kinellinas Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Καλημέρα, έχω ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να το λύσω και είναι το εξής : κάποια στιγμή είχα μπει στο online-filmer και κατά λάθος πάτησα το διαφημιστικό που βγάζει όταν επιλέγεις ταινία και από εκεί και πέρα πάντα όταν πατάω το κουμπί και ξεκλειδώνω το κινητό μετά από δέκα δευτερόλεπτα μου εμφανίζει σε πλήρη οθόνη είτε διαφημιστικά είτε εικόνες και βίντεο ακατάλληλου περιεχομένου σαν να με παραπέμπει σε άλλο σαιτ, μήπως υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει να το διορθώσω; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Καλημέρα, έχω ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να το λύσω και είναι το εξής : κάποια στιγμή είχα μπει στο online-filmer και κατά λάθος πάτησα το διαφημιστικό που βγάζει όταν επιλέγεις ταινία και από εκεί και πέρα πάντα όταν πατάω το κουμπί και ξεκλειδώνω το κινητό μετά από δέκα δευτερόλεπτα μου εμφανίζει σε πλήρη οθόνη είτε διαφημιστικά είτε εικόνες και βίντεο ακατάλληλου περιεχομένου σαν να με παραπέμπει σε άλλο σαιτ, μήπως υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει να το διορθώσω; ευχαριστώΈχεις φάει adware...κατέβασε το malwarebyte από τό playstore και σκάναρε μια το κινητό και θα είσαι οκ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 (edited) μεγα λαθος να χρησιμοποιει καποιος τετοιες εφαρμογες, ειδικα αν ειναι μαθητης: πρεπει να λυνει τις ασκησεις με το μυαλο του. Είναι σαν τα κομπιουτερακια που αποβλακωσαν τα αμερικανακια που λεγαν πριν κατι χρονια…Στην ηλικία μου χρειάζεται κάτι τέτοιο γιατί δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να λύνω ασκήσεις άλγεβρας 10 χρόνια μετά το λύκειο :p δεν τα θυμάμαι και να θελω! (μη με ρωτάς πως και τι άλλα κάνω άλγεβρα) :D Εγω την προτείνω σαν εφαρμογή! Τώρα το ποιος θα την κατεβάσει και ποιος όχι είναι στην δικιά του κρίση. Βέβαια συμφωνώ ότι πρέπει να προσπαθει κάποιος να τις λύσει μόνος του. Edited October 6, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinellinas Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Έχεις φάει adware...κατέβασε το malwarebyte από τό playstore και σκάναρε μια το κινητό και θα είσαι οκ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk με το malwarebyte αναγνώρισε ένα πρόβλημα εγκατεστημένο αρχείο το οποίο όμως ζητούσε να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων, μέσω αυτού όμως βρήκα το virus cleaner (hi security) - Antivirus Booster 2018 διάβασε το αρχείο το έκανα απεγκατασταση και λύθηκε το πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 με το malwarebyte αναγνώρισε ένα πρόβλημα εγκατεστημένο αρχείο το οποίο όμως ζητούσε να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων, μέσω αυτού όμως βρήκα το virus cleaner (hi security) - Antivirus Booster 2018 διάβασε το αρχείο το έκανα απεγκατασταση και λύθηκε το πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ.Χαίρομαι που έστω και έμμεσα βρέθηκε η λύση φίλε μου. Άλλη φορά μακριά από online filmer, κατέβασε το terrarium και έχεις τα πάντα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Καμία εφαρμογή με widget που διαλέγεις προκαθορισμένες ρυθμίσεις σε προφίλ ήχου; Πχ δυνατά, σιγά ,αθόρυβα κτλ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Καμία εφαρμογή με widget που διαλέγεις προκαθορισμένες ρυθμίσεις σε προφίλ ήχου; Πχ δυνατά, σιγά ,αθόρυβα κτλ ... Δες αυτή εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ogapps.notificationprofiles Εκτός από κανονικό widget, έχει και widget στο συρτάρι ειδοποιήσεων, που για μένα είναι πιο βολικό. Τη χρησιμοποιώ καιρό, πολύ καλή εφαρμογή, έχει και backup-restore ρυθμίσεων. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Δες και αυτή αν θες.. https://play.google.com/store/apps/details?id=Orion.Soft Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Επειδη στην δουλεια μου κανω πολλες μεταφορες δεδομενων απο παλια android σε καινουργια, υπαρχει καμια εφαρμογη να τα κανει "αυτοματα" ολα; Να παιρνει πχ επαφες, φωτο κτλ και να συνδεω το αλλο τηλ και να τα παιρναει εκει, χωρις να τα κανω εγω χειροκινητα (μεσω υπολογιστη παντα μιλαμε) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 εχει δοκιμασει κανεις το mysms η καποιο άλλο ώστε να λαμβανεις μηνυματα και κλησεις στον υπολογιστη; https://www.mysms.com/download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Παιδιά το og YouTube θεωρείται παράνομη εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Παιδιά το og YouTube θεωρείται παράνομη εφαρμογή? θεωρητικα ναι Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 θέλω να ανεβάσω μια φώτο στο google keep προσπαθώ αλλά δεν δημιουργεί σημείωση με την φωτο με τίποτα. ακόμα και μέσα από την εφαρμογή εάν πάω να φτιάξω μια σημείωση με φωτο δεν ανεβαίνει η φώτο! τι γίνεται; ξέρει κανείς; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Μια χαρά δουλεύει σε μένα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Μια χαρά δουλεύει σε μένα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk τελικά δεν είχε η εφαρμογή δικαιώματα αποθηκευτικου χώρου. αλλά όταν πήγα να ανεβάσω την φωτο γιατί δεν μου τα ζήτησε; ά ρε Google... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Παιδιά το og YouTube θεωρείται παράνομη εφαρμογή? θεωρητικα ναι Γιατι να ειναι παρανομο ? Ειναι δυνατον ? Κατι που ανεβαζει καποιος εκει με δικη του ευθυνη μπορει να ειναι παρανομο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Γιατι να ειναι παρανομο ? Ειναι δυνατον ? Κατι που ανεβαζει καποιος εκει με δικη του ευθυνη μπορει να ειναι παρανομο. Αν διαβάσεις τους όρους χρήσης του youtube θα δεις ότι είναι παράνομο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Αν διαβάσεις τους όρους χρήσης του youtube θα δεις ότι είναι παράνομο. Παρανομο και προεγακεστημενο σε χιλιαδες χιλιαδων συσκευες απο κατασκευαστες ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Παρανομο και προεγακεστημενο σε χιλιαδες χιλιαδων συσκευες απο κατασκευαστες ? Δεν ξέρω καμία συσκευή που έχει προεγκατεστημένο το ogyoutube. Τώρα να μου πεις εδώ έβαζαν το playstore χωρίς άδεια από την Google, αλλά και πάλι εγώ δεν το έχω δει πουθενά, όπως και επίσης δεν το νομιμοποιεί μια προεγκατάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Δεν ξέρω καμία συσκευή που έχει προεγκατεστημένο το ogyoutube. Τώρα να μου πεις εδώ έβαζαν το playstore χωρίς άδεια από την Google, αλλά και πάλι εγώ δεν το έχω δει πουθενά, όπως και επίσης δεν το νομιμοποιεί μια προεγκατάσταση. Δικη μου παρανοηση...Μiλαγα για ...youtube. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Δικη μου παρανοηση...Μiλαγα για ...youtube. Το ogyoutube είναι μια τροποποιημένη έκδοση του YouTube (Η Google ΔΕΝ έχει δώσει την συγκατάθεση ..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Το ogyoutube είναι μια τροποποιημένη έκδοση του YouTube (Η Google ΔΕΝ έχει δώσει την συγκατάθεση ..) Μαλιστα ..Τι διαφορες εχει ? Δουλευει και σε υπολογιστη ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Μαλιστα ..Τι διαφορες εχει ? Δουλευει και σε υπολογιστη ?Πώς γίνεται να ρωτάς αν δουλεύει σε υπολογιστή, όταν μιλάμε για εφαρμογή κινητού; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Μαλιστα ..Τι διαφορες εχει ? Δουλευει και σε υπολογιστη ? Οι κυριότερες είναι ... 1: Σου επιτρέπει να κατεβάζεις τα video η μόνο το ήχο (μετατροπή σε mp3..κτλ) 2: playback στο παρασκήνιο 3: pip δυνατότητα ( picture in picture) To ogyoutube ειναι Μονο για Android (η ανάπτυξη του δυστυχώς έχει σταματήσει .. υπάρχουν άλλες εφαρμογές ,mods που σου επιτρέπουν όλα αυτά) Εάν αναφέρεσαι σε Windows εκεί μπορείς να κάνεις παρόμοια πράγματα μέσα από το εκάστοτε browser ..μέσο addon) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Μαλιστα ..Τι διαφορες εχει ? Δουλευει και σε υπολογιστη ? Για να σε βοηθήσω αν και είναι offtopic... Freemake Video Downloader για υπολογιστή και είσαι κομπλέ και free ;):cool::D http://yoursmiles.org/tsmile/forum/t1233.gifhttp://yoursmiles.org/tsmile/forum/t1233.gifhttp://yoursmiles.org/tsmile/forum/t1233.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts