Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι...

Ε άντε τι περιμένει,...?

Ρουταρετε παιδιά να βρείτε την υγεία σας

Και μαζί και όλη την παραμετροποίηση που "κόβει"η κάθε εταιρεία.....

(Με κάθε διάθεση χιούμορ-πλάκας-χαβαλε το παραπάνω σχόλιο)

:D :D :D

Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Root είσαι?

Γιατί με xposed θα μπορούσες να κάνεις δουλειά....

Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι... Δυστυχώς!

Δεν το 'χω καθόλου με το ρουτ! Μου φαίνεται τρομερά δύσκολη διαδικασία. Έχω προσπαθήσει να ρουταρω κινητό (διαβάζοντας οδηγίες) και τα παράτησα στο 5λεπτο. Το μόνο που κατάλαβα από όλες τις οδηγίες ήταν το "συνδέστε το κινητό στον φορτιστή"... :D

Συγγνώμη για το οφ τοπικ!

Edited by lek88

Καλημέρα παίδες.πως μπορώ όταν ανοίγω το tapatalk την εφαρμογή από το κινητό να μην εμφανίζει επισυναπτόμενες φωτο από άλλα μέλη στα θέματα που παρακολουθώ και μάλιστα μεγάλες φωτο με αποτέλεσμα να γίνεται μακριναρι και άχαρο.Δεν μπόρεσα να βρω κάτι στις ρυθμίσεις του tapatalk.αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει.

Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα παίδες.πως μπορώ όταν ανοίγω το tapatalk την εφαρμογή από το κινητό να μην εμφανίζει επισυναπτόμενες φωτο από άλλα μέλη στα θέματα που παρακολουθώ και μάλιστα μεγάλες φωτο με αποτέλεσμα να γίνεται μακριναρι και άχαρο.Δεν μπόρεσα να βρω κάτι στις ρυθμίσεις του tapatalk.αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει.

Ρυθμισεις - discussion card - photo preview κ το ξετικάρεις

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Παιδιά οι καλύτερες εφαρμογές για playground video στο YouTube download video και κατέβασμα photos από το Instagram ποιες είναι για εσάς;

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα.

Θα ήθελα εφαρμογή ημερολογίου.

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να αλλάξω τον ήχο ειδοποίησης :)

Καλημέρα.

Θα ήθελα εφαρμογή ημερολογίου.

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να αλλάξω τον ήχο ειδοποίησης :)

Στο ημερολόγιο google μπορείς να αλλάξεις τον ήχο, αλλά για όλες τις ειδοποιήσεις και όχι ξεχωριστά.

Ρυθμισεις - discussion card - photo preview κ το ξετικάρεις

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου!

Στο ημερολόγιο google μπορείς να αλλάξεις τον ήχο, αλλά για όλες τις ειδοποιήσεις και όχι ξεχωριστά.

Για όλες, μια χαρά.

Δεν με νοιάζει το ξεχωριστά.

Ευχαριστώ:)

Παιδιά οι καλύτερες εφαρμογές για playground video στο YouTube download video και κατέβασμα photos από το Instagram ποιες είναι για εσάς;

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βρε freddaras, εισαι στο φορουμ πριν απο μενα, δεν μπορει να μην εχεις διαβασει για το ogYoutube. :)

Για ινστα δεν ξερω, δεν το χρησιμοποιω.

Μήπως ξέρετε κάποια εφαρμογή email που να μπορώ να προσθέσω λογαριασμό yahoo gmail κλπ και να κλειδώνει με δακτυλικό αποτύπωμα όπως το mail.com;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βρε freddaras, εισαι στο φορουμ πριν απο μενα, δεν μπορει να μην εχεις διαβασει για το ogYoutube. :)

ναι βρε το ξερω το ogYoutube απλα βλεπω οτι εχουν παρα πολυ καιρο να το κανουν update με αποτέλεσμα να τρωει τα φλασιδια του σημερα :)

OGInstagram

Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" 

Ρε παιδιά καλησπέρα, στην εφαρμογή του Facebook πριν λίγες εκδόσεις είχε πάνω μια καρτέλα που ήταν για τις ομάδες που παρακολουθείς και βόλευε αρκετά..Τώρα δεν υπάρχει πια υπάρχει αυτή που σου λέει για προτεινόμενους φίλους κλπ..μπορούμε να το προσθέτουμε από καμμία ρύθμιση της εφαρμογής και δεν το έχω εντοπίσει?

Eδώ για το χαζοφατσοβιβλίο...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=427212&page=75

Καλημέρα παιδιά,

κάποια πρόταση για εφαρμογή καταγραφής κλήσεων που να δουλέυει και με το vowifi της Cosmote (cosmote wifi calling) έχει δοκιμάσει κάποιος?

Είχα την παρακάτω εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr&hl=en αλλά όταν ενεργοποίησα τις κλήσεις μέσω wifi δεν κάνει εγγραγή. Στις κλασσικές κλήσεις γίνεται κανονικά και το δούλευα καλά. Το τηλέφωνο ειναι το Νοτε 8.

Ευχαριστώ,

Νίκος

00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten

06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!!

14-... Straight Six Open Top Sliding Machine ///

στον Samsung internet browser beta πως βγαίνουμε από την εφαρμογή; μόνο με το home?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα στην παρέα. Υπάρχει καμία καλή εφαρμογή ώστε το κινητό να έχει την μορφή των Windows 10 και live tiles; Έχω βρει την εφαρμογή launcher 10 αλλά ρωτάω μήπως υπάρχει και καμιά άλλη.

TCL 40 NXTPAPER

Καλημέρα στην παρέα. Υπάρχει καμία καλή εφαρμογή ώστε το κινητό να έχει την μορφή των Windows 10 και live tiles; Έχω βρει την εφαρμογή launcher 10 αλλά ρωτάω μήπως υπάρχει και καμιά άλλη.

Καλημέρα!

SquareHome 2 - Launcher: Windows style

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ss.squarehome2

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Ότι σου είπε ο Δημήτρης φίλε μου SquareHome 2 - Launcher: Windows style ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή που να φέρνει στα Windows Phone. Και μη σου πω ότι είναι ακόμη καλύτερο σε σχέση με τον launcher των Windows Phone.... Το λέω με σιγουριά μιας και πορεύομαι με windows phone τα τελευταία τρία χρόνια και έχω δουλέψει αρκετά με το συγκεκριμένο λειτουργικό. Τώρα στο mi max τον παραπάνω launcher χρησιμοποιώ και έχω να πω πως ο Dev κάνει καταπληκτική δουλειά.....και αν θες να το κάνεις εντελώς Windows Phone χρησιμοποίησε και αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thsoft.glance και θα έχεις ένα αμιγώς windows phone τηλέφωνο.... Εγώ τα έχω και είναι μια χαρά. Προσοχή να μην είναι AMOLED η οθόνη σου, γιατί με το παραπάνω πρόγραμμα θα τις κάνεις ζημιά.

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ότι σου είπε ο Δημήτρης φίλε μου SquareHome 2 - Launcher: Windows style ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή που να φέρνει στα Windows Phone. Και μη σου πω ότι είναι ακόμη καλύτερο σε σχέση με τον launcher των Windows Phone.... Το λέω με σιγουριά μιας και πορεύομαι με windows phone τα τελευταία τρία χρόνια και έχω δουλέψει αρκετά με το συγκεκριμένο λειτουργικό. Τώρα στο mi max τον παραπάνω launcher χρησιμοποιώ και έχω να πω πως ο Dev κάνει καταπληκτική δουλειά.....και αν θες να το κάνεις εντελώς Windows Phone χρησιμοποίησε και αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thsoft.glance και θα έχεις ένα αμιγώς windows phone τηλέφωνο.... Εγώ τα έχω και είναι μια χαρά. Προσοχή να μην είναι AMOLED η οθόνη σου, γιατί με το παραπάνω πρόγραμμα θα τις κάνεις ζημιά.

Καλημέρα Κώστα.

Γιατί θα κάνει ζημιά? Αφού κυρίως σε amoled απευθύνεται ενώ οι lcd έχουν μεγάλη κατανάλωση.

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αρρωστάκι κι εσύ.....:lol::lol::lol::p:D

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καλημέρα Κώστα.

Γιατί θα κάνει ζημιά? Αφού κυρίως σε amoled απευθύνεται ενώ οι lcd έχουν μεγάλη κατανάλωση.

Αφήνουν ίχνος λευκό στις amoled Κώστα, τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει.... Η τύπου glans εφαρμογή δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μαύρο φόντο που γράφει τους πληροφορίες επάνω, θα διαβάσεις αν ψάξεις πως στις amoled απαγορεύεται ακόμη και οι φωτογραφίες που έχουν λευκά. Έχουν αναφερθεί ζητήματα πάντως για αυτό το είπα.... Εγώ πάντως με την δική μου οθόνη lcd δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Τα πλακιδια στον SquareHome 2 - Launcher ειναι ενεργα;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Καλημέρα Κώστα.

Ζήλεψα και τα έβαλα και εγώ

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II