bbbb Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 voip είναι οπότε θέλει καλό νετ για να λειτουργεί Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 voip είναι οπότε θέλει καλό νετ για να λειτουργεί Σας ευχαριστώ και τους δύο! Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Είναι όπως το viber αλλά με χρεώσεις πολύ ελάχιστες. Βάζεις από ένα περίπτερο μια κάρτα 10 ευρώ και μετά αγοράζεις το πακέτο 1500 λεπτά προς όλους. Δεν έχει ημερομηνία λήξης και χρεώνει ανά λεπτό. Έχει όλες τις πληροφορίες στο http://www.lycachat.com Για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα σου εστειλα πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να λειτουργεί σωστά για να αλλάζω το δίκτυο από 4g σε 3g απο το να μπαινω στις ρυθμισεις ? Αν είσαι root είναι εύκολο, είσαι; Αν όχι δύσκολο. Προσωπικά το κάνω με task στο Tasker σε συνδυασμό με το Autoinput (και τα δύο επί πληρωμή). Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Αν είσαι root είναι εύκολο, είσαι; Αν όχι δύσκολο. Προσωπικά το κάνω με task στο Tasker σε συνδυασμό με το Autoinput (και τα δύο επί πληρωμή). ειμαι root!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Πλέον με την Lycachat που δίνει με 10 ευρώ 1500 λεπτά προς όλους σταθερά και κινητά και με χρέωση ανά λεπτό δεν έχει και μεγάλη αξία το δωράκι Ποιό νούμερο φαίνεται όταν καλέσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Δοκίμασε αυτή είναι με widget. Έχει και link να την πάρεις δωρεάν από xda. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cygery.togglenetworktype Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Δοκίμασε αυτή είναι με widget. Έχει και link να την πάρεις δωρεάν από xda. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cygery.togglenetworktype ειμαι με 4.4.4 kitkat:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Δες το secure settings. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intangibleobject.securesettings.plugin Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Δες το secure settings. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intangibleobject.securesettings.plugin Ευχαριστώ φίλε μου αλλά άμα είναι να σπάσω το κεφάλι μου για τις ρυθμίσεις καλύτερα να μπαίνω στις ρυθμίσεις της συσκευής και να αλλαζω το δικτυο :) Ευχαριστώ πάντως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Χαχαχα.. Ωραία κάτι άλλο που μου ήρθε πιο απλό. Βάλε το automate και μέσα έχει έτοιμο προφίλ για εναλλαγή. Δες και εδώ: Αλλιώς ας βοηθήσει άλλος που ξέρει κάτι πιο απλό. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Google photos, one drive, Dropbox Όλα το κάνουν Sent from my SM-G935F using Tapatalk Καποια απο αυτες, να δινει λινκ για δημοσιευση σε φορουμ ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Η πειραιως κυκλοφορησε νεα εφαρμογη για την winbank. Λογικα μετα απο καποιο καιρο, η παλια/τρεχουσα, θα παψει να λειτουργει. Δοκιμασε κανεις την καινουρια; Εγω την εγκατεστησα, αλλα το login απο που γινεται;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Χαχαχα.. Ωραία κάτι άλλο που μου ήρθε πιο απλό. Βάλε το automate και μέσα έχει έτοιμο προφίλ για εναλλαγή. Δες και εδώ: Αλλιώς ας βοηθήσει άλλος που ξέρει κάτι πιο απλό. Ευχαριστώ και πάλι φίλε μου αλλά είμαι root με τον kingroot οπότε δεν…:whistle::whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 ε αλλαξε τον και βαλε supersu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Η πειραιως κυκλοφορησε νεα εφαρμογη για την winbank. Λογικα μετα απο καποιο καιρο, η παλια/τρεχουσα, θα παψει να λειτουργει. Δοκιμασε κανεις την καινουρια; Εγω την εγκατεστησα, αλλα το login απο που γινεται;;;;;;;;; Δώσε λινκ ρε φίλε Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 ε αλλαξε τον και βαλε supersu με τον Supersu γραφει ο knox!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Δώσε λινκ ρε φίλε Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο Google play γραψε Winbank mobile και θα την βρεις. Την κατεβασα. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Εμείς δεν τη βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.winbank.mobilenext Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 τραγική η νέα εφαρμογή της Πειραιώς! σε αναγκάζει να βάλεις πιν ή κάποιο άλλο τρόπο κλειδώματος στο ΚΙΝΗΤΌ για να σου επιτρέψει να ενεργοποιήσεις το quick login με pin! Επίσης στους λογαριασμούς δεν φαίνονται οι αριθμοί λογαριασμού! α και δεν σε αφήνει να πάρεις screenshots σε κάποια οθόνη της εφαρμογής εαν θες! έλεος Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 τραγική η νέα εφαρμογή της Πειραιώς! σε αναγκάζει να βάλεις πιν ή κάποιο άλλο τρόπο κλειδώματος στο ΚΙΝΗΤΌ για να σου επιτρέψει να ενεργοποιήσεις το quick login με pin! Επίσης στους λογαριασμούς δεν φαίνονται οι αριθμοί λογαριασμού! α και δεν σε αφήνει να πάρεις screenshots σε κάποια οθόνη της εφαρμογής εαν θες! έλεος Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το τελευταίο το κάνουν όλες οι τραπεζικές εφαρμογές για την ασφάλεια σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Το τελευταίο το κάνουν όλες οι τραπεζικές εφαρμογές για την ασφάλεια σου. Εισαι σιγουρος; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τραγική η νέα εφαρμογή της Πειραιώς! σε αναγκάζει να βάλεις πιν ή κάποιο άλλο τρόπο κλειδώματος στο ΚΙΝΗΤΌ για να σου επιτρέψει να ενεργοποιήσεις το quick login με pin! Επίσης στους λογαριασμούς δεν φαίνονται οι αριθμοί λογαριασμού! α και δεν σε αφήνει να πάρεις screenshots σε κάποια οθόνη της εφαρμογής εαν θες! έλεος Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνώ .... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Εισαι σιγουρος; Κι όποιες όχι, πάνε σιγά σιγά. Η εθνική π.χ. ήδη έχει πάει από καιρό κι αυτή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Την κατέβασα. μια χαρά. Μία ερώτηση. Δεν βρίσκω στο win wallet την επιλογή να προσθέσω δαχτυλικο αποτύπωμα. Δεν υπάρχει? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts