Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α, οκ. Μάλλον δεν το έψαξα αρκετά. Σ' ευχαριστώ. :)
Όταν πατάς στο account που θες πήγαινε στο other folder και επέλεξε ότι θες να σου εμφανίζει. ;)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση που ίσως έχει ξαναειπωθεί αλλά δε μπόρεσα να βρω κάτι!

Θέλω να ρωτήσω αν με κάποια εφαρμογή μπορώ να στείλω ασύρματα αρχεία από ένα κινητό android σε άλλο ή από κινητό σε tablet γρηγορότερα απ' ότι με Bluetooth. Μέσω WiFi ίσως......

Edited by Titarasaudi

Παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση που ίσως έχει ξαναειπωθεί αλλά δε μπόρεσα να βρω κάτι!

Θέλω να ρωτήσω αν με κάποια εφαρμογή μπορώ να στείλω ασύρματα αρχεία από ένα κινητό android σε άλλο ή από κινητό σε tablet γρηγορότερα απ' ότι με Bluetooth. Μέσω WiFi ίσως......

Μια πολύ καλή λύση είναι το Send Anywhere:

https://send-anywhere.com/

Δες πώς δουλεύει:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μια πολύ καλύτερη λύση είναι το SuperBeam

Οι λύσεις που προτείνετε Δεν είναι πιο γρήγορες από Bluetooth για τους περισσότερους (που έχουν adsl) + θέλει και κατέβασμα εκτός από ανέβασμα

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Μια πολύ καλή λύση είναι το Send Anywhere:

https://send-anywhere.com/

Δες πώς δουλεύει:

Σ' ευχαριστώ φίλε μου. Τη δοκίμασα και δούλεψε μια χαρά.

Μου φαίνεται αρκετά γρηγορότερη απ' το Bluetooth!

Σε βολεύει το Google drive?

Πως δηλαδή με Google drive;

Βασικά θέλω να στέλνω αρχεία (κυρίως βίντεο) απ' το κινητό μου στα tablet των παιδιών μου, απλά απ' τα tablet τους έχω αφαιρέσει τώρα το google λογαριασμό μου γιατί έκαναν υπερχρήση του Google play :p

Μια πολύ καλύτερη λύση είναι το SuperBeam

Οι λύσεις που προτείνετε Δεν είναι πιο γρήγορες από Bluetooth για τους περισσότερους (που έχουν adsl) + θέλει και κατέβασμα εκτός από ανέβασμα

Θεωρείς δηλαδή φίλε μου ότι είναι γρηγορότερο απ' το Send Anywhere;

Να το δοκιμάσω κ' αυτό αν είναι........ thank's

Σε τηλέφωνο με 2 sim, μπορώ να έχω 2 λογαριασμούς viber;

Δοκίμασα μεσω της εφαρμογής Parallel Space, αλλα δεν λαμβανεις μηνυματα οταν ειναι κλειστή, όπως στο κανονικό viber.

Άλλος τρόπος υπάρχει χωρίς root;

Σ' ευχαριστώ φίλε μου. Τη δοκίμασα και δούλεψε μια χαρά.

Μου φαίνεται αρκετά γρηγορότερη απ' το Bluetooth!

Πως δηλαδή με Google drive;

Βασικά θέλω να στέλνω αρχεία (κυρίως βίντεο) απ' το κινητό μου στα tablet των παιδιών μου, απλά απ' τα tablet τους έχω αφαιρέσει τώρα το google λογαριασμό μου γιατί έκαναν υπερχρήση του Google play :p

Γιατί δεν κλειδώνεις το play store με κάποια εφαρμογή και το έβγαλες τελείως;

Εγω εδω και κανα χρονο χρησιμοποιω το shareit για ασυρματες μεταφορες μεταξυ συσκευων και ειναι αρκετα γρηγορο. Είναι τυπου wifi direct, απο ταχυτητες 5-7 mb/sec και αναλογα τις συσκευες:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lenovo.anyshare.gps

Superbeam επίσης πολύ καλό για μεταφορά.

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σε τηλέφωνο με 2 sim, μπορώ να έχω 2 λογαριασμούς viber;

Δοκίμασα μεσω της εφαρμογής Parallel Space, αλλα δεν λαμβανεις μηνυματα οταν ειναι κλειστή, όπως στο κανονικό viber.

Άλλος τρόπος υπάρχει χωρίς root;

Αγοράζεις ένα Xiaomi (φτηνά είναι) και υπάρχει σαν επιλογή για οποιοδήποτε εφαρμογή και όχι μόνο για βαιπερ.

Xiaomi πολύ μπροστά:up::up::dance:

To Send Anywhere (απο οσο ξερω/εχω δει) δουλευει μονο με ανεβασμα σε σερβερ και κατεβασμα απο κει και οχι τοπικα. Οποτε ανεβαζεις πρωτα με τον περιορισμο της γραμμης σου (1Mbps σε Adsl, οσο και το BT 4 σε κοντινη αποσταση) και εμτα το κατεβαζεις στην αλλη συσκευη

Με το SuperBeam και αλλες wifi direct εφαρμογες δε σε περιοριζει τιποτα περα απο το router σου και τις συσκευες σου οποτε πιανεις ανετα 10+ φορες ταχυτητα

Γιατί δεν κλειδώνεις το play store με κάποια εφαρμογή και το έβγαλες τελείως;

Απλά, γενικώς, δεν υπήρχε άλλος λόγος να έχουν τα tablet τους κάποιον λογαριασμό περασμένο. Δεν τα χρησιμοποιεί άλλος τα tablet.

Μέχρι και σχόλια στο YouTube είχαν αρχίσει να κάνουν, μέσω του λογαριασμού μου, και προτίμησα να τον "ξηλωσω" τελείως!

Εγω εδω και κανα χρονο χρησιμοποιω το shareit για ασυρματες μεταφορες μεταξυ συσκευων και ειναι αρκετα γρηγορο. Είναι τυπου wifi direct, απο ταχυτητες 5-7 mb/sec και αναλογα τις συσκευες:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lenovo.anyshare.gps

Superbeam επίσης πολύ καλό για μεταφορά.

To Send Anywhere (απο οσο ξερω/εχω δει) δουλευει μονο με ανεβασμα σε σερβερ και κατεβασμα απο κει και οχι τοπικα. Οποτε ανεβαζεις πρωτα με τον περιορισμο της γραμμης σου (1Mbps σε Adsl, οσο και το BT 4 σε κοντινη αποσταση) και εμτα το κατεβαζεις στην αλλη συσκευη

Με το SuperBeam και αλλες wifi direct εφαρμογες δε σε περιοριζει τιποτα περα απο το router σου και τις συσκευες σου οποτε πιανεις ανετα 10+ φορες ταχυτητα

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Θα τις κάνω μια δοκιμή και θα δω ποια θα με βολέψει!

Γενικώς πολύ χρήσιμες εφαρμογές που τόσα χρόνια δεν τις είχα στο νου μου γιατί πάντα χρησιμοποιούσα τον υπολογιστή για τις μεταφορές των αρχείων.

Πάντως στο google store αναφέρετε για το send Anywhere ότι λειτουργεί απ ευθείας χωρίς ρούτερ τουλάχιστον για android συσκευές. Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα ας μας το επιβεβαιώσει.

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Κάθε φορά που μπαίνω στο myphone μέσω tapatalk μου ζητάει να συνδεθώ πάντα. Το κάνει σε άλλον;

Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάθε φορά που μπαίνω στο myphone μέσω tapatalk μου ζητάει να συνδεθώ πάντα. Το κάνει σε άλλον;

Όχι σε μένα δεν το κάνει.

Ούτε σε μένα το κάνει. Κάνε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής.

Μήπως έχεις έκδοση εκτός του Playstore ; Αν είναι έτσι ,εκεί είναι το πρόβλημα.

Sent from my ONEPLUS A3000

Βλέπω πολύ κόσμο που χρησιμοποιεί το Tapatalk. Αν κάποιος δεν γράφει και παρακολουθεί ταυτόχρονα πάρα πολλά fora ποιος ο λόγος να μπαίνει από εκεί; Μου διαφεύγει κάτι; Άσε που έχει ελλείψεις, fora που παρακολουθώ δεν τα έχει. Αλήθεια, ξέρει κανείς για τα fora που δεν έχει φταίει το συγκεκριμένο forum η το Tapatalk;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

το tapatalk είναι ρετάλι για αυτό και το παράτησα. ελλείψεις σε φορουμ, ζήταγε συνέχεια κωδικό, πήγαινα να μπω στις ρυθμίσεις και κόλλαγε, έφαγε σουτιά και ησύχασα.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Βλέπω πολύ κόσμο που χρησιμοποιεί το Tapatalk. Αν κάποιος δεν γράφει και παρακολουθεί ταυτόχρονα πάρα πολλά fora ποιος ο λόγος να μπαίνει από εκεί; Μου διαφεύγει κάτι; Άσε που έχει ελλείψεις, fora που παρακολουθώ δεν τα έχει. Αλήθεια, ξέρει κανείς για τα fora που δεν έχει φταίει το συγκεκριμένο forum η το Tapatalk;
Ελάχιστα φόρουμ δεν υπάρχουν στο tapa και όσα δεν υπάρχουν είναι δικό τους θέμα, όχι του tapa.

Από εκεί και πέρα προφανώς σου διαφεύγει κάτι,αλλιώς δεν θα ήταν νούμερο ένα για φόρουμ.

Είναι το πιο κατάλληλο για γρήγορες απαντήσεις, εύκολο browsing, αγαπημένα θέματα, χωρίς διαφημίσεις κλπ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ειδικά το τελευταίο βέβαια είναι αρνητικό για τα φόρουμ...

Ελάχιστα φόρουμ δεν υπάρχουν στο tapa και όσα δεν υπάρχουν είναι δικό τους θέμα, όχι του tapa.

Από εκεί και πέρα προφανώς σου διαφεύγει κάτι,αλλιώς δεν θα ήταν νούμερο ένα για φόρουμ.

Είναι το πιο κατάλληλο για γρήγορες απαντήσεις, εύκολο browsing, αγαπημένα θέματα, χωρίς διαφημίσεις κλπ.

Όχι και χωρίς διαφημίσεις.... Του κουτρουλι ο γάμος γίνεται και εδώ...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Όχι και χωρίς διαφημίσεις.... Του κουτρουλι ο γάμος γίνεται και εδώ...
Να αγοράζουμε που και που καμιά εφαρμογή έτσι?

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήπως τρέχεις κάποια εφαρμογή που κάνει καθαρισμό την μνήμη cache; Γιατί όταν καθαρίζει η cache του tapatalk τότε αποσυνδέεται (κανονικά δεν θα έπρεπε γιατί συνήθως το login μένει στα data και όχι στην cache).

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II