Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ίδιο κάνει και σε μένα ο solid εδώ και λίγες μέρες (galaxy s7 edge)!
Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη!

Λες να παίζει τιποτα με τα Samsung ? Σήμερα ήρθε και νέα ενημέρωση αλλά ακόμα δεν την έχω δουλέψει πολύ για να δω αν διορθώθηκε κάτι.

Δεν νομίζω να φταίει το Samsung γιατί μου το κάνει και σε Lenovo Vibe X2.

Ενημέρωση μέχρι πριν λίγο δεν είδα.

Ελπίζω να τον φτιάξουν γιατί τον χρησιμοποιώ πάρα πολύ και μου σπάει τα νεύρα όταν κολλάει!

Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη!

Λες να παίζει τιποτα με τα Samsung ? Σήμερα ήρθε και νέα ενημέρωση αλλά ακόμα δεν την έχω δουλέψει πολύ για να δω αν διορθώθηκε κάτι.

Ποιο τηλέφωνο έχεις που σου ήρθε ενημέρωση δεν μας είπες?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Καλησπέρα, κάποιο mail για να βάλω δύο λογαριασμούς ένα Gmail και ένα Hotmail, που να έχω τη δυνατότητα να μην μου έρχονται κάποιες ώρες που θα ρυθμίσω; όπως είχε παλιά το Outlook. Αλλά για κάποιο λόγο το βγάλανε η δεν το βρίσκω... Ευχαριστώ

Solid explorer 50% έκπτωση σήμερα για όποιον θέλει. Γύρω στο 1.5€ πρέπει να βγαίνει.

Black Friday σήμερα, έχει 50% προσφορά για lifetime license το AdGuard για όποιον θέλει να 'εξαφανίσει' τις διαφημίσεις από την οθόνη του κινητού του.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Solid explorer 50% έκπτωση σήμερα για όποιον θέλει. Γύρω στο 1.5€ πρέπει να βγαίνει.

εντελως τυχαια το ανακαλυψα,

πηγαιντε διπλα στις ρυθμισεις που ειναι το "hamburger menu" (αυτο με τις τελιτσες) και

πατηστε σχετικα,

μετα πηγαιντε στο εκδοση, το δευτερο ομως, κατω απο το 2.6.0 και

πατηστε 7 φορες και δειτε τι συμβαινει :lol:

χε χε καλο...για να βγει απο αυτο το mode αρκει να το κλεισεις τελειως. Μετα πατωντας 10 φορες (τοσες θελει) ξανασκούζει οπου πατας.

Θυμάμαι το είχα αγοράσει στα 99σεντς πριν καιρό.

Πώς και δεν το ρίχνει και άλλο.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γιατί δεν βλέπω πουθενά την επιλογή-πεδίο για να βάλω τον κωδικό;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Θυμάμαι το είχα αγοράσει στα 99σεντς πριν καιρό.

Πώς και δεν το ρίχνει και άλλο.

0,99 € το πήρα πριν από λίγο για την συσκευή της συζύγου

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εμένα δεν μου έγραφε τιμή γιατί ήδη το είχα αγοράσει. Βλέποντας την μέγιστη τιμή στα 2.99 για αγορές εντος εφαρμογής υπέθεσα οτι θα πήγαινε στο 1.5

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να παράγει κάποιο ήχο όταν υπάρξει μια αλλαγή στην οθόνη του κινητού. Ευχαριστώ πολύ...

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Ποια θα λέγατε ότι είναι η καλύτερη translator εφαρμογή;

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Ψαχνω για εφαρμογη καταχωρησης ανεφοδιασμου καυσιμων του αυτοκινητου, αλλα να μπορει να συνδυαζει δεξαμενες υγραεριου με βενζινης παραλληλα για το ιδιο οχημα. Οσες δοκιμασα λιγο, δεν με αφηνει να επιλεξω το καυσιμο σε καθε γεμισμα. Θελω να μπορει να υπολογισει ξεχωριστα το καθε γεμισμα. Εχει να προτεινει καποιος καποια δοκιμασμενη αλλα να ειναι πληρης? Και ας ειναι επι πληρωμη, αλλα μια φορα πληρωμη.

Δες το car expenses. Εχει και free έκδοση να δοκιμάσεις

https://play.google.com/store/apps/details?id=kb2.soft.carexpenses

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Η σιωπή είναι χρυσός :X

Ψαχνω για εφαρμογη καταχωρησης ανεφοδιασμου καυσιμων του αυτοκινητου, αλλα να μπορει να συνδυαζει δεξαμενες υγραεριου με βενζινης παραλληλα για το ιδιο οχημα. Οσες δοκιμασα λιγο, δεν με αφηνει να επιλεξω το καυσιμο σε καθε γεμισμα. Θελω να μπορει να υπολογισει ξεχωριστα το καθε γεμισμα. Εχει να προτεινει καποιος καποια δοκιμασμενη αλλα να ειναι πληρης? Και ας ειναι επι πληρωμη, αλλα μια φορα πληρωμη.
Fuelio.....

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zonewalker.acar

Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aguirre.android.mycar.activity

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Πήρα ένα Android box με 8.1 το mx10 και με δυσκολεύει υπερβολικά το κοντρόλ του που έχει λίγα κουμπιά.

1)Υπάρχει καμία εφαρμογή που να μπορώ να το χειρίζομαι από το κινητό;

Το κινητό με το box θα είναι στο ίδιο δίκτυο eth και WiFi.

2)Τι εφαρμογή (free) για να στείλω εικόνα η βίντεο στο box από το κινητό;

Ίδιο δίκτυο ίδιο λογαριασμό οι συσκευές

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II