο παραλήπτης Shareit της lenovo. Γρήγορο, εύκολο, άμεσο.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Shareit της lenovo. Γρήγορο, εύκολο, άμεσο.... Ποια η διαφορά με αυτό; γιατί δεν το βρήκα από το playstore αλλά από apk και είναι το ίδιο και μου είναι λίγο ύποπτο. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lenovo.anyshare.gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Ποια η διαφορά με αυτό; γιατί δεν το βρήκα από το playstore αλλά από apk και είναι το ίδιο και μου είναι λίγο ύποπτο. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lenovo.anyshare.gps Ιδιο ακριβως ειναι κατεβασε αυτο απο playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Ποια η διαφορά με αυτό; γιατί δεν το βρήκα από το playstore αλλά από apk και είναι το ίδιο και μου είναι λίγο ύποπτο. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lenovo.anyshare.gps Εγώ θέλω να στέλνω χωρίς να έχει την εφαρμογή ο άλλος μέσω URL link όπως κάνει το superbeam. Το shareit δεν το κάνει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Σε ευχαριστώ. Κλειδώνει και τα hardware κουμπιά (back, home, recents) ; Κλειδωνει το back button τα hardware οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Δουλεύω εδώ και χρόνια το superbeam για μεταφορά αρχείων σε ios και Windows μέσω URL Hotspot αλλά θέλω να το καταργήσω γιατί δεν μπορώ να αλλάξω τον πολύπλοκο κωδικό του Hotspot που φτιάχνει. Έχετε καμιά πρόταση; θέλω να δουλεύει με URL χωρίς να χρειάζεται εφαρμογή ο παραλήπτης https://wetransfer.com ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Καλησπέρα υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει ποιες εφαρμογές έχω πληρώσει στο play store; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Καλησπέρα υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει ποιες εφαρμογές έχω πληρώσει στο play store; Άνοιξε την εφαρμογή του play store, πάτα τις τρεις παύλες->Λογαριασμός->Ιστορικό παραγγελειών και θα τις δεις όλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Άνοιξε την εφαρμογή του play store, πάτα τις τρεις παύλες->Λογαριασμός->Ιστορικό παραγγελειών και θα τις δεις όλες. σε ευχαριστώ πολύ. Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Υπάρχουν εφαρμογές που είχα αγοράσει παλιά και πλέον δεν τις βρίσκω τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Μήπως έχουν καταργηθεί? Δεν ξέρω κάτι άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Μήπως έχουν καταργηθεί? Δεν ξέρω κάτι άλλο... Οκ σε ευχαριστώ και καλή χρονιά Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Καλή χρονιά και σε σένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Οι developers, πρεπει να εχουν παει ολοι διακοπες! Εχω καμια εκατοστη εφαρμογες στο κινητο, και εδω και δεκαπεντε μερες, δεν υπαρχει update-μεσω play, για καμια!!! Δεν θυμαμαι να ξαναχει συμβει αυτο στο παρελθον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 ε οχι δα, τα παραλες! πηραμε update για appmgr, macrodroid, adguard, gsam battery monitor και alpha bank (κοντα στα χριστουγεννα αυτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Αντίθετα, χθες άνοιξα του play store και κατέβασα γύρω στα 20 updates. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Μαλλον ετυχε στις εφαρμογες που εχω εγω τοτε. Τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Μάλλον δεν έχεις ιδέα πώς δουλεύουν οι developers. Δεν υπάρχουν στάνταρ διακοπές για τέτοιους επαγγελματίες.Οι developers, πρεπει να εχουν παει ολοι διακοπες! Εχω καμια εκατοστη εφαρμογες στο κινητο, και εδω και δεκαπεντε μερες, δεν υπαρχει update-μεσω play, για καμια!!! Δεν θυμαμαι να ξαναχει συμβει αυτο στο παρελθον. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 (edited) ε οχι δα, τα παραλες! πηραμε update για appmgr, macrodroid, adguard, gsam battery monitor και alpha bank (κοντα στα χριστουγεννα αυτο) AdGuard έχω την: 2.12.247 (AdGuard for Android version 2.12.247 from October 18, 2018) Ποιο update λέμε; Edited January 2, 2019 by vasileios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 της εκδοσης 3, nightly, πολυ καλη, δοκιμασε την! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε μια εφαρμογή που να δείχνει σωστά τα στατιστικά της μπαταρίας χωρίς να καταπίνει - επιβαρύνει την μπαταρία? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 better battery stats, gsam batttery monitor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts