ilka71 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 έχω φτιάξει ομάδες στις επαφές Google πέραν από τις "αγαπημένες". υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να επιτρέπω ή να μην επιτρέπω κάποιες ομάδες να χτυπάνε κάποιες ώρες; σαν Προφίλ που να μπορώ να εντάξω σε αυτά ομάδες επαφών; Δεν ξέρω εαν έγινα κατανοητός Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Αγορασα προσφατα ενα bluetooth πληκτρολογιο για να το συνδεω με το ταμπλετ μου. Το θεμα που εχω ειναι οτι πατωντας το enter αντι να στειλει το μηνυμα μου κατεβαζει μια γραμμη κατω τον κερσορα. Στις ρυθμισεις του viber εχει ρυθμισει να στελνει με το enter αλλα δεν πετυχαινει. Στο messenger παλι το ιδιο κανει. Οποτε υπαρχει καποια εφαρμογη που να το ρυθμιζει αυτο ή τσαμπα που το πηρα;* Καλημέρα δοκίμασε με 'ctrl + enter' ή με 'shift + enter' μήπως στέιλει το μήνυμα. Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 παιδια θυμίστε μου εφαρμογη να κατεβαζουμε photos απο το instagram χωρις ρουτ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Παιδιά μια ερώτηση.Υπαρχει εφαρμογή που να μπορώ να σκανάρω ένα έγγραφο και να το στέλνω με μαιλ? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Παιδιά μια ερώτηση.Υπαρχει εφαρμογή που να μπορώ να σκανάρω ένα έγγραφο και να το στέλνω με μαιλ? Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που "σκανάρουν" έγγραφα με τη φωτογραφική μηχανή, διορθώνουν λίγο τη γεωμετρία και κόβουν τα περιθώρια, π.χ. το Office Lens της Microsoft. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που "σκανάρουν" έγγραφα με τη φωτογραφική μηχανή, διορθώνουν λίγο τη γεωμετρία και κόβουν τα περιθώρια, π.χ. το Office Lens της Microsoft. και το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intsig.camscanner&hl=el ειναι πολύ καλό και εύχρηστο, το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και με έχει βολέψει πολύ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TidusGR Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 παιδια θυμίστε μου εφαρμογη να κατεβαζουμε photos απο το instagram χωρις ρουτ ? Κάνε κοινοποίηση στο Facebook και κατέβασε την από εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 παιδια θυμίστε μου εφαρμογη να κατεβαζουμε photos απο το instagram χωρις ρουτ ? Δεν είναι εφαρμογή αλλά αν θες δοκίμασε το. http://www.dinsta.com/ Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 παιδια θυμίστε μου εφαρμογη να κατεβαζουμε photos απο το instagram χωρις ρουτ ? Instasave. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Παιδιά μια ερώτηση.Υπαρχει εφαρμογή που να μπορώ να σκανάρω ένα έγγραφο και να το στέλνω με μαιλ? Καλησπέρα, εγώ χρησιμοποιώ εδώ και καιρό αυτήν και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 χρονια πολλα σε ολους εχω το εχεις προβλημα στο LG G4 ανοίγοντας τις επαφες και στην αναζητηση βαζω το πρώτο γραμμα ολα καλα ,,βαζωντας το δευτερο γραμμα μου πεταει σφαλμα και κλίνει η εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Παιδιά μια ερώτηση.Υπαρχει εφαρμογή που να μπορώ να σκανάρω ένα έγγραφο και να το στέλνω με μαιλ? Τέτοια λειτουργία υπάρχει και στο Google Drive. Το αναφέρω μιας και έρχεται ήδη προεγκατεστημένο σε πολλές συσκευές. Πατάμε κάτω δεξιά το "+" και στη συνέχεια "Σάρωση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Υπηρεσία forex από Αγγλία είναι. Έτσι βγάζει στο Google. Μακριά. HTC 10 Matte Black Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Κάνε μια αναζήτηση στο Google με το νούμερο αυτό να δεις τι θα σου βγάλει κ αν είναι κάποιος ενοχλητικός. (Ρίνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 μένει να δοκιμάσω και τα mymail και TypeApp Δοκίμασε και το Alto. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 σε μερικά θέματα δεν φαίνονται καν έστω μια δυο γραμμές του τελευταίου ποστ. έτσι είναι πλέον; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Εδώ τί έχεις επιλέξει; Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Εδώ τί έχεις επιλέξει; έτσι είναι Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Φαντάζομαι ένα από τα πολλά "σκαθάρια" της εφαρμογής! Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Το μέγεθος γραμματοσειράς φταίει. Αν το γυρίσεις σε "κανονικό" θα είναι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Το μέγεθος γραμματοσειράς φταίει. Αν το γυρίσεις σε "κανονικό" θα είναι εντάξει. ναι τελικά αυτό έφταιγε ευχαριστώ Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Truephone Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σουπερ! Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Ποια εφαρμογή σε λέει σε ποιον ανήκει νούμερο που σε καλεί; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Ποια εφαρμογή σε λέει σε ποιον ανήκει νούμερο που σε καλεί; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk "Ελληνικο caller id" ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Ποια εφαρμογή σε λέει σε ποιον ανήκει νούμερο που σε καλεί; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτή λες; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theengineer.greekcallerid (Ρίνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts