johny_pl Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Στον mail client της resurection remix το κάνει αυτό αλλά δεν ξέρω ποιος είναι.Νομίζω πως και το aqua mail το κάνει αυτό. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Στον mail client της resurection remix το κάνει αυτό αλλά δεν ξέρω ποιος είναι.Νομίζω πως και το aqua mail το κάνει αυτό.Το Aqua Mail κάνει τα πάντα, οπότε υποστηρίζει και αυτό. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Παιδιά στην εφαρμογή Gmail έχω συνδέσει δύο λογαριασμούς. Έναν Gmail και έναν Yahoo για να τα ελέγχω και τα δύο από μια εφαρμογή. Όμως εδώ και 15 μέρες περίπου δεν μπορώ να κάνω διαγραφή μηνυμάτων από το εισερχόμενα του Yahoo λογαριασμού. Τα σβήνω δηλαδή αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα είναι πάλι στην θέση τους. Ξέρει κανείς τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 (edited) Υπάρχει εφαρμογή η οποία να μου δείχνει στο tablet ότι έχω κλήση στο κινητό μου, όταν βρίσκομαι μέσα στο σπίτι; Δεν μ' ενδιαφέρει να έχω screen mirror του κινητού μου στο tablet, παρά μόνο ειδοποίηση ότι έχω κλήση. Sent from my Nexus 7 using TapatalkΕγώ έχω αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pushbullet.android Edit Ώπα sorry γράφεις tablet και γω κατάλαβα άλλο. Με tablet δε ξέρω αν δουλεύει στις κλήσεις. Edited August 15, 2017 by Amyntaios Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Παιδιά στην εφαρμογή Gmail έχω συνδέσει δύο λογαριασμούς. Έναν Gmail και έναν Yahoo για να τα ελέγχω και τα δύο από μια εφαρμογή. Όμως εδώ και 15 μέρες περίπου δεν μπορώ να κάνω διαγραφή μηνυμάτων από το εισερχόμενα του Yahoo λογαριασμού. Τα σβήνω δηλαδή αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα είναι πάλι στην θέση τους. Ξέρει κανείς τι φταίει;Και σε μένα συμβαίνει το ίδιο. Με σύρσιμο δεξιά τα ξαναφέρνει,αν το ανοίξεις και πατήσεις διαγραφή συνήθως όχι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Και σε μένα συμβαίνει το ίδιο. Με σύρσιμο δεξιά τα ξαναφέρνει,αν το ανοίξεις και πατήσεις διαγραφή συνήθως όχι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω δοκιμάσει να τα διαγράψω με όλους τους τρόπους και επιστρέφουν ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 υπάρχει εφαρμογή email με τέτοιο διαφανές widget όπως του Aquamail? για να μην κατεβάζω όλα τα προγράμματα email για να τα δοκιμάζω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Εγώ έχω αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pushbullet.android Edit Ώπα sorry γράφεις tablet και γω κατάλαβα άλλο. Με tablet δε ξέρω αν δουλεύει στις κλήσεις.Πω, έχει τέτοια δυνατότητα το Pushbullet; Δεν το ήξερα, και το έχω σχεδόν από τότε που βγήκε!! Θα δοκιμάσω να δω αν στέλνει την ειδοποίηση στο tablet. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 (edited) Υπαρχει προγραμμα που να μπορω να χειρισρω το κινητο απο τον υπολογιστη? Κατι σαν αυτο που κανει το teamviewer. Δεν εχω δοκιμασει κατα ποσο μπορει να το κανει αυτο το teamviewer και αν οταν ανοιγω μια εφαρμογη εκτος του teamviewer δουλευει σωστα. Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας. Edited August 15, 2017 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Ίσως να μη ρωτάω στο σωστό section, αλλά θα κάνω μια προσπάθεια: Πώς μπορώ να επεξεργαστώ ένα widget; Συγκεκριμένα έχω το Handcent Next Sms και ενώ είναι μια χαρά το εικονιδιάκι του, τα γράμματα από κάτω, η ονομασία δηλαδή, κόβονται στη μέση, οριζόντια εννοώ. Πώς θα το κάνω να φαίνονται 100% τα γράμματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 παρατεταμενο πατημα πανω του και διογκωση; σε εμενα ετσι γινεται, με nova launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Σ' εμένα, με παρατεταμένο πάτημα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το μετακινήσεις. Λογικά, θα υπάρχει άλλος τρόπος, έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 κατσε, τι launcher εχεις; εγω με nova και σε 2 κινητα (lg g2 & moto e) μου βγαζει εκτος απο μετακινηση και διαγραφη, τις επιλογες "διογκωση" και "αλλαγη μεγεθους", με την τελευταια το κανεις οσο μεγαλο θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Σ' εμένα, με παρατεταμένο πάτημα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το μετακινήσεις. Λογικά, θα υπάρχει άλλος τρόπος, έτσι δεν είναι; Αν δεν το υποστηρίζει ο launcher σου όχι δεν μπορείς. Τι launcher έχεις; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Υπαρχει προγραμμα που να μπορω να χειρισρω το κινητο απο τον υπολογιστη? Κατι σαν αυτο που κανει το teamviewer. Δεν εχω δοκιμασει κατα ποσο μπορει να το κανει αυτο το teamviewer και αν οταν ανοιγω μια εφαρμογη εκτος του teamviewer δουλευει σωστα. Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας. sidesync εαν εχεις samsung. Δεν γνωριζω εαν κάνει κ για άλλες μάρκες ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Σ' εμένα, με παρατεταμένο πάτημα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το μετακινήσεις. Λογικά, θα υπάρχει άλλος τρόπος, έτσι δεν είναι; Τι launcher έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Τι 'ν' το launcer ρε παιδιά, και πώς βρίσκω τι έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Τι 'ν' το launcer ρε παιδιά, και πώς βρίσκω τι έχω;Αν δεν γνωρίζεις τι έχεις, τότε έχεις στοκ. Ο Launcher είναι το πρόγραμμα που διαχειρίζεται τα εικονίδι/widgetsα και τις αρχικές οθόνες. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 (edited) Ίσως να μη ρωτάω στο σωστό section, αλλά θα κάνω μια προσπάθεια: Πώς μπορώ να επεξεργαστώ ένα widget; Συγκεκριμένα έχω το Handcent Next Sms και ενώ είναι μια χαρά το εικονιδιάκι του, τα γράμματα από κάτω, η ονομασία δηλαδή, κόβονται στη μέση, οριζόντια εννοώ. Πώς θα το κάνω να φαίνονται 100% τα γράμματα; Η πλάκα είναι πως μέχρι πριν λίγες μέρες φαίνονταν μια χαρά και ολόκληρα τα γράμματα κάτω από το εικονίδιο, όταν όμως απεγκατέστησα και εγκατέστησα ξανά την εφαρμογή, εμφανίστηκε κι αυτό το πρόβλημα. Edited August 16, 2017 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να της ορίζω συγκεκριμένες μέρες και ώρες της εβδομάδας να κάνει αντιγραφή ένα φάκελο από την συσκευή σ έναν φάκελο στην κάρτα sd και να κάνει και overwrite; Δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω με το tasker ή αν υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να της ορίζω συγκεκριμένες μέρες και ώρες της εβδομάδας να κάνει αντιγραφή ένα φάκελο από την συσκευή σ έναν φάκελο στην κάρτα sd και να κάνει και overwrite; Δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω με το tasker ή αν υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔες για το Foldersync Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να της ορίζω συγκεκριμένες μέρες και ώρες της εβδομάδας να κάνει αντιγραφή ένα φάκελο από την συσκευή σ έναν φάκελο στην κάρτα sd και να κάνει και overwrite; Δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω με το tasker ή αν υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.tacit.android.foldersync.lite Foldersync: Κάνει ότι ζητάς κι αρκετά άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Το Aqua Mail κάνει τα πάντα, οπότε υποστηρίζει και αυτό. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted τα έχω περάσει όλα αλλά σαν το typeapp Κανένα.Το aqua δεν μου άρεσε γιατί έβγαζε διπλά τα μηνύματα, όμως από παραμετροποίηση είναι κορυφή. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 τα έχω περάσει όλα αλλά σαν το typeapp Κανένα.Το aqua δεν μου άρεσε γιατί έβγαζε διπλά τα μηνύματα, όμως από παραμετροποίηση είναι κορυφή.Ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα με το Aqua με yahoo, Hotmail και Exchange. Με τι account στο έκανε; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Δες για το Foldersync Unleashed by ONEPLUS 3T rootedΕυχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts