WPerty Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Αν έχεις το Viber, είναι αυτό που ευθύνεται και δεν κλείνει το wifi. Απενεργοποιείς τη σχετική επιλογή από τις ρυθμίσεις του Viber και δεν χρειάζεσαι άλλο πρόγραμμα.Είπαμε, μόνο αν υπάρχει εφαρμογή να απαντάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Είπαμε, μόνο αν υπάρχει εφαρμογή να απαντάμε. :kill: :whip: :lol: Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Αν έχεις το Viber, είναι αυτό που ευθύνεται και δεν κλείνει το wifi. Απενεργοποιείς τη σχετική επιλογή από τις ρυθμίσεις του Viber και δεν χρειάζεσαι άλλο πρόγραμμα.Που υπάρχει αυτή η ρύθμιση στο viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Που υπάρχει αυτή η ρύθμιση στο viber?στις γενικές ρυθμίσεις είναι Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Σωστά! Δεν την είχα παρατηρήσει αυτή την επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Αν έχεις το Viber, είναι αυτό που ευθύνεται και δεν κλείνει το wifi. Απενεργοποιείς τη σχετική επιλογή από τις ρυθμίσεις του Viber και δεν χρειάζεσαι άλλο πρόγραμμα. Όχι ούτε αυτό είναι δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει και παραμένει μόνιμος ανοιχτό ευχαριστώ πάντως. ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- :kill: :whip: :lol: Χαχαχα μου αρέσει το χιούμορ εύγε ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν έχεις το Viber, είναι αυτό που ευθύνεται και δεν κλείνει το wifi. Απενεργοποιείς τη σχετική επιλογή από τις ρυθμίσεις του Viber και δεν χρειάζεσαι άλλο πρόγραμμα.δεν είναι ούτε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 το my Alpha wallet με το τελευταίο update, πετάει πάλι έξω τις rooted συσκευές...ππφφφ Είδα το ποστ σου και δεν έκανα την αναβάθμιση της εφαρμογής. Στην 3η ημέρα όμως με έτρωγε το χέρι μου να δοκιμάσω. Έτσι κράτησα backup την προηγούμενη και προχώρησα στην αναβάθμιση. Σε εμένα δεν έχει κανένα πρόβλημα, ανοίγει η εφαρμογή , με πάει και στο tap'n pay και βάζω τον 4ψηφιο κωδικό και αρχίζει να μετράει αντίστροφα τα 30'' Άρα μάλλον παίζει ρόλο ο συνδυασμός root-rom. Sent from Lenovo P1a42 via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 υπάρχει εφαρμογή που να ρυθμίζεις ΑΝΆ ΕΦΑΡΜΟΓΉ την ένταση του ήχου ειδοποίησης της; άλλη ένταση για whatsapp, άλλη για viber κλπ; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidasv_ Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Μια βοήθεια/πρόταση σας παρακαλώ πολύ παιδιά γιατί έχει κολλήσει το μυαλό μου και δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα.. Είχα μια εφαρμογή εδώ και καιρό που δεν χρειαζόταν root μάλιστα και έσωζε/αποθήκευε τους κωδικούς των ασυρμάτων δικτύων που είχα συνδεθεί και τα έκανε και export σε ένα αρχείο για επαναφορά κατόπιν. Έσκασε το κινητό δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα και δεν μπορώ να βρω και ποια είναι από το playstore, είχα βάλει 10αδες κατά καιρούς που είχαν σχέση με wifi. :( Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας...!!! Παράθεση Life is a trip...... Better do it on a motorcycle. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Ρε παιδιά έχετε να προτείνεται κάποιο καλό εορτολόγιο Δες και αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=george.android.eortologioAlpha Έχει και widget και καθόλου διαφημίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Παιδια υπαρχει καποι app για αμεση εμφανιση email,και ευκολη συνδεση με τον λογαριασμο...??? Eχω κατεβασει το yahoo.mail αλλα δεν εμφανιζει αμεσως τα μυνηματα....,με την εφαρμογη mail ζηταει συνδεσει με imap.pop3,exchange ,που δεν γνωριζω να τα συμπληρωσω.... Καποια βοηθεια,αμεση παιδες.....το αλσχαιμερ με βαραει κατακεφαλα.....:( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Παιδια υπαρχει καποι app για αμεση εμφανιση email,και ευκολη συνδεση με τον λογαριασμο...??? Eχω κατεβασει το yahoo.mail αλλα δεν εμφανιζει αμεσως τα μυνηματα....,με την εφαρμογη mail ζηταει συνδεσει με imap.pop3,exchange ,που δεν γνωριζω να τα συμπληρωσω.... Καποια βοηθεια,αμεση παιδες.....το αλσχαιμερ με βαραει κατακεφαλα.....:( Εγώ έχω αυτή για καιρό και είμαι ευχαριστημένος: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trtf.blue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Παιδιά υπάρχει δυνατότητα να βγαίνει το όνομα του παρόχου και αν γίνεται να μεγαλώσουν οι πάνω ενδείξεις; Έχω το galaxy A5 2016. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 αναβάθμιση opera browser. επιτέλους μετά από 100 χρόνια βάλανε σε εύκολη πρόσβαση την επιλογή toggle desktop /mobile εμφάνιση των sites Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Παιδιά υπάρχει δυνατότητα να βγαίνει το όνομα του παρόχου και αν γίνεται να μεγαλώσουν οι πάνω ενδείξεις; Έχω το galaxy A5 2016. Sent from my iPhone using TapatalkMe root! +Xposed γίνεται εύκολα Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Εγώ έχω αυτή για καιρό και είμαι ευχαριστημένος: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trtf.blue Ευχαριστω πολυ θα την δοκιμασω και θα δω αμα με καλυπτει,αλλιως παλι εδω θα ειμαι... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Είδα το ποστ σου και δεν έκανα την αναβάθμιση της εφαρμογής. Στην 3η ημέρα όμως με έτρωγε το χέρι μου να δοκιμάσω. Έτσι κράτησα backup την προηγούμενη και προχώρησα στην αναβάθμιση. Σε εμένα δεν έχει κανένα πρόβλημα, ανοίγει η εφαρμογή , με πάει και στο tap'n pay και βάζω τον 4ψηφιο κωδικό και αρχίζει να μετράει αντίστροφα τα 30'' Άρα μάλλον παίζει ρόλο ο συνδυασμός root-rom. Sent from Lenovo P1a42 via Tapatalk δεν έχω custom rom...την μαμά oreo 8.0 έχω rooted... απλά άλλαξα σε magisk 14.5 και με το root hide, παίζει πλέον μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Καλημέρα σε όλους. Ψάχνω μια εφαρμογή αν υπάρχει που να λαμβάνει streaming video από κινητά ή ταμπλετ, να έχει preview από όλες τις συσκευές που κάνουν stream (έστω και σε χαμηλή ανάλυση) σε μια κεντρική συσκευή στην οποία θα επιλέγω εγώ ποιο stream θα εγγράφεται. Θέλω στην ουσία να κάνω live σκηνοθεσία και θέλω να την χρησιμοποιήσω για να μπορώ να καλυπτω ερασιτεχνικά αγώνες που παίζουν τα παιδιά, με την βοήθεια 2-3 άλλων πατεράδων. Στάλθηκε από το NEM-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Μια βοήθεια/πρόταση σας παρακαλώ πολύ παιδιά γιατί έχει κολλήσει το μυαλό μου και δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα.. Είχα μια εφαρμογή εδώ και καιρό που δεν χρειαζόταν root μάλιστα και έσωζε/αποθήκευε τους κωδικούς των ασυρμάτων δικτύων που είχα συνδεθεί και τα έκανε και export σε ένα αρχείο για επαναφορά κατόπιν. Έσκασε το κινητό δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα και δεν μπορώ να βρω και ποια είναι από το playstore, είχα βάλει 10αδες κατά καιρούς που είχαν σχέση με wifi. :( Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας...!!! Μία απάντηση στον φίλο γιατί θέλω κι εγώ να σώσω τους κωδικούς των γνωστών WiFi? Ευχαριστώ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Μία απάντηση στον φίλο γιατί θέλω κι εγώ να σώσω τους κωδικούς των γνωστών WiFi? Ευχαριστώ Χρησιμοποιω το Wifi password εδω και καιρο αλλα χρειαζεται root. Αλλο δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Χρησιμοποιω το Wifi password εδω και καιρο αλλα χρειαζεται root. Αλλο δεν ξερω Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ασχολούμαι με root. Η εγγύηση πάνω απ όλα..... :) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Την στοκ εφαρμογή του ραδιοφώνου μπορώ να την αλλάξω; προσοχή δεν μιλάω για Web radio, αλλά κανονικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Την στοκ εφαρμογή του ραδιοφώνου μπορώ να την αλλάξω; προσοχή δεν μιλάω για Web radio, αλλά κανονικό. όχι βέβαια Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ασχολούμαι με root. Η εγγύηση πάνω απ όλα..... :) Εσύ χάνεις. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Εσύ χάνεις. Ανάλογα. Στο s7 edge "κλάταρε" η πλακέτα τον 4ο μήνα. Τι θα έκανα αν ήμουν root??? Οποτε σιγουριά πάνω απ όλα (γνώμη μου) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts