dimtz Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Μάλλον άλλη εφαρμογή θα κατέβασα εγώ ,τώρα έτσι που το γράφεις βγάζει άλλη, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Μάλλον άλλη εφαρμογή θα κατέβασα εγώ ,τώρα έτσι που το γράφεις βγάζει άλλη, ευχαριστώ Εδώ είσαι Εχω την pro εγώ χωρίς διαφημίσεις αν και με adaway δεν έχει και πολύ νόημα Κατά τα άλλα ίδιες είναι. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Αυτήν κατέβασα και είναι δωρεάν για ένα μήνα, εκτός και αν έχει δωρεάν ένα μήνα την πλήρη έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ilv.vradio&hl=en_US μια χαρά εφαρμογή και από ΄΄δικό μας΄΄ παιδί φτιαγμένη ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Και εγώ έτσι νομίζω η καλύτερη...https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ilv.vradio&hl=en_US μια χαρά εφαρμογή και από ΄΄δικό μας΄΄ παιδί φτιαγμένη ! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Το διάβασα αλλά δεν βλέπω να προτείνει κάποια εναλλακτική. GreekCallerID με κλειστά μάτια. ;) Μάλλον άλλη εφαρμογή θα κατέβασα εγώ ,τώρα έτσι που το γράφεις βγάζει άλλη, ευχαριστώ To VRadio είναι το πιο γρήγορο. To ΤuneIn το πιο όμορφο. Ειδικά αν είσαι σε Oreo έχει φανταστικά notifications στη μπάρα ειδοποιήσεων. Τηρεί τα guidelines της Google στην Oreo και ανάλογα το σταθμό αλλάζουν τα χρώματα, τα thumbnails, συν ότι δεν έχει τα bulky κουμπιά του VRadio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 GreekCallerID με κλειστά μάτια. ;) To VRadio είναι το πιο γρήγορο. To ΤuneIn το πιο όμορφο. Ειδικά αν είσαι σε Oreo έχει φανταστικά notifications στη μπάρα ειδοποιήσεων. Τηρεί τα guidelines της Google στην Oreo και ανάλογα το σταθμό αλλάζουν τα χρώματα, τα thumbnails, συν ότι δεν έχει τα bulky κουμπιά του VRadio. Ευχαριστώ φίλε, με βόλεψε το vradio , κάτι απλό ήθελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 please delete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Υπάρχει μήπως τρόπος με κάποια εφαρμογή ίσως να μπορέσω να κατεβάσω στο κινητό μου από την σελίδα του ΑΝΤ1 μερικά επεισόδια από μια σειρά και να τα δω αργότερα; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Υπάρχει μήπως τρόπος με κάποια εφαρμογή ίσως να μπορέσω να κατεβάσω στο κινητό μου από την σελίδα του ΑΝΤ1 μερικά επεισόδια από μια σειρά και να τα δω αργότερα; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε αν θες αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=eddy.browser.lionpro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Δοκίμασε αν θες αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=eddy.browser.lionproΣ ευχαριστώ πάρα πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Σ ευχαριστώ πάρα πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σου δούλεψε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Για online radio τι να κατεβάσω; δοκίμασα το eradio και με ζαλισε με την επικαιρότηταΕπειδή μου αρέσει η απλότητα και η ταχύτητα,θα σου πρότεινα το Greek radios. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greek.radios Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Επειδή μου αρέσει η απλότητα και η ταχύτητα,θα σου πρότεινα το Greek radios. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greek.radios Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βολευτηκα φιλε με το vradio ,καλα κανεις και το αναφερεις για να το εχω σαν εναλλακτικη μιας που η εφαρμογη TuneIn μου φανηκε πολυπλοκη, ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Σου δούλεψε;Ναι δούλεψε. Ένα copy paste το λινκ του Αντέννα και μετά λήψη στο κινητό σου. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Δωρεάν είναι συνέχεια δεν έχει επί πληρωμή το tuneinradio. Τουλάχιστον η έκδοση που έχω χρονια. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχει εδώ και πολλά χρόνια πληρωμένη έκδοση που επιτρέπει εγγραφή προγράμματος. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Λεβεντες, καποια δοκιμασμενη εφαρμογη ψαχνω , για να στελνω τις φωτο απο το κινητο στο pc, χωρις ομως να χανουν σε ποιοτητα οι φωτο , απλη και χωρις πολλα πολλα ,τι προτεινετε εσεις;Εγώ χρησιμοποιώ το OneDrive. Μάλιστα σε Win10 σου παρέχει την δυνατότητα το PC να κάνει αυτόματα download τους φακέλους που θέλεις για να τις έχεις σε κανονική ανάλυση σα να τις έχεις περάσει με καλώδιο. :-) Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Εγώ χρησιμοποιώ το OneDrive. Μάλιστα σε Win10 σου παρέχει την δυνατότητα το PC να κάνει αυτόματα download τους φακέλους που θέλεις για να τις έχεις σε κανονική ανάλυση σα να τις έχεις περάσει με καλώδιο. :-) Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν και μου φαίνεται λίγο βαρύ το onedrive φίλε θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Αν και μου φαίνεται λίγο βαρύ το onedrive φίλε θα το δοκιμάσω, ευχαριστώΑπλά δουλεύει εξαιρετικά ο συγχρονισμός, ενώ και το pc, επειδή έχει native εφαρμογή δουλεύει εξαιρετικά. Μόλις ανοίγει το PC συγχρονίζει αυτά που έχεις ορίσει ώστε τα έχεις στην ουσία αποθηκευμένα και στον σκληρό του υπολογιστή και στο cloud. Επίσης, υπόψιν πως η Samsung έτρεχε μια προσφορά που σου χαρίζει 100gb για δύο χρόνια με τις σειρές Galaxy S. Το είχε κάνει από το S7. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Απλά δουλεύει εξαιρετικά ο συγχρονισμός, ενώ και το pc, επειδή έχει native εφαρμογή δουλεύει εξαιρετικά. Μόλις ανοίγει το PC συγχρονίζει αυτά που έχεις ορίσει ώστε τα έχεις στην ουσία αποθηκευμένα και στον σκληρό του υπολογιστή και στο cloud. Επίσης, υπόψιν πως η Samsung έτρεχε μια προσφορά που σου χαρίζει 100gb για δύο χρόνια με τις σειρές Galaxy S. Το είχε κάνει από το S7. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάθε άλλο παρά εξαιρετικά δουλεύει ο συγχρονισμός. Το χρησιμοποίησα για κάποιους μήνες και δυστυχώς όταν έκανα αλλαγές σε κάποιο word ή excel , αντί να περνάει τις αλλαγές αυτές στους άλλους συνδεδεμένους υπολογιστές (να ενημερώνει δηλαδή τα ήδη υπάρχοντα αρχεία) δημιουργούσε αντίγραφα με την προσθήκη 1 στο όνομα του αρχείου. Γενικώς, δεν έμεινα ευχαριστημένος και ξαναγύρισα κακήν κακώς στο dropbox Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Κάθε άλλο παρά εξαιρετικά δουλεύει ο συγχρονισμός. Το χρησιμοποίησα για κάποιους μήνες και δυστυχώς όταν έκανα αλλαγές σε κάποιο word ή excel , αντί να περνάει τις αλλαγές αυτές στους άλλους συνδεδεμένους υπολογιστές (να ενημερώνει δηλαδή τα ήδη υπάρχοντα αρχεία) δημιουργούσε αντίγραφα με την προσθήκη 1 στο όνομα του αρχείου. Γενικώς, δεν έμεινα ευχαριστημένος και ξαναγύρισα κακήν κακώς στο dropboxΚάτι δεν έκανες καλά. Εδώ και 3 χρόνια χρησιμοποιώ το one drive. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Αν δεν έχεις πληρωμένη έκδοση δεν συγχρονίζει το office. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Απλά δουλεύει εξαιρετικά ο συγχρονισμός, ενώ και το pc, επειδή έχει native εφαρμογή δουλεύει εξαιρετικά. Μόλις ανοίγει το PC συγχρονίζει αυτά που έχεις ορίσει ώστε τα έχεις στην ουσία αποθηκευμένα και στον σκληρό του υπολογιστή και στο cloud. Επίσης, υπόψιν πως η Samsung έτρεχε μια προσφορά που σου χαρίζει 100gb για δύο χρόνια με τις σειρές Galaxy S. Το είχε κάνει από το S7. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα του δώσω μια ευκαιρία φίλε, καλό μου ακούγεται, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Κάτι δεν έκανες καλά. Εδώ και 3 χρόνια χρησιμοποιώ το one drive. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Αν δεν έχεις πληρωμένη έκδοση δεν συγχρονίζει το office. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστος εδω.......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 και goggle drive μια χαρά συγχρονίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 και goggle drive μια χαρά συγχρονίζειΣυγχρονίζει όμως σου δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύονται (όχι απλά να υπάρχει η δυνατότητα να τα δεις μέσω internet) τα αρχεία αυτόματα στο pc? Αυτό δε το ξέρω. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts