menioseten Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα. κάποια εφαρμογή που να ρυθμίζει την φωτεινότητα της οθόνης; Το κινητό μου δυσκολεύεται να προσαρμοστεί τις περισσότερες φορές στη φωτεινότητα του περιβάλλοντος όταν έχω τη φωτεινότητα στην αυτόματη ρύθμισηΔοκίμασε την εφαρμογή Lux . Έχει πολλές επιλογές για να έρθει στα μέτρα σου. Επίσης κάνει πολύ καλό στην αυτονομία. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Επιτέλους βρήκα εφαρμογή με την οποία μπορώ να αντιγράψω κείμενο από το FB, είχα δοκιμάσει τα πάντα.εξυπηρετεί ειδικά για αντιγραφή acestream link Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Επιτέλους βρήκα εφαρμογή με την οποία μπορώ να αντιγράψω κείμενο από το FB, είχα δοκιμάσει τα πάντα.εξυπηρετεί ειδικά για αντιγραφή acestream link Sent from my LG-D802 using Tapatalk Αν θέλεις πες και σε μας αυτό που βρήκες, μήπως βοηθηθεί και κάποιος αλλος. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Κάποια εφαρμογή που να μπορώ να βάζω με stamp πάνω στην φώτο ημερομηνία. Δοκίμασα όσες έβγαζε στο playstore αλλά καμία δεν δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Παιδια ποια εφαρμογη office προτεινετε? Ειχα το WPS ΑΛΛΑ αν και παλιοτερα ειχα πληρωσει για premium αδεια τωρα μου λεει να πληρωνω συνδρομη ανα μηνα. Ποτε.:p Αν το χρησιμοποιουσα συνεχεια ισως να το εκανα. Οποτε πειτε μου καποια αρκετα καλη ακομα και επι πληρωμη (για να μην με πρηζουν οι διαφημισεις) αρκει να πληρωνω μια φορα και τερμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 (edited) Αν εχεις το note 8, στο galaxy apps θα βρεις τζαμπα το hancom office, την καλυτερη (για εμενα) σουιτα στο αντροϊντ. Edited November 2, 2017 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Παιδια ποια εφαρμογη office προτεινετε? Ειχα το WPS ΑΛΛΑ αν και παλιοτερα ειχα πληρωσει για premium αδεια τωρα μου λεει να πληρωνω συνδρομη ανα μηνα. Ποτε.:p Αν το χρησιμοποιουσα συνεχεια ισως να το εκανα. Οποτε πειτε μου καποια αρκετα καλη ακομα και επι πληρωμη (για να μην με πρηζουν οι διαφημισεις) αρκει να πληρωνω μια φορα και τερμα!To Officesuite το δουλεύω χρόνια και είναι από τα καλύτερα. Κατά καιρούς βγάζει προσφορά στο 1€. Αν το βρεις τόσο χαμηλά τσιμπατο. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 To Officesuite το δουλεύω χρόνια και είναι από τα καλύτερα. Κατά καιρούς βγάζει προσφορά στο 1€. Αν το βρεις τόσο χαμηλά τσιμπατο. Unleashed by ONEPLUS 3T rootedΚαι εγώ το Officesuit δουλεύω και στο συστήνω ανεπιφύλακτα. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Καλο το Officesuit, το εχω χτυπησει σε προσφορα με 1€ και το εχω και απο amazon δωρεαν. Βρισκω ομως πως το WPS ειναι πιο ελαφρυ. Εξαιρετικα και τα δυο. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Κάποια εφαρμογή που να μπορώ να βάζω με stamp πάνω στην φώτο ημερομηνία. Δοκίμασα όσες έβγαζε στο playstore αλλά καμία δεν δουλεύει Δοκίμασε το Snapseed. Έχει πάρα πολλές επιλογές ακόμα και για τη μορφή του stamp. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Αν εχεις το note 8, στο galaxy apps θα βρεις τζαμπα το hancom office, την καλυτερη (για εμενα) σουιτα στο αντροϊντ. To Officesuite το δουλεύω χρόνια και είναι από τα καλύτερα. Κατά καιρούς βγάζει προσφορά στο 1€. Αν το βρεις τόσο χαμηλά τσιμπατο. Και εγώ το Officesuit δουλεύω και στο συστήνω ανεπιφύλακτα. Καλο το Officesuit, το εχω χτυπησει σε προσφορα με 1€ και το εχω και απο amazon δωρεαν. Βρισκω ομως πως το WPS ειναι πιο ελαφρυ. Εξαιρετικα και τα δυο. Ok παιδια! Ευχαριστω! Θα δοκιμασω πρωτα το hancom που ειναι οπως λετε free στο galaxy apps και μετα αν δεν με καλυψει θα παρω το officesuit! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 παιδια μια εφαρμογη που στις φωτογραφίες που συνήθως θελω να βαζω στο FB να θολώνω τα πρόσωπα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Έχει κανείς την εφαρμογή outlook για email; δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις για εισερχόμενα, κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy7 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 μήπως έχεις την ρύθμιση να έρχονται ειδοποιήσεις μόνο για τα εστιασμένα εισερχόμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Ούτε γι αυτά μου έρχεται ειδοποίηση φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Ψαχνω μια εφαρμογή που να μπορω να γράψω λέξεις και να τις αλλάζει γραμματοσειρα ΑΛΛΑ μετά να μπορω να κανω αντιγραφή κ επικόλληση την λέξη με την αλλαγμένη γραμματοσειρα κάπου εξωτερικά. Παραθέτω μια φωτογραφία της εφαρμογής calligraphy name, (για να καταλάβετε τι περίπου ψάχνω) η οποία έχει ωραίες γραμματοσειρες αλλά μετά αποθηκεύει το αποτέλεσμα σαν φωτογραφία. Εγώ θέλω να μπορώ να κάνω copy and paste την λέξη που έφτιαξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Θα πρέπει το πρόγραμμα ή η εφαρμογή ή το λειτουργικό που το κάνεις paste να περιέχει αυτή τη γραμματοσειρά, και σπάνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Θα πρέπει το πρόγραμμα ή η εφαρμογή ή το λειτουργικό που το κάνεις paste να περιέχει αυτή τη γραμματοσειρά, και σπάνιο.Α.. Οκ... Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Α.. Οκ... Ευχαριστώ!! Ρίνα... εσύ που ασχολείσαι τόσο πολύ με τις γραματοσειρές μπορείς να μου πεις ποιά είναι η default που έχει το samsung? H το android γενικότερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Ρίνα... εσύ που ασχολείσαι τόσο πολύ με τις γραματοσειρές μπορείς να μου πεις ποιά είναι η default που έχει το samsung? H το android γενικότερα? Roboto . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Ευχαριστώ Στράτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 (edited) Ευχαριστώ Στράτο :)Μακάρι να μπορούσα να προσθέσω κι άλλες... Καημό το έχω! Η roboto είναι νομίζω. Και λεω νομίζω γιατί είναι η μόνη γραμματοσειρα που μου την έχει χωρίς όνομα! Edit: στο lg g4 μου γράφει roboto. Άρα αυτή είναι και στο τωρινό μου Samsung άσχετα που δεν την έχει με όνομα. Edited November 4, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Μακάρι να μπορούσα να προσθέσω κι άλλες... Καημό το έχω! Η roboto είναι νομίζω. Και λεω νομίζω γιατί είναι η μόνη γραμματοσειρα που μου την έχει χωρίς όνομα! Edit: στο lg g4 μου γράφει roboto. Άρα αυτή είναι και στο τωρινό μου Samsung άσχετα που δεν την έχει με όνομα. Ευχαριστώ και σένα:) Εγώ δεν ασχολήθηκα ποτέ με γραμματοσειρές... η μία και μοναδική φορά είναι τούτη εδώ για να βάλω τη default. Mάθαμε και κάτι σήμερα - όσο ζεις μαθαίνεις:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Μακάρι να μπορούσα να προσθέσω κι άλλες... Καημό το έχω! Root είσαι? Γιατί με xposed θα μπορούσες να κάνεις δουλειά.... Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Δεν είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts