makap Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Παιδια, ΔΕΝ θελω συγχρονισμο. ¨Η τελωσπαντων αν εχει αυτη τη δυνατοτητα, να ειναι καπου χωμενη...Εκτος απο google παρακαλω. Καθε λιγο αλλαζω δεξια αριστερα συσκευες, ειμαι ΚΑΤΑ του συγχρονισμου, και εχει καταληξει εγνοια και αγχος να αποτρεπω καθε φορα το συγχρονισμο της google. Σιγουρα υπαρχουν αξιολογες προτασεις εκει εξω, offline κατα κυριο λογο, με reminders, χωρις sign in, και χωρις να ειναι google. ΟΚ. καθένας με τις απόψεις του. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε εδώ τι σημαίνει συγχρονισμός και τις δυνατότητες που έχει. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Παιδια, ΔΕΝ θελω συγχρονισμο. ¨Η τελωσπαντων αν εχει αυτη τη δυνατοτητα, να ειναι καπου χωμενη...Εκτος απο google παρακαλω. Καθε λιγο αλλαζω δεξια αριστερα συσκευες, ειμαι ΚΑΤΑ του συγχρονισμου, και εχει καταληξει εγνοια και αγχος να αποτρεπω καθε φορα το συγχρονισμο της google. Σιγουρα υπαρχουν αξιολογες προτασεις εκει εξω, offline κατα κυριο λογο, με reminders, χωρις sign in, και χωρις να ειναι google.Task & notes Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Το Todoist ,δεν σου κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Task & notes Εχεις λινκ σε παρακαλω; Το μονο που βρισκω ειναι αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=org.myklos.inote που λεει οτι ειναι για Ms exchange!!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το Todoist ,δεν σου κάνει; Θα το δω. Ελπιζω να δινει calendar σε μορφη μηνα γιατι απο τα screenshots δεν δειχνει κατι τετοιο. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 (edited) Παιδιά στην εφαρμογή accu weather πως γίνεται να βγάλω την θερμοκρασία από την μπάρα των ειδοποιησεων;;;; Edit Την έβγαλα έτσι Edited April 18, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 ---------------- ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το Todoist ,δεν σου κάνει; Ζητα οπωσδηποτε email για να συγχρονιζει. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Ζητα οπωσδηποτε email για να συγχρονιζει. :( Μπορείς να δοκιμάσεις και με Business Calendar 2 σε offline mode (local), είτε για γιορτές, γενέθλια κλπ. είτε για tasks/subtasks ταυτόχρονα. Προσωπικά μου έχει λύσει τα χέρια πολλά χρόνια τώρα. Το δουλεύω όμως με συγχρονισμό σε mail account. Sent from my SM-G960F using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkakias Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 καλημερα...luncher για ΜΙ Α1 ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 καλημερα...luncher για ΜΙ Α1 ? ευχαριστω Nova κατά πρώτη προτίμηση ή Microsoft για εναλλακτική... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Μπορείς να δοκιμάσεις και με Business Calendar 2 σε offline mode (local), είτε για γιορτές, γενέθλια κλπ. είτε για tasks/subtasks ταυτόχρονα. Προσωπικά μου έχει λύσει τα χέρια πολλά χρόνια τώρα. Το δουλεύω όμως με συγχρονισμό σε mail account. Sent from my SM-G960F using Tapatalk Φαινεται πολυ ενδιαφερον! Ευχαριστω για την προταση. Βλεπω εχει και local task, οποτε οκ φαινεται. Το κατεβασα και το δοκιμαζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 +1 για το business calendar, το χρησιμοποιω κι εγω καιρο, υπαρχει τροπος να κανουμε swipe την ειδοποιηση απο την μπαρα και να φευγει χωρις να χρειαζεται να παμε να πατησουμε dismiss; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Sofos_5 & patrickdrd, το δοκιμασα και οντως δουλευει αψογα, offline, και οκ και οι ειδοποιησεις. Ευχαριστω!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Με ποιές άλλες εφαρμογές μπορούμε να ακούμε στο background μουσική από YouTube? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Με ποιές άλλες εφαρμογές μπορούμε να ακούμε στο background μουσική από YouTube? Ριξε μια ματια εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Ριξε μια ματια εδω Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Παιδια μηπως εχει βρει κανενας το AC3 CODEC 1.9.18.2 για το mx player ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Παιδια μηπως εχει βρει κανενας το AC3 CODEC 1.9.18.2 για το mx player ???? https://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Vlc και καθάρισες Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Καμία εφαρμογή ή ρύθμιση που να δουλεύει το text to speech σωστά σε Galaxy A5 2016 έχει κανείς υπόψη; Έχω αγορασμένη την SVOX αλλά ποτέ δε δούλεψε στο Α5. Με ενδιαφέρει να λέει το όνομα του καλούντα. Ευχαριστώ Στάλθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Καμία εφαρμογή ή ρύθμιση που να δουλεύει το text to speech σωστά σε Galaxy A5 2016 έχει κανείς υπόψη; Έχω αγορασμένη την SVOX αλλά ποτέ δε δούλεψε στο Α5. Με ενδιαφέρει να λέει το όνομα του καλούντα. Ευχαριστώ Στάλθηκε;Caller όνομα εκφωνητής Ζ λέγεται αυτή που έχω εγώ και υπάρχει στο playstore. Δε ξέρω αν παίζει σε σένα, δωρεάν είναι δοκίμασε το. Είμαι από κινητό, συγνώμη που δε βρήκα το λινκ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Καμία εφαρμογή ή ρύθμιση που να δουλεύει το text to speech σωστά σε Galaxy A5 2016 έχει κανείς υπόψη; Έχω αγορασμένη την SVOX αλλά ποτέ δε δούλεψε στο Α5. Με ενδιαφέρει να λέει το όνομα του καλούντα. Ευχαριστώ Στάλθηκε;Η εφαρμογή της Google έχει πλέον ελληνικά. Την δοκίμασες; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Την έχω εγκατεστημένη και ενημερωμένη, αλλά πως τη ρυθμίζω να αναγγέλλει το όνομα;; Στάλθηκε; ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Caller όνομα εκφωνητής Ζ λέγεται αυτή που έχω εγώ και υπάρχει στο playstore. Δε ξέρω αν παίζει σε σένα, δωρεάν είναι δοκίμασε το. Είμαι από κινητό, συγνώμη που δε βρήκα το λινκ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ! Την κατέβασα και θα τη δοκιμάσω. Στάλθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 (edited) Καλημέρα. Ψάχνω κάτι πολύ ειδικό. Έχω στην κατοχή μου και στο όνομα μου δυο sim. Την μια την ειχα δώσει κάποια στιγμή σε μια φίλη (όχι πολύ πλέον) την οποία την επέστρεψε. Υπάρχει τρόπος να σβήσω μηνύματα που έχει εκείνη στο κινητό της που είχαμε ανταλλάξει μεταξύ μας; Επαναλαμβάνω ότι έχω εγώ και τις δύο sim αυτή τη στιγμή. Edited April 23, 2018 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Καλημέρα. Ψάχνω κάτι πολύ ειδικό. Έχω στην κατοχή μου και στο όνομα μου δυο sim. Την μια την ειχα δώσει κάποια στιγμή σε μια φίλη (όχι πολύ πλέον) την οποία την επέστρεψε. Υπάρχει τρόπος να σβήσω μηνύματα που έχει εκείνη στο κινητό της που είχαμε ανταλλάξει μεταξύ μας; Επαναλαμβάνω ότι έχω εγώ και τις δύο sim αυτή τη στιγμή.Τα μυνήματα αποθηκεύονται στη συσκευή και όχι στη κάρτα, οπότε αυτό που θες δε γίνεται. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Καλημέρα. Ψάχνω κάτι πολύ ειδικό. Έχω στην κατοχή μου και στο όνομα μου δυο sim. Την μια την ειχα δώσει κάποια στιγμή σε μια φίλη (όχι πολύ πλέον) την οποία την επέστρεψε. Υπάρχει τρόπος να σβήσω μηνύματα που έχει εκείνη στο κινητό της που είχαμε ανταλλάξει μεταξύ μας; Επαναλαμβάνω ότι έχω εγώ και τις δύο sim αυτή τη στιγμή.Όχι δεν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts